Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 86 87 88 89 90 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE NXT 2.0 - 21.6.2022

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE NXT 2.0 - 21.6.2022
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,312
אשכולות: 1,868
Likes Given: 5,155
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-22-2022, 05:11 PM
[Image: 20220616_NXT_Match_HayesDAngelo_FC_Ton--...58f1ed.jpg]

גרייסון וולר ניצח את סולו סיקואה, במהלך הקרב וולר הוריד את הפד מהטרן באקל, לקראת סוף הקרב סיקואה מנסה לפגוע בוולר אך וולר מתחמק וסיקואה פוגע בטרן באקל החשוף, גרייסון וולר מצמיד את סולו סיקואה לניצחון אחרי רולינג קאטר.

מקנזי מיטשל מראיינת את משפחת דאנג'לו מאחורי הקלעים, טוני דאנג'לו אומר שיש הזדמנות ללגאדו להיות בצד הטוב שלו במידה וינצחו את הערב את סטרונג וקמפ ושהוא ישיג את אליפות צפון אמריקה אחרי שינצח את כרמלו הייז. טוני אומר שיש ללגאדו הזדמנות להוכיח את עצמם למשפחה, אסקובר לוחץ את ידו של טוני דאנג'לו ועונה לו בהחלט. דאנג'לו אומר שאם הוא לא יצא הערב אלוף צפון אמריקה יהיה גיהנום לשלם. אסקובר אומר לטוני שלא ידאג לגבי זה כי הוא מטפל בזה.

JD מקדונה מגיע בקרוב... (ג'ורדן דבלין לשעבר)

קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ניצחו את ולנטינה פרוז ויוליסה ליאון, קאטאנה צ'אנס הצמידה את פרוז לניצחון אחרי קומבו של נקברייקר & 450 ספלאש.

ווס לי יוצא לזירה, ווס לי מודה לקהל ואומר שזאת ברכה שהוא עדיין מקבל תגובות כאלה מהקהל, ווס לי אומר שהוא היה פעמיים אלוף הזוגות לצד החבר הכי טוב ואח שלו עד שהעולם התפוצץ להם. ווס לי אומר שהוא ניסה למצוא את עצמו וכל מה שמצא היה כאב ועצבים וזה הוביל אותו למקום שהוא לא התנהג כמו שצריך ועל כך הוא מצטער. מזאיון עד לסאנגה הוא ניסה להוכיח את עצמו ולהראות שווס לי יכול לעמוד על הרגליים ולעשות מה שצריך. טריק ויליאמס יוצא החוצה, טריק אומר לווס לי שישתוק ושאף אחד לא רוצה לשמוע על כמה הוא לבד, טריק אומר שהאמת היא שווס עזב את אח שלו לבד ואולי הוא לא החבר שהוא מעמיד פנים שהוא, אולי הבחור שלו הלך כי הוא השאיר אותו מאחור. ווס לי אומר לטריק שאין לו מושג כמה הוא היה שם בשבילו ואיך הם זרחו ביחד בשביל להגיע לנקודה הזאת, ווס לי אומר לטריק שהוא לא מבין את זה כי הוא שני לכרמלו הייז. ווס לי תוהה האם נשאר הייפ לטריק ויליאמס. טריק אומר לווס שהם עובדים לפי הזמנים שלו והוא יגיד לו שהוא יהיה מוכן אבל בינתיים הוא יעשה מה שהחבר שלו עשה לו ויעזוב.

טיפאני סטראטון מדברת על ונדי צ'ו מאחורי הקלעים, היא יורדת עליה על איך שהוא מתנהגת ומתלבשת, טיפאני מדברת על הסטייל שלה ומשווה אותה לונדי צ'ו, היא אומרת שונדי צ'ו לא יודעת מזה מכון כושר, טיפאני אומרת שונדי עלתה לה בקרב בשבוע שעבר והרסה לה את הגיר, טיפאני אומרת שונדי אוהבת לישון ולא תיהיה לה בעיה לגרום לה לישון לתמיד.

רודריק סטרונג ודמון קמפ ניצחו את חואקין ווילד וקרוז דל טורו, טרוי דונובן וצ'נינג לורנזו מחוץ לזירה. לקראת סוף הקרב טרוי דונובן מנסה לפגוע בסטרונג אך בטעות פוגע בקרוז דל טורו, רודריק סטרונג מצמיד את קרוז דל טורו לניצחון אחרי ג'אמפינג ני.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את ג'יובאני וינצ'י, וינצ'י אומר שהוא הכי אתלטי ב-NXT ושבוע שעבר הוא העביר מסר בסטייל. הוא אומר שהוא יודע שברון ברייקר צפה בו, כרמלו הייז צפה בו, דיימונד מיין צפו בו, הוא אומר שכל הלוקר רום צפה בו והם יודעים שהוא טופ טאלנט. איקמן ג'ירו מגיע ושואל אותו האם הוא סטייל סטרונג ואומר שנגלה זאת.

משודר סרטון על אפולו קרוז, קרוז הולך ברחוב ורושם דברים ביומן שלו, הוא רושם אי אפשר לברוח מהפחד וצריך להתעמת בו, הוא חותם את הפרק שלו ורושם : חסר פחד. קרוז רואה מישהו שאומר לו שלא כדאי לו להמשיך לשם כי יש בעיות, רואים מספר אנשים תוקפים מישהו בסמטה, קרוז מדמיין איך הוא מפרק אותם במכות. אחר כך חוזרים שוב לאותה סיטואציה כמו בשבוע שעבר, קרוז ניגש אליהם והמצלמה נכבית.

טוקסיק אטרקשן יוצאות לזירה, מנדי רוז אומרת ששבוע שעבר הניצחון של רוקסן פרז והחברות שלה היה במזל והן עדיין לוזריות. מנדי אומרת שרוקסן חושבת שהיא על טופ העולם וזה מביך, היא שואלת אם היא עכשיו תתחיל לדמיין שהיא מחזיקה באליפות שלה כאשר היא תשחק בבובות בבית שלה. ג'יג'י דולין אומרת שרוקסן פרז לא סינדרלה, היא אומרת שכאשר יש לחץ רוקסן תבין שהיא לא ברמה שלהן. ג'ייסי ג'יין אומרת שרוקסן צריכה לשאול את החברה שלה קורה ג'ייד כי היא לא עמדה בלחץ, ג'ייסי אומרת שרוקסן צריכה לשים פוסטר שלהן של כוכבות אמיתיות מעל המיטה שלה. מנדי אומרת לרוקסן שהחלומות שלה יהפכו לסיוטים וזה יהיה מגעיל. רוקסן פרז וקורה ג'ייד יוצאות החוצה, מנדי אומרת לרוקסן שלא תחשוב שכמה נצחונות יתנו לה קרב נגדה על האליפות כי זה לא יקרה, רוקסן אומרת למנדי שהיא צודקת והיא מרגישה בטופ של העולם, היא אומרת שהיא הרוויחה כל דבר על מנת לחיות את החלום שלה, היא אומרת שהחלום מרגיש יותר טוב כאשר אפשר לחלוק אותו. רוקסן אומרת שעד כמה שהיא רוצה להפוך לאלופת הנשים של NXT ויום אחד היא תעשה זאת, לזכות באליפות הזוגות הנשים של NXT לצד החברה הכי טובה שלה יהיה מתוק יותר. קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס יוצאות החוצה, קיידן אומרת שהתור מתחיל אחריהן כי הן עדיין לא סיימו, קורה אומרת שראינו ב-IYH שהן נראו גמורות. קורה ג'ייד אומרת לקיידן וקאטאנה שהן גמורות, קיידן אומרת שהן יראו להן מזה גמורות, ברול מתפתח בין רוקסן וקורה לקיידן וקאטאנה עד ששופטים יוצאים להפריד אותן.

מקנזי מיטשל מראיינת את אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס, טריק אומר שהוא טיפל בעסקים הערב ועכשיו זה הזמן של כרמלו הייז, כרמלו הייז אומר שכולם רוצים להיות הבאים בתור והם יהיו הבאים בתור לקבל הפסד מה-A צ'מפיון.

מקנזי מיטשל מראיינת את אינדי הארטוול, קיאנה ג'יימס מגיעה ושואלת למה מבזבזים זמן על אינדי, אינדי מספרת לה ששבוע שעבר היא ניצחה בקרב המרכזי, קיאנה אומרת לאינדי שהיא חלשה ולא יכולה להסתדר לבד והיא קופצת מחבר לחבר. אינדי אומרת לקיאנה שלאף אחד לא אכפת ממנה והיא מאתגרת אותה לקרב בשבוע הבא, קיאנה מסכימה.

קמרון גריימס ניצח את אדריס אנופה, גריימס הצמיד את אנופה לניצחון אחרי קייב אין. אחרי הקרב גריימס עוזר לאנופה לקום ולוחץ את ידו.

מוקדם יותר ת'יאה הייל מגיעה לפיטרס הול והיא השותפה לחדר של בודהי היוורד.

ואן ואגנר ניצח את ברוקס ג'נסן, ואגנר הצמיד את ג'נסן לניצחון אחרי אינברטד פאוורסלאם.

קמרון גריימס יושב בלוקר רום, אלוף NXT ברון ברייקר מגיע ואומר לו שזה הגריימס שהוא רוצה לפגוש ב-GAB, גריימס אומר לברייקר שלא נראה לו, גריימס אומר שאם הקמרון גריימס הזה יופיע הוא יסתכל על אלוף NXT החדש.

משודר סרטון על ג'ו גייסי והדיאד, גייסי אומר לדיאד שהם השאירו כל מה שידעו מאחור, גייסי אומר להם שהוא היה שם בשבילם, הוא הראה להם את האור שבתוכם. גייסי אומר להם שהם נולדו מחדש ומוכנים להיות נגד העולם.

אלבה פייר ניצחה את לאש לג'נד בפסילה, לאש לג'נד תקפה את אלבה פייר בעזרת מחבט בייסבול.

מוכרז לשבוע הבא :
- המנצחות יפגשו את טוקסיק אטרקשן לקרב על אליפות זוגות הנשים ב-GAB : קורה ג'ייד ורוקסן פרז נגד קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס.
- זאיון קווין נגד סאנגה.
- ניקיטה ליונס חוזרת.

קרב על אליפות צפון אמריקה
כרמלו הייז ניצח את טוני דאנג'לו לצד משפחת דאנג'לו ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב צ'נינג לורנזו מסיח את דעתו של השופט, סאנטוס אסקובר מוציא אגרופן, טוני דאנג'לו מבקש מאסקובר את האגרופן, סאנטוס אסקובר נותן את האגרופן לכרמלו הייז. כרמלו הייז דופק לטוני דאנג'לו אגרוף בעזרת האגרופן ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב טוני דאנג'לו עצבני על סאנטוס אסקובר.
[Image: 20220621_SantosEscobar_TonyDAngelo_final...b8dacf.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-22-2022, 05:23 PM
[Image: 043-NXTUK-London-04202022-AT-0716-f3b3e4...169334.jpg]

[Image: giphy.gif?cid=790b7611a6abcfb199c6009bd2...p;amp;ct=g]

בהצלחה תותח.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,495
אשכולות: 120
Likes Given: 1,049
06-22-2022, 07:34 PM
JD מקדונלדס
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
06-22-2022, 07:55 PM
(06-22-2022, 07:34 PM)Jon_M0xley כתב:  JD מקדונלדס

המתאבק האהוב החדש של סלביק.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • Coquina Clutch
חפש
הגב
frankie say relax מנותק
Rookie
*
תגובות: 144
אשכולות: 0
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Oct 2021
06-22-2022, 09:05 PM
2 דברים שלקחתי מהתוכנית:

1. החשפנית השמנמנה חוזרת שבוע הבא.

2. הבריטי מכה הנשים חוזר בשם אחר.

חבל שוינס לא הופיע גם פה בשביל להגיד כלום ושום דבר, היה מקפיץ גם לתכנית פיתוח את הרייטינג.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-22-2022, 10:34 PM
637 אלף צופים, עליה משבוע שעבר. WWE סוגרים חתיכת שבוע.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-22-2022, 10:52 PM
NXT 2.0 כל כך מעולים, פרק מעולה השבוע, פרופשנל רסלינג זה פה ! דעות :

- גרייסון וולר נגד סולו סיקואה היה קרב טוב, אופנר טוב לתוכנית שגרם לקהל להיות מאוד פעיל וזאת תוכנית שנייה שמוקלטת ברצף, גרייסון וולר מצליח לנצח מלוכלך את סיקואה והשניים כנראה נכנסים לאיזה פיוד של עוד 1-2 קרבות. סולו סיקואה בסוף צריך לנצח אותו ולהתקדם לעבר אליפות צפון אמריקה.

- JD מקדונה מגיע בשעה טובה, ג'ורדן דבלין לשעבר, מתאבק פנטסטי שאני מאוד אוהב ואני מקווה שיצליח.

- קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס נגד ולנטינה פרוז ויוליסה ליאון היה יופי של קרב זוגות נשים, קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס בפער טאג הנשים הכי טוב היום בכל ה-WWE, לא שיש יותר מדי תחרות בראשי או משהו כזה, אשכרה טאג נשים שיודע לעבוד ביחד כמו שצריך, מהלכים נהדרים, כימיה מעולה וקהל שאוהב אותן. אני כנראה ארשום את זה בכל הזדמנות... שימו עליהן כבר זהב.

- הסטוריליין של ווס לי נהדר ואני אוהב את הכיוון שהדמות שלו מקבלת, חלק חשבו שהוא יקבר אחרי מקרה נאש קרטר אבל לאט לאט זה מתפתח יפה. ווס לי יכול ואמור להצליח כמתאבק סינגלס, הוא מתאבק ממש ממש טוב. טריק ויליאמס זה אח וגיא יסכים איתי, טריק נתן אחלה פרומו ואשכרה היה אפשר להבין מה הוא רצה שזה שיפור.

- מצחיק שבשבועיים שהתוכנית מוקלטת יש הרבה ספוטלייט על טרוי דונובן ששוחרר אחרי שנכשל בבדיקת סמים, הקרב זוגות של סטרונג וקמפ נגד לגאדו דל פנטזמה היה אחלה והמשך הסטוריליין של משפחת דאנג'לו.

- טוקסיק אטרקשן גאד דאמ הגיר של מנדי רוז השבוע. שמח לראות שג'יג'י דולין לא באמת נפצעה והיה אפשר לשמוע שהיא קיבלה צ'אנטים בתחילת הסגמנט מהקהל שדאג. אז רוקסן פרז וקורה ג'ייד רוצות את אליפות זוגות הנשים של NXT, אני לא יודע מה אני מרגיש לגבי זה. רוקסן פרז זכתה בטורניר הפריצה ואני מקווה שהפדייה שלה תיהיה על מנדי רוז ולא לבזבז את זה על אליפות הזוגות. בכל מקרה רוקסן פרז וקורה ג'ייד נגד קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס זה קרב גדול, אין לי מושג למי הן יתנו לנצח פה.

- קמרון גריימס נגד אדריס אנופה היה פשוט מעולה, חתיכת קרב נתנו לנו. אני חייב לציין שאני ממש אוהב את קמרון גריימס החדש הזה, קודם כל שאפו ענק על השינוי שהוא עשה, אני זוכר שהיה לו כרס קטנה ועכשיו יש לו חתיכת גוף + קוביות והוא נראה הרבה יותר רציני ככה. אדריס אנופה ממש השתפר בזירה משום מקום והקרב שהם נתנו פשוט היה חזק. גריימס נגד ברייקר יהיה קרב חזק ביותר ב-GAB.

- קרבות של ואן ואגנר ולאש לג'נד זאת הרצה אוטומטית, רק במידה והיריב שלהם יהיה מישהו מעניין אני כנראה לא אריץ אותם.

- כרמלו הייז נגד טוני דאנג'לו היה קרב מרכזי פשוט מצוין, 2 מהמתאבקים האהובים עליי ב-NXT 2.0 הם פשוט אדירים. כרמלו הייז בנוהל נותן הצגות קרב אחרי קרב, פשוט מתאבק פנטסטי. טוני דאנג'לו ממש הפציץ בקרב הזה וזאת אחת מההופעות הכי טובות שלו עד עכשיו, הוא הפתיע פה ונתן כמה ספוטים שלא ראו ממנו בעבר. ה-A צ'מפיון שומר על האליפות שלו. הפיוד בין משפחת דאנג'לו ללגאדו דל פנטזמה ממשיך וזה פשוט נהדר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-05-2026, 10:57 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר