אנדרטייקר הוכרז כנכנס הראשון להיכל התהילה
|
חדשה מרעישה | הוכרז הנכנס הראשון להיכל התהילה של 2022
|
|
אנדרטייקר הוכרז כנכנס הראשון להיכל התהילה
02-18-2022, 04:25 PM
טוב טקסס. היה צפוי. מצד אחד לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שלא מגיע לו. מצד שני להיכנס לאותה רשימה עם קאלי... לא כזה כבוד גדול.
02-18-2022, 04:34 PM
(02-18-2022, 04:25 PM)Orton כתב: טוב טקסס. היה צפוי. מצד אחד לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שלא מגיע לו. מצד שני להיכנס לאותה רשימה עם קאלי... לא כזה כבוד גדול. אני חושב שאם יש ספוט אחד שנותר מכובד בכל הנושא של היכל התהילה זה הדמות המרכזית. להיות הדמות המובילה של מחזור מסוים זה עדיין עניין ששמור רק לגדולים באמת, גם אם בשוליים יש כמה הזיות. ![]()
02-18-2022, 04:38 PM
לא רק שקיבלנו את הנכנס הראשון של המחזור, קיבלנו גם את ההד-ליינר. המחזור התחיל חזק עם המתאבק שאולי אחראי על הדמות האייקונית ביותר בהיסטוריה של הwwe.
מארק קאלוואי/ אנרטייקר, ברוך הבא להיכל התהילה!
02-18-2022, 04:52 PM
מוצדק כמובן,
קצת חמוץ אחרי שהוא הקדיש את השנים האחרונות (חוץ מהקרב מול סטיילס שהיה מעולה) בלפגוע בשמו הטוב, בין היתר בקרבות גרועים או באמרות גרועות לא פחות ("אז בימים שלנו היו גברים אמיתיים שהלכו מכות ושתו המון אלכוהול"). אני חושב שהתפיסה של טייקר ב2022 היא הרבה יותר מפוכחת מהתפיסה של טייקר לפני עשור. למרות זאת, הוא מתאבק מהגדולים ביותר אי פעם שיחייה לעד בזיכרון של 2-3 דורות של אוהדי היאבקות. לומר שטייקר הוא מהטופ 1% של המתאבקים זה כנראה שקר, אני חושב שניתן לספור על יד אחת את המתאבקים בהיסטוריה שזכו לקריירה מוצלחת יותר ממנו, אם בכלל.
02-18-2022, 05:05 PM
יש מתאבקים ואנשים שעשו כל כך הרבה, שאי הכנסה שלהם להיכל תהילה כזה או אחר הוא לא פחות משערוריה. אנדרטייקר ומה שעשה בעולם ההיאבקות וההשפעה שלו לטווח הארוך היא לא משהו שאפשר לפסוח עליו בקלות.
![]()
02-18-2022, 05:23 PM
(02-18-2022, 04:34 PM)RoeeHardy כתב: אני חושב שאם יש ספוט אחד שנותר מכובד בכל הנושא של היכל התהילה זה הדמות המרכזית. להיות הדמות המובילה של מחזור מסוים זה עדיין עניין ששמור רק לגדולים באמת, גם אם בשוליים יש כמה הזיות. מצד אחד אתה צודק, מצד שני ביל גולדברג.
02-18-2022, 05:24 PM
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|