Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 235 236 237 238 239 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,361
01-31-2023, 09:53 PM
(01-31-2023, 07:02 PM)SwitchBlade כתב:  ברצינות עכשיו, אם לWWE יש שכל:

בEC סאמי מול קודי על הספוט ברסלמניה, סאמי מנצח.
עכשיו גם הפכנו את סאמי מעניין וגם הפכנו את קודי למעניין.

סאמי הולך לנצח את ריינס על אחת מהאליפויות. נקי. סיפור סינדרלה קלאסי שיתפוצץ ברסלמניה. סאמי מחבל בסיכויים של קודי, מגיע לרסלמניה ומתפוצץ בניצחון עם חגורת אליפות. מכאן אפשר ללכת למיליון אפשרויות מגניבות שכולן בהכרח כוללות סאמי מול קווין על אליפות ראשית בPPV, שזו קריצה לקרב שלהם בNXT + צ'אנס להחיות את קווין עם היל טרן אם בא לנו.

קודי לדעתי הופך להיות יותר מעניין בעצמו: הוא יכול לקבל אוטומטית קרב על אליפות ראשית חדשה לראו, או שהוא יכול לזכות באליפות ארה"ב כפרס ניחומים ברסלמניה. הקטע הוא שקודי נהיה אובססיבי לניצחון על ריינס במיין איבנט של רסלמניה, כי הוא רוצה לזכות באליפות בדרך שלו. מכאן והלאה הוא נהיה הדארק הורס של הארגון ומרצין את הדמות שלו.

לדעתי יש לנו שני מועמדים למיין איבנט ברסלמניה: האחד חם ופופולרי אך לא רלוונטי, קיבל צ'אנס מסיבות פוליטיות ברורות שהיו ידועות שנה מראש ; האחר פשוט.. עובד. ניצח על העלילה הטובה ביותר בשנה האחרונה, הפך את עצמו למתאבק המדובר ביותר ברסלינג והצליח להעפיל על ריינס מבחינת רלוונטיות. זה כל כך נון-בריינר באשר למי צריך את הספוט ברסלמניה.

אם זה קורה תוך חודש-חודשיים הקהל מתהפך על סאמי. מה שהפך את סאמי לדבר הכי פופולרי והכי חם זה העבודה שלו בבלודליין. אם אתה מוציא אותו משם, מה אז תעשה איתו? תהפוך אותו לבייביפייס הנוקם שעמד על העקרונות שלו למרות הכל ועכשיו נלחם למען הצדק? כלום זמן עד שהקהל מתהפך עליו.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,362
02-01-2023, 02:09 AM
הקהל לדעתי לא יתהפך על סמי, אבל מה שאהרון ורוג'ר אומרים ואני מסכים איתו זה שסמי הוא סימן שאלה בקשר למה יקרה איתו אחרי שיזכה באליפות, התנופה כנראה תדעך והוא לא יחזיק.

אני בכל מקרה בעד זכייה שלו, לא אכפת לי מהאינטרסים של ה-WWE לגבי מי הפנים של הארגון וכו'. פייאוף מושלם לאנגל מושלם. והוא גם מחבל בנוסף להכל.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,363
02-01-2023, 01:31 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-01-2023, 01:48 PM על ידי karusi.)
לדעתי סוויטצ' צודק במהות אבל טועה בדרך
הרי נכון קודי נמצא בסטטוס "פופ AEW החתמה חדשה" של טוני קהאן.
סבבה הוא חזר אבל מה הוא מוכר? מה הסיפור? מה הבעיה שלו עם רומן ריינס? אין כאן שום סיפור. מרגיש כמו רנדי אורטון בפעמים שהוא היה אלוף ברירת מחדל.
סאמי לעומת זאת - הקהל מאחוריו ויש לו סיפור מעניין. הוא יכול להזיז את העלילה עם קודי ורומן. אבל ללכת לקרב אליפות זה רחוק מידי לטעמי.

