01-25-2023, 11:29 PM
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)
Let The Games Begin
|
|
|
01-25-2023, 11:29 PM
![]() Let The Games Begin
01-26-2023, 02:20 AM
(01-25-2023, 05:01 PM)Bam Bam Bigelow כתב: ומגה באם באם למאסטר על הבגידה. אני מעולם לא הייתי טים באם באם (למרות הפרגון במשתמש השנה).
01-26-2023, 09:55 AM
(01-26-2023, 02:20 AM)master of doom כתב: אני מעולם לא הייתי טים באם באם (למרות הפרגון במשתמש השנה). (01-23-2023, 02:14 PM)master of doom כתב: אני מסתכל על באם באם, מתקרב אליו, לוחש לו משהו באוזן וחוזר לאחור.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
01-26-2023, 12:16 PM
![]() הקרב הופך לצמוד מתמיד כל המשתמשים שבזירה תוקפים אחד את השני (כל אחד מהם הצביע למשהו אחר, חוץ מעמרי שלא הצביע) המומנטום מחליף צד כל הזמן ולא ברור לגמרי מי שולט בקרב לאחר כמה דקות של קרב בין ארבעתם נראה שבאם באם נכנס לקצב ומצליח להעביר את עמרי מעל החבלים, עמרי מצליח להחזיק בחבלים ונשאר בקרב. באם באם ממשיך ומעביר גם את המאסטר מעל החבלים, אבל גם המאסטר מצליח להחזיק מעמד ולהישאר בקרב. באם באם מתמקד כרגע באניס, הוא מעביר גם אותו מעל החבלים באם באם היה בטוח שהוא כבר ניצח, אבל שהוא מסתובב למרכז הזירה הוא רואה שהמאסטר ועמרי עדיין בקרב והוא מבין שהוא לא הצליח להדיח אותם. הוא מסתובב חזרה לעבר אניס והוא רואה שגם אניס עדיין מחזיק בחבלים ועוד לא הודח מהקרב. באם באם מזהה שאניס מתנדנד על האפרון והאחיזה שלו בחבלים חלשה, באם באם מחליט לתקוף את הידיים של אניס שאוחזות בחבל, אניס מאבד את האחיזה שלו, נופל לרצפה ומודח מהקרב. ![]() מייקל קול: "וואו נשארנו עם 3 משתמשים בזירה" פאט מקאפי: "יופי של קרב היה לאניס, הוא היה שותף ל-5 הדחות ושרד 17 סיבובים בקרב" ![]() לכל מי שנשאר בזירה יש 3 קולות מעכשיו ועד סוף המשחק ![]()
01-26-2023, 12:19 PM
(01-26-2023, 09:55 AM)Bam Bam Bigelow כתב: אתה בהחלט התגלמות הרשע. הזמן בחדר החשוך עשה את שלו. לא רק שנכנסנו לברול אחר כך, אתה החלטת ללכת נגד התכנית שלי ולהדיח את דג השבט.
01-26-2023, 12:24 PM
מקום 4 מכובד ביותר, שמח שהחזקתי כל כך הרבה.
בכל מקרה אני מדיח את עמרי, עם כל הכבוד שלי אליו הוא כרגע פארט טיימר ואני מעדיף לראות במיין איבנט של MANIA IL מישהו שנמצא פה יותר. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
01-26-2023, 12:36 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-27-2023, 02:08 PM על ידי master of doom.)
THE FINAL COUNTDOWN.
באם באם ביגולו, עומרי "נובמברמן", רז "המאסטר". הטופ 3 של הרויאל ראמבל 2023. כל אחד תופס פינה. לעומרי ובאם באם יש היסטוריה של עבודה משותפת למרות שבאם באם תקף את עומרי לפני שאניס הודח, והם מחליטים ללכת נגדי ביחד. באם באם פונה ראשון לתקיפה כשהוא מזהה אותי מתחת לחבל התחתון, ועומרי שמתאושש מצטרף אליו כדי לנצל את היתרון המספרי ולהדיח אותי, באם באם מקבל את העזרה באהבה רבה. אני מנסה להשיב מלחמה, אבל בלי יותר מדי הצלחה. באם באם זורק אותי לחבלים כשעומרי מתכונן ל-1D, אבל ברגע שבאם באם מרים אותי באוויר הוא חוטף סופרמן פאנץ' שמרעיד את האולם, עומרי מנסה מיד קלוזליין אבל אני מתחמק ואז נותן לו קלוזליין משלי, באם באם מנסה לתקוף בחזרה אבל חוטף סקופסלאם, עומרי חוטף הדלוק בקברייקר, אני תופס את החבלים בטירוף, הקהל משתגע, האם המאסטר יכול להתגבר על שני מתמודדים בעת ובעונה אחת? אני הולך לכיוון עומרי, זורק אותו לחבלים ומנסה פופאפ פאוורבומב, עומרי קופץ מעליי, ואיך שהוא מסתובב... בום! RKO! מ-באם באם! איך שבאם באם מתרומם אני תופס אותו וזורק אותו מעבר לחבלים, הוא מצליח להיאחז אך מיד מתרומם כדי לחטוף ברך לפנים ולעוף מהזירה. רק אני ועומרי נותרנו בזירה. זה לא יכל להסתיים אחרת. **משנה את ההצבעה לבאם באם מסיבות מובנות. לא אישי אח.
01-26-2023, 12:51 PM
בואנה מה הדחתם את אניס מה החלקתם על השכל?
מדיח את רז כמו שגלזר הדיח את אבו פאני ![]()
01-26-2023, 01:02 PM
(01-26-2023, 12:51 PM)orgibor כתב: בואנה מה הדחתם את אניס מה החלקתם על השכל?אתה מופתע שהודחתי? זה היה די ברור לצערי. ההצבעה בפועל הייתה די צמודה אבל זה רק בגלל שלמי שבזירה היה 3 קולות ולא אחד. אם תסתכל על מי שהיה בזירה אף אחד מהם לא הצביע לי, רוצה לדעת למה? כי אני לא מגיב הרבה ואני רוב הזמן שקט אז אין להם בעיה שאמשיך עד הסוף, אני טרף קל לדעתם. גם ככה חושבים מי שבחוץ בטח אבל הם ידיחו אותי כי הם רוצים שיהיה להם ראמבל עם השמות הגדולים ביותר שאפשר. אם הייתי משנה את ההצבעה שלי למאסטר הייתי שורד את הסיבוב הזה אבל לא מתאים לי לשרוד בדרך הזאת אז אני בוחר לצאת בכבוד אבל עכשיו כולם יודעים ומי שלא אז שישמע את מה שאני אומר: אני הולך מכאן רק למעלה ובסוף לא יהיה להם ברירה אלא להגיד שהכי טוב מכולם פה הוא ANYS. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|