12-31-2022, 08:04 PM
(12-31-2022, 02:16 PM)Shalev_the rock כתב: מארק-אאוט לג'ון סינה זה משהו שעוד לא קרה לי, אבל אני מניח שהוא שווה את זה. הקהל בלי ספק גם חשב ככה. נראלי אני קונה לי וללידור את החולצה שלו.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.12.2022
|
|
12-31-2022, 08:04 PM
(12-31-2022, 02:16 PM)Shalev_the rock כתב: מארק-אאוט לג'ון סינה זה משהו שעוד לא קרה לי, אבל אני מניח שהוא שווה את זה. הקהל בלי ספק גם חשב ככה. נראלי אני קונה לי וללידור את החולצה שלו. ![]()
12-31-2022, 08:15 PM
ריינס פשוט מפוצץ לו את העין... זה מריח כאילו הוא החזיר לו על סורבייבר סיריס. דעתכם ?
![]()
12-31-2022, 08:17 PM
(12-31-2022, 08:15 PM)lidoradir כתב: ריינס פשוט מפוצץ לו את העין... זה מריח כאילו הוא החזיר לו על סורבייבר סיריס. דעתכם ? לא מתאים לריינס להתנהג בצורה לא מקצועית. אין לי דעה לכאן או לכאן, אבל אם ריינס באמת התכוון 'לנקום' זה מאוד מאכזב. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
12-31-2022, 10:50 PM
הרגיש כמו תוכנית גדולה הביא וייבים לסמאק אחרי מניה.
- לא יודע עדיין איך לאכול את וואיט, אולי זה כי לא כל כך עקבתי אחריו בשבועות האחרונים וזה. מצד שני כיף לראות את נייט, שמח שכל תוכנית הוא הופך יותר אובר עם הyeah. לא יודע אם הדוד האודי זה בו דלאס אבל היה מעניין התקיפה על בריי והתגובה של נייט היה במקום. - סיקואה זה מתאבק שתכלס עלה באוגוסט כזה לראשי ומרגיש רלוונטי ונראה כאילו הוא שם שנים. באמת הרוקי של השנה והעלייה החלקה מnxt שאני זוכר. שיימוס כרגיל שם אובר את סיקואה כמו מלך. שיימוס וסולו זה 2 מתאבקים שהם יותר פיזיים ואני אשמח לקרב אחד על אחד רציני אחד שלהם וזה יכול להיות מטורף כמו שיימוס- גונתר. - חחחחחחחח רונדה או שארלוט מעניין לי את הביצה עד שאין אלופה שהיא לא רונדה או שארלוט או ראקל(אולי אחרי ההיל טרן שלה למה כפייסית היא בלתי). חייב לראות את הפרצוף של גיא בכניסה ואז בזכייה חחחחח חייב זה כל מה שעבר לי בראש כזה קרה. מחכה לתגובה או לראנט. חבל שזרקו את שיינה בייזלר- רונדה ראוזי אבל נקווה שיחזרו לזה אחרי הראמבל או משהו. - חחחחחחח שמח שהם צחקו על טופ דולה והבוץ חחחחחח מקווה שהם עשו טרן ככה נראה לי יצליחו יותר מאשר פייסים. מקווה שריקושט ינצח שבוע הבא ולא בוץ דולה, חייב את ריקושט בראמבל. - אין כבר כח לקטע שגונתר מפחד מסטרומן, בהתחלה סבבה אבל יאאלה עד מתי. הקטע שהוא ניסה לשבור לסטרומן את היד היה חזק, מאמין שהקרב יהיה מעולה אבל בטח כל ההתחלה גונתר ינסה לברוח או משהו ואני מקווה שלא. ריקושט הרג אותי איך הוא קפץ מעל קייזר חחחח איזה קליל הוא נראה, לא ראיתי שגונתר דימם אבל כן ראיתי שהוא תפס את הראש ולא זז שם עם כל האיג'נטס. - שמח שהם לא שכחו את הקרב על האליפות ואנחנו כן נקבל את הקרב הזה, שיימוס ומקנטייר נגד האוסוס על האליפות הולך להיות חתיכת באנגר של השמחות אני בהייפ מעכשיו. - המאיין איבנט, הסיבה שראיתי את התוכנית ולא הייתי מוכן לוותר עלייה ג'וןןןןןןןןן סינההההההההההה איזה פופ הולי פאקינג שיט. שנת 2021 הייתה של ריינס שנת 2022 הייתה של ריינס והסוף של 2022 מראה את העתיד של 2023 וזה הנפילה של ריינס. ריינס הפסיד קרב למרות שלא הוצמד אבל לא משנה איזה קרב היה לו הוא ניצח(יחיד, שלשות, קבוצות). לא מבין פה אנשים שמתלוננים על סינה חחח מה ציפיתם שהוא יביא פה קרב של 25 דק? הוא לא בכושר זירה, הוא לא התאבק כמעט שנה אז היה צפוי שהוא בא לתת הופעה בקטנה אבל לי לא היה אכפת כי הוא הביא איתו אווירה מטורפת. לא יודע לגבי זה שריינס תקף את אואנס בכוונה, תכלס זה מתחבר לדמויות כי הם בפיוד כבר כמה זמן וריינס שונא את אואנס עוד מהפיוד שלהם בקורונה, אז הגיוני שהוא יתקוף אותו באגרסיביות... רואים גם שהוא עובר לכיוון הצלעות ולא מתמקד רק בפנים של אואנס. וואלה תמיד עיניין אותי מה מתאבקים אומרים כשהם מחזיקים את החוט ומחכים לטאג. היה משהו מיוחד בזה שהפייסים פשוט ניצחו נקי בלי כל אובר בוקינג. סוף 2022 נגמרת עם הפסד של ריינס, מחכה לראות את הריקושטים בתוכנית הבאה או בהופעה הבאה. ![]()
01-01-2023, 01:40 AM
(12-31-2022, 08:15 PM)lidoradir כתב: ריינס פשוט מפוצץ לו את העין... זה מריח כאילו הוא החזיר לו על סורבייבר סיריס. דעתכם ?תענוג. ![]() ?Do You Smell It
01-01-2023, 03:55 AM
תכנית מצוינת עם חור שחור באמצע.
אל איי נייט הוא כוכב ענק. אני אוהב את המסתורין מסביב לבריי והדוד האודי, מעניין מה הסיפור אחרי שהוא תקף ככה את בריי. סולו-שיימוס כמו שאמרו פה היה קרב מצוין. שיימוס סוס עבודה, סולו אדיר ואני מת על הסמואן ספייק, יש לו עתיד מזהיר. אני שמח שמקינטייר חזר, מצד אחד הייתי רוצה שהוא יקבל מנוחה שמגיעה לו אחרי שנה שהוא לא הפסיק להתאבק בה, גם חולה וגם פצוע, אבל הוא כמובן תותח על ולא לוקח הפסקות כשלא חייב. אני מקווה שהוא יקבל פיצוי הולם לבושה בשנה שעברה, מצפה לקרב בפרופיל גבוה שלו במניה. אני שונא את שארלוט. זה היה כל כך גרוע, כל כך כל כך גרוע. קודם לכן היה קרב שצריך לקבל את המחמאות, ראוזי וראקל נתנו קרב טוב מאוד, אמין, ראקל נראתה חזקה וגם רונדה. אני לא מסמפט את רונדה פולטיים ואין לה הילה כמו פעם, אבל שארלוט זה מזוויע. ובטח כשזה קורה בקרב של שתי דקות שנראה כזה פח, ובטח כשזה קורה כשרונדה ההילית מסכימה לטייטל שוט אחרי קרב קשה. מביך ומזלזל באינטיליגנציה. ששארלוט תפרוש מהיאבקות כבר, לא יכול לראות אותה. היא רק הורסת את מחלקת הנשים בנוכחות שלה. גונת'ר לא צריך לפחד מאף אחד, כמו שלידור מוקסלי אמר זה מעפן ומפגר. גונת'ר הוא מפלצת וגם אם הוא היל וגם אם הוא עומד מול ברון סטרומן הוא לא אמור להיות נקניק. מצפה לחזה אדום כמו עגבנייה אצל סטרומן וניצחון נקי של גונת'ר, הוא אדיר ומגיע לו. אם לא לסנר במניה הוא יכול להתאבק נגד מקינטייר בקרב מפלצות. המיינאבנט היה אכזבה. רציתי כמו כולם יותר מסינה, היה קרב קצר מאוד ולא קיבלנו מהמתאבקים מספיק. העלילה של סמי והבלאדליין ממשיכה להתקדם בצורה טובה לפחות, לסמי אין רגע מנוחה והוא צריך להוכיח את עצמו בכל תכנית, בסוף זה יתפוצץ. אם ריינס החזיר לאואנס על SVS הוא יצא חתיכת זבל. תודה על התוצאות.
01-01-2023, 07:13 AM
הקסדה של פיסמייקר והשיער של ג׳ון סינה = קסדת ג׳נטקס והשיער של כל לוחם שריון
01-04-2023, 12:04 AM
![]() 2.629 מיליון צופים, הרייטינג הכי גבוה של סמאקדאון מאז דצמבר 2020. בקרב של ג'ון סינה וקווין אואנס נגד רומן ריינס וסמי זיין צפו בשיא 2.832 מיליון צופים, זה המספר הכי גבוה בכל תוכנית רסלינג ב-2022. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|