Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 237 238 239 240 241 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,168
אשכולות: 14
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,381
02-05-2023, 12:00 AM
(02-04-2023, 11:46 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהוא לא כשיר פשוט.
לדעתי (רק משער), הקריירה של קול הייתה בסימן שאלה, עד שהוא קיבל החלטה כלשהי לפיה הוא בסופו של דבר יכול להמשיך להתאבק. אז הוא חתך את הפרומו. אני חושב שבפועל עדיין יש לו תקופה בה הוא צריך לחזור לכשירות זירה, אבל עכשיו אנחנו יודעים שהוא כן יחזור בסופו של דבר.

מסכים, ככל הנראה הוא יחזור ברבולושן כי בפרומו האחרון שלו הראו את הלוגו של רבולושן.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#2,382
02-05-2023, 12:46 AM
(02-04-2023, 06:48 PM)orgibor כתב:  ההצעה שלך לא פותרת את הבעיה אלא מעמיקה אותה, ברגע שתהיה לך רק אליפות אחת אז אותן 4 נשים ימשיכו לריב עליה ולא תצליח לבנות אף טאלנט אמין אחר.
אתה צודק לגבי ביאנקה, היא מתאבקת מצוינת שהייתה צריכה להפיל את האליפות ממזמן, בWWE השנה קיבלו החלטה שגויה להעצים את האלופים על חשבון בניית אלטרנטיבות, זאת ביאנקה שמחזיקה מאז רסלמניה, ריינס מעל שנתיים, האוסוס מאז האיחוד וגונת'ר שכבר בטופ 10 ריינים של הביניבשתית. מתישהו התקבעה ההנחה שאליפות מחליפה ידיים רק ברסלמניה, אולי בסאמרסלאם אם פספסו את הרכבת ובכל שאר הזמן הטאלנט גווע ברעב ונלחם על כל פת של N1C, MITB או KOTR.
לא סתם האליפות הכי מלהיבה בשנה האחרונה הייתה הUS, היא היחידה שדינמית, ההזדמנות היחידה לצפות בפנים חדשות מאז ליב מורגן, ובשני המקרים זה הגיע דרך המזוודה, רק במקרה של ליב החליטו על אבולוציה אחורה לרונדה ולשארלוט.
אז כן, האישה היחידה שקיבלה תוקף של אמינות השנה הייתה ליב והבאה בתור תהיה ריה, שתיהן נאלצו להיעזר בעזרים חיצוניים של מזוודה ורויאל ראמבל בשל הקיבעון בכל שאר עונות השנה.

הפוך גוטה, הפוך.
כרגע בגלל שצריך למצוא מתמודדות גם לזה וגם לזה וגם למחלקת הזוגות אין פוקוס ואפחת לא באמת נבנית.
גם ריה ש"נבנתה", היא לא עשתה את זה ע"י קרבות מול נשים אחרות, אלא ע"י זה שהיא הייתה חלק מסטייבל גברים.
ברגע שיש לך השקעה באליפות בודדת אתה תשקיע יותר ותתן פוקוס לנשים השונות.
אני לא מסכים עם הקביעה שארהב הכי מלהיבה, גם גונת'ר וגם ריינס נותנים ריינים נהדרים. וזה חלק מהעניין של הטאלנטים, זה לא רק עניין של הרבה זמן או מתחלף.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
#2,383
02-05-2023, 01:31 AM
(02-04-2023, 11:46 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שהוא לא כשיר פשוט.
לדעתי (רק משער), הקריירה של קול הייתה בסימן שאלה, עד שהוא קיבל החלטה כלשהי לפיה הוא בסופו של דבר יכול להמשיך להתאבק. אז הוא חתך את הפרומו. אני חושב שבפועל עדיין יש לו תקופה בה הוא צריך לחזור לכשירות זירה, אבל עכשיו אנחנו יודעים שהוא כן יחזור בסופו של דבר.

