11-03-2023, 02:00 PM
(11-03-2023, 01:12 AM)lidoradir כתב:
הוא צודק.
הוא היה הדבר הכי טוב שלהם והם נתנו לו ללכת בגלל פאקינג ג'ונגל בוי.
(11-03-2023, 01:45 PM)orgibor כתב: עדכון את'נה - בילי השבועי -
אז בהמשך ישיר לאירועים משבוע שעבר, מרסדס מרטינז לא הייתה צריכה לחכות יותר מדי וקיבלה את הטייטל-שוט שלה כבר במיין אבנט של השבוע.
מרסדס יצאה לקרב בליווי דיאמנטה, את'נה יצאה לבדה לאחר שהשעתה את בילי סטארקז מMIT.
מכאן אני עובר לנוהל הכתב הלבן כדי למנוע ספוילרים וממליץ בחום לצפות בכולו לפני שמשחירים את הנעלם כי אני לא חושב שתרצו לפספס את זה. לפעמים אני מרגיש קצת כמו אחד שצועק "זאב זאב" על הקרבות של את'נה אבל היא פשוט ממשיכה להרים את הרף בכל פעם כמה סנטימטרים גבוה יותר, בכל מקרה:
את'נה מנצחת את מרסדס לאחר שדמות בקפוצ'ון שמיד מתגלה כבילי תוקפת את מרסדס עם חגורת האליפות של את'נה מאחורי גבו של השופט.
לאחר הקרב בילי נותנת מבט ממושך בחגורת האליפות שנמצאת בידיים שלה לפני שמחליטה לכרוע ברך במרכז הזירה ולהחזיר אותה לאת'נה, אחר כך בילי חושפת חולצה של MIT מתחת לקפוצ'ון ומנסה לקבל היי-פייב מאת'נה שמסרבת כהרגלה.
בהמשך עלה בטוויטר סרטון בו את'נה מודיעה לבילי שהיא מסירה את ההשעייה שלה ומקבלת אותה חזרה לMIT.
בונוס:
בהמשך למסע האינדיז של רונדה ראוזי והדיווח של לידור על הופעה שלה בREVOLVER בעוד שבועיים, פורסם המיין אבנט לאותו אירוע - רונדה ראוזי ומרינה שאפיר נגד את'נה ובילי סטארקז
בילי סטארקז - אני שומע עליה המון לאחרונה.
האם ההייפ מוצדק? או שהיא עוד ג'וליה שפשוט עושה רוחות וצלצולים?

![[Image: IMG-20231103-130825.jpg]](https://i.postimg.cc/mDb6Yyr1/IMG-20231103-130825.jpg)