(12-29-2023, 03:25 AM)wwehof כתב: סיכום השנה של וואלה עבור הסרטים הטובים ביותר:
https://e.walla.co.il/item/3630770
לא שמעתי על אף אחד מהסרטים מלבד ברבי ואופנהיימר.
לא ברור לי מאיפה הנפיצו אותם.
(12-30-2023, 01:28 AM)lidoradir כתב: רשימה מגעילה של וואלה, לא מאשים אותך שלא שמעת על כמעט כל מה שפרסמו שם.אתרי ביקורות סרטים זה אתרים של הייט שהמטרה שלהם ליצור קליקים ותגובות.
את הסרט שהם דירגו במקום הראשון : חיים שלמים כן יצא לי לראות, אמא שלי ואני ראינו אותו ביחד ושנינו חשבנו שהוא היה משעמם, סביר כזה.
הסרט במקום התשיעי איך לעשות סקס בדיוק יצא אתמול בטורנטים : How to Have Sex 2023 2160p MUBi WEB-DL DDP5 1 H 265-FLUX.
על הסרט במקום החמישי : גודזילה מינוס אחד כן שמעתי, סרט יפני שיש עליו הייפ גדול מאוד, שבר את הקופות, תקציב של 15 מיליון דולר והם הכניסו כמעט 80 מיליון דולר, דירוגים מצוינים וביקורות חיוביות בכל מקום, בטח יגיע לישראל בעתיד.
אם התגובה של אנשים זה "אני מסכים" אז לא יהיו תגובות וריבים בתגובות
ומאז ומעולם הביקורות של וואלה בנושא משחקים ותרבות היו פח
אולי נעשה אשכול רשימת הסרטים של 2023?
אין לי "טופ 10", אבל אלו סרטים שנהנתי מהם- אין משמעות לסדר
אדום אהבתי מאוד
* כוכבית ומודגש מתאים לילדים
hard feelings (הגרמני) - סרט שמספר על 2 חברים (בן ובת) שמקבלים מכת ברק ומאז איברי המין שלהם יכולים לדבר איתם. דבילי ומצחיק.
no hard feelings (האמריקאי) - סרט על זוג הורים מבוגרים ששוכיםת מישהי שתהיה עם הבן שלהם. מפגר, מצחיק... אולי ארוך מידי? אבל סה"כ נחמד
רנפילד- סרט ערפדים מצחיק שמדבר על יחסים טוקסיים בצורה ייחודית
the machine- סרט דבילי וכיפי על אבא שפרש מלעשות שטויות וצריך לצאת למסע ביחד עם אבא שלו כדי להציל את המשפחה
הפלאש - אחלה סרט. אהבתי. אולי ארוך מידי?
Polite Society - אחד מהסרטים המיוחדים האלו עם רעיון חדש שבחיים לא ראיתם. מדבר על שתי אחיות שהן החברות הכי טובות. כשהגדולה הולכת להתחתן עם בחור ממש טוב והקטנה נשארת קצת אבודה, היא מנסה להחזיר אותה אליה. סרט מפגר, מצחיק, שילוב של דרמה בוליווד וקונג פו.
* Scarygirl - סרט אנימציה נחמדScarygirl
Old Dads - סרט מצחיק למבוגרים
* Mavka וגם Nimona - מצחיק אבל 2 סרטים מאוד דומים שיצאו אחד ליד השני. אחד אוקראיני והשני מנפליקס. אהבתי את Mavka יותר. גם נימונה נחמד
Maybe I do - סרט על זוגיות מחויבות ואהבה אחד מהסרטים שהכי אהבתי בשנה האחרונה
Perfect Addiction - סרט על אהבה תשוקה וMMA
Paint - סרט דרמה קומדיה על בוב רוס הצייר. זה בדיוני ד"א ממש לא מציאותי. מדבר על החמצת הזדמנויות ואגו בנושא אהבה ועבודה
Guy.Ritchies.The.Covenant - סרט אקשן חזק ביותר! עשוי טוב
The.Honeymoon.2022 - יצא בשבועיים האחרונים של 2022 אז שמתי כאן. סרט קומדיה מצחיק שאהבתי
---------------------------------------------
קצרים:
* סנופי מציג: מארסי האחת והיחידה
* Carl's Date - המשך לUP
---------------------------------------------
סרטים שהשלמתי השנה ואהבתי:
* the book of kells - סרט אנימציה שמדבר על משפחה וכתיבת ההסיטוריה
Discontinued.2022 סרט על מישהי שמתקשה בחיים ומגלה שכל העולם הולך לההרס. דרמה, מאוד מעניין
וסתם לצפות אם משעמם: Four.Samosas.2022, Someone that I used to know 2023
שנת 2022 היית לדעתי השנה הכי טובה של הקולנוע, ו2023 היית סה"כ בסדר, שום דבר גדול או כזה שיראו עוד פעם ועוד פעם.
ב2022 היה everything everywhere, avatar 2, spirited, top gun ועוד ועוד. לדעתי הכי UNDERRATED שנה שעברה היה Spirited .