Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 252 253 254 255 256 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,158
אשכולות: 9
Likes Given: 480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,531
04-10-2023, 10:37 AM
(04-09-2023, 02:08 PM)NovemberMan כתב:  נראה לי שהוכח לכולנו בפעם המאה - אם הם בונים על מישהו כטופ גאי הם יעשו הכל כדי שהוא יהיה טופ גאי.
אם הם רואים מישהו ומגדירים אותו כמשהו שהוא לא ׳דה ביג דוגגג׳ - לא משנה מה הוא יעשה, כזה הוא יהיה.
פעם באף פעם יהיה איזה דניאל בריאן מוגזם כזה, לפעמים יהיה קינגסטון שיתנו לו מחווה מרצון טוב שהיא זמנית לפני שיחזירו אותו למקומו הטבעי.
אם אתה במידקארד ואתה קורע את התחת ואתה באמת טוב ומשתפר מאוד, סביר שאתה תעלה בקארד אבל עדיין תהיה לך תקרת זכוכית במידקארד.
לא משנה כמה זיין יהיה טוב והקהל יאהב אותו - הוא לא יקבל את האליפות כי הספוט הזה של המיין איבנט הוא זמני בשבילו. כנ״ל עוד 100 מתאבקים כולל השיימוסים למיניהם.
אתה רואה את ג׳יי מגן על האליפות ברסלמניה? אני לא.
אם הוא נכשל את המבחן הזה הוא לא שווה הפסד של ריינס כי הוא יהיה אלוף מעבר.

לא כל כך ניסיתי לסתור את הטענה שלך, אנחנו מנהלים דיון ואפשר להסכים על חלק מהנקודות חח

לגבי כל הרשימה שעשית היא בהחלט מדויקת, אבל היא מדויקת ל-WWE של עד ה-3 באפריל. למה? כי מעכשיו השליטה היא לא של וינס, היא של Endavor. עכשיו חברה חיצונית שכל מה שמעניין אותה זה הרווח בסוף כל רבעון היא זו שמנהלת את העניינים. יכול להיות שהם יתנו לוינס לנהל את הקריאטיב, אבל אם הוא יהיה גרוע ויחוו ירידה ברייטינג ומספר ההזמנות של כל ELP? הוא בחוץ. עכשיו מה שהולך לדבר זה כוחות השוק של הקהל. זה יקח זמן, אבל זה לגמרי המסלול החדש.

ולגבי השאלה אם רואים את ג'יי סוגר רסלמניה לילה 2: אני לא צריך לראות את זה. יש 12 חודשים בשנה, הוא לגמרי יכול להיות אלוף בכל שלב בשנה שלא כולל את רסלמניה. יהיה טוב? ימשיך לרסלמניה, לא יהיה טוב? יהיו מתאבקים חמים שיקבלו את הספוט. אם נחזור לטענה המקורית שלי שפתחה את הדיון - ג'יי אוסו צריך לשבור את הרצף של ריינס, אז הוא לגמרי יכול להחזיק ריין של 4-5 חודשים. בהתחלה הוא רץ חודש-חודשיים על זה שהביס את ריינס, אחר כך יש לו לגיטימציה של הגנה אחת או שתיים, ואז הוא כבר שם בפני עצמו. לקחת את הרגע הגדול ולהשתמש בו כבסיס, לא כפסגה (וזה האתגר הגדול של כל ה-WWE, ארגון שחי על פסגות ולא בניית בסיס בד"כ)
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,532
04-10-2023, 11:05 AM
(04-10-2023, 10:37 AM)ser duncan the tall כתב:  לא כל כך ניסיתי לסתור את הטענה שלך, אנחנו מנהלים דיון ואפשר להסכים על חלק מהנקודות חח

לגבי כל הרשימה שעשית היא בהחלט מדויקת, אבל היא מדויקת ל-WWE של עד ה-3 באפריל. למה? כי מעכשיו השליטה היא לא של וינס, היא של Endavor. עכשיו חברה חיצונית שכל מה שמעניין אותה זה הרווח בסוף כל רבעון היא זו שמנהלת את העניינים. יכול להיות שהם יתנו לוינס לנהל את הקריאטיב, אבל אם הוא יהיה גרוע ויחוו ירידה ברייטינג ומספר ההזמנות של כל ELP? הוא בחוץ. עכשיו מה שהולך לדבר זה כוחות השוק של הקהל. זה יקח זמן, אבל זה לגמרי המסלול החדש.

