12-06-2023, 09:45 PM
(12-06-2023, 04:23 PM)master of doom כתב: אני לא אוהב את ההתנהלות של דניאלסון ב-AEW. אני מבין שלא נשאר לו עוד הרבה והוא רוצה לנצל כל דקה שלו בזירה עם יריבי פנטזיה כמו ZSJ ואוקדה, אבל מאז ההגעה שלו הוא לא תרם כלום לארגון. העלילה שלו עם דניאל גרסיה מוסמסה, מול MJF הוא סיפק קרב אדיר שקידם את MJF לזמן קצר, הוא נתן עוד קרב ענק מול אומגה שלא התפתח לשום דבר.
הגישה הזאת שלו אגואיסטית, והיא אחת הסיבות שהמצב ב-AEW לא טוב. כל אחד רוצה לעשות מה שטוב בשבילו וטוני פשוט מאפשר את זה, מה שנותן לנו כמעט שנתיים עם 0 מעשי קידום משמעותיים של אומגה, דניאלסון, פייג' וג'ריקו. גם מוקסלי היה נכנס לרשימה אם לא היה נקרא לדגל בגלל השטויות של פאנק. בקידום אני לא מתכוון רק לקידום צעירים, אלא קידום עלילה גם ביניהם ועניין שמתפתח כתוצאה מזה כשהדוגמה הכי טובה היא שוב אומגה-דניאלסון, שהבטיח הרים וגבעות ולא קיים כלום.
טענה מעניינת מאוד,
אני לא הסתכלתי על זה כל כך אבל עכשיו שכתבת את זה אני מאוד נוטה להסכים.
לתת קרבות מעולים כשאתה בריאן דניאלסון זה כמעט מובן מאליו, אבל הוא וגם אדג' בפועל הגיעו לAEW הרבה יותר כדי להגשים משאלות בזירה מאשר כדי לתרום לאיזשהו פרויקט שהם מאמינים בו. האלטרנטיבה של שניהם הייתה להתאבק בארגון שעד אז הם תפסו בתור חסר נשמה ולא כיפי, אז הם החליטו ללכת לחגוג במקום שאין בו באמת דין ודיין.
אדג' הולך לתת ריין מגעיל מאוד בAEW. ראינו את הרמזים לזה כבר בJD כשנתנו לו יותר מידי חופש יצירתי. הרבה אגדות בAEW הגיעו בעיקר כי הם ראו מול העיניים את החופש היצירתי לעשות שטויות בזירה ולא בהכרח פרויקט שצריך להרים. דווקא מישהו כמו כריסטיאן קייג' שיש לו פחות משקל מבריאן או מאדג' הגיע לתת עבודה ובמקרה תפס ברק בבקבוק והפך להיות ההיל הגדול ביותר בתעשייה. אבל הוא היוצא מן הכלל.
דרך אגב - אפשר לומר ובצדק שפאנק צבוע גדול, אבל הוא ללא ספק הגיע עם הגישה של AEW זה פרויקט והוא צריך להרים אותם. וכשהוא ניצח על קוליז'ן התכנית נסקה למעלה. אשכרה מ700 אלף באוגוסט ל300 אלף בדצמבר, צניחה חופשית.