סטוריליין א'
אולי לדוגמה הייתי עושה שסאמי מאתגר את רודס על הטייטל שוט והוא מוכן להפסיד בריינס ישר ברסלמניה כדי שיחזור לבלודליין. ריינס מקבל את ההצעה.
קודי מכבד את סאמי ויש ביניהם כבוד הדדי, ונותן לסאמי אתגרים כדי שהוא יתמודד מולו על הטייטל שוט, וסאמי מצליח לעמוד בהם. סאמי מנצח את קודי בEC וכל הדרך לרסלמניה ריינס אומר שהוא מקבל את סאמי בחזרה לבלודליין אם הוא יפסיד לו בכוונה במניה, וכל הדרך מתעלל בסאמי כנקמה. קודי רואה את זה מהצד וכואב לו שמתעללים בו, וקודי מרגיש אשם ואומר שהוא הפסיד לסאמי בכוונה כי הוא ראה כמה זה חשוב לסאמי, ושהוא מרגיש אשם שסאמי סובל כל כך בגלל ההחלטה שלו. ככל שההתעללות מחמירה אכפת לקודי יותר ובסוף הוא מתערב לטובת סאמי אבל גם חוטף מהבלודליין.
ואז בסוף בסמאקדאון סאמי מחליט שנמאס לו מהתעללות של ריינס הוא הולך מול רומן על האליפות ברסלמניה ולא ייתן לרומן לנצח, הבלודליין תוקפים את סאמי וג'יי יוצא להציל אבל הם עדיין בנחיתות מספרית. קודי יוצא להצלה . סמי כולו פצוע על אלונקה רגע לפני שמאבד הכרה מבקש מקודי שהוא יפיל את ריינס.
וככה הופכים את הסיפור לאישי מבחינת קודי וריינס וגם משתמשים במומנטום של סאמי להזניק את קודי קדימה

Tongue Huh Huh Huh סטוריליין ב'
או לחלופין הייתי סטוריליין שסאמי מבקש לחזור וריינס מסכים בתנאי שיעשו לו זובור.
ריינס עושה EC של הבלודליין שבו כל החברים בבלודליין ג'יי, ג'ימי, סולו, ריינס, ופול היימן הם בתאים, וסאמי מתחיל את הקרב.
כל 2 דקות יוצא מישהו שמתעלל בסאמי וסאמי צריך לשרוד את כל התאים כדי לחזור לבלודליין. אסור לו להחזיר.
ריינס יוצא לפני אחרון וג'יי יוצא בסוף ועושה את מה שסאמי עשה לריינס ברויאל ראמבל. הבלודליין תוקפים את ג'יי וסאמי לא מתערב כי הוא רוצה לחזור.
ריינס מחבק את סאמי ואומר לו "you are my brother now, not him". קודי מגיע לכלוב ואומר שזה לא בסדר איך שהם מתייחסים לסאמי ושהוא בא לעצור את ההתעללות.
קודי מצליח להוריד כמה מהבלודליין, ג'יי גם מצליח לחזור לעצמו ובייחד מתגברים על רומן. ואז סאמי נותן הלובה לקודי ורומן ספיר לג'יי. ורומן וסאמי עושים ביטדאון לקודי וג'יי.
ריינס מחבק את סאמי ואז חונק אותו עד שהוא על הריצפה ונותן לו קונצ'רטו. ואומר לו "אתה באמת חושב שאני יסלח לך? ברגע ששוברים אמון אי אפשר לתקן!"
וריינס עומד מעל כולם בסוף הEC.

בסמאקדאון ריינס אומר לסאמי שהוא בחיים לא חוזר לבלודליין אבל הוא שילם את החוב שלו והוא לא יתעלל בו יותר.
ואז הוא אומר שהוא צריך מטרה חדשה, והוא בוחר להתעלל בקודי כל הדרך לרסלמניה על זה שהוא התערב בעניינים המשפחתיים שלו.

משעמם לי זה מה שכתבתי- תשפטו באהבה בבקשה
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#2,364
02-01-2023, 03:16 PM
(01-31-2023, 09:53 PM)Roger כתב:  אם זה קורה תוך חודש-חודשיים הקהל מתהפך על סאמי. מה שהפך את סאמי לדבר הכי פופולרי והכי חם זה העבודה שלו בבלודליין. אם אתה מוציא אותו משם, מה אז תעשה איתו? תהפוך אותו לבייביפייס הנוקם שעמד על העקרונות שלו למרות הכל ועכשיו נלחם למען הצדק? כלום זמן עד שהקהל מתהפך עליו.