אז זה טיפשי להחזיר אותו כשהוא לא כשיר. היו מחזירים אותו ברבולושן ואז היה חותך את הפרומו שלו בדיינמיט אחרי. זה סתם הרס לו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,061
אשכולות: 213
Likes Given: 1,382
#2,384
02-05-2023, 08:28 AM
(02-05-2023, 12:46 AM)aharon1994 כתב:  הפוך גוטה, הפוך.
כרגע בגלל שצריך למצוא מתמודדות גם לזה וגם לזה וגם למחלקת הזוגות אין פוקוס ואפחת לא באמת נבנית.
גם ריה ש"נבנתה", היא לא עשתה את זה ע"י קרבות מול נשים אחרות, אלא ע"י זה שהיא הייתה חלק מסטייבל גברים.
ברגע שיש לך השקעה באליפות בודדת אתה תשקיע יותר ותתן פוקוס לנשים השונות.
אני לא מסכים עם הקביעה שארהב הכי מלהיבה, גם גונת'ר וגם ריינס נותנים ריינים נהדרים. וזה חלק מהעניין של הטאלנטים, זה לא רק עניין של הרבה זמן או מתחלף.

אז בוא קח את מחלקת הזוגות כמקרה מבחן כי הרי מה ההבדל? בשתי המחלקות לא היו מספיק מתאבקים מבוססים רק שאצל הזוגות החליטו ללכת איתך ולאחד את האליפות, בפועל לא צמח אף טאג חדש, הניו דיי ירדו לנקסט רק כדי להרגיש זהב שוב על המותניים, יום הדין וסטרומן וריקושט שוב נזקקו לטורנירי N1C רק בשביל לקבל את ההזדמנות שלהם ולא צמחו מתוך ואקום אמיתי, טאגים כמו הברוטס והפרופיטס שומשו ונזרקו חזרה לאש האבדון ועד שיש טאג אחד אמיתי שנראה טוב בתקופה האחרונה כמו הריידרס הם מתחילים ללכת לאיבוד ללא חגורה שתנחה אותם, או במילותיו של לידור מסמאק האחרון:
(02-04-2023, 07:08 AM)lidoradir כתב:  - וייקינג ריידרס נגד הברולינג ברוטס היה טוב, מיני בנגר. אי אפשר לקבל פחות מזה... טאגים פנטסטיים. אני ממש נהנה מוייקינג ריידרס בזירה שהם מקבלים בוקינג טוב, מזכירים לנו עד כמה הם טובים ולמה הם מסוגלים. הביטדאון של שיימוס ומקנטייר אחרי הקרב היה טוב, אין לי בעיה לראות אותם שוב נפגשים כי זה יהיה חתיכת קרב. וייקינג ריידרס זה טאג שצריך להחזיק באליפות הזוגות... הבעיה שכרגע הכל מאוחד.
ברגע שתאחד אליפויות יהיו לך המון "ריה", מתאבקות שבלית ברירה יצטרכו ללות גברים לזירה רק כדי שתהיה להן איזושהי מטרה.
אני חושב שבמקרה של גונת'ר אתה מתבלבל בין ריין נהדר למתאבק נהדר.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
#2,385
02-05-2023, 10:07 AM
(02-05-2023, 08:28 AM)orgibor כתב:  אז בוא קח את מחלקת הזוגות כמקרה מבחן כי הרי מה ההבדל? בשתי המחלקות לא היו מספיק מתאבקים מבוססים רק שאצל הזוגות החליטו ללכת איתך ולאחד את האליפות, בפועל לא צמח אף טאג חדש, הניו דיי ירדו לנקסט רק כדי להרגיש זהב שוב על המותניים, יום הדין וסטרומן וריקושט שוב נזקקו לטורנירי N1C רק בשביל לקבל את ההזדמנות שלהם ולא צמחו מתוך ואקום אמיתי, טאגים כמו הברוטס והפרופיטס שומשו ונזרקו חזרה לאש האבדון ועד שיש טאג אחד אמיתי שנראה טוב בתקופה האחרונה כמו הריידרס הם מתחילים ללכת לאיבוד ללא חגורה שתנחה אותם, או במילותיו של לידור מסמאק האחרון:
ברגע שתאחד אליפויות יהיו לך המון "ריה", מתאבקות שבלית ברירה יצטרכו ללות גברים לזירה רק כדי שתהיה להן איזושהי מטרה.
אני חושב שבמקרה של גונת'ר אתה מתבלבל בין ריין נהדר למתאבק נהדר.

