10-25-2023, 07:11 PM
(10-25-2023, 04:23 PM)WheelerYUTA כתב: הפסקתי לראות את הפלאש 15 דקות לתוך הסרט. איך לעזאזל הם יכולים לקחת את הדבר הכי מגניב בפלאש שהוא ללא ספק שזה לרוץ מהר, ולגרום לו להיראות כל כך רע? בכל בחירה בדרך הם פשוט טעו וטעו והמשיכו לטעות. מהCGI הנוראי, לפוזת ההכנה לריצה המגוחכת, לתנועות הידיים שכבר הפכו למצחיקות בעיניי ועד לרקעים ברקע שבבירור סתם מתחלפים סביבו כאילו זה סרט משנות ה50. זה פשוט גרם לי לעצור ולהגיד "פאק איט, אין שום סיבה לצפות בזה ולהרוס לעצמי את הפלאש".מה אני אגיד לך... זכותך.... לדעתי וואלה הסרט היה טוב. אני מאוד אהבתי. זה סרט שנבנה טוב עם מוטיב מעניין והשאיר אותי במתח כל הסרט
אפילו בסדרה הCGI טוב יותר והריצה מגניבה יותר והסדרה ממש גרועה בעיניי. ראיתי איזה 3 (?) עונות ממנה כשהייתי בר"מ 2 בצבא כי לא היה מה לראות. מתחרט על זה עד היום. אני מעריץ DC, מארק של באטמן, הסדרות המצוירות היו מדהימות, הסרט אנימציה פלאשפוינט היה מגניב מאוד (עם בעיות, אבל פשוט מגניב). אני לא הייטר. אני רוצה לאהוב את הפלאש, גם הסדרה וגם הסרט. אבל שתיהן כל כך גרועות. והסרט "מנצח" את התחרות הזאת.
פשוט תעשו דברים מגניבים. אל תעשו דברים שנראים כאילו הם לא גמרו אותם וזרקו אותם על המסך ברגע האחרון ביחד. זה עד כדי כך פשוט.
אהבתי גם את המסור X. פשוט וואוו. נושא קרוב לליבי שראיתי חלק מהקרובים מתמודדים עם כל השרלטנים מכל הארץ.
זה כאילו רק איכילוב ותל השומר הם נורמלים וכל השאר שולחים אותך למות אם יש לך סרטן (או מחכים שהוא ממש יגדל ואז יעשו כסף מהניתוח, או יכניסו אותך למחקר כי אתה בשלב 3 או 4, או שתמות כי מאוחר מידי).
סרט שנבנה טוב .
אבלללללללללללללללללללללללללללל
כמי שראה את כל הסרטים ואפילו ספירל, זה היה ברור לי שהסגמנט האחרון היה חלק מהתוכנית שלו לאורך הרבה הרבה זמן, ושהוא עשה שם יוגיהו עם קלף מלכודת "זה הכל היה חלק מהאסטרטגיה שלי". כאילו... שקוף למי שראה את כל הסרטים. אבל מי שלא ראה הכל בטח זה בא לו בהפתחה.
צ'אקי עונה חדשה (אימה קומדיה) טובה
הארלי קווין למי שסיים- אחלה סדרה
למי שראה / רואה GEN V- המלצות.?