03-22-2023, 12:24 AM
(03-21-2023, 11:04 PM)lidoradir כתב: אני אחרי עונה 4 של 'את' :
איזה בינג' כיפי.
תשמע בפרק שמגלים את האמת הייתי כל כך בהלם שלרגע חשבתי שיש לו מתחזה עד שנפל לי האסימון שזה אשכרה הוא.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
03-22-2023, 12:24 AM
(03-21-2023, 11:04 PM)lidoradir כתב: אני אחרי עונה 4 של 'את' : תשמע בפרק שמגלים את האמת הייתי כל כך בהלם שלרגע חשבתי שיש לו מתחזה עד שנפל לי האסימון שזה אשכרה הוא. ![]()
03-22-2023, 12:30 AM
(03-22-2023, 12:24 AM)Jon_M0xley כתב: תשמע בפרק שמגלים את האמת הייתי כל כך בהלם שלרגע חשבתי שיש לו מתחזה עד שנפל לי האסימון שזה אשכרה הוא. תשמע עונה חריפה ביותר, החלק השני של העונה היה מפחיד ! דרך אגב תראה את הסרטון הראשון שפן בדג'לי העלה בטיקטוק שלו
![]()
03-22-2023, 12:37 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-22-2023, 12:38 AM על ידי Jon_M0xley.)
(03-22-2023, 12:30 AM)lidoradir כתב: תשמע עונה חריפה ביותר, החלק השני של העונה היה מפחיד ! אולי אני אצא זקן או סאחי אבל אין לי את האפליקציה הזאת חחח ספר לי מה קורה שם. ![]()
03-22-2023, 12:40 AM
(03-22-2023, 12:37 AM)Jon_M0xley כתב: אולי אני אצא זקן או סאחי אבל אין לי את האפליקציה הזאת חחח https://www.tiktok.com/@iampennbadgley/video/7158214420450299182?lang=he-IL העלה את זה 4 חודשים לפני תחילת העונה. ![]()
03-22-2023, 08:09 AM
(03-21-2023, 10:39 PM)wwehof כתב: בנוגע למה שרשמו על סמוטריץ' - הוא סתם גמד מטומטם. איך הוא מעיז להסתיר שהתחזיות הן נזק של 280 מיליארד על פני ה-5 שנים הקרובות מההפיכה המשטרית? זה שיספרו שמדובר בדמוקרטיה תוססת, לא אומר שנשאר דמוקרטיה. החוצפה היא לא על ה18 אחוז בכל החברות. החוצפה היא הדרישה לבטל לימודי ליבה ובמקביל - שבמשרות לחרדים לא יהיו דרישות סף. זאת אומרת שבהנהלת של אוניברסיטת בן גוריון יהיו 18% בלי תעודת בגרות. גם בשדות התעופה. גם ברפאל. זאת אומרת לצורך העניין שבפרוייקט כיפת ברזל יהיו 18% חסרי תעודת בגרות! זה לא תקף דרך אגב לבאם באם, לווהוף ואפילו קארוסי, שיאלצו ללמוד ולהתקדם כדי להגיע לתנאי הסף, כי רק לחרדים לא יהיה. הדבר יוביל לפגיעה איומה באיכות העבודה ועל כן - המחירים יעלו. דרך אגב - אם הדרישה לא הייתה לצד ביטול דרישות סף - אני ממש בעד ההצעה הזאת. בסופו של דבר כל החרדים שנתקלתי בהם במקומות העבודה השונים - הביאו את הילדים שלהם ללמוד מקצועות ליבה. וזה הדבר החשוב ביותר. עוד כמה דברים מעניינים שקרו ב48 השעות האחרונות: - בישיבת אוצר עם הכלכלנים סמוטריץ קיבל הזהרות של פגיעה בין 0.4-0.8% בתמ״ג. במילים אחרות הפסדים של מאות מליוני שקלים בחמש השנים הקרובות. אבל סמוטריץ ניסח מראש עוד לפני השיחה בכלל הודעה לתקשורת שהכל תותים ויש המון הזדמנויות ושהדבר פוצץ - הוא גער בכלכלנים ואמר שהדעה שלהם מוטה. -לרוטמן נפלט פליטה - שאחרי ש״הפשרה״ תעבור - טלי גוטליב יכולה בהחלט להיות נשיאת העליון. - סמוטריץ (שוב הוא) נאם עם מפת ישראל שכוללת את שתי גדות הירדן. משרד החוץ היה צריך להוציא הודעה שישראל מכירה בשלמות ירדן. מדינה שאנחנו בהסכם שלום - שכולל שותפות כלכלית ובטחונית. - ביידן שטף את ביבי. עדיין אין הזמנה לבית הלבן. והדבר החשוב ביותר - כרגע ההערכות הן שמתחילת נסיון ההפיכה כל משק בית הפסיד בין 5000-20000 שקלים! זה המון! וזאת רק ההתחלה… מחר יום שיבוש נוסף, תשבתו וצאו להפגין. אין להו ארץ אחרת.
03-22-2023, 10:10 AM
(03-22-2023, 12:40 AM)lidoradir כתב: https://www.tiktok.com/@iampennbadgley/video/7158214420450299182?lang=he-IL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ![]()
03-22-2023, 10:13 AM
אגב יצאה כתבה שמוציאה את דה רוק קצת לא טוב.