אבל זה בדיוק הקטע, בשביל טאג בודד ש"אמור להחזיק אליפות", זה לא שווה לעשות עוד אליפות. תוריד את האליפות מהאוסוס, דבר שאמור לקרות בקרוב.
זה לא שיש לך 10 טאגים רלוונטים והם כולם באפלה בגלל שאין אליפות נוספת. יש כמות מאוד מוגבלת של טאגים רלוונטים כרגע שיכולים להיות אלופים וכל עוד הכמות היא כזאת אין צורך בעוד אליפות.
אתה תבוא ותגיד לי "אבל אהרון, יש הרבה טאגים כאלו!" אז מצוין, זאת בדיוק הטענה שלי, ברגע שיש כמות מהותית כזאת של טאגים אז יש גם את הצורך, וכשיש את הצורך אפשר לפצל את האליפויות.
זה כמו שאני רשת מאפיות ואני פותח מאפיה באזור מסוים בחיפה. כל עוד יש לי קצת לקוחות אין לי צורך לפתוח מאפיה שנייה בשכונה, כשהכמות של הלקוחות גדלה לרמה שיש לי הרבה אנשים שצריכים את מה שאני מספק אז יש צורך לפתוח עוד מאפיה.
ולא הבנתי את הקטע של "נזקקו לטורנירים", מה הבעיה עם זה?
אני לא, גונת'ר נותן ריין נהדר. כן, אפשר לטעון שהחלק הראשון של הריין היה פחות טוב, אבל תקופה ארוכה כבר שהריין שלו מאוד טוב.
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
#2,386
02-05-2023, 10:33 AM
(02-05-2023, 10:07 AM)aharon1994 כתב:  אבל זה בדיוק הקטע, בשביל טאג בודד ש"אמור להחזיק אליפות", זה לא שווה לעשות עוד אליפות. תוריד את האליפות מהאוסוס, דבר שאמור לקרות בקרוב.
זה לא שיש לך 10 טאגים רלוונטים והם כולם באפלה בגלל שאין אליפות נוספת. יש כמות מאוד מוגבלת של טאגים רלוונטים כרגע שיכולים להיות אלופים וכל עוד הכמות היא כזאת אין צורך בעוד אליפות.
אתה תבוא ותגיד לי "אבל אהרון, יש הרבה טאגים כאלו!" אז מצוין, זאת בדיוק הטענה שלי, ברגע שיש כמות מהותית כזאת של טאגים אז יש גם את הצורך, וכשיש את הצורך אפשר לפצל את האליפויות.
זה כמו שאני רשת מאפיות ואני פותח מאפיה באזור מסוים בחיפה. כל עוד יש לי קצת לקוחות אין לי צורך לפתוח מאפיה שנייה בשכונה, כשהכמות של הלקוחות גדלה לרמה שיש לי הרבה אנשים שצריכים את מה שאני מספק אז יש צורך לפתוח עוד מאפיה.
ולא הבנתי את הקטע של "נזקקו לטורנירים", מה הבעיה עם זה?
אני לא, גונת'ר נותן ריין נהדר. כן, אפשר לטעון שהחלק הראשון של הריין היה פחות טוב, אבל תקופה ארוכה כבר שהריין שלו מאוד טוב.

