12-09-2025, 11:29 PM
אחלה שליו הגואט חחחחחחחח
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
12-10-2025, 08:55 PM
אף פעם לא אהבתי את טייקר האופנוען הרגיש מאוד בלנד וגנרי, הייתה לו תקופה טובה אבל אחר כך זה רק התדרדר, והם עשו בשכל שהם שיכנעו אותו כביכול לחזור לדדמן.
![]()
12-11-2025, 05:35 PM
(12-10-2025, 08:55 PM)SaHBK כתב: אף פעם לא אהבתי את טייקר האופנוען הרגיש מאוד בלנד וגנרי, הייתה לו תקופה טובה אבל אחר כך זה רק התדרדר, והם עשו בשכל שהם שיכנעו אותו כביכול לחזור לדדמן. מעניין איך ההיסטוריה הייתה משתנה אם הוא היה נשאר בתור בייקר טייקר Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
12-11-2025, 06:50 PM
(12-11-2025, 05:35 PM)StavHen כתב: מעניין איך ההיסטוריה הייתה משתנה אם הוא היה נשאר בתור בייקר טייקר הוא עדיין היה נחשב גדול, אבל לא ברמה שהוא נחשב היום לדעתי. פיק טייקר זה טייקר של 2004 עד 2010, לדעתי מכל הבחינות (הן הפיזיות והן מבחינת דמות). כתבתי פה פעם שלאורך תקופה ארוכה היה מדובר בעגלה, הוא סבל מהרבה פציעות והקרבות שלו היו כאילו בסלואו מושן, אבל הרנסאנס שהוא חווה ב-2003 ביחד עם הירידה במשקל ועלייה קלה של מסה שינו לחלוטין את התמונה, הוא הגיע לשיא שלו בזירה בשנים האלה והפך להרבה יותר קליל מפעם, כל מה שהוא עשה נחשב גדול גם אם זה היה במסגרת מידקארד. חפרתי קצת וסטיתי מהנושא כי טייקר של בין 2004 ל-2010 זה כנראה המתאבק שהכי אהבתי אי פעם (והתחלתי לצפות ב-2006, אבל אפשר לומר שטייקר ההוא הזדקן טוב מאוד ועדיין אני מאוד אוהב לצפות בו), אז אני שוב אגיד שאם הוא היה חוזר לבייקר הוא היה מרגיש פחות גדול. בסופו של יום הבייקר זה דמות די גנרית, וטייקר שיחק את הדדמן בצורה מושלמת (לא קרובה לשלמות, מ-ו-ש-ל-מ-ת), היה משהו מיסטי בדמות הזאת.
(12-11-2025, 06:50 PM)master of doom כתב: הוא עדיין היה נחשב גדול, אבל לא ברמה שהוא נחשב היום לדעתי. פיק טייקר זה טייקר של 2004 עד 2010, לדעתי מכל הבחינות (הן הפיזיות והן מבחינת דמות). כתבתי פה פעם שלאורך תקופה ארוכה היה מדובר בעגלה, הוא סבל מהרבה פציעות והקרבות שלו היו כאילו בסלואו מושן, אבל הרנסאנס שהוא חווה ב-2003 ביחד עם הירידה במשקל ועלייה קלה של מסה שינו לחלוטין את התמונה, הוא הגיע לשיא שלו בזירה בשנים האלה והפך להרבה יותר קליל מפעם, כל מה שהוא עשה נחשב גדול גם אם זה היה במסגרת מידקארד. מסכים, בואו נגיד נסדר את זה ככה הטייקר של שנות ה90 המוקדמות היה סביר, הוא היה נשען יותר על הצד היותר מיסטי של הדמות וזומבי כזה. הגרסה האהובה עליי באופן אישי זה טייקר של האטיטוד ארה המינסטרי, מהשיר פתיחה ועד לסטוריליינס שליוו את הדמות הזאת היה הכל מעולה באמת. לשאלה של סתיו, חד משמעית כן אם טייקר לא היה חוזר לדדמן זה היה משפיע מאוד על הקריירה שלו ועל המוצר שלנו באופן כללי, כמו שמאסטר רשם הוא חזר ממש בגדול ומעבר למה שהיה, הפיוד ההיסטורי בינו לבין אורטון, אדג' והקרבות עם מייקלס. לא רואה את אותו הדבר קורה עם הבייקר. - נקודה - טייקר באיזה שלב הביא את כל הקטע של הMMA שאני מודה שלא אהבתי, מהסיבה שזה לא קשור בעליל לדמות שלו ולא קשור לרסלינג, תמיד זלגתי מזה וזה די הציק לי, כי זה גורם לצופה להרגיש "אה פאק הוא יודע MMA לפרו רסלר אין שום סיכוי" אז מה אנחנו עושים פה בעצם? - טייקר היה "הקומפני מן" האולטימטיבי יאמר לזכותו לטוב ולרע. ![]()
12-12-2025, 10:35 PM
דלפ
אני עיוור? מה אנשים רואים בגונת'ר שאני מפספס? הוא גורם לLA נייט להרגיש עבורי כמו אוסטין באטיטוד ארה לעומתו.
12-13-2025, 06:25 AM
(12-12-2025, 10:35 PM)xXRed4EverXx כתב: דלפ הוא דמות מוגבלת דמות של לקדם אותה 2-3 שנים ואז מוטב לזרוק אותה כי עצם הקיום שלו רק יעשה נזק לארגון
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
12-13-2025, 09:05 PM
ממחר אין ג׳ון סינה עד רסלמניה ששם הוא יופיע שוב חחחחח
מניל שעוד שנתיים הוא בhof |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|