02-02-2024, 07:24 PM
(02-02-2024, 02:06 AM)master of doom כתב: ה-WWE לא צריכים להחתים אף אחד בתקופה הקרובה. עכשיו יש כמה פציעות מרגיזות, אחת ארוכת טווח ומשמעותית של פאנק (אם כי בואו לא נשכח שעד נובמבר הוא לא היה בארגון בכלל), אבל בגדול אני חושב שהרוסטר די שלם ויש מקום לדינמיות בין מתאבקים.
ג'יי אוסו, מקינטייר וגונת'ר הם כאלה שיכולים לקבל ראנים על אליפויות ראשיות/פיודים גדולים באפרקארד בעתיד הקרוב, אני גם לא שולל את אל איי נייט. קודי ורולינס עדיין פה, יום הדין עדיין תופסים נפח מראו וגם רנדי וסטיילס יסגרו חורים מדי פעם. מבחינת העתיד יש את ברייקר, הייז ודרגונוב שהם שלושת הסטארים של NXT, כשגם טריק וויליאמס חם מאוד אבל הוא לא ברמה של שלושתם. אגב, אמרתי לפני כמה זמן שאני לא מתרשם מהייז - דעה גרועה שלי. הוא כוכב.
יש גם מתאבקים כמו צ'אד גייבל, שיימוס ומיז שיוכלו לתת ראנים על אליפויות משניות או פיודי מידקארד (כל עוד מיז ימשיך לא להתעסק בביצים שלו). כנ"ל המחבל, אואנס ולוגאן פול. ושכחתי את בובי לאשלי.
בקיצור, רסלינג זה עסק דינמי ואי אפשר לדעת מה יקרה מחר, אבל המהלך הלא נכון מבחינת ה-WWE יהיה לעשות טוני קהאן ולהביא מתאבקים לחזרות "גדולות" כשאחר כך לא יהיה מה לעשות איתם.
מסכים, יש להם גם את גרגאנו וצ'אמפה שיכולים עם בניה נכונה כוכבים ענקיים.
לא לשכוח את ברייקר ופיט דאן וגם הייז ודרגונוב.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)