Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 613 614 615 616 617 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,374
אשכולות: 4
Likes Given: 537
הצטרף בתאריך: Feb 2025
#6,141
12-04-2025, 09:38 PM
(12-04-2025, 01:09 PM)SaHBK כתב:  אגב ספיר גרוע , לא יודע אם זה דלפ אבל תמיד תמיד הספיר של אדג' לא היה נראלי טוב.

משום מה הספיר של אדג תמיד היה נראה לי הכי כואב…נכון שבאטיסטה/גולדברג נראה פיזי ועוצמתי, אבל חשבתי תמיד אדג ידע לעשות את זה נכון,סמוט כאב שקט(או שפשוט היו מתאבקים שמכרו את זה בצורה טובה מאוד, כזה וגם היחיד שהיה נוחת על הברכיים אחרי המהלך
[Image: ezgif-194e21a4ac3b10a1.gif]
“There is no day like Acknowledgement Day”
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,142
12-04-2025, 11:47 PM
הסיבה שמאוד אהבתי את הספיר של אדג' היא שזה התלבש בדיוק על הדמות שלו.
הרי ברור שהUltimate Opportunist ישתמש במהלך מהיר, שאפשר לבצע בהפתעה ומכל מקום. 
אני יודע שזה היה המהלך שלו גם לפני, אבל אני חושב שהתקופה בה הספיר באמת התקבע אצלו הייתה התקופה בה הפינישר ישב בדיוק על הדמות.
לצורך ההמחשה - דמיינו את אדג' של 2005 פודה את הMITB עם הספיירל-טאפ של סטפני וואקר. הוא היה צריך להכין את המהלך, למקם את סינה, לעלות לטופ רופ - מיותר.

ספיר הוא אחלה מהלך לביגמן שיש לו רגליים מהירות. 
זה גם למה הוא מתלבש מעולה על ריינס ועל ברייקר, שני אנשים שלא בדיוק מביאים תחכום לזירה - אלא יותר אינטנסיביות וכוח.
עם ריינס זה קצת פחות רלוונטי כרגע, אבל פעם הוא היה בעיקר ביגמן. 

אגב, זה לא מתאים לכל ביגמן. גם לביג שואו היה ספיר בארסנל. 

מה בדיוק בספיר מתאים לג'יי אוסו?
הוא ביגמן? לא.
יש לו רגליים מהירות? לא.
הוא Ultimate Opportunist? ממש לא. הוא עוצר את הקרבות שלו באמצע כדי לרקוד.

אני מזהה את ג'יי אוסו כמישהו שיותר מתאים לו מהלך כזה, לדוגמה:

[Image: bc13528324574cab7867a94d27c760dfc8e03c2b_00.gif]

זה פשוט צועק "ג'יי".
זה מהלך איטי, מאכזב, חלש וטיפשי למראה.

אם ג'יי לא זורם, אפשר ללכת על זה.
[Image: 96b50713e6bea4fc-600x338.gif]

הטופה מהרצפה של סולומון קרואו.
זה פשוט מרגיש "ג'יי אוסו" וגם מהלך פנוי כרגע (משום מה).
הוא דורש 0 קרדיו (מעולה לג'יי), הוא מעפן, מטופש, נמשך יותר מידי זמן, ואתה מרגיש קצת מחולל אחרי שצפית בו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Breakker, NoamRR, Roger
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,282
אשכולות: 49
Likes Given: 688
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,143
12-04-2025, 11:53 PM
מה שקורה עם רנדי אורטון זה פשוט הזייה, בדיחה וכתם לארגון מבחינתי
4 אירועים ברצף שהוא לא השתתף בהם, ואתם רוצים להגיד לי שכל הטיזינג של המבטים על החגורה של קודי סתם היו לשווא?

