01-26-2024, 12:16 AM
(01-25-2024, 10:39 PM)Bam Bam Bigelow כתב: נגעתם פה בכמה נקודות.
טריפל H בניהול של נקסטי לקח השראה (תפסיקו להגיד להעתיק. זאת לא מילה נכונה) מהאינדיז. בואו, הוא הביא מתאבקים מהאינדיז. לפני זה - ארגוני הפיתוח של WWE היו לחפש תבנית קבועה של מתאבק/ת ולנסות לגלף מהאבן מתאבק/ת אמיתי. לחברה כמו אדם קול היה הרבה יותר קשה להתברג בחברה. היה הרבה יותר קל לקחת כריס מאסטרס לדוגמה ולנסות ללמד אותו להתאבק. אבל טריפל. H הלך לאינדיז והביא משם מתאבקים.
שנית, ולידור הקטן ניסח זאת היטב, גם אם בנקסטי היו מתייחסים אלייך בכפפות של משי, עדיין היו גלי פיטורים. וגם אם היית עולה לראשי היו משנים לך את השם לבוץ׳ או מעיפים אותך. בראשי לא היה לך בטחון תעסוקתי, ולא בטחון אומנותי. היית יכול להיות ליצן, לקבל עוגה בפנים או שילעגו למשקל שלך. זאת הסיבה שמתאבקים פזלו לAEW. זאת בדיוק הסיבה שמתאבקים פוזלים היום בכיוון ההפוך.
טריפל H הפסיק להתייחס לדמות והתייחס למתאבק. גונתר מצליח רק בזכות זה. אחרת הוא היה מסיים כמו קוזולוב.
חוזר ואומר, אתם מתייחסים לזה כאל העתקה וזאת הטעות שלכם.
טריפל H זיהה הזדמנות, הבין לאן נושבת הרוח ועל פי זה יצר מוצר טוב יותר.
קודם כל אמרת שהאנטר לקח השראה מטוני אני רק אמרתי שזה לא נכון בכלל.
לדעתי האנטר עם בוקינג כזה מכיוון שהוא היה מתאבק בעצמו ולדעתי יודע יותר לעומק איך להתנהל לגבי דמויות. תוסיף לזה את הקבינט שלו עם מייקלס(שגם מביא עבודה טובה בnxt) ואת ריגל.
אולי הוא מתנהג כ"איך הוא היה רוצה שיתנהלו איתו" ולכן אין לו דמויות קומיות מידי כמו וינס או שינויי שם ועוגות לפנים. הוא יודע מה המתאבקים רוצים בתוך תוכם ולא רוצה לאלץ אותם לעשות דברים שהם יסכימו אבל כי יפחדו שאם לא אז הם יעופו על טיל. בנוסף הוא קורא את הקהל כי בתכלס תפקידו זה לבדר אותנו אז הוא חייב להיות קשוב.
אני לא יודע איך התנהלו או מתנהלים באינדיז חוץ מaew אז לא רוצה להכנס לשם כי אין לי באמת מה לומר. מה שכן הוא כן הביא משם מתאבקים וזה הוכיח את עצמו מאשר להתחיל ללמד אנשים שנראים x להתאבק.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)