08-05-2021, 10:47 PM
״הפורום הקודם״ שמישהו כאן ציין - fxp. למי שלא יודע, אני הייתי John Mox ב-fxp. הייתי מגיב בשביל הכיף ובשביל הקהילתיות של הרסלינג כאן. הריב שלכם עם ההנהלה הגיע לי אחרי כמה זמן שלא הייתי פעיל בפורום. האמת הוא שזה לא עניין אותי כל כך. הפיוד שלכם (אני מתכוון ללידור, סלביק ושאר ותיקי ומייסדי פורום היאבקות fxp) עם ההנהלה שם היה רחוק מהעסק שלי ורחוק מהעניין שלי. סתם רציתי לדבר רסלינג בלי כל השטויות. לא כל כך ייחסתי לזה משמעות עד שהתחלתם להציק לפורום ב-fxp כמו ילדים בני 5. כנראה שהיה לכם תסביך לא פתור שהרגשתם צורך להתעסק בבולשיט במקום לדפדף ולהתרכז בעצמכם. על כל אייטם שמישהו העלה הייתם מספימים את הפורום. בהתחלה שתקתי אבל אז הגיע אדון ״היאקרו נקאמורה״ (מי שזה היה מוזמן להיות מספיק גבר ולחשוף את עצמו. ולידור אני חושד בך) שדיבר אליי מילים יפות והציע לי להצטרף לאתר המתהווה שלכם. אני חושב שסירבתי בנימוס והמשכתי הלאה אבל אז אדון ״היקארו״, האחד והיחיד, התחיל להגיב כמו משועמם לכל אשכול שהתפרסם ב-fxp על ״כמה שאתם כושלים וכמה שיבש פה וכמה הולך חזק אצלנו יא אפסים״. הייתי בשוק כי חשבתי שזה איזה בנאדם סבבה שסתם מציע לעבור ובפרטי הוא דיבר בנימוס ובהגינות ופתאום פתח ג׳ורה באשכולות. פתחתי אשכול על המשועמם הזה ונפתחה ממנו מלחמת עולם שלדעתי אפילו סלביק הגיע לשם ונראה לי ששם הורדתם על fxp את המכה הסופית וכל מה שניסיתי לעשות אח״כ לא עבד. בפיוד הזה אני הייתי סטינג ואתם NWO וכמו אותו סיפור אכלתם את המותג מבפנים. ניצחתם ניצחון משכנע, מודה. ממש הבסתם. לא עברתי מיד אח״כ לאתר הזה כי כעסתי אבל אחרי חודש עברתי ומאז אני פה, כותב בלי משקעים ורק ענייני ורק רסלינג והכל טוב ויפה. אבל עכשיו במסגרת הפיוד שהולך כאן כשמישהו כתב ״האתר האחר״ הבנתי שעדיין לא עברתם הלאה ואתם עוד תקועים שם. אני יודע שיש מצב שאני מקבל באן על זה אבל תתייחסו ענייני למה שכתבתי ומים של CM פאנק או איזה ג׳ף הארדי קטן יתקבלו בברכה. לילה טוב
נ״ב: ההצעה להיקארו נקאמורה היקר עדיין תקפה
נ״ב: ההצעה להיקארו נקאמורה היקר עדיין תקפה