10-26-2023, 01:44 PM
(10-26-2023, 09:20 AM)karusi כתב: יאללה אני אוריד.
אספר לך סיפור מהשבוע האחרון שמראה כמה העורף גם פוליטיקאים זולים. בעמותה שמאלית קיצונית הכינו דברים כדי לשלוח לתושבי העוטף / חיילים. מי שקישר אותם לאנשים בשטח ודאג להביא את הדברים היית עמותת ימין קיצונית. כאשר הגיע חבר/ת פרלמנט מהימין (שמזרים חלק גדול מהפעילים בעמותת הימין שפועלת עם החיילים והעורף) למעוז עמותת השמאל, בין היתר לקדם את הזרמת האנשים להתנדבות וגם את עצמו עם סלפי- התפתח ריב וקללות שהתחיל בכך שמישהו מעמותת השמאל התפרץ על חבר/ת הכנסת (בכוונה לא רושם מין) מהימין הקיצון.
הפמליה של חבר/ת הכנסת זעמה גם כן על המתרחש. וכך התפתח ריב עם צעקות שלא גלש למקום פיזי אך היה קרוב לכך.
חבר/ת הכנסת נעלב ויצא משם- ובצעד לא בוגר עצר את שיתוף הפעולה. האנשים בעמותת השמאל לא יצאו בגינוי נרחב לפעילים שיזמו את הריב עם חברת/ת הכנסת כי לא בכבוד שלהם.
איך אומרים ברוסית- דלביוב בלאט. מטומטמים מהשמאל לא יכולים להתנצל על מפגרים בודדים ודה פאקטו מאמצים את מה שהם אמרו ומתחילים שם ריב, ומטומטמים מהימין נפגעו עם הכבוד הילדותי שלהם ועצרו את הזרמת הציוד לחיילים/עוטף.
אז בוא אגיד לך שגם בעורף הימין והשמאל מתנהגים כמו ילדים מפגרים שלא מוכנים לרדת מהעץ שלהם.
פשוט מגעיל, משני הצדדים. חבר/ת הכנסת ועמותת הימין שהוא מזוהה איתה יכלו לקנות את עולמם אם למרות מופע האימים שהכינו לו שם היו מזרימים את הציוד, ועמותת השמאל לא יכולה לגנות פעילים אלימים כי חס וחלילה החברים בעמותה יחשבו שהם פחות שמאלנים.
ומי מפסיד- החיילים ותושבי העוטף שיקבלו הרבה פחות מזון שנאלצו לזרוק ופחות ציוד.
נגיד ואני מאותו "שמאל", בשנה האחרונה אותו חבר כנסת כנראה כינה אותי "בוגד", "אנרכיסט", "מוכר את המדינה" ושלל ברכות מגוונות. ובזמן שאותם חברי הכנסת לא עושים אחוז אחד ממה שעמותות וארגונים בכל הארץ עושים למען כולם, ללא הבדל דעה פוליטית, אז המקום של אותו חבר הכנסת הוא לא לקדם פוליטית את עצמו כשהוא משם נוסע חזרה הביתה להמשיך לקלל ולהסית, אלא לעשות אשכרה משהו לתועלת הציבור. והקריאה הזאת רלוונטית לכל ה120 חברי כנסת.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)