ולגבי השאלה אם רואים את ג'יי סוגר רסלמניה לילה 2: אני לא צריך לראות את זה. יש 12 חודשים בשנה, הוא לגמרי יכול להיות אלוף בכל שלב בשנה שלא כולל את רסלמניה. יהיה טוב? ימשיך לרסלמניה, לא יהיה טוב? יהיו מתאבקים חמים שיקבלו את הספוט. אם נחזור לטענה המקורית שלי שפתחה את הדיון - ג'יי אוסו צריך לשבור את הרצף של ריינס, אז הוא לגמרי יכול להחזיק ריין של 4-5 חודשים. בהתחלה הוא רץ חודש-חודשיים על זה שהביס את ריינס, אחר כך יש לו לגיטימציה של הגנה אחת או שתיים, ואז הוא כבר שם בפני עצמו. לקחת את הרגע הגדול ולהשתמש בו כבסיס, לא כפסגה (וזה האתגר הגדול של כל ה-WWE, ארגון שחי על פסגות ולא בניית בסיס בד"כ)

לגמרי, גם אני לא ניסיתי לסתור את מה שאתה אומר אלא להוסיף.

לגבי Endavor מה אני אגיד, נקווה, פשוט מהיחס שהם נותנים לוינס כבר מההתחלה זה נראה שהם נורא מעריכים את דעתו + החזרה שלו לשכתב תסריטים אז לא הייתי אופטימי לגבי זה אבל מי יודע.

אולי אני אולד-הד אבל אני מאמין שכשנגמר ריין טרור הוא צריך להיגמר ע״י בנייה של מישהו שיהיה גדול לפחות באותה רמה.
עם ריינס זה בלתי אפשרי אז אתה רוצה שמי שינצח אותו יהיה הכי קרוב שאפשר לזה.
אם ג׳יי יכול לנצח את ריינס? יכול. מה יקרה איתו אחר כך? סביר להניח שירד בחזרה למידקארד אחרי כמה חודשים.
אם אתה אומר לי שהם מאמינים בג׳יי בלב שלם והמטרה שלהם בניצחון שלו על ריינס זה לפתוח קריירת סינגלס ושהוא ירוץ קבוע במיין איבנט? לגמרי פתוח לזה.
הדבר היחיד שאני לא רוצה זה שהם יקדמו מישהו שהם באמת לא מאמינים בו ואז ה״הקרבה״ של ריין הטרור היא לשווא.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,158
אשכולות: 9
Likes Given: 480
#2,533
04-10-2023, 12:44 PM
(04-10-2023, 11:05 AM)NovemberMan כתב:  לגמרי, גם אני לא ניסיתי לסתור את מה שאתה אומר אלא להוסיף.

לגבי Endavor מה אני אגיד, נקווה, פשוט מהיחס שהם נותנים לוינס כבר מההתחלה זה נראה שהם נורא מעריכים את דעתו + החזרה שלו לשכתב תסריטים אז לא הייתי אופטימי לגבי זה אבל מי יודע.

אולי אני אולד-הד אבל אני מאמין שכשנגמר ריין טרור הוא צריך להיגמר ע״י בנייה של מישהו שיהיה גדול לפחות באותה רמה.
עם ריינס זה בלתי אפשרי אז אתה רוצה שמי שינצח אותו יהיה הכי קרוב שאפשר לזה.
אם ג׳יי יכול לנצח את ריינס? יכול. מה יקרה איתו אחר כך? סביר להניח שירד בחזרה למידקארד אחרי כמה חודשים.
אם אתה אומר לי שהם מאמינים בג׳יי בלב שלם והמטרה שלהם בניצחון שלו על ריינס זה לפתוח קריירת סינגלס ושהוא ירוץ קבוע במיין איבנט? לגמרי פתוח לזה.
הדבר היחיד שאני לא רוצה זה שהם יקדמו מישהו שהם באמת לא מאמינים בו ואז ה״הקרבה״ של ריין הטרור היא לשווא.

