Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 225 226 227 228 229 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,261
12-05-2022, 01:11 AM
הפסקתי לצפות ברסלינג. חודשיים שלא ראיתי דבר. זה הפרק זמן הכי ארוך שלא צפיתי מאז שחזרתי לצפות ב-2010. בלילה האחרון חלמתי שאני צופה בפרק של דיינמייט אז הרגשתי צורך לשתף. אף פעם לא חשבתי שזה יבוא בבום. זה אמנם הגיוני, אני בתקופה הכי לחוצה בחיים שלי וההנאה מהצפייה פחתה. אבל תמיד חשבתי שכשיגיע היום ואפסיק לצפות זה בגלל שאני אפסיק להרגיש חיבור. אני חייב לציין שזה לא מה שקרה. אני עדיין אוהב רסלינג, אני עדיין מרגיש חיבור, אני עדיין נתקל באיזה סרטון ולא מעביר. אבל אני כבר לא צופה. וזה עצוב לי ומקל עליי בו זמנית. נראה אם נחזור לראמבל.
הגב
The following 5 users Like GuyN98's post:
  • Asaf, master of doom, NoamRR, SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,697
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#2,262
12-05-2022, 01:23 AM
(12-05-2022, 01:11 AM)GuyN98 כתב:  הפסקתי לצפות ברסלינג. חודשיים שלא ראיתי דבר. זה הפרק זמן הכי ארוך שלא צפיתי מאז שחזרתי לצפות ב-2010. בלילה האחרון חלמתי שאני צופה בפרק של דיינמייט אז הרגשתי צורך לשתף. אף פעם לא חשבתי שזה יבוא בבום. זה אמנם הגיוני, אני בתקופה הכי לחוצה בחיים שלי וההנאה מהצפייה פחתה. אבל תמיד חשבתי שכשיגיע היום ואפסיק לצפות זה בגלל שאני אפסיק להרגיש חיבור. אני חייב לציין שזה לא מה שקרה. אני עדיין אוהב רסלינג, אני עדיין מרגיש חיבור, אני עדיין נתקל באיזה סרטון ולא מעביר. אבל אני כבר לא צופה. וזה עצוב לי ומקל עליי בו זמנית. נראה אם נחזור לראמבל.

מבין אותך לגמרי. רסלינג זה תחביב שזולל המון זמן, במיוחד אם אתה צופה בתוכן משני ארגונים או יותר. בחיים גם צריך להתקדם, ואם רסלינג לא ממוקם בראש סדר העדיפויות שלך אחרי הקידום העצמי קשה לעמוד בקצב. אני לדוגמה אפילו לא לומד מקצועית כרגע ועדיין מוצא את זה קשה לצפות בדיינמייט, ראו וסמאקדאון, שלא לדבר על לתת תגובות מפורטות אחרי כל פרק או לפתוח תוצאות.

זה גם הזמן לתת ריספקט לחבר'ה שמנהלים פה את הפורום ולאלה שפותחים אשכולות באופן קבוע, זה לא מובן מאליו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 4 users Like master of doom's post:
  • Asaf, NoamRR, RoeeHardy, SwitchBlade
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#2,263
12-05-2022, 02:12 AM
(12-05-2022, 01:11 AM)GuyN98 כתב:  הפסקתי לצפות ברסלינג. חודשיים שלא ראיתי דבר. זה הפרק זמן הכי ארוך שלא צפיתי מאז שחזרתי לצפות ב-2010. בלילה האחרון חלמתי שאני צופה בפרק של דיינמייט אז הרגשתי צורך לשתף. אף פעם לא חשבתי שזה יבוא בבום. זה אמנם הגיוני, אני בתקופה הכי לחוצה בחיים שלי וההנאה מהצפייה פחתה. אבל תמיד חשבתי שכשיגיע היום ואפסיק לצפות זה בגלל שאני אפסיק להרגיש חיבור. אני חייב לציין שזה לא מה שקרה. אני עדיין אוהב רסלינג, אני עדיין מרגיש חיבור, אני עדיין נתקל באיזה סרטון ולא מעביר. אבל אני כבר לא צופה. וזה עצוב לי ומקל עליי בו זמנית. נראה אם נחזור לראמבל.

