10-16-2023, 02:14 AM
(10-15-2023, 11:55 PM)Roger כתב:
מומלץ ביותר.
@SwitchBlade - אתה ממש תאהב.
ראיתי עכשיו, ענק.
בריאן לאסט הוא הקול היהודי המצטיין של השבוע.
הנפילה של MJF (תוך חודשיים!) ממש מפוצצת לי את המוח. החל מה-קרב בAI מול 91 אלף איש, שיא בחייו של כל מתאבק, ותוך חודשיים לתוך התהום של האנגל הגרוע ביותר בהיסטוריה של AEW.
אני לרוב מצליח לזהות התהפכות על מתאבקים קצת לפני שזה מגיע למסך (סת', קודי, ג'ריקו ועוד), ואני מוכרח לומר שMJF ממש נמצא על הרדאר בקטע הזה. היריבות שלו עם סוויצ'בלייד היא פשוט נוראית כרגע.
סוויצ'בלייד מצליח לפשל בצורה עקבית שבוע אחר שבוע, MJF מצליח להיות קורני יותר ויותר ככל שהזמן עובר, וממש הגענו מ100 ל0 בזמן שיא, סת' של 2019 היה נשאר פעור פה לנוכח ההצלחה של MJF בלשחזר את מה שהוא עשה תוך חצי שנה.
ג'ים קורנט הוא מעוז מושבע של MJF. הוא ובריאן תמכו בMJF באופן ספציפי במשך שנים, למרות הבייס הברור והמובהק והמפורסם שלהם נגד AEW. ועדיין, MJF מצליח לאבד את חסדי התומכים הגדולים שלו מאוגוסט לאוקטובר, וגם לקבל ראנט של 20 דק' מבריאן לאסט, יהודי בדיוק כמוהו, שהסכים איתי וקרא לזה האנגל הגרוע ביותר בהיסטוריה של AEW. מעבר לכל זה, MJF הצליח להרוס לג'וס רובינסון, כנראה הדבר הטוב היחיד בכל היריבות בינו לבין BCG.
זה שיעור מעניין למדי בנזקים שאגוצנטריות יכולה לעולל לאנשים המוכשרים ביותר. לדעתי MJF החליט להתמקד בעצמו בשבוע הגרוע ביותר ליהודים בעשרות השנים האחרונות, ובכך הוא באמת הצליח ממש חזק לאבד אותי, ואני מניח שגם יהודים אחרים.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.