העניין הוא כזה, העשור האחרון של ה-WWE צבוע לחלוטין בצבעים של ריינס ולסנר בגלל ששמו אותם 10 דרגות מעל יתר הרוסטר. לסנר בשנים שריינס כל כך דומיננטי טיפה ירד, אבל גם זה רק למראית עין כי הוא בשניה אחת נמצא באותו לבל עם ריינס. להקריב "ריין טרור" זה ביטוי שגוי לטעמי בגלל שאם ה-WWE ילכו על הנוסחה הזו שתמיד חייבים להיות 2-3 מעל יתר הרוסטר, אז היחיד שצריך לנצח את ריינס הוא רולינס, שכן הוא הכי קרוב למעמד הזה של ריינס ולסנר.

אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10) כאשר הוותיקים יותר עוזבים ועוד 2-3 נכנסים למשבצת, אז יש כמה אופציות : ג'יי כפי שציינתי, זיין/אוואנס גם, ברון ברייקר (כןכן), קודי רודס כמובן וגונת'ר (נטו כי לא התמודד מול ריינס עדיין). כל אחד מהם יכול לעצור את הריין של ריינס ולהשתמש כו כבסיס קדימה ולא סתם כ"רגע גדול".

בשורה התחתונה וכדי לעצור חפירה יותר ארוכה, ה-WWE צריכים לעשות מ'ריין הטרור' של ריינס את מה שהם עשו עם הסטרייק של אנדרטייקר - ברגע שזה נגמר, זה הבסיס החדש שעליו דמות רצה. הרי לסנר היה מפלצת עוד לפני, אבל שבירת הסטרייק שמה אותו בזווית ראייה שונה לחלוטין ממה שהיה עוד קודם. למעשה, מרסלמניה 30, WWE לא הצליחו לייצר בסיס מרגע, הם התמכרו רק לריגוש שבאותו רגע (קופי קינגסטון שציינו פה, ביג E, מקינטייר ועוד ועוד). אם הם יצליחו לעשות את זה, מי שישבור את הרצף רק ירוויח.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
#2,534
04-10-2023, 03:04 PM
(04-10-2023, 12:44 PM)ser duncan the tall כתב:  העניין הוא כזה, העשור האחרון של ה-WWE צבוע לחלוטין בצבעים של ריינס ולסנר בגלל ששמו אותם 10 דרגות מעל יתר הרוסטר. לסנר בשנים שריינס כל כך דומיננטי טיפה ירד, אבל גם זה רק למראית עין כי הוא בשניה אחת נמצא באותו לבל עם ריינס. להקריב "ריין טרור" זה ביטוי שגוי לטעמי בגלל שאם ה-WWE ילכו על הנוסחה הזו שתמיד חייבים להיות 2-3 מעל יתר הרוסטר, אז היחיד שצריך לנצח את ריינס הוא רולינס, שכן הוא הכי קרוב למעמד הזה של ריינס ולסנר.

אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10) כאשר הוותיקים יותר עוזבים ועוד 2-3 נכנסים למשבצת, אז יש כמה אופציות : ג'יי כפי שציינתי, זיין/אוואנס גם, ברון ברייקר (כןכן), קודי רודס כמובן וגונת'ר (נטו כי לא התמודד מול ריינס עדיין). כל אחד מהם יכול לעצור את הריין של ריינס ולהשתמש כו כבסיס קדימה ולא סתם כ"רגע גדול".

בשורה התחתונה וכדי לעצור חפירה יותר ארוכה, ה-WWE צריכים לעשות מ'ריין הטרור' של ריינס את מה שהם עשו עם הסטרייק של אנדרטייקר - ברגע שזה נגמר, זה הבסיס החדש שעליו דמות רצה. הרי לסנר היה מפלצת עוד לפני, אבל שבירת הסטרייק שמה אותו בזווית ראייה שונה לחלוטין ממה שהיה עוד קודם. למעשה, מרסלמניה 30, WWE לא הצליחו לייצר בסיס מרגע, הם התמכרו רק לריגוש שבאותו רגע (קופי קינגסטון שציינו פה, ביג E, מקינטייר ועוד ועוד). אם הם יצליחו לעשות את זה, מי שישבור את הרצף רק ירוויח.

לגבי לסנר אני לא מסכים, הוא לא היה צריך את הסטריק ואם זה היה מתאבק אחר הוא היה מקבל מזה המון לעומת מה שלסנר קיבל.
כבר אתן דוגמה.

״אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10)״ - זה משפט הקסם.
אם הגישה שלהם תשתנה - כל המוצר ישתנה ולטובה וזה בדיוק מה שאני אומר. הכל תלוי בגישה שלהם.
בלי שינוי הגישה הזה ניצחון של ג׳יי יהיה רגע נחמד וזהו. עם שינוי הגישה הזה הם יצרו מיין איבנטר חדש וזה מה שאני הכי רוצה מהמוצר שלהם בשנים האחרונות.

לגבי לסנר, תדמיין שאנחנו לפני הרסלמניה שנשבר הסטריק ובמקום לסנר יש לך בנייה של מקנטייר/וולטר או כל אחד אחר שהוא יכול להיות מיין איבנטר אם הם יבצעו את ״שינוי הגישה״. ואז המתאבק הזה ישבור את הסטריק. כנראה שהוא גם יהיה מפלצת במקביל ללסנר שבכלל לא צריך להוכיח את זה כי הוא עשה מספיק.
תדמיין שאפילו ריינס היה עושה את זה אבל לא שני אלא ראשון - הוא היה מקבל מזה הרבה יותר מאשר לסנר.

אם אואנס מיין איבנטר לגיטימי לריצה של כמה חודשים טובים, ומקינטייר, וגונת׳ר, ורולינס, ובאלור - אני בעד ג׳יי וזה יכול לעבוד.
אין שינוי גישה = כל עוד ריינס ולסנר ברוסטר - כל השאר הם מידקארדרים.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
#2,535
04-10-2023, 03:40 PM
קצת על בובי פיש.

בובי פיש הוא הדוגמה לכך ש'אפקט המעודדים' לא תמיד עובד.
כשאני מסתכל על עבודת הסינגלס שלו בAEW, או על הפרומואים היבשים שלו בTNA אימפקט, אני לא באמת מוצא מתאבק מצוין - אבל אני גם לא מוצא מתאבק גרוע. אחרי הכל, הוא אפקטיבי בזירה, יודע לספר סיפור, יודע לחתוך פרומו ממוצע וקוהרנטי, מעבר לכל זה הוא גם לגיטימי (וכנראה יכול לקחת מכות את רומן ריינס). אפילו הסטייל שלו בימים היותר צעירים הוא לא כזה גרוע. 
למרות כל זה, הרושם שנותר לי על בובי פיש הוא הרבה יותר שלילי - אני מסתכל על הUE ורואה שלושה מתאבקים מצוינים, ואת בובי פיש. הלוזר של החבורה. 
זה קצת סותר את ההנחה שלי שכששמים הרבה מצוינים וממוצעים ביחד, סך הכל נראה קצת יותר מחמיא למתאבקים הבינוניים. 

כל זה כנראה משתנה כאשר יש אחד בודד בתוך ההמון שבולט בהיותו פחות טוב מהשאר. 
וזו המהות של בובי פיש.
בסופו של דבר הוא מתאבק ממוצע למדי, אפילו לא רע, אבל הוא כל כך בולט לשלילה בתוך סטייבל כמו הUE, שכנראה אפקט המעודדים לא חל עליו, אפילו להיפך, והרושם שנוצר לכולם על בובי פיש יתקבע לעד כאחד שהיה פחות טוב מהכלל. 

דרך אגב, כאשר הסטטוס של אדם קול צנח בAEW, בובי פיש נראה הרבה יותר שייך לצידו. בNXT, כאשר אדם קול היה אלוהי הפיתוח של WWE, והתקווה הגדולה הבאה למיין איבנט, בובי פיש נראה כמו פרויקט צדקה. כנראה כאשר מחברים סטייבלים ביחד, צריך לשים לב שאין אחד שמתבלט לרעה כמו בובי פיש. 

[Image: ESm7RhdWsAAPRyA.jpg]  [Image: maxresdefault.jpg]  [Image: wwe-nxt-roderick-strong-north-american-c...09b295032d] [Image: bobby-fish-impact.jpeg]
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,504
אשכולות: 72
Likes Given: 2,466
#2,536
04-10-2023, 03:49 PM
(04-10-2023, 03:40 PM)SwitchBlade כתב:  קצת על בובי פיש.