לא לקחתי הפסקות מאז שהתחלתי לראות רסלינג. כמעט 20 שנה בשלב הזה. בנקודה מסויימת יכלתי לומר שראיתי כל תוכנית של ראו וסמאקדאון איי פעם...
עד למרץ 2021.
במרץ 2021 קרו כמה דברים בחיים האישיים שלי וגם ברסלינג שגרמו לי לאבד עניין. רסלמניה 37 הגיעה, ואיכשהו התוצאות של לילה 1 קפצו לי לפיד והתגובה המיידית שלי הייתה "אה היה רסלמניה אתמול?" ואפילו לא נכנסתי לקרוא את התוצאות, ואיכשהו גם הכתה בי ההבנה שזה פשוט לא חסר לי. 
חודשיים אחרי זה נתקלתי בכניסה של ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון בDON. זה היה מגניב ועורר בי את החשק לצפות בקרב שלהם נגד היאנג באקס. זה היה קרב טוב, אבל לא עשה לי כלום. 
רק חודשיים אחרי זה כשהתחילו השמועות על פאנק ודניאלסון לAEW ההתלהבות שלי התעוררה מחדש. 

רסלינג זה מעגלי. בסופו של דבר יהיה משהו שיכול לתפוס לך את העין ולהחזיר את העניין שלך.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • Asaf, DarkArts, NoamRR
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
#2,264
12-05-2022, 08:47 AM
אני בסוג של הפסקה מאז רסלמניה 38 בערך…

אבל זה עוד יחזור
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,312
אשכולות: 8
Likes Given: 10,985
#2,265
12-05-2022, 09:30 AM
אם מסתכלים על האליפות האטלנטית בAEW כאליפות "שגרירה" באינדיז מטעם הארגון, מוקסלי צריך לזכות בה.

הוא גם ככה אוהבים להיאבק באינדיז ברחבי העולם,
הוא ייצוג הולם לAEW,
הוא יכול להקפיץ את הרייטינג של ראמפייג'
וגם אם הוא ילחם נגד ג'וברים או מיד קארדס - זה לפחות לא יראה מוזר (מאשר קרב על אליפות העולם).
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#2,266
12-05-2022, 09:57 AM
באם באם משתמש השנה.
באם באם גימיק השנה.
באם באם כבר קנה מנורה והוא יושב בחדר מואר.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 2 users Like SaHBK's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
#2,267
12-05-2022, 11:36 AM

איך שזה נשמע, אני אניח שאתה או בשנה א' או בשנה ב' ללימודים. 
בתקופה הזו אתה ממש נמצא בתופת ומנטלית קשה להשתחרר מהתחושה של 'אני צריך לעשות משהו' שבאה יחד עם הלחץ שבלהיבחן ולהישפט כל הזמן. רסלינג זה דבר שצריך לשקוע, זה לא כמו סדרה רגילה, לפחות לא בעיניי. קשה לראות קרב של 20+ עם רגעים מתים ולא לפזול לשיעורי הבית או לעבודה או לדברים דחופים יותר. אם הייתי בן אדם מהמר (אני לא, וטוב שכך) - הייתי מניח שאתה תחזור לרסלינג פתאום כשהלחץ עליך ירד. 

באופן אישי הצלחתי להימנע מהפסקות גדולות מאז 2017, עם העלייה של האליט. 
הייתה הפסקה ב2020 שהגיעה מירידה באיכות יחד עם הקורונה וכמובן התסכול מאיוול וNJPW, אבל גם היא לא נמשכה המון זמן. 
אני מוצא את עצמי עכשיו מסתדר בקלות עם רסלינג אחרי שהתאמתי אותו לסדר היום שלי - התכנית המלאה היחידה שאני צופה היא דינמייט. ראו וסמאקדאון על תקן חלקי. PPV של WWE רואה רק מה שחשוב וPPV של AEW רואה הכל חוץ ממה שלא חשוב. 
אני מרגיש מחויבות להוציא דעה ארוכה על דינמייט פעם בשבוע, אז מה שאני עושה זה לתפוס את התכנית כל יום חמישי בצהריים, או בערב אם אני לא מספיק. יוצא לפעמים שאני מכריח את עצמי, אבל לרוב לא. החוויה של להיות אוהד רסלינג קצת יותר מבוגר היא ללא ספק מפתיעה ומעניינת, פתאום במהלך כמות מצומצמת מאוד של שנים הרגלי הצריכה משתנים לגמרי. אם רסלינג ממשיך לטייל בראש שלך גם כשאתה לא צופה - אתה תמיד תחזור. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,825
אשכולות: 59
Likes Given: 4,469
#2,268
12-05-2022, 11:43 AM
(12-05-2022, 09:30 AM)NaRRative כתב:  אם מסתכלים על האליפות האטלנטית בAEW כאליפות "שגרירה" באינדיז מטעם הארגון, מוקסלי צריך לזכות בה.

הוא גם ככה אוהבים להיאבק באינדיז ברחבי העולם,
הוא ייצוג הולם לAEW,
הוא יכול להקפיץ את הרייטינג של ראמפייג'
וגם אם הוא ילחם נגד ג'וברים או מיד קארדס - זה לפחות לא יראה מוזר (מאשר קרב על אליפות העולם).

זו דעה מעניינת שאני מסכים איתה.
למרות שלדעתי מוקסלי יכול לעשות עבודה טובה יותר עם אליפות הFTW. 
כשהמתאבק הראשון שאתה מפסיד לו הוא מוקסלי - מפלצת קייפייב מאז 2019 - זה לא מוריד כלום ממך. הוק דווקא ירוויח מזה.

זה יהיה Win-win כשמוקסלי יוכל לנצח על ראמפייג' ולהינות מהחיים שלו בקרבות הארדקור, בזמן שסצנת המיין איבנט בדינמייט מתרעננת. מוקסלי הוא old-reliable, הוא סוס עבודה, והוא על תקן מיין-איבנטר קבוע, משמע בהכרח ייקראו לו שוב לחלץ את AEW מתישהו בעתיד. בזמן הזה הוא יהיה הפנים של ראמפייג' ויעבוד עם טאלנט צעיר בדיוק כמו שהוא רצה בBCC. הוא אפילו יוכל להפוך להיל ולרענן קצת את הדמות שלו. 

האליפות הצפון אטלנטית מתאימה למתכונת הזו גם, אבל אני תופס אותה כיותר שגרירות של AEW בארגונים אחרים, ואני ספציפית רוצה שספציפית מוקס לא יופיע הרבה בארגוני רסלינג קטנים. זה מוריד מהסטארפאוור שלו. בתכלס אני איתך 1 ל1 בכיוון, פשוט חושב שאליפות הFTW יותר מתאימה למתכונת הזו.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
Likes Given: 87
#2,269
12-05-2022, 01:44 PM
(12-05-2022, 11:36 AM)SwitchBlade כתב:  איך שזה נשמע, אני אניח שאתה או בשנה א' או בשנה ב' ללימודים. 
בתקופה הזו אתה ממש נמצא בתופת ומנטלית קשה להשתחרר מהתחושה של 'אני צריך לעשות משהו' שבאה יחד עם הלחץ שבלהיבחן ולהישפט כל הזמן. רסלינג זה דבר שצריך לשקוע, זה לא כמו סדרה רגילה, לפחות לא בעיניי. קשה לראות קרב של 20+ עם רגעים מתים ולא לפזול לשיעורי הבית או לעבודה או לדברים דחופים יותר. אם הייתי בן אדם מהמר (אני לא, וטוב שכך) - הייתי מניח שאתה תחזור לרסלינג פתאום כשהלחץ עליך ירד. 

באופן אישי הצלחתי להימנע מהפסקות גדולות מאז 2017, עם העלייה של האליט. 
הייתה הפסקה ב2020 שהגיעה מירידה באיכות יחד עם הקורונה וכמובן התסכול מאיוול וNJPW, אבל גם היא לא נמשכה המון זמן. 
אני מוצא את עצמי עכשיו מסתדר בקלות עם רסלינג אחרי שהתאמתי אותו לסדר היום שלי - התכנית המלאה היחידה שאני צופה היא דינמייט. ראו וסמאקדאון על תקן חלקי. PPV של WWE רואה רק מה שחשוב וPPV של AEW רואה הכל חוץ ממה שלא חשוב. 
אני מרגיש מחויבות להוציא דעה ארוכה על דינמייט פעם בשבוע, אז מה שאני עושה זה לתפוס את התכנית כל יום חמישי בצהריים, או בערב אם אני לא מספיק. יוצא לפעמים שאני מכריח את עצמי, אבל לרוב לא. החוויה של להיות אוהד רסלינג קצת יותר מבוגר היא ללא ספק מפתיעה ומעניינת, פתאום במהלך כמות מצומצמת מאוד של שנים הרגלי הצריכה משתנים לגמרי. אם רסלינג ממשיך לטייל בראש שלך גם כשאתה לא צופה - אתה תמיד תחזור. 

שנה ג'. בתואר לתקשורת הלחץ מגיע בשנה האחרונה עם הסטאז'ים וההשתלבות בתעשייה (:
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#2,270
12-05-2022, 08:12 PM
(12-05-2022, 11:43 AM)SwitchBlade כתב:  זו דעה מעניינת שאני מסכים איתה.
למרות שלדעתי מוקסלי יכול לעשות עבודה טובה יותר עם אליפות הFTW. 
כשהמתאבק הראשון שאתה מפסיד לו הוא מוקסלי - מפלצת קייפייב מאז 2019 - זה לא מוריד כלום ממך. הוק דווקא ירוויח מזה.

זה יהיה Win-win כשמוקסלי יוכל לנצח על ראמפייג' ולהינות מהחיים שלו בקרבות הארדקור, בזמן שסצנת המיין איבנט בדינמייט מתרעננת. מוקסלי הוא old-reliable, הוא סוס עבודה, והוא על תקן מיין-איבנטר קבוע, משמע בהכרח ייקראו לו שוב לחלץ את AEW מתישהו בעתיד. בזמן הזה הוא יהיה הפנים של ראמפייג' ויעבוד עם טאלנט צעיר בדיוק כמו שהוא רצה בBCC. הוא אפילו יוכל להפוך להיל ולרענן קצת את הדמות שלו. 

האליפות הצפון אטלנטית מתאימה למתכונת הזו גם, אבל אני תופס אותה כיותר שגרירות של AEW בארגונים אחרים, ואני ספציפית רוצה שספציפית מוקס לא יופיע הרבה בארגוני רסלינג קטנים. זה מוריד מהסטארפאוור שלו. בתכלס אני איתך 1 ל1 בכיוון, פשוט חושב שאליפות הFTW יותר מתאימה למתכונת הזו.  

אני מסכים אבל רק בשלב שבו יש להם יותר מיין איוונטרים מבוססים ושאפשר לסמוך עליהם.
הם עובדים בגישה שונה מה-WWE שיש רק מיין איוונטר אחד, כרגע בלי מוקסלי מרגיש לי שהמיין איוונט (כל הסצינה ולא רק האליפות הראשית) יחסית ריקה מכוכבים.
וכולנו מכירים את AEW כבר מספיק טוב כדי להבין שהם עוד לא מתמודדים עם בלת״מים בצורה טובה, במיוחד כשהם באקטים הראשיים של התכנית.. ועם מוקסלי לרוב יש ראש שקט בנושא הזה.
בהמשך כשיהיו לנו 4-5 מיין איוונטרים מבוססים כשהם בטופ של הקארד וכולם אמינים לריין עם אליפות עולם - אז רעיון מעולה לדעתי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 225 226 227 228 229 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 02:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר