11-17-2023, 01:38 PM
(11-17-2023, 04:26 AM)master of doom כתב: יאניק סינר מראה ספורטיביות גדולה ומנצח את הולגר רונה ב-3 מערכות, מעפיל מהמקום הראשון בבית ובנוסף מעניק לג'וקוביץ' את הכרטיס השני לחצי הגמר.
היה משחק די איכותי עם יכולת עדיפה של סינר, והוא ניצח את המערכה הראשונה די בקלות 6-2. בשלב הזה סינר כבר ידע שהוא העפיל לחצי הגמר מהמקום הראשון בבית, בזכות יחס מערכות עדיף על של רונה וג'וקוביץ', ויכל להוריד את הרגל מהגז כשלעומתו, עבור רונה זה היה להיות או לחדול במסגרת הטורניר. במערכה השנייה רונה שיחק טניס אגרסיבי יותר ויוזם, הצליח לשבור לראשונה במשחקון ה-12 של המערכה עם נקודה יפהפייה ולקחת את המערכה 7-5, 1-1 במערכות. אחר כך, כשהמומנטום בצד של רונה וכשלסינר אין על מה לשחק, היה קל להמר על ניצחון של רונה שכאמור היה חייב את הניצחון כדי להעפיל לחצי הגמר. ולמרות זאת, גם המערכה השלישית הייתה מאוד צמודה עד שסינר הצליח להשיג 3 נקודות שבירה במשחקון התשיעי, הוא ניצל את השלישית ומשם הגיש לניצחון בצורה סולידית, השלים מאזן מושלם בשלב הבתים והעפיל לחצי הגמר בצורה הכי דומיננטית שיש.
בקיצור, סינר מעפיל מהמקום הראשון וג'וקוביץ' מהמקום השני. בנוסף אליהם העפיל גם מדבדב מהבית השני, כשהמיקום שלו עדיין לא סגור (ניצחון של אלקרז על מדבדב בשתי מערכות יציב אותו ראשון בבית). זברב, שישחק מול רובלב שהודח, צריך לנצח כמובן וצריך ניצחון של מדבדב על אלקרז. כל תרחיש אחר יעניק לאלקרז את הכרטיס לשלב הבא. אם אכן אלקרז יצטרף למדבדב, ג'וקוביץ' וסינר בחצי הגמר, זה אומר שארבעת המדורגים ראשונים העפילו לחצי הגמר, כשלאחרונה זה קרה ב-2020. באותו טורניר מדבדב המדורג רביעי זכה, אחרי ניצחון על דומיניק ת'ים (זוכרים שהוא היה תותח על פעם?) המדורג שלישי. שניהם גברו בחצאי הגמר על נדאל (מדורג שני) ועל ג'וקוביץ' (מדורג ראשון) בהתאמה.
מחר מדבדב-אלקרז ב-3 וחצי, ניצחון של אלקרז יסגור את סיפור העלייה מהבית, ניצחון של מדבדב ייתן לזברב אפשרות להעפיל, אם יצליח לנצח את רובלב במשחק המאוחר של היום.
מדבדב - אלקרז זה המשחק הכי מעניין עד עכשיו, מדבדב נראה בכושר שיא ואני באמת לא יודע להכריע מי שחקן טוב יותר מביניהם.
יצא לי עד עכשיו לצפות ב3 משחקים בטורניר: רובלב - מדבדב, סינר - דג'וקוביץ' ואתמול בסינר - רונה. אני הכי נהנתי לצפות ברובלב במשחקים האלה משום מה, הפורהאנד שלו פשוט מפחיד ואוכל את של כל השאר, הבעיה שהוא פחות טוב בכל שאר הפרמטרים.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)