אתמול, 02:36 PM
אומוס הרג את ריי אתמול, RIP.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
תוצאות | AAA Triplemanía 34 - לילה 1
|
|
לפני 11 שעות
(אתמול, 02:36 PM)lidoradir כתב: זה האירוע שאתה מדבר עליו? ראית את הקרב זוגות? איך פארקסיום לא אלופי זוגות אפילו פעם אחת בראשי עדיין. מחלקה מטורפת ועמוסה בכישרון רק להשתמש בה. אישית הייתי מאחד את אליפות הזוגות של כל 4 הבראנדים ועושה מחלקה אחת ענקים שהאלופים יכולים להופיע בכל התוכניות.
לפני 10 שעות
(אתמול, 02:36 PM)lidoradir כתב: משום מה אני נזכר בביג שואו ומיסטריו פעם עם האלונקה ![]() “There is no day like Acknowledgement Day”
לפני 9 שעות
(לפני 11 שעות)gilam כתב: זה האירוע שאתה מדבר עליו? ראית את הקרב זוגות? איך פארקסיום לא אלופי זוגות אפילו פעם אחת בראשי עדיין. ראיתי הכל כמובן. MOTN של הלילה הראשון זה ההדחות זוגות, כמובן שאני מתכוון לפראקסיום-לוס אמריקנוס שהיה פשוט קרב אדיר. אני אחזור על זה בכל הזדמנות שתיהיה לי, פראקסיום זה הטאג הכי טוב בעולם ההאבקות. כל קרב שלהם זה טירוף. אין לי מושג איך לא שמים עליהם זהב בראשי, חבל. הלוואי שמשהו ישתנה. בקטנה על הלילה הראשון : - אופנר שלשות לא מעניין, רק מיני ויקינגו וג'ק קארטוויל שווים צפייה. - הדחות זוגות MOTN, כמו שרשמתי פראקסיום-לוס אמריקנוס היה אדיר. - מרובע נשים היה סבבה לגמרי, ההייליט זאת כמובן רוקסן פרז הפנטסטית, כיף שניצחה והרוויחה ספוט בוורלדס קולייד. - לא אהבתי את המשולש על אליפות אמריקה הלטינית, הכימיה לא הייתה משהו והיו כמה ספוטים שלא עבדו כמו שצריך. - שכחתי בכלל שיש בארגון הזה אליפות שלשות, זה מתאים בדיוק לפרוס דל מאל שהיו צריכים את הניצחון הזה והזהב. - אומוס וריי מיסטריו בקרב המרכזי היה מעולה. תמיד יהיה לי כיף לראות את ריי מתמודד מול ענקיים. הניצחון של אומוס כמובן היה צפוי בגלל הסטוריליין. הלילה הראשון היה צריך להיות באולם קטן בלאס וגאס של 1700 צופים, בגלל הדרישה העבירו אותו לאולם גדול יותר והם הצליחו להביא 6500 צופים שזה מעולה. הלילה השני במקסיקו זה ה-ההייפ של טריפלמניה. האולם כמובן יהיה מפוצץ עד אפס מקום, 19-20 אלף צופים. כל הקארד של הלילה השני חזק ביותר. (לפני 10 שעות)iCena כתב: משום מה אני נזכר בביג שואו ומיסטריו פעם עם האלונקה מסכן ריי, איך שראה את האלונקה קיבל פלאשבק. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|