Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1977): « הקודם 1 ... 24 25 26 27 28 ... 1977 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-15-2021, 12:42 PM
(04-15-2021, 11:45 AM)Go2SleepClub כתב:  
(04-15-2021, 10:30 AM)ser duncan the tall כתב:  
(04-14-2021, 05:58 PM)Go2SleepClub כתב:  ממליץ בחום על הסדרה Invincible. אם משווים לפאלקון ו-ווינטר סולג'ר היא לוקחת בהליכה אחורה על הידיים. סדרת אנימציה של גיבורי על. לא תתחרטו.

פאלקון וחייל החורף סדרה שעושה בנייה מדהימה לעולם "המציאותי" של מארוול שדיי נאבד כבר.
ויותר מהכל היא מחייה את המטרה של הקומיקס של קפטן אמריקה - אמירות חברתיות על החברה...זה לא מרגיש הכי טלוויזיוני לעומת וונדהויז'ן וההייפ שלה, אבל יש לה את היתרונות שלה.

לא יודע על מה אתה מדבר. זה אותו הcrap הבינוני של מארוול. הכל מרגיש כמו בדיחה. עשו מזימו מימ. פאלקון בנה דמות לפרק הראשון ואז זרקו לפח בכל שאר הפרקים. להגיד שזה הצד הריאליסטי זה טוב ויפה אבל אם הביצוע גרוע (והוא גרוע מאוד) אז זה לא ממש משנה מה הייתה הכוונה שלהם בעיניי

זה מארוול, הם לא מכוונים פה למאסטרפיס שיחזיק שנים קדימה, הם מחפשים את המנויים שלהם לכאן ועכשיו. בשביל המטרה הזו, המוצר הזה לגמרי סבבה לדעתי.
זימו נהרס עוד בסיביל וור, שאמנם היה סרט טוב, אבל הרס את הדמות הספציפית הזו לחלוטין, עכשיו הם מנסים טיפה להציל אותו (הפאן סרוויס עם המסכה ל-2 דקות למשל).
הסדרה הזו לא אמורה לבנות יותר מדי לעולם של מארוול, נטו לספק רידמפשיין לחייל החורף ולהציג לנו את סם כמישהו ראוי כמו רוג'רס להחזיק במגן. הם עושים את זה סבבה עד כה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
X-Ray מנותק
Rookie
*
תגובות: 18
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-15-2021, 03:57 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-15-2021, 07:06 PM על ידי X-Ray.)
שלום לכולם ,חדש פה
ניסיתי להרשם בעבר אך הייתה בעיה בהרשמה

[Image: 620fa2c8341507e690bf3ac485ff593cfebf4daf.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,108
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,124
04-15-2021, 04:09 PM
(04-15-2021, 03:57 PM)X-Ray כתב:  שלום לכולם ,חדש פה

ברוך הבא  Smile
ובכללי ברוכים הבאים כל המשתמשים החדשים שנרשמו לאתר בתקופת רסלמניה.
אכן הייתה לנו בעיה לפני כמה שבועות שאי אפשר היה להרשם לאתר, הבעיה סודרה לפני שבוע.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
04-15-2021, 04:24 PM
(04-15-2021, 12:42 PM)ser duncan the tall כתב:  
(04-14-2021, 05:58 PM)Go2SleepClub כתב:  ממליץ בחום על הסדרה Invincible. אם משווים לפאלקון ו-ווינטר סולג'ר היא לוקחת בהליכה אחורה על הידיים. סדרת אנימציה של גיבורי על. לא תתחרטו.

פאלקון וחייל החורף סדרה שעושה בנייה מדהימה לעולם "המציאותי" של מארוול שדיי נאבד כבר.
ויותר מהכל היא מחייה את המטרה של הקומיקס של קפטן אמריקה - אמירות חברתיות על החברה...זה לא מרגיש הכי טלוויזיוני לעומת וונדהויז'ן וההייפ שלה, אבל יש לה את היתרונות שלה.

לא יודע על מה אתה מדבר. זה אותו הcrap הבינוני של מארוול. הכל מרגיש כמו בדיחה. עשו מזימו מימ. פאלקון בנה דמות לפרק הראשון ואז זרקו לפח בכל שאר הפרקים. להגיד שזה הצד הריאליסטי זה טוב ויפה אבל אם הביצוע גרוע (והוא גרוע מאוד) אז זה לא ממש משנה מה הייתה הכוונה שלהם בעיניי

זה מארוול, הם לא מכוונים פה למאסטרפיס שיחזיק שנים קדימה, הם מחפשים את המנויים שלהם לכאן ועכשיו. בשביל המטרה הזו, המוצר הזה לגמרי סבבה לדעתי.
זימו נהרס עוד בסיביל וור, שאמנם היה סרט טוב, אבל הרס את הדמות הספציפית הזו לחלוטין, עכשיו הם מנסים טיפה להציל אותו (הפאן סרוויס עם המסכה ל-2 דקות למשל).
הסדרה הזו לא אמורה לבנות יותר מדי לעולם של מארוול, נטו לספק רידמפשיין לחייל החורף ולהציג לנו את סם כמישהו ראוי כמו רוג'רס להחזיק במגן. הם עושים את זה סבבה עד כה.

אז אנחנו לא מסכימים על "עושים את זה סבבה". לדעתי הם עושים את זה עצלני ומיותר וזה מרגיש שהם רק רוצים את הכסף שלי ולא באמת רוצים לתרום שום דבר לעולם שלהם. מזה חששתי עוד לפני שהסדרה יצאה ואני מאוד מבואס לראות שהחששות שלו היו מוצדקים. לפחות בוונדהויז'ן הם אשכרה ניסו לעשות דברים נועזים. פאלקון וחייל החורף מרגיש פשוט כמו סדרת פילר כדי להעביר את הזמן. חבל מאוד שככה זה יצא.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
04-16-2021, 08:44 AM
(04-15-2021, 03:57 PM)X-Ray כתב:  שלום לכולם ,חדש פה

ברוך הבא  Smile
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
X-Ray מנותק
Rookie
*
תגובות: 18
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-16-2021, 09:19 AM
תודה חברים..
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
04-16-2021, 10:15 AM
(04-15-2021, 04:24 PM)Go2SleepClub כתב:  

אז אנחנו לא מסכימים על "עושים את זה סבבה". לדעתי הם עושים את זה עצלני ומיותר וזה מרגיש שהם רק רוצים את הכסף שלי ולא באמת רוצים לתרום שום דבר לעולם שלהם. מזה חששתי עוד לפני שהסדרה יצאה ואני מאוד מבואס לראות שהחששות שלו היו מוצדקים. לפחות בוונדהויז'ן הם אשכרה ניסו לעשות דברים נועזים. פאלקון וחייל החורף מרגיש פשוט כמו סדרת פילר כדי להעביר את הזמן. חבל מאוד שככה זה יצא.

אני חושב שהסיבה שאנחנו לא מסכימים על האיכות של הסדרה נובעת מהציפיות. אתה, לדעתי כמו רבים מהמעריצים של ה-MCU, ציפית למשהו שמזכיר באיכות את וונדהויז'ן, אבל פאלון וחייל החורף לא נועד להיות כזה. העולם של מארוול מזמן חצה את גבולות כדור הארץ ומתמקד ביקום ובגלל זה וונדהויז'ן (עם הכוחות של וונדה) והסדרה הבאה לוקי הן החשובות באמת ברצף הזה. פאלקון וחייל החורף נועדה להיות סדרה הרבה יותר פשוטה, עם רעיון מרכזי (בואו נעשה קפ חדש ונסביר למה, במקום סתם לתת לו את המגן באנדגיים ולסיים).

וכמו תמיד עם משהו שקשור לקפטן אמריקה, זה בא להציג רעיון פוליטי. הניסויים על קפטן אמריקה השחור הראשון (שראינו בפרק 2), הדיבייט בין עולם חדש/ישן וכו'. שלדעתי הם קולעים בזה. יש טעויות, לא מעט, אבל זה לא פוגע באיכות יותר מדי לטעמי.

וכן, זה דיסני, הם רק רוצים את הכסף שלנו כאן ועכשיו.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
04-16-2021, 12:05 PM
(04-16-2021, 10:15 AM)ser duncan the tall כתב:  
(04-15-2021, 10:30 AM)ser duncan the tall כתב:  פאלקון וחייל החורף סדרה שעושה בנייה מדהימה לעולם "המציאותי" של מארוול שדיי נאבד כבר.

אני חושב שהסיבה שאנחנו לא מסכימים על האיכות של הסדרה נובעת מהציפיות. אתה, לדעתי כמו רבים מהמעריצים של ה-MCU, ציפית למשהו שמזכיר באיכות את וונדהויז'ן, אבל פאלון וחייל החורף לא נועד להיות כזה. העולם של מארוול מזמן חצה את גבולות כדור הארץ ומתמקד ביקום ובגלל זה וונדהויז'ן (עם הכוחות של וונדה) והסדרה הבאה לוקי הן החשובות באמת ברצף הזה. פאלקון וחייל החורף נועדה להיות סדרה הרבה יותר פשוטה, עם רעיון מרכזי (בואו נעשה קפ חדש ונסביר למה, במקום סתם לתת לו את המגן באנדגיים ולסיים).

וכמו תמיד עם משהו שקשור לקפטן אמריקה, זה בא להציג רעיון פוליטי. הניסויים על קפטן אמריקה השחור הראשון (שראינו בפרק 2), הדיבייט בין עולם חדש/ישן וכו'. שלדעתי הם קולעים בזה. יש טעויות, לא מעט, אבל זה לא פוגע באיכות יותר מדי לטעמי.

פה אתה לא הצלחת לפענח את הדעה שלי עד הסוף. זה לא הרעיון שמפריע לי. זה לא ה"עולם קטן". זה לא העובדה שזה לא המולטי-ורס שמפריעה לי בפאלקון. להפך. אני חושב שבדרך כלל כשמארוול נכנסים לבלבולי המוח האלה של עולמות ויקומים וטיימליינים - שם הם הכי פחות טובים. כשהם ממוקדים בנושא וחוקרים אותו לעומק - שם הם מצליחים. ולכן הפרק הראשון של פאלקון היה טוב. הם לקחו את החיים של באקי ושל פאלקון אחרי אנדגיים וחקרו אותם. נתנו לנו לראות את ההתמודדויות שלהם. את הכשלונות. את החיים שאחרי. ואז פרק אחרי זה ישר זרקו אותנו לבולשיט הקבוע. וחבל מאוד שעשו את זה.

לדעתי אתה קצת נותן להם יותר מדיי קרדיט כרגע. להציג רעיון פוליטי מעניין זה מעולה. הביצוע הוא מה שחשוב באמת. הדיאלוג עם קפטן אמריקה השחור היה מביך בעיניי. רעיון מגניב. בדרך כלל אני לא ממש מחבב את כל הלדחוף את הדיכוי שהיה בארה"ב הברית בכוח לפרצוף שלי. אבל שם זה באמת היה רעיון מגניב. אבל כל השיחה הזאת. ישר מכניס אותם הביתה. ישר מעיף אותם מהבית שלו. אומר את השורה על הדם שלו משום מקום רק בשביל שאחר כך יתייחסו לזה. הכל מרגיש FORCED בטירוף. 

אני צופה בסדרה כרגע בצורה אירונית. כבר לא אכפת לי מאף דמות ואני רק רוצה לראות כאוס. תנו לי עוד זימו רוקד כי אם אתם לא מתייחסים למוצר שלכם ברצינות אז כל טיפה של חוסר רצינות מובהקת רק משדרגת את החוויה - כמו דדפול לדוגמה. הבעיה עכשיו שכשאני צופה בסדרה עם המיינדסט הזה היא שזה נראה שהדמויות מתייחסות מאוד ברצינות לכל מה שקורה סביבן וזה פשוט מגוחך. כל הדמויות המשניות הלא-מעניינות האלה. הם חושבים שאכפת לנו משרון קרטר? אחרי שקפטן אמריקה התנשק איתה אבל גם חזר להיות עם פגי? זה מגעיל וגובל בגילוי עריות. היו צריכים להשכיח את הדמות הזאת ולא לחזור אליה בחיים.  הפליצו משום מקום את זה שסאם דומה לעבריין הזה מאפריקה (לא גזען, פשוט לא זוכר את השם של המדינה כרגע). הכל כל כך מגוחך ולא Earned שהסדרה היא כמעט בלתי ניתנת לצפיה לדעתי. שים לב שלא מפריע לי שאנשים נהנים ממנה. תעשו חיים. מפריע לי שאנשים מגנים על זה כאילו הדברים שאני אומר הם לא ואלידיים.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
04-16-2021, 04:57 PM
(04-16-2021, 12:05 PM)Go2SleepClub כתב:  
(04-16-2021, 10:15 AM)ser duncan the tall כתב:  
(04-15-2021, 11:45 AM)Go2SleepClub כתב:  לא יודע על מה אתה מדבר. זה אותו הcrap הבינוני של מארוול. הכל מרגיש כמו בדיחה. עשו מזימו מימ. פאלקון בנה דמות לפרק הראשון ואז זרקו לפח בכל שאר הפרקים. להגיד שזה הצד הריאליסטי זה טוב ויפה אבל אם הביצוע גרוע (והוא גרוע מאוד) אז זה לא ממש משנה מה הייתה הכוונה שלהם בעיניי

פה אתה לא הצלחת לפענח את הדעה שלי עד הסוף. זה לא הרעיון שמפריע לי. זה לא ה"עולם קטן". זה לא העובדה שזה לא המולטי-ורס שמפריעה לי בפאלקון. להפך. אני חושב שבדרך כלל כשמארוול נכנסים לבלבולי המוח האלה של עולמות ויקומים וטיימליינים - שם הם הכי פחות טובים. כשהם ממוקדים בנושא וחוקרים אותו לעומק - שם הם מצליחים. ולכן הפרק הראשון של פאלקון היה טוב. הם לקחו את החיים של באקי ושל פאלקון אחרי אנדגיים וחקרו אותם. נתנו לנו לראות את ההתמודדויות שלהם. את הכשלונות. את החיים שאחרי. ואז פרק אחרי זה ישר זרקו אותנו לבולשיט הקבוע. וחבל מאוד שעשו את זה.

לדעתי אתה קצת נותן להם יותר מדיי קרדיט כרגע. להציג רעיון פוליטי מעניין זה מעולה. הביצוע הוא מה שחשוב באמת. הדיאלוג עם קפטן אמריקה השחור היה מביך בעיניי. רעיון מגניב. בדרך כלל אני לא ממש מחבב את כל הלדחוף את הדיכוי שהיה בארה"ב הברית בכוח לפרצוף שלי. אבל שם זה באמת היה רעיון מגניב. אבל כל השיחה הזאת. ישר מכניס אותם הביתה. ישר מעיף אותם מהבית שלו. אומר את השורה על הדם שלו משום מקום רק בשביל שאחר כך יתייחסו לזה. הכל מרגיש FORCED בטירוף. 

אני צופה בסדרה כרגע בצורה אירונית. כבר לא אכפת לי מאף דמות ואני רק רוצה לראות כאוס. תנו לי עוד זימו רוקד כי אם אתם לא מתייחסים למוצר שלכם ברצינות אז כל טיפה של חוסר רצינות מובהקת רק משדרגת את החוויה - כמו דדפול לדוגמה. הבעיה עכשיו שכשאני צופה בסדרה עם המיינדסט הזה היא שזה נראה שהדמויות מתייחסות מאוד ברצינות לכל מה שקורה סביבן וזה פשוט מגוחך. כל הדמויות המשניות הלא-מעניינות האלה. הם חושבים שאכפת לנו משרון קרטר? אחרי שקפטן אמריקה התנשק איתה אבל גם חזר להיות עם פגי? זה מגעיל וגובל בגילוי עריות. היו צריכים להשכיח את הדמות הזאת ולא לחזור אליה בחיים.  הפליצו משום מקום את זה שסאם דומה לעבריין הזה מאפריקה (לא גזען, פשוט לא זוכר את השם של המדינה כרגע). הכל כל כך מגוחך ולא Earned שהסדרה היא כמעט בלתי ניתנת לצפיה לדעתי. שים לב שלא מפריע לי שאנשים נהנים ממנה. תעשו חיים. מפריע לי שאנשים מגנים על זה כאילו הדברים שאני אומר הם לא ואלידיים.

הם לא "הפליצו משום מקום" את זה שסאם דומה לעבריין, זה רפרנס לקומיקס ששם סם בעלילה מסויימת התחיל כעבריין ואז הפך לפאלקון (ואח''כ גילו שזה לא באמת אלא בגלל שינוי המציאות של הגולגולת האדומה, אבל עזוב).

אני לא אגן על הסדרה כי היא בינונית מאוד לעומת דברים אחרים במארוול (וגם לא רק בהשוואה למארוול), אני פשוט חושב שיש הרבה דברים שהם כן עשו נכון ובהתאם לקומיקס (שאישית זה מדבר אלי קצת יותר מאשר אם זה מאסטר-פיס אומנותי). זימו הוחרב לחלוטין וזה מבאס אותי, אבל מה שקורה עם פאלקון וחייל החורף - הם כן הולכים בקו של הקומיקס יותר וכיף לי לראות את זה.

לגבי דחיפת האג'נדות בפרצוף, לדעתי זה יעצבן כל אדם, גם אותי זה מעצבן בחלק מהמקרים, הבעיה היא שהקומיקס של קפטן אמריקה + כל הדמויות שלצידו נועד לשרת אג'נדות פוליטיות והם עושים את זה עוד מהגיליון הראשון (ששם הם ליטרלי ניסו לשדר לממשלת ארה''ב שהציבור רוצה שאמריקה תיכנס למלחמת העולם השנייה, וזה היה בערך 3 שנים לפני פרל הארבור) וזה לא השתנה מאז (לגרום לו לרדוף קומוניסטים בשנות ה-50, רק כדי לשנות את זה אח''כ שזה לא קפ האמיתי. אח''כ לדחוף לו סייד-קיק אפרו-אמריקאי בשנים שבהן הייתה התקוממות מצד האפרו-אמריקאים ואז בשלב מסוים להפוך את הסייד-קיק לקפטן אמריקה כדי להראות כמה שהם השתלבו, בזמן שפאלקון החדש הוא היספני, המיעוט החדש שצריך להציג בפרונט).

יוצרי הקומיקס של קפטן אמריקה עשו, עושים ויעשו בו שימוש לכל אג'נדה פוליטית שהם רוצים לקדם. זה המהות של הקומיקס הזה.
הגב

•
חפש
הגב
Cen מנותק
Day One Ish
תגובות: 122
Likes Given: 10
04-18-2021, 06:55 PM
מילה על ההפסד של בן אסקרן לגי׳ק פול
[Image: tenor.gif?itemid=7551481]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1977): « הקודם 1 ... 24 25 26 27 28 ... 1977 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 01:25 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר