11-19-2023, 01:01 PM
(11-19-2023, 09:40 AM)Jon_M0xley כתב: מה קורה חברים התגעגעתי להגיב בפורום ולקרוא תגובות.
ראיתי מה רעי כתב קודם ואכן הוא צודק אל תאמינו לחדשות, כל יום אנחנו מתקדמים יותר ויותר ומורידים יותר בכירים.
יכול להגיד לכם שאני נמצא בחפק המודיעיני של מחט שכרגע בפנים.
בכללי הייתי לוחם ביחידה מיוחדת במודיעין אבל בקורונה הוציאו אותי ומלא אנשים מהיחידה והביאו לנו פטור. קיבלנו הודעה בעמותה של היחידה שיחידה 9900 צריכים עזרה וכח אדם וכמובן שאני ועוד מלא באנו לתגבר אותם. הגענו לתפקיד חדש שאין לנו מושג מה זה ובלי נסיון או מושג מה זה. לשמחתי תפסתי את זה מהר ואני מצליח להפליל מלא מבנים(כאיום על כוחותנו כמו נט או עמדת צלפים וכו) ואחרי כמה שעות הם לא שם ולפעמים עם מחבלים בפנים.
עכשיו סיפור קצת שמח:
שבוע אחרי השבת השחורה תכננו החברים ערב קריוקי שהוא הסוואה להצעת נישואין כדי שחברה שלי לא תחשוד.
קרה מה שקרה וההצעה לא יצאה לפועל ואז גם הלכתי למילואים. הכוכבים הסתדרו בשורה ושחררו אותי ביום חמישי ב18 במקום שישי בבוקר והחלטתי שהיום זה קורה ו2 חברות שלה עזרו לי בהכל כדי שזה יהיה מוכן.
אף פעם לא חשבתי שכשאני אציע לחברה שלי זה יהיה במדים בתקופה של מלחמה אבל לשמחתי היא דווקא חשבה שזה מאוד רומנטי.
שמח לבשר לכם שהיא אמרה כן![]()
לידור מוקסלי ריגשת אותי אחי, הרבה מזל טוב ושתדעו רק שמחות, שמור על עצמך שם

.
![[Image: IMG-20231117-WA0001.jpg]](https://i.ibb.co/dtcHRLs/IMG-20231117-WA0001.jpg)