בינתיים כל פעם שהביאו לו הזדמנות הוא היה מדהים ואתה פשוט מניח שהוא לא יהיה מעניין כאלוף?
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#2,365
02-01-2023, 03:22 PM
בכל מקרה גם אם סאמי מנצח את האליפות ואז יום אחרי זה בראו הם עושים לו כמו שעשו לקופי עם ברוק זה שווה את זה נטו בשביל הסטוריליין שיוביל לרסלמניה.
באופן כללי אנדרדוגים בסגנון הזה שמקבלים את האליפות נהיים פחות מעניינים אחרי שהם מנצחים כי אין להם אחרי מה לרדוף, אבל זה לא אומר שזה לא סיפור ששווה לספר.
אני אישית חושב שאם יביאו לו את ההזדמנות הוא יהיה גם אלוף מדהים,אבל לא יביאו, גם לא יביאו לו את הקרב הזה במניה, כי הם פחדנים.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,366
02-02-2023, 10:56 AM
(02-01-2023, 03:16 PM)Kamigoye כתב:  בינתיים כל פעם שהביאו לו הזדמנות הוא היה מדהים ואתה פשוט מניח שהוא לא יהיה מעניין כאלוף?

כל פעם שהביאו לו הזדמנות, בבלודליין. אם תוציא אותו מהבלודליין העניין בו יפחת עד שיתפוגג. זה קרה יותר מידי פעמים עם יותר מידי מתאבקים.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,367
02-02-2023, 12:06 PM
ריינס היה עם האליפות שנים עד שהוא נהיה שווה צפייה, כן?
המצב התקין הוא לתת למתאבק שמאוד אובר ואהוב את האליפות ואז בריין שלו לעשות הכל שהוא ישאר מעניין.
זה כנראה מצב הרבה יותר טוב מאשר לבחור מי האלוף לפני שהוא אובר ואז לתת לו את האליפות למרות הרצון של הקהל ולזרוק עליו כל תואר אפשרי ושנים של ניסיון ולקוות שהוא יהיה אובר - כמו ריינס, כמו סינה וכמו כמעט כל השאר.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,368
02-02-2023, 04:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-02-2023, 04:31 PM על ידי master of doom.)
(02-02-2023, 12:06 PM)NovemberMan כתב:  ריינס היה עם האליפות שנים עד שהוא נהיה שווה צפייה, כן?
המצב התקין הוא לתת למתאבק שמאוד אובר ואהוב את האליפות ואז בריין שלו לעשות הכל שהוא ישאר מעניין.
זה כנראה מצב הרבה יותר טוב מאשר לבחור מי האלוף לפני שהוא אובר ואז לתת לו את האליפות למרות הרצון של הקהל ולזרוק עליו כל תואר אפשרי ושנים של ניסיון ולקוות שהוא יהיה אובר - כמו ריינס, כמו סינה וכמו כמעט כל השאר.

האמת שלפני המגה ריין הזה לריינס היו פחות ימים כאלוף מאשר קופי קינגסטון. ב-2016 הריין נקטע בגלל שהוא עבר על הוולנס, ב-2018 בגלל הלוקמיה, והיו לו עוד שני ריינים קצרים ב-2015.

אחרי ההתקטננות הזאת, אני מסכים עם הדברים שלך מן הסתם. רועי כתב על זה יפה באשכול על פאנק, מאז הניצחון על WCW וההפיכה למונופול ה-WWE מנסים לכפות עלינו את הויז'ן שלהם, הם עשו את זה שנים עם סינה שהפסיק לחטוף היטים רק בסביבות 2014-15 ועכשיו עם ריינס, שבמקום לחכות לרגע שהקהל ייתן לו פופ החליטו להפוך אותו להיל.

בדיעבד אני לא חושב שהיה משתלם להם לזרוק על ריינס כל מה שזרקו בין 2015 עד 2018. לא מרגיש אימפקט לניצחון שלו על טייקר במניה, לזכייה שלו באליפות מול האנטר, לניצחון מול סינה בנו מרסי 2017, לניצחון על לסנר ב-2018. מה שאני מייחס לו משמעות בנוגע לרומן ריינס זה בעיקר התקופה בשילד והמגה ריין הזה, שבו העבודה שלו מצוינת רוב הזמן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
#2,369
02-02-2023, 05:06 PM
(02-02-2023, 04:30 PM)master of doom כתב:  האמת שלפני המגה ריין הזה לריינס היו פחות ימים כאלוף מאשר קופי קינגסטון. ב-2016 הריין נקטע בגלל שהוא עבר על הוולנס, ב-2018 בגלל הלוקמיה, והיו לו עוד שני ריינים קצרים ב-2015.

אחרי ההתקטננות הזאת, אני מסכים עם הדברים שלך מן הסתם. רועי כתב על זה יפה באשכול על פאנק, מאז הניצחון על WCW וההפיכה למונופול ה-WWE מנסים לכפות עלינו את הויז'ן שלהם, הם עשו את זה שנים עם סינה שהפסיק לחטוף היטים רק בסביבות 2014-15 ועכשיו עם ריינס, שבמקום לחכות לרגע שהקהל ייתן לו פופ החליטו להפוך אותו להיל.

בדיעבד אני לא חושב שהיה משתלם להם לזרוק על ריינס כל מה שזרקו בין 2015 עד 2018. לא מרגיש אימפקט לניצחון שלו על טייקר במניה, לזכייה שלו באליפות מול האנטר, לניצחון מול סינה בנו מרסי 2017, לניצחון על לסנר ב-2018. מה שאני מייחס לו משמעות בנוגע לרומן ריינס זה בעיקר התקופה בשילד והמגה ריין הזה, שבו העבודה שלו מצוינת רוב הזמן.

בו זמנית אבל אפשר לטעון שללא תקופת "ההסתגלות" הזאת והדחיפה של הארגון גם כשריינס היה פחות פופולרי, לא היינו מקבלים את ריינס העכשווי.
ואני לא מדבר על מקרה קופי שאפשר לטעון שזה נפל לידיהם והצליח. המקרה של ריינס שונה לחלוטין, הם דחפו והאמינו בו גם כשזה לא הכי הלך, ולפחות נכון היום אפשר לטעון שהם קיבלו ממנו החזר מאוד טוב.
כמובן אפשר גם להגיד ש"דברים יכלו ללכת טוב יותר", אבל זה תקף בערך לכל דבר.
עדיף להתמקד במה יש ולא במה יכל להיות.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,370
02-02-2023, 05:33 PM
(02-02-2023, 05:06 PM)aharon1994 כתב:  בו זמנית אבל אפשר לטעון שללא תקופת "ההסתגלות" הזאת והדחיפה של הארגון גם כשריינס היה פחות פופולרי, לא היינו מקבלים את ריינס העכשווי.
ואני לא מדבר על מקרה קופי שאפשר לטעון שזה נפל לידיהם והצליח. המקרה של ריינס שונה לחלוטין, הם דחפו והאמינו בו גם כשזה לא הכי הלך, ולפחות נכון היום אפשר לטעון שהם קיבלו ממנו החזר מאוד טוב.
כמובן אפשר גם להגיד ש"דברים יכלו ללכת טוב יותר", אבל זה תקף בערך לכל דבר.
עדיף להתמקד במה יש ולא במה יכל להיות.

אני לא יודע כמה אפשר להגיד שזה השתלם להם,
נכון שעכשיו ריינס הוא סופרסטאר רציני אבל כמה השקעה הלכה עליו, אם הם היו משקיעים ככה בכוכב אחר?
אם הם היו משקיעים ככה בכמה כוכבים?
נגיד - במקום 3 שנים עם אליפות במצטבר (נגיד) לחלק את זה ל-3 כוכבים, כשאחד זוכה בראמבל, אחד מנצח את טייקר ברסלמניה, אחד מנצח את לסנר ברסלמניה?

הרי הם יהיו בפער רציני כשריינס כבר לא יופיע + מה שקרה עם הלוקמיה לא מתוכנן ואי אפשר לצפות אותו אבל אפשר ללמוד ממנו על חלוקת סיכונים.
כמה עניין היה במוצר אם ריינס היה נפצע לפני חודש?
הרייטינג עכשיו מתפוצץ והרבה בזכות ריינס, מה עם כל השנים שהרייטינג היה למטה - כשהם ניסו לדחוף את ריינס לפני שהקהל קיבל אותו ככה?

ריינס זו השקעה שמחזירה את עצמה עכשיו אבל כמו בכל השקעה זה עניין של עלות מול תועלת.
העלות הייתה עצומה, כדי להחזיר את עצמה ריינס צריך להיות מטורף לא פחות מהוגאן לדעתי.
כנ״ל עם סינה, היו לו כמה שנים שהיה כוכב על אבל היו לו יותר שנים שהוא היווה תקרת זכוכית לכל הרוסטר, החזיק את האליפות לתקופות ארוכות גם כשלא היה מגיע לו וגרם להרבה אנשים כולל אותי להפסיק לראות את המוצר - גם אם הוא הביא ילדים.
הוא היה דראו רציני רק בשנים האחרונות שלו. מה הייתה העלות? נצחונות על רוסטר שלם וקבירות של מתאבקים שהראו פוטנציאל במשך שנים על גבי שנים על גבי שנים.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 235 236 237 238 239 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 11:48 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר