10-16-2023, 02:51 AM
(10-16-2023, 02:38 AM)master of doom כתב: אם אני מתעלם לרגע מהכיוון היהודי המטומטם שהם לוקחים את הפיוד אליו - לדעתי הוא הלך נגד MJF מוקדם מדי. טאלנט, מוכשר ככל שיהיה, לא יכול פתאום ביום בהיר להגיע למיינאבנט של התכנית. לג'יי יש הישגים מ-NJPW, אבל הוא לא מרגיש מספיק גדול בתוך AEW, אין לו גיבוי של הישגים כדי לקפוץ לקרב אליפות (זה לא ספציפי רק לו, אחת הבעיות ב-AEW היא שלניצחונות יש ערך מועט בגלל כמות קרבות שנעשים בלי סיבה מוגדרת ורק כדי למלא חלל בתכניות). הוא בא מול MJF בלי תנופה ובלי להדגיש מה ההישגים שלו לפני שהוא הגיע לארגון, וזה הורגש כשהם עמדו אחד מול השני.
זאת לא מכת מוות לפיוד, רחוק מזה, אבל זה כן גורע ממנו.
למרות שאני מסכים ב100%, אני לא חושב שזו בדיוק הסיבה לירידה ברמה של סוויצ'בלייד.
הקהל של AEW מורגל כבר בשלב הזה לקבל טאלנטים לפרצוף עם רשימה של הישגים ממקום אחר וlore שלם ופשוט להגיב לזה כראוי. צופה AEW ממוצע יגיב גם למישהו שהוא לא מכיר וישלים את העלילה אחר כך.
אני חושב שבזמן הקצר שהם הציגו אותו - הם ביססו את סוויצ'בלייד כמישהו שלא מפסיד ולא מסוגל להיות מוצמד, וכמובן הם הדביקו לו סטייבל שלם מ0 שהורכב נטו כדי שיהיה לסוויצ'בלייד סטייבל.
אני חושב שהבעיה עם ג'יי כרגע נובעת בעיקר משתי סיבות:
1. אין לו באמת תוכן.
ב2018 הוא הגיע והצהיר כוונות מהרגע הראשון: הוא רוצה להנהיג סטייבל, הוא מחבב את בולט קלאב המקוריים שגם הביאו אותו לNJPW, הוא שונא את האליט והוא רוצה להרוס אותם, והוא לא חבר של הכוכבים היפנים הגדולים.
סוויצ'בלייד הגיע בסוף נובמבר 2017, ובדצמבר כבר ידענו את כל הדברים שאמרתי עכשיו. קלי קלות.
בAEW הוא הגיע ו.. פתח סניף של הסטייבל שהוא הועף ממנו. למה? ככה. וזה גם לא היה סטייבל אמיתי, זה היה סטייבל מאיקאה - עם הוראות הרכבה והחומרים הידועים מראש ופשוט הלכנו אחרי ההוראות בלי נשמה או ברירה. הוא צריך סטייבל, אז הוא יקבל סטייבל. האם יש כרגע היגיון לסטייבל? כנראה שלא, אבל היי, בAEW הכל עובד בסטייבלים והוא כוכב מעל לקאליבר מסוים אז חשוב להביא לו אחד.
ככה זה התבצע.
במקרה במקרה הם הביאו שלושה חבר'ה שמאוד מחמיאים לשלושתם, אבל דווקא ג'יי הוא החולייה החלשה בסטייבל שבו הוא המנהיג. ג'וס והגאנס הם מצחיקולים באופן טבעי, ג'יי? כשצריך, אבל לא תמיד. זו לא המהות שלו.
לאן הסטייבל הולך? לא יודע.
למה הסטייבל קיים? אין לי מושג.
מה המכנה המקשר בין כולם? לא יכול לומר לך.
העלילה של סוויצ'בלייד לא קיימת בכלל, סתם מיין איבנטר שמשייט בחלל העצום והריק של AEW, מחפש אחרי שותפים לריקוד ליריבות של 3 חודשים פעם ב3 חודשים.
2. הביצועים שלו פשוט לא טובים.
איך אני יודע את זה? כי ג'וס, שקיבל הרבה פחות קרדיט וחטף הרבה יותר הצמדות, פשוט עושה עבודה מעולה על המיק' שבוע אחר שבוע. הוא, ולא סוויצ'בלייד.
ג'יי לא אומר כלום, הוא לא מדבר על משהו, הוא פשוט צורח עליי ומדקלם 29 קאצ'פרייזים שאף אחד מהם אף פעם לא היה אובר. זה מתיש, זה חרא.
אני חושב שהוא פשוט לא עושה עבודה טובה על המיק'.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.