בלאק אדם נגד שהאזאם - הסיפור האמיתי: דיווח מוסר שדה רוק התנגד לקשר בין שהאזאם ובלאק אדם! על פי דיווח The Wrap אתמול (שלישי), השחקן המוכר דווין דה רוק ג׳ונסון, אשר שיחק לאחרונה את דמותו של האנטי-גיבור בלאק אדם בסרט קולנועי הנושא את שמו בעולם הנוכחי של סרטי DC, התנגד אקטיבית לקשר על המסך בין דמותו או דמויות אחרות מהסרט שלו לבין גיבור העל שהאזאם, בכיכובו של זאקרי לוי. הדיווח מוסר כי דה רוק מיקד את חלקו בשיווק וקידום הסרט לא בסרט עצמו או במקורות הקומיקס של הדמות שלו, אלא בהצגת עצמו כמרכז החדש של היקום הקולנועי של DC. גישה זו הובילה בין היתר לסטורי שהעלה בה טען ש-״היררכיית הכוח ביקום הקולנועי של DC עומדת להשתנות״. גישה זו המשיכה בעודו מתנגד באופן אקטיבי באמצעות הטלת וטו להתממשקות אל דמויות היקום מהסרט ״שהאזאם!״. בעוד שבקומיקס בלאק אדם מוצג כאחד מנבליו של גיבור העל שהאזאם וכן גם הקומיקס וגם הסרט מראים שכוחותיו של בלאק אדם מגיעים במקור מהמכשף המקורי שהאזאם, דה רוק היה נחוש להציב את עצמו במקום רציני יותר - ולכן דאג לדחוף אל עבר הופעת אורח של הנרי קאוויל בתור סופרמן בסרט. על אף התנגדותו של ראש מחלקת הסרטים ב-DC באותה התקופה, וולטר האמדה, ג׳ונסון עקף סמכויות וקיבל את האישור ממנכ״לי קבוצת הסרטים של וורנר ברוס, מייקל דה לוקה ופמלה עבדי. הכתבה מציגה עדות קצרה של שני מנהלים בכירים בהוליווד, הטוענים כי במקור תוכנן לכלול את דמותו של שהאזאם בגילומו של זאקרי לוי בסצנת אפטר-קרדיט בסרט ״בלאק אדם״, אך דה רוק הטיל וטו על כך. כמו כן, על אף שבמאי הסרט טען לפני כמה ימים לבעיות לו״ז ימים בודדים לפני שהחלו לצלם, טוענים אותם בכירים שאף היה תכנון לכלול את דמויות ״חברת הצדק״ (Justice Society) בסצנת המיד-קרדיטס של ״שהאזאם 2: זעם האלים״, אך גם לזאת דה רוק התנגד בתקיפות - מה שגרם להם להיות מוחלפים בדמויות אחרות. לאחר פרסום הכתבה, שותף המידע במגוון מקומות ברשת. סטורי אחד שמסכם את הפרטים שותף על ידי השחקן זאקרי לוי בעמוד האינסטגרם שלו, אליו הוסיף את הכיתוב ״האמת תשחרר אותך״, ציטוט מתוך הברית החדשה - שניכר שמאשר את הדיווח ואת דעתו של לוי על ג׳ונסון בסיטואציה הזו. ״בלאק אדם״ שוחרר לקראת סוף השנה שעברה, והרוויח בכל ריצתו 393 מיליון דולר על תקציב של 210 מיליון דולר. ״שהאזאם 2: זעם האלים״ עלה בשבוע שעבר לבתי הקולנוע, והרוויח בסופש הפתיחה 65.5 מיליון דולר, על תקציב של 125 מיליון דולר. מקור: https://www.thewrap.com/dwayne-johnson-black-adam-shazam-dc-universe/ ![]()
03-22-2023, 01:12 PM
(03-22-2023, 12:40 AM)lidoradir כתב: https://www.tiktok.com/@iampennbadgley/video/7158214420450299182?lang=he-ILהוא היה צריך להעלות את הגיף של סטינג ![]() (03-21-2023, 10:25 PM)wwehof כתב: מישהו עדיין צופה בפוקימון. זה נראה היסטוריה רחוקה.בפעם הבאה שאתה בחנות צעצועים או איזה חנות כללית- תראה שיש לכולם קלפי פוקימון (90% מזויפים ד"א) ודברים של פוקימון. הסדרה מאוד פופולארית בקרב ילדים האנימציה פעם היית יותר מרתקת בגלל הסגנון השונה. הסגנון היום מאוד מצועצע ומאוד קשה להתחבר לדמויות כי הכל נראה אותו דבר. אבל זה המחיר שעוברים למצב שבו הכל ממוחשב.
03-22-2023, 01:16 PM
![]()
03-22-2023, 05:23 PM
(03-22-2023, 01:12 PM)karusi כתב: הוא היה צריך להעלות את הגיף של סטינג אני לא שמעתי על מישהו שצופה בפוקימון. אני חושב שגם חלק מהעונות אפילו לא דובבו, אז זה אומר הכל על הפופלריות הדועכת בישראל. אם כבר מדברים על אנימציהה, העונות הראשונות של דיג'ימון היו מעולות (נדמה לי ששתי הראשונות). נ.ב. https://m.ynet.co.il/articles/hj7kspdeh מתי תבין שצוחקים עליך. אפילו את התוכנית בדיחה עם היבואנים הם לא מקדמים כמו גם את ה-5 ש"ח הנחה במים וכו' העיקר שכל חוקי העבריינים עוברים במהירות האור |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|