כשאני מסתכל על עבודת הסינגלס שלו בAEW, או על הפרומואים היבשים שלו בTNA אימפקט, אני לא באמת מוצא מתאבק מצוין - אבל אני גם לא מוצא מתאבק גרוע. אחרי הכל, הוא אפקטיבי בזירה, יודע לספר סיפור, יודע לחתוך פרומו ממוצע וקוהרנטי, מעבר לכל זה הוא גם לגיטימי (וכנראה יכול לקחת מכות את רומן ריינס). אפילו הסטייל שלו בימים היותר צעירים הוא לא כזה גרוע. 
למרות כל זה, הרושם שנותר לי על בובי פיש הוא הרבה יותר שלילי - אני מסתכל על הUE ורואה שלושה מתאבקים מצוינים, ואת בובי פיש. הלוזר של החבורה. 
זה קצת סותר את ההנחה שלי שכששמים הרבה מצוינים וממוצעים ביחד, סך הכל נראה קצת יותר מחמיא למתאבקים הבינוניים. 

וזו המהות של בובי פיש.
בסופו של דבר הוא מתאבק ממוצע למדי, אפילו לא רע, אבל הוא כל כך בולט לשלילה בתוך סטייבל כמו הUE, שכנראה אפקט המעודדים לא חל עליו, אפילו להיפך, והרושם שנוצר לכולם על בובי פיש יתקבע לעד כאחד שהיה פחות טוב מהכלל. 

דרך אגב, כאשר הסטטוס של אדם קול צנח בAEW, בובי פיש נראה הרבה יותר שייך לצידו. בNXT, כאשר אדם קול היה אלוהי הפיתוח של WWE, והתקווה הגדולה הבאה למיין איבנט, בובי פיש נראה כמו פרויקט צדקה. כנראה כאשר מחברים סטייבלים ביחד, צריך לשים לב שאין אחד שמתבלט לרעה כמו בובי פיש. 

[Image: ESm7RhdWsAAPRyA.jpg]  [Image: maxresdefault.jpg]  [Image: wwe-nxt-roderick-strong-north-american-c...09b295032d] [Image: bobby-fish-impact.jpeg]

זה ההסבר לשינוי חתימה של לידור?
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
#2,537
04-10-2023, 03:52 PM
(04-10-2023, 03:49 PM)KB24 כתב:  זה ההסבר לשינוי חתימה של לידור?

באופן בלתי תלוי לגמרי כנראה גם הוא נזכר בבובי פיש. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#2,538
04-10-2023, 03:56 PM

וזו המהות של בובי פיש.

Sad
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
#2,539
04-10-2023, 06:46 PM

וזו המהות של בובי פיש.

מסכים איתך.
אבל
לזכותו של בובי פיש אני אגיד שהוא נכנס לסטייבל של מידקארדרים ממוצעים בתכנון הסטייבל.
יש לך את אדם קול כשהוא פאקינג אדם קול (את התקופה השנייה אני מכחיש).
יש לך את קייל אוריילי שעל הנייר הוא עוד מתאבק זוגות אבל בתכל׳ס הוא כריזמטי ויש לו להציע מעבר לכמה מהלכים יפים בזירה.
יש לך את רודריק סטרונג שלדעתי יש לו כריזמה שקטה ולמרות שהוא נראה כמו צנון גם לו יש הרבה יותר להציע.

ויש לך את בובי פיש... שאיך להגיד? ״הוא עוד מתאבק זוגות״.
ואחלה מתאבק זוגות, כסינגלס יכול להעביר סיפור בזירה, נראה אמין וגם יודע להגיד כמה מילים בצורה סבבה אבל שם זה נגמר.
אני מצטער אבל חוץ מאדם קול ובובי שאר ה-UE הם טאלנטים שהם אנדרייטד בעיניי.
ובובי פיש הוא אחלה טאלנט אבל ממש לא כמו השאר, יכול לבוא לי בטוב כטאג במחלקת הזוגות.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#2,540
04-10-2023, 06:46 PM
אני מתגעגע לאוריילי, אני אוהב את הסגנון קרבות שלו.
יש לו קרב מול סמואה ג'ו בaew, בין הקרבות האחרונים שלו ושם הוא הפציץ והוציא את ג'ו הישן והמוכר חזרה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • NovemberMan
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 252 253 254 255 256 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: lidoradir, 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 07:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר