01-02-2024, 07:47 PM
כתבתי פה לפניי כמה ימים באשכול מסוים שאני מתגעגע לימים שברסלמניה היו לנו לפחות 2 קרבות ענקיים ואפילו לפעמים 3
בשנים האחרונות זה היה קצת חסר לי ועכשיו הפוטנציאל לדבר הזה הוא אדיר
פאנק רולינס
ריינס רוק
קודי אורטון
גונתר לסנר
זה כבר ארבעה קרבות ברמה סופר גבוהה ואיכותית, כל אחד מהם יהיה מאוד מעניין ברמה של מיין איוונט
מעבר ל8 מתאבקים האלה יש עוד לא מעט מתאבקים שגם יכולים לספק קרבות טובים - סטיילס, לוגאן פול, מקינטייר, פריסט, ג׳ימי, ג׳יי ואולי אפילו קרב נוסף של סינה ברסלמניה
בקיצור תראו לבד איזה פוטנציאל אדיר יש לרסלמניה הקרובה.
בעיניי רבים רסלמניה 30 היא הגדולה מכולם (או אחת מהגדולות לפחות) שבירת הרצף של טייקר + ההיסטוריה של בריאן
עכשיו עשר שנים אחריי וששוב מגיעים לרסלמניה עם מספר עגול יש פוטנציאל להעמיד אירוע היסטורי נוסף
בשנים האחרונות זה היה קצת חסר לי ועכשיו הפוטנציאל לדבר הזה הוא אדיר
פאנק רולינס
ריינס רוק
קודי אורטון
גונתר לסנר
זה כבר ארבעה קרבות ברמה סופר גבוהה ואיכותית, כל אחד מהם יהיה מאוד מעניין ברמה של מיין איוונט
מעבר ל8 מתאבקים האלה יש עוד לא מעט מתאבקים שגם יכולים לספק קרבות טובים - סטיילס, לוגאן פול, מקינטייר, פריסט, ג׳ימי, ג׳יי ואולי אפילו קרב נוסף של סינה ברסלמניה
בקיצור תראו לבד איזה פוטנציאל אדיר יש לרסלמניה הקרובה.
בעיניי רבים רסלמניה 30 היא הגדולה מכולם (או אחת מהגדולות לפחות) שבירת הרצף של טייקר + ההיסטוריה של בריאן
עכשיו עשר שנים אחריי וששוב מגיעים לרסלמניה עם מספר עגול יש פוטנציאל להעמיד אירוע היסטורי נוסף