Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1101 1102 1103 1104 1105 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,021
08-19-2022, 12:33 PM
אנשים פעם פחדו מאנדרטייקר, מקיין,

אני פעם פחדתי מקורט אנגל.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#11,022
08-19-2022, 02:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-19-2022, 03:59 PM על ידי ParadigmShift.)
רשימה אחת שיכולה לסדר לטוני את הראש:

גברים

דיינמייט: פאנק, מוקסלי, וורדלו, פאק, האנגמן, אדם קול (שיחת איפוס רצינית), דניאלסון, FTR, גרסיה, דארבי, דאסטין (ג׳ובר וקידום צעירים), קינגסטון, אומגה, באקס, סיידל (ג׳ובר), מירו, PnP, הובס, סטארקס, ספירס, ניס (ג׳ובר), יוטה, צ׳אק טיילור (ג׳ובר), 2.0 (שנמוך משמעותי), reDRAGON, (כמה שהוא רוצה להכפיל) MJF ארצ׳ר (קידום צעירים). דניאלס (ג׳ובר וקידום צעירים),

roh: קלאודיו, קבאנה, דנהאוזן, רוש, דאנטה מרטין (על תנאי), אית׳ן פייג׳, הוק, פרייבט פארטי (על תנאי), ורסיטי בלונדס (בנייה), לית׳ל, לי ג׳ונסון, סמואה ג׳ו, שון דין. בנוסף לרוסטר הקיים שם.

dark: אס בויז (צ׳אנס לפוש), אנחליקו, qt מרשל (ג׳ובר וקידום צעירים), ברוק אנדרסון, ג׳אנגל בוי (נראה מה ייצא ממנו), פארקר בורדו, ג׳ון סילבר (בנייה?) ג׳וברים מקומיים מזדמנים ונבחנים.

הביתה: דארק אורדר חוץ מסילבר, הפאקטורי חוץ מ-qt, קאטלר, האוס אוף בלאק (מרפי מתנדנד), דריוס מרטין, סוורב, קית׳ לי, פואגו דל סול, גווארה, הייגר, סינג, סקורפיו סקיי, בוצ׳ר, טרנט, סטינג (קרב פרישה והביתה), אנדארדה, כריסיטיאן, לוצ׳זאורוס, פנטה (עם כמה שאני אוהב אותו). הארדי בויז (התנהלות לא מקצועית).

להחתים: כרגע לא צריך. לתת לרוסטר לרוץ ואז נראה.

נשים

דיינמייט: אנה ג׳יי, את׳נה, בייקר, שידה, הייטר (פוש), ריין, רד ולווט, הוגאן, פורד, סטורם, סוהו (על תנאי אחרי שיחת איפוס), דיב (קידום צעירים), רבל (ג׳וברית), באני, ואנזאנט, קרגיל (על תנאי אחרי 3 חודשים רק שיעורי היאבקות בלי מסך).

roh: רוסה, aqa, מרטינז, ריהו. כל אלה בנוסף לרוסטר הקיים.

dark: סטטלנדר, אבאדון (ג׳וברית), סקזאקי. ג׳ובריות מקומיות מזדמנות ונבחנות.

הביתה: ניילה רוז, הירש, קונטי

להחתים: מאיפה להתחיל??? צ׳לסי גרין, פייג׳, קיירי הוג׳ו (סיין, לשלם כמה שצריך), סשה בנקס (במידה והאנטר לא יקדים אותם, כמה שהיא רוצה לתת ולהוסיף סעיפי משמעת), דיאונה פוראזו, מאיו איווטאני לסיבוב קצר, שרה לוגאן. עריכה: כמובן שלהחתים עוד. אני שמתי את השמות שעלו לי לראש. מי שחזק באינדי נשים/ג׳ושי שיוסיף.

שונות: ג׳ריקו - סיבוב פרישה ולקומנטרי פול טיים

סה״כ דיינמייט:49 מתאבקים (33 גברים ו-16 נשים) יעלה כמה מיליונים עם הפיצויים והשחרורים וההחתמות, אבל התמורה שווה את זה ביג טיים.
[Image: ezgif-1-fff9582af0.gif]
הגב
The following 1 user Likes ParadigmShift's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
#11,023
08-19-2022, 02:39 PM
(08-19-2022, 02:18 PM)ParadigmShift כתב:  רשימה אחת שיכולה לסדר לטוני את הראש:

גברים

דיינמייט: פאנק, מוקסלי, וורדלו, פאק, האנגמן, אדם קול (שיחת איפוס רצינית), דניאלסון, FTR, גרסיה, דארבי, דאסטין (ג׳ובר וקידום צעירים), קינגסטון, אומגה, באקס, סיידל (ג׳ובר), מירו, PnP, הובס, סטארקס, ספירס, ניס (ג׳ובר), יוטה, צ׳אק טיילור (ג׳ובר), 2.0 (שנמוך משמעותי), reDRAGON, (כמה שהוא רוצה להכפיל) MJF ארצ׳ר (קידום צעירים). דניאלס (ג׳ובר וקידום צעירים),

roh: קלאודיו, קבאנה, דנהאוזן, דאנטה מרטין (על תנאי), אית׳ן פייג׳, הוק, פרייבט פארטי (על תנאי), ורסיטי בלונדס (בנייה), לית׳ל, לי ג׳ונסון, סמואה ג׳ו, שון דין. בנוסף לרוסטר הקיים שם.

dark: אס בויז (צ׳אנס לפוש), אנחליקו, qt מרשל (ג׳ובר וקידום צעירים), ברוק אנדרסון, ג׳אנגל בוי (נראה מה ייצא ממנו), פארקר בורדו, ג׳ון סילבר (בנייה?) ג׳וברים מקומיים מזדמנים ונבחנים.

הביתה: דארק אורדר חוץ מסילבר, הפאקטורי חוץ מ-qt, קאטלר, האוס אוף בלאק (מרפי מתנדנד), דריוס מרטין, סוורב, קית׳ לי, פואגו דל סול, גווארה, הייגר, סינג, סקורפיו סקיי, בוצ׳ר, טרנט, סטינג (קרב פרישה והביתה), אנדארדה.

נשים

דיינמייט: אנה ג׳יי, את׳נה, בייקר, שידה, הייטר (פוש), ריין, רד ולווט, הוגאן, פורד, סטורם, סוהו (על תנאי אחרי שיחת איפוס), דיב (קידום צעירים), רבל (ג׳וברית), באני, ואנזאנט, קרגיל (על תנאי אחרי 3 חודשים רק שיעורי היאבקות בלי מסך).

הביתה: ניילה רוז, הירש, קונטי.

להחתים: מאיפה להתחיל??? צ׳לסי גרין, פייג׳, קיירי הוג׳ו (סיין, לשלם כמה שצריך), סשה בנקס (במידה והאנטר לא יקדים אותם, כמה שהיא רוצה לתת ולהוסיף סעיפי משמעת), דיאונה פוראזו, מאיו איווטאני לסיבוב קצר, שרה לוגאן. עריכה: כמובן שלהחתים עוד. אני שמתי את השמות שעלו לי לראש. מי שחזק באינדי נשים/ג׳ושי שיוסיף.

סה״כ דיינמייט:49 מתאבקים (33 גברים ו-16 נשים) יעלה כמה מיליונים עם הפיצויים והשחרורים וההחתמות, אבל התמורה שווה את זה ביג טיים.
איפה האקליימד?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
#11,024
08-19-2022, 02:40 PM
(08-19-2022, 12:33 PM)Adam Cole כתב:  אנשים פעם פחדו מאנדרטייקר, מקיין,

[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
#11,025
08-19-2022, 02:42 PM
(08-19-2022, 02:39 PM)The Tribal FISH כתב:  איפה האקליימד?

לשחרר הביתה או לקבור. קצת ראפ וצרחות זה לא מספיק
הגב

•
חפש
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#11,026
08-19-2022, 02:57 PM
(08-19-2022, 12:33 PM)Adam Cole כתב:  אנשים פעם פחדו מאנדרטייקר, מקיין,

כמה שאני מזדהה איתך, תמיד פחדתי מקורט אנגל עם הגימיק של מכונת הרסלינג - פשוט שיחק את מי שהוא.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#11,027
08-19-2022, 03:20 PM
(08-19-2022, 02:42 PM)ParadigmShift כתב:  לשחרר הביתה או לקבור. קצת ראפ וצרחות זה לא מספיק
סה"כ מסכים עם חלק מהרשימה.
מירו חשוב בראשי. וגם אקליימד, פנטה ופניקס בדינמייט כמובן.

אורנג' קאסידי, דארבי וסטינג- תגיד מה שאתה רוצה- הקהל אוהב אותם, גם אם אתה לא מתחבר.
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
#11,028
08-19-2022, 03:29 PM
(08-19-2022, 03:20 PM)karusi כתב:  סה"כ מסכים עם חלק מהרשימה.
מירו חשוב בראשי. וגם אקליימד, פנטה ופניקס בדינמייט כמובן.

אורנג' קאסידי, דארבי וסטינג- תגיד מה שאתה רוצה- הקהל אוהב אותם, גם אם אתה לא מתחבר.

אבל דארבי כתוב בדיינמייט אח.
הגב

•
חפש
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#11,029
08-19-2022, 03:54 PM
(08-19-2022, 02:18 PM)ParadigmShift כתב:  רשימה אחת שיכולה לסדר לטוני את הראש:

גברים

roh: קלאודיו, קבאנה, דנהאוזן, רוש, דאנטה מרטין (על תנאי), אית׳ן פייג׳, הוק, פרייבט פארטי (על תנאי), ורסיטי בלונדס (בנייה), לית׳ל, לי ג׳ונסון, סמואה ג׳ו, שון דין. בנוסף לרוסטר הקיים שם.

הביתה: דארק אורדר חוץ מסילבר, הפאקטורי חוץ מ-qt, קאטלר, האוס אוף בלאק (מרפי מתנדנד), דריוס מרטין, סוורב, קית׳ לי, פואגו דל סול, גווארה, הייגר, סינג, סקורפיו סקיי, בוצ׳ר, טרנט, סטינג (קרב פרישה והביתה), אנדארדה, כריסיטיאן, לוצ׳זאורוס, פנטה (עם כמה שאני אוהב אותו)

נשים

הביתה: ניילה רוז, הירש, קונטי

על הרוב אפשר להסכים, אבל אתה נותן חשיבות למה שקורה בבוקינג יותר מהערך של הטאלנט כשהוא מממש את הפוטנציאל. פנטה, מלאכי בלאק ואנדראדה לדוגמא הם לא טאלנט שאתה יכול לשחרר ככה, ואני בטוח צפית בקרבות של ליילה הירש לדוגמא (טאלנט צעיר עם פוטנציאל שיכולה לעשות מיד קארד לפחות). גם צריך אנשים שיפסידו קרבות, אתה לא יכול לשים את QT מארשל כל שבוע לעשות את הג'וב (ועליו אתה חייב לתת קרדיט כמאמן).
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
#11,030
08-19-2022, 03:56 PM
(08-19-2022, 03:54 PM)Mad King כתב:  על הרוב אפשר להסכים, אבל אתה נותן חשיבות למה שקורה בבוקינג יותר מהערך של הטאלנט כשהוא מממש את הפוטנציאל. פנטה, מלאכי בלאק ואנדראדה לדוגמא הם לא טאלנט שאתה יכול לשחרר ככה, ואני בטוח צפית בקרבות של ליילה הירש לדוגמא (טאלנט צעיר עם פוטנציאל שיכולה לעשות מיד קארד לפחות). גם צריך אנשים שיפסידו קרבות, אתה לא יכול לשים את QT מארשל כל שבוע לעשות את הג'וב (ועליו אתה חייב לתת קרדיט כמאמן).

1. לא כל שבוע ג׳וב. דווקא כי הוא מאמן היא יידע להוציא אובר אנשים.
2. אנדראדה משעמם אותי, פנטה כבר נמאס, בלאק ברמה אבל יש יותר מדי טאלנט ואני לא רוצה אותו במיד לואו קארד. שיסתובב קצת באינדיז עם הסטייבל שלו, אחר כך נראה.
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1101 1102 1103 1104 1105 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 03:44 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר