12-18-2023, 09:59 PM
(12-18-2023, 07:10 PM)Bam Bam Bigelow כתב: רוג׳ר הפעם אתה מרחם על טוני.
העובדה שהוא מארק איננה תירוץ להיותו מנהל גרוע. AEW הוקמה במטרה להוות אלטרנטיבה לWWE. בשלב מסויים היה נראה שהיא בדרך לשם, מה שגרם לג׳ריקו לצוטט את הציטוט האהוב על לידור. איפשהו במהלך הדרך המטרה הזאת נעלמה.
טוני הוא פשוט מנהל גרוע. הוא מקיף את עצמו באנשים גרועים ומכניס את עצמו למעגל שלילי - הוא לא מסוגל להגיד לחברה שמקיפים אותו לא, והחברה שמקיפים אותו לא מסוגלים להגיד לו לא.
אני מבין מה שאתה אומר על חוסר מזל, אבל מנהל טוב היה מצליח על אף הפציעות.
בסוף המיומנות היחידה של טוני היא להיות הבן של. אפשר לראות גם על ג׳קסונוויל שהיא פשוט מנוהלת רע ומבזבזת את הקוטרבק הכי מבטיח מאז פייטון מאנינג. במקום להתרכז בניהול הוא בורח לקיצורי דרך כמו להביא את מאייר או לשים בריכה ביציע.
ואם נשאר בפוטבול, שנים אמרו שבליצ׳ק המאמן מצליח לכסות על הטעויות של בליצ׳ק המנג׳ר. טוני הבוקר לא מצליח לכסות על הטעויות של טוני המנג׳ר והפוך.
ללא ספק שלהיות הבן של היא 100% הסיבה להיותו מה שהוא בעולם הרסלינג, ואני מסכים בערך עם כל מה שאמרת (מאמין לך ב100% על הפוטבול כי אין לי מושג כל כך חח), אבל חילופי השלטון ב-WWE לגמרי הפכו את היוצרות וגרמו לדאבל-טרן הכי גדול שאני לפחות זוכר ברסלינג. כמו שאמרתי, לוינס מקמהן לא עניין את קצה החלציים אם אני, אתה או גיא נהנים מהמוצר ומה היו התלונות שלנו, ו-AEW קמה כדי לתת מענה למעריצים כמונו שתוסכלו מ-WWE ומהמוצר שבאותה תקופה היה בשפל כל הזמנים. טריפל H מתנהל אחרת.
לפני חילופי השלטון, זה היה או לצפות במוצר החדש והמרענן עם הTV-14, המון מתאבקים חדשים, פרזנטציה אחרת, וייב אחר ופאקינג CM פאנק, או לצפות במונטז פורד נגד קופי קינגסטון עושים את אותו הקרב שבוע אחרי שבוע כי וינס שכח את הבוקינג של שבוע קודם לכן.
אחרי חילופי השלטון, זה או לצפות במוצר שכל הבאז עליו נגמר, רוב האטרקציות העיקריות בחוץ, כמעט כל מי שהיה לו איזשהו פוטנציאל היום הוא פחות אובר, רוסטר מפוצץ של כמעט 200 מתאבקים שעושים באנגרים בדיינמייט ונעלמים פתאום לחודשיים-שלושה, אינסוף קרבות וורקרייט שאף פעם לא מובילים לשום מקום ואף אחד מהם לא יוצא באמת אובר, בוקינג גרוע, כתיבה גרועה, הפקת טלויזיה גרועה כו', או לצפות בתוכנית שלא מעליבה לך את האינטילציה, שיודעת לספר סיפורים, שיודעת להוציא כוכבים שהם אובר ושאשכרה אכפת לך מהם, משאירה לך כל הזמן ואופן עקבי טעם של עוד והחתימו את פאקינג CM פאנק מהחברה הקודמת!!