אני לא מצליח להבין את ההיגיון פה, אבל מעבר לחוסר הכבוד הגדול שהוא מקבל, זה גם פספוס ענק של הWWE לבזבז טאלנט כל כך ענק בלי לעשות איתו כלום, הוא יכול לשפר בצורה מטורפת קארדים של אירועים וסטוריליינים מעצם הנוכחות שלו והיכולת שלו לייצר קרבות טובים ואינטרקציות מעניינות

מבאס ממש
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • iCena
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#6,144
12-05-2025, 07:24 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-05-2025, 07:26 AM על ידי DDJ.)
(12-04-2025, 11:53 PM)Cenation כתב:  מה שקורה עם רנדי אורטון זה פשוט הזייה, בדיחה וכתם לארגון מבחינתי
4 אירועים ברצף שהוא לא השתתף בהם, ואתם רוצים להגיד לי שכל הטיזינג של המבטים על החגורה של קודי סתם היו לשווא?

אני לא מצליח להבין את ההיגיון פה, אבל מעבר לחוסר הכבוד הגדול שהוא מקבל, זה גם פספוס ענק של הWWE לבזבז טאלנט כל כך ענק בלי לעשות איתו כלום, הוא יכול לשפר בצורה מטורפת קארדים של אירועים וסטוריליינים מעצם הנוכחות שלו והיכולת שלו לייצר קרבות טובים ואינטרקציות מעניינות

מבאס ממש

זה רנדי אורטון כבר בערך עשור שלם (למחמירים עשור וחצי)
בא והולך, משאיר קצוות, לא רלוונטי

הקריירה שלו מ-2010 רק צונחת
ואני חושב שזה אשמתו לא פחות משזה אשמת הארגון
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
#6,145
12-05-2025, 10:24 AM
(12-04-2025, 11:53 PM)Cenation כתב:  מה שקורה עם רנדי אורטון זה פשוט הזייה, בדיחה וכתם לארגון מבחינתי

מבאס ממש

בתור אחד שמאוד אוהב את אורטון אני יכול להגיד לך שכנראה אורטון האשם העיקרי, אורטון כבר יותר מעשור "הפסיק" להיות מתאבק.
הוא פשוט מיצה את זה, הוא עושה את מה אומרים לו מידי פעם, אבל בתמורה הוא מקבל דברים "קלים" שלא דורשים יותר מידי ואחר כך נעלם. אין לו את התשוקה לזה כמו בעבר, הוא פה להעביר את הזמן ולקבל כסף. תאמין לי שאם לרנדי היה באמת אכפת מילה שלו שווה המון הוא לא עוד מתאבק.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 1 user Likes SaHBK's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 218
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,146
12-05-2025, 11:05 AM
(12-05-2025, 10:24 AM)SaHBK כתב:  בתור אחד שמאוד אוהב את אורטון אני יכול להגיד לך שכנראה אורטון האשם העיקרי, אורטון כבר יותר מעשור "הפסיק" להיות מתאבק.
הוא פשוט מיצה את זה, הוא עושה את מה אומרים לו מידי פעם, אבל בתמורה הוא מקבל דברים "קלים" שלא דורשים יותר מידי ואחר כך נעלם. אין לו את התשוקה לזה כמו בעבר, הוא פה להעביר את הזמן ולקבל כסף. תאמין לי שאם לרנדי היה באמת אכפת מילה שלו שווה המון הוא לא עוד מתאבק.

כל כך מסכים ומחזק.
אורטון בעשור הראשון של הקריירה הוא אחד מה10 הגדולים אי פעם. לא פחות.
בעשור השני- משעמם, מרדים למעט רגעים פה ושם. במן גישה כזאת של ״אני רנדי אורטון, עשיתי מספיק בשביל לא לעשות כלום יותר ועדיין לקבל מיליונים בשנה״- שזאת גישה שאפשר להבין אבל מבאסת אותי בתור אוהד.