אני לא אגיד שיש הרבה טאגים כאלו כי זאת בדיוק הנקודה, אין. יש לך דעיכה של טאגים ולא צמיחה, הפרופיטס וגייבל את אוטיס לדוגמה היו טאגים מעולים וכרגע נאלצים לעבוד בנפרד בלית ברירה. מתאבקים טובים אחרים שאין להם את הפריווילגיה לעשות את זה כמו אנג'ל גארזה וחואקין ווילד פשוט לא מופיעים.
אם אתה המאפייה היחידה בחיפה ותמכור רק לחם אחיד פרוס אז כולם יקנו רק לחם אחיד פרוס, ברגע שתיפתח עוד מאפייה שתהווה תחרות אתה תתחיל למכור גם פיתות ולחם שיפון כדי להחזיר את העניין במאפייה שלך.
הבעיה בנזקקו לטורנירים היא שאין שום ארק בקרב שנקבע ככה, בסמאק הקרוב אחד מבין מאדקאפ מוס, ריי מיסטריו, קאריון קרוס וסאנטוס אסקובר יזכה להיות הN1C לאליפות הביניבשתית ואתה רוצה להגיד לי שאתה באמת תתרגש לקראת הקרב הזה? מה אם זה היה לעומת זאת מישהו שיש לגונת'ר דם חם איתו כמו שיימוס, קודי או אפילו לודוויג קייזר?
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
#2,387
02-05-2023, 11:22 AM
(02-05-2023, 10:33 AM)orgibor כתב:  אני לא אגיד שיש הרבה טאגים כאלו כי זאת בדיוק הנקודה, אין. יש לך דעיכה של טאגים ולא צמיחה, הפרופיטס וגייבל את אוטיס לדוגמה היו טאגים מעולים וכרגע נאלצים לעבוד בנפרד בלית ברירה. מתאבקים טובים אחרים שאין להם את הפריווילגיה לעשות את זה כמו אנג'ל גארזה וחואקין ווילד פשוט לא מופיעים.
אם אתה המאפייה היחידה בחיפה ותמכור רק לחם אחיד פרוס אז כולם יקנו רק לחם אחיד פרוס, ברגע שתיפתח עוד מאפייה שתהווה תחרות אתה תתחיל למכור גם פיתות ולחם שיפון כדי להחזיר את העניין במאפייה שלך.
הבעיה בנזקקו לטורנירים היא שאין שום ארק בקרב שנקבע ככה, בסמאק הקרוב אחד מבין מאדקאפ מוס, ריי מיסטריו, קאריון קרוס וסאנטוס אסקובר יזכה להיות הN1C לאליפות הביניבשתית ואתה רוצה להגיד לי שאתה באמת תתרגש לקראת הקרב הזה? מה אם זה היה לעומת זאת מישהו שיש לגונת'ר דם חם איתו כמו שיימוס, קודי או אפילו לודוויג קייזר?

לא היו לפני, בדיוק בגלל זה זה קרה.
איך דעיכה אם הדיבור הוא על צוות פליפי שיט, הריידרס, JD ובקרוב מאוד גם המחבל ואוונס?
המתאבקים שציינת לא זרחו במיוחד, גם כשהיו 2 אליפויות. מעבר לזה, הפרופיטס לא הביאו ריין (ריינים..?) זכור כאלופים.
אתה רוצה שמתאבקים יהיו אלופים רק בשביל לסמן וי כשהם אלופים? סטייל ריינס עם ה-IC?
הכמות הזאת של הטאגים האיכותיים, או אם נחזור לנושא המקורי, של המתאבקות האיכותיות לא מספיק גדול בשביל כמה אליפויות (בשונה למשל מהאליפות הראשית של הגברים).

הדוגמה שלך לא נכונה, WWE לא יכולה לעשות תחרות כזאת בתוך עצמה. התחרות היא מצד AEW, יפנים, אימפקט וכו'.
אבל אם בכל זאת נשתמש בדוגמה שלך, אם אני אמכור מוצר שלא קונים אותו כמו נניח לחם שיפון. זה יהיה לא רווחי מצידי לעשות את זה, ועדיף לי לקצץ בעלויות שלו ולמכור רק מהמוצרים שכן קונים מהם.

