01-24-2024, 10:58 PM
(01-24-2024, 01:31 PM)NovemberMan כתב: התהליך של השינוי התחיל באזור 2020 והגיע לנקודת המפנה ב-2021, בנקודה החזקה ביותר של AEW.
סורי אבל פה אתה מזייף קצת. המוצר של WWE ב-2020, 2021 והמחצית הראשונה של 2022 היה Dogshit. בנקודה הכי חזקה של AEW, מתי שאני התחלתי לראות שזה ספטמבר 2021 ליתר דיוק, גם אז המוצר של WWE היה סופר Dogshit. התקופה הזאת כל כך Forgettable ואפילו כשאני רוצה עכשיו לתת דוגמא אני מתקשה לזכור מה היה שם. זה מעיד על כמה לא אטרקטיבי, משעמם ועם 0 סיבות לעקוב היה המוצר של WWE באותה תקופה.
אם אתה מתכחש לזה שהשינוי של WWE קרה בעקבות חילופי הבוקרים אז אני לא יודע מה להגיד לך. השינוי הזה קרה משטריפל H נכנס לתפקיד ואף אחד לא יכול להוכיח אחרת. אתה בעצמך אפילו אמרת שהשינוי הזה היה חד מידי, אז 1+1, זה בגלל שמי שמקבל את כל ההחלטות לגבי התוכנית הלך ונכנס במקומו מישהו עם פילוסופיה מאוד שונה.
מי שמנסה לתפור שם איכשהו את AEW פשוט חי בסרט. אני מסכים שכש-AEW התחילו אז ל-WWE היה אכפת, אפילו מאוד, אבל עברו 5 שנים, הם הבינו שיש להם עסק עם מעריץ אינטרנט מלצריסט עם 0 כישורים יצירתיים או חברתיים ועם יותר כסף ממה שיש להם שרוצה לחיות את החלום ולעשות פנטזי בוקינג במציאות. ב-5 שנים האלה WWE הבינו ש-AEW לא באמת מהווים איום. הם כן "המתחרה" אבל הם ה-Challenger Brand - הם האלטרנטיבה למעריצים שהם יותר הארדקור. זה מה שזה. אין בזה שום דבר רע ואני נהנתי מהדברים הטובים של AEW בתקופה שהתחלתי לראות ובפיוד בין פאנק ל-MJF כמו שלא נהנתי שנים על גבי שנים מרסלינג. אבל זה לא אומר עכשיו שגם אם מצאתי מסעדת המבורגרים עם ההמבורגר הכי משובח וטעים וטבעי בעולם אני אחשוב שהם יכולים להתחרות במקדונלדס.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.