02-03-2024, 08:53 PM
(02-03-2024, 05:56 PM)Cenation כתב: טוב... באמת שקשה לי להבין את כל ההייט הנורא הזה
רסלמניה 40, מספר עגול, מה ציפיתם שלאחר שפאנק נפצע והם איבדו את לסנר הם יביאו לנו רסלמניה בינונית עם קרבות משוחזרים?
רסלמניה 30 - סינה וויאט, בריאן HHH, בריאן אורטון באטיסטה, לסנר טייקר (שבירת סטריק)
רסלמניה 40 - קודי ריינס (מיין איוונט משוחזר), קודי דרו\ג'ונתר, רנדי סולו
אפשר להשוות? זה מה שהייתם רוצים? רק בשביל סטורילייין שלגמרי יכול לחכות עוד כמה חודשים?
די, אני באמת לא מצליח להבין את כל ההייט הלא ברור הזה, רסלמניה זה אירוע של פעם בשנה שאפשר להתנתק בו רגע מסטוריליינים למיניהם וליהנות מקרבות חלומיים של פעם בחיים
אם רוק ריינס לא היה קורה ברסלמניה הקרובה אז היינו מקבלים אירוע סופר פושר עם מיין איוונט משוחזר משנה שעברה ובלי שניים מהסופרסטארים הכי גדולים בארגון כרגע (פאנק ולסנר)
לא אכפת לי מהסטוריליין של קודי כרגע, זה יכול לחכות גם להמשך ולא יקרה כלום
מצד שני רוק ריינס לא בטוח יכול לחכות להמשך, רוק כבר מבוגר ועדיף לא למשוך את זה עוד ועוד ועוד
זה קרב היסטורי של פעם בחיים, קרב שכולם פה רוצים לראות אז על מה כל הבכי וההייט המעפן הזה?
תהיו שמחים שברסלמניה 40 אתם תהיו עדים לאחד הקרבות הגדולים בהיסטוריה של הWWE, אז קודי יחכה עוד כמה חודשים להזדמנות שלו לא יקרה כלום
אני בדעה של אם יש הזדמנות לעשות קרבות חלומי והיסטורי כזה אז צריך להתנפל על ההזדמנות הזאת ולא לחכות
אי אפשר לדעת מה יהיה עם דה רוק בהמשך, יכול מאוד להיות שאם זה לא יקרה ברסלמניה הקרובה אז זה כבר לא יקרה בעתיד
לעומת זאת קודי כאן כדי להישאר ואת הרגעים וההזדמנויות שלו הוא עוד יקבל אז הכל בסדר, חוץ מזה הוא רק עכשיו זכה בראמבל ונכנס לרשימה אגדית אז להגיד שהוא לא מקבל רגעים גדולים ולא מקבל במה זה מביך לדעתי
יאללה תהיו מבסוטים על הקרב הגדול הזה ותיהנו מכל רגע שלו כי זה מסוג הקרבות שרואים פעם בהרבה מאוד שנים
הקרב הזה אמור לקרות כי הוא קרב גדול כמו שציינת, אבל באירוע כמו רסלמניה ועוד רסלמניה 40 שזה מספר עגול כמו שציינת רוב האנשים מה לעשות מעדיפים לקבל קרב שיהיה גדול בזירה ולא רק בהייפ ובשמות שלו. רוק ריינס חייב לקרות אבל בתור מיין איבנט ברסלמניה? דה רוק בן 50 ולא יכול לעשות שליש ממה שקודי עושה בזירה. תן לי את הקרב הזה בקראון ג'ול ואני אודה לך כי כמו שאמרתי חייב קרב של רוק וריינס אבל לפחות במיין איבנט של מניה 40 אני ארצה לראות בנגר בזירה של חצי שעה ועם עלילה כמו שייצרו לנו במשך השנתיים האחרונות מאשר קרב שהוא סבבה, לא יותר אבל עם שמות גדולים הרבה יותר