12-14-2023, 05:22 PM
(12-14-2023, 04:00 AM)lidoradir כתב: המשך ישיר לאירוע דדליין, תוכנית מעולה של NXT השבוע, דעות :
- ג'וש בריגס, ברוקס ג'נסן ופאלון הנלי נגד מטה פור היה קרב טוב, ג'וש בריגס מתחיל לקבל אצלי נקודות לאחרונה, נראה שהוא מקבל איזה מיני פוש, נתן הופעה טובה בדדליין בקרב איירון סורבייבר צ'אלנג', נתן הופעה טובה גם הפעם והשיג ניצחון על אלוף גביע המסורת נועם דר. גם לפי הסגמנטים מאחורי הקלעים נראה שהוא בדרך להיות לבד בלי ג'נסן ופאלון הנלי שזה טוב בשבילו. פאלון הנלי וטיפאני סטראטון ממשיכות את הפיוד הטוב שלהן.
- לקסיס קינג נהדר, יש לו עוד הרבה עבודה בזירה אבל ממש אהבתי את הדמות שנתנו לו, מצטרף למה שאורגיבור רשם. הוא מצליח להשיג ספוטלייט לעצמו בדרכים שונות, הוא השיג לעצמו קרב בפרופיל גבוה באירוע אחרי ששיקר שתקף את טריק. עכשיו הוא פוצע את אחד מהמתאבקים בטורניר הפריצה ומצליח להיכנס לטורניר במקומו. מגניב.
- אובה פמי בקלות מנצח את מיילס בורן, כמו שצריך. על הנייר אובה פמי הפייבוריט לזכות בטורניר הפריצה של הגברים, נראה מרשים.
- לא שממש היה להם תחרות בתוכנית הזאת אבל דרגון לי נגד טיילר בייט היה כמובן MOTN בקלות. קרב מעולה של דרגון לי וטיילר בייט הפנטסטיים, מתאבקים כל כך טובים, כל כך כישרוניים, פשוט תענוג. אני ממש בעד זה שדרגון לי הולך להגן על אליפות צפון אמריקה כל שבוע באתגרים פתוחים כאלה ואחרים בשביל ווס לי, זה מה שהאליפות הזאת צריכה.
- אני מאוד נהנה מהיריבות של דייג'אק ואדי ת'ורפ. הייתי בטוח שנקבל פה איזה קרב גדול אך קיבלו משהו אחר לגמרי וזה גם היה נהדר. ת'ורפ מעיף את דייג'אק למדרגות ובטעות גורם לו לדמם, אחר כך היה ספוט גדול שהטרן באקל נשבר, בשנייה הראשונה הייתי בטוח שזה לא מתוכנן. אחר כך הבנתי שזה כן מתוכנן כאשר דייג'אק חיסל אותו בעזרת זה.
- לא אוהב את הסטוריליין הזה בתוך צ'ייס U, כל מה שקשור לאנדרה צ'ייס והבעיות הכספיות וכו'.
- ריילי אוסבורן נגד קיאנו קארבר היה סבבה לגמרי, 2 הקרבות השבוע בטורניר הפריצה של הגברים היו קצרים אך זה היה הקרב המעניין יותר. וואלה שניהם הרשימו אותי בזמן הקצר שהם קיבלו, קיאנו קארבר נתן שם ספוט גדול שהעיף את ריילי והוציא תגובה חזקה מהקהל. ריילי מאוד אתלטי, רואים שיש לו את זה, נראה כמו יופי של מתאבק.
- קורה ג'ייד ובלייר דבנפורט נגד ליירה ואלקיריה וניקיטה ליונס היה קרב טוב מאוד. איזה כיף שקורה ג'ייד חזרה בשעה טובה, התגעגענו. אותו דבר לגבי ניקיטה ליונס הנהדרת. כולן נתנו פה הופעה טובה לדעתי. הסיום של הקרב היה טוב, קורה ג'ייד משיגה ניצחון על אלופת הנשים של NXT. מבסוט גם שנותנים סטוריליין לטייטום פקסלי הנהדרת. מחלקת הנשים של NXT פנטסטית : ליירה ואלקיריה, קורה ג'ייד, בלייר דבנפורט, ניקיטה ליונס, טייטום פקסלי. יש אקשן, תמיד יש עניין, יש רוסטר איכותי שלא נגמר.
- הסגמנט הסוגר של התוכנית היה סינמה. הכניסה של טריק ויליאמס השבוע הייתה אדירה, בוקר טי היה און פייר, הקהל היה און פייר, טריק ויליאמס ממשיך להיות און פייר. לא יאומן שזה אותו מתאבק שבפעם הראשונה שהופיע אף אחד לא הצליח להבין מה הוא אומר בכלל. כמה ביטחון פתאום יש לו, איך הוא מדבר במהירות, לא עוצר, מפגיז. טריק ויליאמס ברמה אחרת. איליה דרגונוב כמו תמיד מצוין בכל דבר שהוא עושה, אהבתי שהם הזכירו את הפרומו הקודם שלהם, כל התוכן פה היה מצוין. כרמלו הייז הקינג יוצא החוצה ותשמעו את הקהל... ממשיכים לאכול את הפיוד הזה, זה טעים, אני רוצה עוד. כמובן שהייז משחק אותה ולא באמת דרגונוב תקף אותו וכו'. אני חושב שזאת בחירה מעולה למשוך את זה עוד קצת ולהתחיל את 2024 בבום, לתת להייז לעשות את ההיל טרן המבוקש ב-NYE ולהמשיך הלאה.
היו אז שמועות שרצו שכרמלו יצטרף בראשי ללאשלי ולפרופרס, לדעתי אפשר לשלב את זה בתוך הסטורליין הזה.
אם בסוף יתברר שלאשלי מעורב פה והוא אחראי כביכול על התקיפה עבור כרמלו - זה יהיה פרייסלס.