טורניר זה אמצעי, אם אין סיפור זה לא בגלל שזה טורניר, זה בגלל שהארגון לא טרח להשקיע מספיק באחד כזה. לראייה, כשקופי הלך להיות ה-N1C לאליפות זה היה עם כל מיני קרבות גאונטלט עם סיפור מאחוריהם.
הרי עם הקרב עכשיו היה קרב עם מתאבקים שלכולם יש סיפור מעניין עם גונת'ר, זה כן היה מסקרן מי ייבחר.
נניח השמות שציינת פלוס רולינס ודרו למשל.
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
#2,388
02-05-2023, 11:38 AM
(02-05-2023, 11:22 AM)aharon1994 כתב:  לא היו לפני, בדיוק בגלל זה זה קרה.
איך דעיכה אם הדיבור הוא על צוות פליפי שיט, הריידרס, JD ובקרוב מאוד גם המחבל ואוונס?
המתאבקים שציינת לא זרחו במיוחד, גם כשהיו 2 אליפויות. מעבר לזה, הפרופיטס לא הביאו ריין (ריינים..?) זכור כאלופים.
אתה רוצה שמתאבקים יהיו אלופים רק בשביל לסמן וי כשהם אלופים? סטייל ריינס עם ה-IC?
הכמות הזאת של הטאגים האיכותיים, או אם נחזור לנושא המקורי, של המתאבקות האיכותיות לא מספיק גדול בשביל כמה אליפויות (בשונה למשל מהאליפות הראשית של הגברים).

הדוגמה שלך לא נכונה, WWE לא יכולה לעשות תחרות כזאת בתוך עצמה. התחרות היא מצד AEW, יפנים, אימפקט וכו'.
אבל אם בכל זאת נשתמש בדוגמה שלך, אם אני אמכור מוצר שלא קונים אותו כמו נניח לחם שיפון. זה יהיה לא רווחי מצידי לעשות את זה, ועדיף לי לקצץ בעלויות שלו ולמכור רק מהמוצרים שכן קונים מהם.

טורניר זה אמצעי, אם אין סיפור זה לא בגלל שזה טורניר, זה בגלל שהארגון לא טרח להשקיע מספיק באחד כזה. לראייה, כשקופי הלך להיות ה-N1C לאליפות זה היה עם כל מיני קרבות גאונטלט עם סיפור מאחוריהם.
הרי עם הקרב עכשיו היה קרב עם מתאבקים שלכולם יש סיפור מעניין עם גונת'ר, זה כן היה מסקרן מי ייבחר.
נניח השמות שציינת פלוס רולינס ודרו למשל.

טוב אהרון אני לא בנוי לריצות למרחקים ארוכים, קח את הW.
או כמו שחכמים ממני אמרו: "נסכים שלא להסכים".
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
#2,389
02-05-2023, 11:42 AM
(02-05-2023, 11:38 AM)orgibor כתב:  טוב אהרון אני לא בנוי לריצות למרחקים ארוכים, קח את הW.
או כמו שחכמים ממני אמרו: "נסכים שלא להסכים".

אין צורך ב-W הכל טוב יגיבור.
מקבל את זה שאנחנו לא מסכימים, היה נחמד לדון.
Let The Games Begin
הגב
The following 1 user Likes aharon1994's post:
  • orgibor
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#2,390
02-05-2023, 01:14 PM
אור גיבור נותן טאג לבאם באם - שנכנס לזירה. באם באם כותב באמצעות מחשב הפעם, אז שימו לב - יש פה שימוש בטכנולוגיה, למשל, ציטוט:
(02-05-2023, 12:46 AM)aharon1994 כתב:  כרגע בגלל שצריך למצוא מתמודדות גם לזה וגם לזה וגם למחלקת הזוגות אין פוקוס ואפחת לא באמת נבנית.

מה? לא נכון.
הסיבה שמתמודדות לא נבנות זה לא בגלל שיש עוד חגורה, אלא בגלל שבסמאק החגורה נחנקה ע״י רונדה ראוזי, שנחנקה בהמשך ע״י שארלוט. ליב (על אף השימוש במקצר הדרך - כסף במזוודה) הייתה אלופה אהובה ונהדרת. כל כך נהדרת שאדון טטט אף החליף את הניק אליה. היה אפשר לעשות איתה כל כך הרבה, רק שראוזי לא הייתה מוכנה לתת את הכתפים ושרפה לה את האליפות.

(02-05-2023, 12:46 AM)aharon1994 כתב:  גם ריה ש"נבנתה", היא לא עשתה את זה ע"י קרבות מול נשים אחרות, אלא ע"י זה שהיא הייתה חלק מסטייבל גברים.

בראו - הבנייה של ריה ע״י ״סטייבל של גברים״ (מה זה אומר? יש אישה בסטייבל, איך זה סטייבל של גברים?) היא דרך נהדרת לבנות מתאבקת. או מתאבק. גם דומיניק מסטריו הציל את הקריירה שלו. גם האלוף הנוכחי שלנו שיש לו יותר כינויים ממלך במשחקי הכס, ובעצם יותר כינויים ממהלכים בזירה התחיל את דרכו כחלק מסטייבל שעזר לו לבסס את דמותו. באטיסטה התחיל את דרכו בסטייבל ובעקבות הראמבל צמח להיות מי שהוא היום ועוד ועוד.

(02-05-2023, 12:46 AM)aharon1994 כתב:  ברגע שיש לך השקעה באליפות בודדת אתה תשקיע יותר ותתן פוקוס לנשים השונות.

ופה אנחנו נכנסים לביצה והתרנגולת. מאיפה הבטחון שאם תהיה לנו אליפות אחת - נפסיק עם סיפורים מטופשים של מתאבקות חמות כמו אלכסה בליס שבמקום להיות האלופה של ראו חזרה אחורה 3 שנים בגלל מתאבק עם שגעון גדלות?
שאם תהיה לנו אליפות אחת אז האלופה המדופלמת לא תבזבז מתאבקות אחרות עם עוגות גבינה לפנים?

אנחנו רואים איך ההשקעה ברומן ריינס פשוט הצמיחה דור שלם של טאלנטים שראויים לחגורה.

(02-05-2023, 10:07 AM)aharon1994 כתב:  זה לא שיש לך 10 טאגים רלוונטים והם כולם באפלה בגלל שאין אליפות נוספת. יש כמות מאוד מוגבלת של טאגים רלוונטים כרגע שיכולים להיות אלופים וכל עוד הכמות היא כזאת אין צורך בעוד אליפות.

והנה - הגענו לשורש הבעיה. אין לנו 10 טאגים רלוונטים. אין לנו 10 נשים רלוונטיות. אין לנו מספיק נשים בסטייבל של גברים. אין לי בטרייה בשלט.

הפתרון הקל הוא להוריד חגורות אליפות (או במקרה של החברה הנגדית - פשוט לייצר מלא חגורות כדי לחסות על בוקינג עצלני).
הפתרון הקשה הוא - להשקיע בבוקינג. יש לנו היום 4-5 שעות רסלינג שבועיות + השעות של נקסט. זה ה-מ-ו-ן זמן ליצור מועמדים שיהיו רלוונטים, אפילו בשבילך אהרון.
כי אם לא תעשה את זה - אז תקבל אלוף אוניברסאלי אחד שאין ספק בעליונותו + אלופה אוניברסלית אחת שאין ספק בעליונותה + אלופי זוגות שאין ספק בעליונותם + אלופת TBS שאין ספק בעליונותה.
ומתחתים יהיו כל מיני מתאבקים, שלדעתך לא יהיו מספיק רלוונטים להחליפם...

ואז מה? איחוד בין האלוף והאלופה? האלוף והאלופים?
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 237 238 239 240 241 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 11:54 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר