05-21-2022, 06:25 PM
ההחלטה של ריינס לעשות "ויברח" לפני שכולנו נתהפך עליו (מה שבאמת יהיה בעוד שנה פחות או יותר) רטרואקטיבית תתברר כהכי חכמה שלו, כי לא יהיה לו מקום ככה בהיאבקות.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
05-21-2022, 06:25 PM
ההחלטה של ריינס לעשות "ויברח" לפני שכולנו נתהפך עליו (מה שבאמת יהיה בעוד שנה פחות או יותר) רטרואקטיבית תתברר כהכי חכמה שלו, כי לא יהיה לו מקום ככה בהיאבקות.
![]()
05-21-2022, 08:32 PM
WWE: אין לנו מספיק מתאבקות אז נשים את אלופות הזוגות בקרבות אליפות סינגלס כדי להעביר כמה חודשים.
גם WWE: טורניר אליפות זוגות לא כולל אלו שהיו אמורות להיות הטוענות לתואר. ![]()
05-21-2022, 10:35 PM
(05-21-2022, 08:32 PM)Mad King כתב: WWE: אין לנו מספיק מתאבקות אז נשים את אלופות הזוגות בקרבות אליפות סינגלס כדי להעביר כמה חודשים. בסאמרסלאם WWE פרסמו את סשה בנקס נגד ביאנקה בלאייר עד השניה האחרונה, אפילו הריצו פרומו לפני הקרב, כשהם ידעו שבנקס לא תופיע באירוע. איפה ההצהרה של "מצטערים שלא יכלנו לספק לכם את הקרב שפורסם" במקרה הזה? WWE זה ארגון מצחיק, ככה זה. לא יפתיע אותי בכלל אם העניין הזה יפתור את עצמו בזמן הקרוב, ואז בנקס ונעמי יזכו שוב באליפות. במיוחד עם העובדה שיש מצב שהעזיבה שלהן השיגה את המטרה - עכשיו יהיה טורניר ומחלקת הזוגות של הנשים תקבל זמן מסך וכיוון מסויים. יותר ממה שכנראה הייתה אמורה לקבל.
05-21-2022, 10:46 PM
(05-21-2022, 10:35 PM)McRainmaker כתב: בסאמרסלאם WWE פרסמו את סשה בנקס נגד ביאנקה בלאייר עד השניה האחרונה, אפילו הריצו פרומו לפני הקרב, כשהם ידעו שבנקס לא תופיע באירוע. אם הדיווחים שאומרים שהחוזה שלהן עומד להיגמר הסיכוי שהן יחזרו ממש נמוך. ה-WWE לא יחדשו להן חוזה לפי הדרישות שלהן אחרי דבר כזה, לדעתי. גם בשבילם זה מוגזם.
05-21-2022, 10:47 PM
(05-21-2022, 10:35 PM)McRainmaker כתב: בסאמרסלאם WWE פרסמו את סשה בנקס נגד ביאנקה בלאייר עד השניה האחרונה, אפילו הריצו פרומו לפני הקרב, כשהם ידעו שבנקס לא תופיע באירוע. אתה צודק על שתי הנקודות, ממש "קפצו על הרימון" בשביל שאליפות הזוגות תקבל זמן מסך. וכן, ההודעה שמייקל קול נתן מראה שהם ממש רוצים לחרבן ולהרוס לסשה ונעומי, אז אני בספק שהן יחזרו. ![]()
05-24-2022, 01:17 AM
(08-25-2021, 12:31 PM)master of doom כתב: אני חושב שהפיוד עם סינה לא יעשה טוב לריינס. הוא אמנם ניצח בצורה הכי נקייה שיש, אבל כל מה שקרה מלבד הקרב החליש קצת בסופו של דבר את התדמית השחצנית והמתנשאת של ראש השבט. בדיעבד אני יכול לומר שזה באמת לא עשה טוב לריינס. אותו קו המשיך נגד לסנר כשריינס נראה אפילו יותר חסר ביטחון מולו, ובתוספת הדריסה של רוב הרוסטר על ידי לסנר וריינס בטווח הזה הריין האגדי הפך לריין מאוס. ממליץ לכם לסייר קצת בתגובות שם, ההסתכלות על הריין של ריינס הייתה מאוד שונה.
05-29-2022, 08:47 PM
הטאג הבא שצריך לפרוץ קדימה ולהחליף את rk ברו בעתיד זה סמי זיין ואואנס. זה טאג שכולם יהנו ממנו, גם הם עצמם וגם אנחנו. אפשר להתחיל את הבנייה כבר מעכשיו, להתחיל איתם כהילים ואז להפוך אותם לפייסים לקראת הראמבל והדרך למניה וכמובן במניה לתת להם לזכות באליפות באיזה קרב סולם.
![]()
05-31-2022, 11:47 AM
מה שרומן ריינס עושה עכשיו זה הפקרות. זה ביזיון שמתאבק מחזיק בשתי האליפויות הכי גדולות בארגון ולא מופיע, כשיש מתאבקים כמו קודי רודס, מקינטייר, סת' רולינס ולאשלי ברוסטר.
אם אתה לא מסוגל או לא רוצה להופיע אל תהיה אלוף, חד וחלק. לקחת את האליפות הזאת זה לקחת אחריות להופיע ולסחוב את הארגון על הגב, זאת יריקה בפרצוף של האוהדים הדבר הזה. מגיע גם ל-WWE מילים רעות על זה, הם עושים מה שהם עשו עם לסנר ב-2017 ו-2018 וזה אבסורד, אבל לסנר לפחות היה אלוף בבראנד אחד. זה לזרוק זין עלינו. אני אוסיף שאם המצב הבריאותי של ריינס קשור לכמות ההופעות שלו זה מצב שונה, אבל עדיין יש כאן חוסר אחריות. אם אתה לא מסוגל להיות אלוף ולתת ראן של אלוף אל תהיה אלוף.
05-31-2022, 11:48 AM
אני רוצה שאדי קינגסטון יהיה זה שלוקח את האליפות מפאנק.
אני יודע שיש עוד מועמדים, אבל אדי צריך את החגורה הזאת והוא לא נהיה צעיר יותר. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
05-31-2022, 12:04 PM
(05-31-2022, 11:48 AM)WheelerYUTA כתב: אני רוצה שאדי קינגסטון יהיה זה שלוקח את האליפות מפאנק. מצד אחד אדי לא נהיה צעיר זה נכון, מצד שני יש לך ברוסטר את דניאלסון, אומגה, וורדלו, פק ופרידמן? אז סדר העדיפות כנראה מובן. אותו סיפור עם לאנס ארצ'ר שאמר שיעשה יותר בשביל להוציא יריבים אובר. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|