08-02-2026, 03:45 AM
|
|
|
08-02-2026, 03:45 AM
08-02-2026, 06:45 AM
טוב כנראה כשמדלגים על חצי מהפרקים קשה לפגוע בהימורים.
נראה מה היום השני יביא איתו. אחלה של קרבות פתיחה וסיום, השאר היה פילרים. ליב שומרת נהדר, אבל מי בכלל אמור לקחת את האליפות ממנה רוקסן? אובה פמי מפלצת חדשה בביזנס מקווה שלא יהרסו אותו קרבות שלשות, בסדר לא יותר. הבלות, תפרשו כבר לעזאזל לא רוצה לראות אותן על המסך. קודי - פאנק אני מריח קרב משולש עם רנדי
08-02-2026, 09:48 AM
בינתיים אחלה לילה, אולי היה שווה קצת יותר אוברבוקינג בקרב השלשות של הגברים.
אליפות ה-WWE היה נהדר. הסאל סבבה (בעיקר הסוף) אבל חבל שהקרב השני היה תקוע. וגם גונת'ר היה אחלה.
08-02-2026, 10:00 AM
אני אתחיל מהסוף: בשביל חצי PLE, זה היה בסדר גמור. הבעיה שלי היא שלא מעט מהדברים שקרו היו צריכים להיעשות אחרת, אבל זה לא שקיבלנו דברים ביזיוניים (כמעט).
איו סקיי - ליב מורגן: אני לא אוהב שעושים בוקינג 50/50 והאמנתי שהפעם WWE מבינים שאין בזה צורך וילכו עם איו סקיי. עם זאת, אני כן שמח שליב אלופה, רק מבאס אותי שזו ההגנה הראשונה שלה על התואר מאז רסלמניה. שלשות גברים: התוצאה הפחות צפויה מבחינתי. סולו סיקואה הוא זהב. האוסוס הם ג'וברים בבלודליין החדשה וטוב שהפסידו. יעשו להם שיר כניסה חדש וההפסד הזה כאילו ימחק, אבל הם ג'וברים. שחררו את ג'ייקוב פאטו מהחרא הזה ותנו לו לחזור לזרוח. LA נייט עדיין פח אשפה, מקווה ששוב יגיע רגע מלזכות ב-MITB רק כדי להפסיד את המזוודה לסולו סיקואה. סולו זהב. איזה פייס אדיר. רויס קיז נראה לי מתחרט על היום שחתם ב-WWE. שלשות נשים: ההיל טרן הכי צפוי בהיסטוריה. כתבתי שבוע שעבר שזה בדיוק מה שהולך לקרות ושאסור שזה יקרה, וחבל שצדקתי. התירוץ של ניקי בלה "אף אחת לא לוקחת את המקום שלי" כאילו זה 2013 ולא 2026 הוא עלוב וזה לא סיבה. זה לא שפייג' גנבה לה את המקום, ניקי נפצעה ובחרה בפייג' כמחליפה שלה. ג'יזס איזה כתיבה עצלנית של ChatGPT. אה, וחרבון נוסף על מחלקת הזוגות. גונת'ר-אלדיס: אין מה להתעכב. התוצאה הנכונה. פאנק-קודי: שני פייסים שנשארים שני פייסים ותוצאה שמתקבלת בגלל מהלך של היל. איף. לפחות קודי הוצמד, אני הייתי בטוח שהם יהיו פחדנים ויפסלו את הקרב. אובה-לסנר: התוצאה הנכונה, אובה הציל את התחת של לסנר שהיה בטוח שהוא הולך למות בפול פרום גרייס על העץ. יאללה אובה, נקנק את פאנק, קח את התואר ממנו ושחרר אותנו מאלוף ברירת המחדל.
08-02-2026, 10:38 AM
אירוע נחמד ודי צפוי. הייתי בטוח שזה של לסנר אחרי הטומבסטון, אבל פאמי נחלץ. אני לא מהאוהדים שלו ולא אוהב גימיקים של "סופרמנים", אבל אם הגדול מכולם מאשר אותו אין ברירה אלא לקבל זאת.
האם לסנר עוד יחזור לזירה כשהוא כבר נושק לגיל 50? ימים יגידו...
08-02-2026, 01:39 PM
אחלה אירוע, אבל מיין איוונט קצת מאכזב. עם כל ההייפ על אובה, ציפיתי שפה יהיה הרגע שבו הוא באמת נותן קרב גדול. הקרב נגמר מהר מדי ובאופן קצת פתאומי, ולא ממש הצדיק את הסטיפולציה. סיום מוזר.
איו- ליב
מבחינתי, הקרב הכי טוב בערב הראשון. לאיו יש כריזמת זירה מטורפת שמפצה על זה שהיא לא מסוגלת לבטא מילה אחת באנגלית. ליב ממשיכה להרשים אותי בכל הופעה שלה בזירה. בחיים לא הייתי חושב שהיא תגיע לרמה הזאת לפני כמה שנים. פחות מרבע שעה של קרב, שכל שנייה בו הייתה מעניינת ורלוונטית. בהקשר של הקרב הזה אגיד- בתוכניות השבועיות אנחנו מקבלים על בסיס קבוע קרבות של 20 דקות פלוס שאנחנו יודעים שכלום לא יקרה בהם לפני ההפסקת פרסומות. כל מיני "באנגרים" חסרי משמעות. לדוגמה, מישהו זוכר את הריין של מלו/דרגונוב למשל? האם כל ה"באנגרים" שהם הציגו קידמו אותם לאנשהו? פרקסיום, אקסיום, שמקסיום או איך שלא קוראים להם- למישהו חוץ מלידור אכפת מהם? זה הרס והוזיל גם את כל עניין הצ'אנט "הולי שיט" או "this is awesome" ששומעים את זה כל קרב שני. אני יכול לעבור פחות או יותר בכל תוכנית בשנתיים האחרונות ולמצוא קרב שקיבל 20 דקות פלוס ללא שום סיבה הגיונית. כל ה"באנגרים" האלו בסהכ מעלים את הסיכוי של מתאבקים להיפצע ושוחקים להם את הצורה. בעיניי, זאת ההשפעה הכי גרועה של aew על wwe. הרצון להראות ש"הנה גם אצלנו אפשר לקבל 20 דקות פלוס של קרקס מתוזמן וגם אצלנו יש אתלטים". זה לא רסלינג שאין עלילה. רסלינג זה קודם כל עלילה ובידור. אין דבר כזה באנגר ברסלינג בלי בנייה. מחר אנחנו יכולים לקבל קרב אתלטי מטורף של 20 דקות פלוס בין נניח ג'בון להוא שזכה עם סטיילס באליפות הזוגות שלא יתרום כלום לאף אחד. כל הקרבות בתוכניות השבועיות צריכים להיות עד 10 דקות, רצוי בלי פרסומות באמצע, פרט לקרב אחד בתוכנית שהוא באמת עם משמעות. שלשות נשים+ גברים פשוט קרבות מיותרים לאירוע כזה. כתבו כאן מעליי, הטרן הכי צפוי וטפשי מזה זמן רב. מקווה שפייג' תעבור לראו ושלא נראה פיוד בינה לבין הבלות. עד עכשיו, החזרה של פייג' מבוזבזת בענק. על קרב הגברים, ניסיתי בכוח, אבל אין לי שום דבר לומר עליו. גונתר-אלדיס אז לא מצאו מה לעשות עם גונת'ר בסאמרסלאם והגשימו לאלדיס חלום ילדות או משהו כזה. בכנות, חזרה של מיקי ג'יימס הייתה מרגשת אותי הרבה יותר. סי אם פאנק-קודי זה היה ארוך מדי ביחס לרמה של הקרב. קודי לא הצליח להוציא מפאנק את מה שרומן הוציא ממנו ברסלמניה. פאנק שוב הרגיש זקן. סיום צפוי ועכשיו מתחיל פיוד שההיל הוא הפייס בעצם והפייס הוא ההיל. בזמן שקודי לא אלוף, אפשר ועדיף להשתמש בו בפיודים שיקדמו מיד קארדים. לגבי רנדי, אני לא מאמין שהוא באמת יכול להישאר בריא לאורך זמן. יש לו את הפינישר הכי טוב בהיסטוריה של ההיאבקות כולה, אבל הוא משלם על זה היום מחיר כבד. אובה-לסנר שמח שזה היה המיין איבנט. הם סיפקו את הסחורה, כולל הסגמנט של ברוק בסוף. אחרי הקרב הזה- כל פיוד של אובה לא על האליפות יהיה מוזר. זה די מתבקש שהיריב הבא של אובה יהיה ריינס וזה גם די מתבקש שאובה ינצח נקי (מאמין שמאז שהתחילה הקורונה ריינס לא הפסיד פעם אחת בצורה נקייה) בmitb, לכן מאמין שזה לא יקרה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|