10-31-2023, 04:15 PM
(10-31-2023, 03:34 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אתה יכול לנסות להגחיך את הטיעון.
אני יכול לנסות להגיד לך להציץ ולראות שלפחות 3 מהם שנויים במחלוקת, אבל אני משוכנע שיש לך תשובה לכל אחד מהם - עדיין זה נתון משונה.
אני יכול לנסות לשכנע אותך לשמוע ראיונות עם מאמנים ושחקנים בטורניר שדיברו על כך שנראה הייתה שיש ״יד מכוונת״ שרוצה שמסי יזכה - אבל גם פה בטח תגיד שזה סתם התבכיינות, למרות שזאת פעם ראשונה שהטיעון הזה נשמע על הקבוצה המנצחת.
אני יכול להראות לך שהיה ברור לכולם שארגנטינה תקח את זה כבר בשלב הבתים, אבל בטח תפסול את זה.
יש פה כל כך הרבה צירופי מקרים - מונדיאל בקטאר שנקנה בשחיתות, שלכל אורכו היה שערוריות, מדינה שמשתמשת בכסף כדי להלבין אותה, ושחקן שכבר חתם בקבוצה שנקנתה כדי להלבין את קטאר, הנבחרת שלו מקבלת 5 פנדלים, והשחקן כבר חתם עם ערב הסעודית כדי להלבין גם אותה. יש פה המון צירופי מקרים. המון.
השורה התחתונה היא כזאת - האם ארגנטינה הייתה הנבחרת הכי טובה במונדיאל? כן. בכל משחק שהיא ניצחה היא הייתה הטובה יותר. האם מסי שיחק את הכדורגל הטוב ביותר בטורניר? כן. הגיע לו לקבל את פרס מצטיין הטורניר. האם הוא סחב את ארגנטינה על הגב, ברמה שבלעדיו אין ספק שהיא לא הייתה זוכה? לחלוטין כן.
האם קטאר היא מדינה מושחתת ומסריחה? כן. האם היו שם מקרים הזויים ולא הגיוניים? כן. ויותר מהפנדלים לדעתי זאת הבעיטה המפגרת של פארדס על ההולנדים, שאחריה היה מוצדק לתת אדום, אבל מי ששפט זה מתיאו להוז שאנס את בארסה ים פעמים בליגה והוא שופט פח שלא ברור מלכתחילה מה עשה במונדיאל (ודווקא הפנדל שהוא העניק היה מוצדק ב-100%). האם זה הופך את ארגנטינה ללא ראויה להניף את גביע העולם? לא. הקבוצה הטובה ביותר ניצחה, כשהשחקן הטוב ביותר מנהיג אותה ומשחק כדורגל מצוין. זה הכל.