אוהד wwe כבר 30 שנה. הוא מקרה ייחודי. לא ראיתי מתאבק מהטופ מאבד תשוקה ככה וממשיך כרגיל במשך שנים אף פעם.
הגב
The following 1 user Likes Omer's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,147
12-05-2025, 11:28 AM
יש הרבה אמת במה שאתם כותבים, ואני מסכים עם התחושה הכללית שרנדי של היום הוא גרסה "עייפה" מאוד שלו.

אבל אני חייב לסייג את הטענה שהוא "לא רלוונטי עשור וחצי".
אסור לשכוח את תקופת RK-Bro.
זו הייתה הפעם האחרונה שראינו את רנדי אורטון באמת מחייך, באמת נהנה, ובאמת משקיע.
הכימיה שלו עם מאט רידל הוציאה ממנו צדדים שלא ראינו שנים, וזה הוכיח שכשהוא רוצה וכשיש לו פרטנר שמרים אותו הוא עדיין יכול להיות זהב.

הבעיה היא שמאז הפציעה בגב (וזו הייתה פציעה מסיימת קריירה כמעט), הוא חזר במוד אחר לגמרי.
אני לא חושב שזו רק "עצלנות" או "חוסר תשוקה" כמו שכתבתם, אלא פשוט שחיקה פיזית ומנטלית.
הבנאדם בזירה מעל 20 שנה. הגב גמור, הגוף עייף.
אז הוא נכנס למוד של "סיבוב פרישה שקט".
הוא בא, עושה RKO (שזה הדבר שהקהל הכי רוצה לראות), לוקח צ'ק והולך הביתה.

זה מבאס? מאוד.
פספוס של הטיזינג עם קודי? חד משמעית הייתי מת לראות שם היל טרן.
אבל צריך להשלים עם זה שרנדי אורטון של 2025 הוא כבר לא ה"Legend Killer", אלא אגדה עייפה שמחפשת את הדרך הבטוחה לפרישה.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,354
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#6,148
12-05-2025, 12:00 PM
רנדי יפרוש עוד שנתיים, כי הוא לא יכול לעשות את הסיבוב פרישה עכשיו שסינה סיים וסטיילס מתחיל את שלו
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
Likes Given: 1,439
#6,149
12-05-2025, 03:13 PM
(12-05-2025, 11:28 AM)StavHen כתב:  יש הרבה אמת במה שאתם כותבים, ואני מסכים עם התחושה הכללית שרנדי של היום הוא גרסה "עייפה" מאוד שלו.

אבל אני חייב לסייג את הטענה שהוא "לא רלוונטי עשור וחצי".
אסור לשכוח את תקופת RK-Bro.
זו הייתה הפעם האחרונה שראינו את רנדי אורטון באמת מחייך, באמת נהנה, ובאמת משקיע.
הכימיה שלו עם מאט רידל הוציאה ממנו צדדים שלא ראינו שנים, וזה הוכיח שכשהוא רוצה וכשיש לו פרטנר שמרים אותו הוא עדיין יכול להיות זהב.

הבעיה היא שמאז הפציעה בגב (וזו הייתה פציעה מסיימת קריירה כמעט), הוא חזר במוד אחר לגמרי.
אני לא חושב שזו רק "עצלנות" או "חוסר תשוקה" כמו שכתבתם, אלא פשוט שחיקה פיזית ומנטלית.
הבנאדם בזירה מעל 20 שנה. הגב גמור, הגוף עייף.
אז הוא נכנס למוד של "סיבוב פרישה שקט".
הוא בא, עושה RKO (שזה הדבר שהקהל הכי רוצה לראות), לוקח צ'ק והולך הביתה.

זה מבאס? מאוד.
פספוס של הטיזינג עם קודי? חד משמעית הייתי מת לראות שם היל טרן.
אבל צריך להשלים עם זה שרנדי אורטון של 2025 הוא כבר לא ה"Legend Killer", אלא אגדה עייפה שמחפשת את הדרך הבטוחה לפרישה.

מסכים, התקופה של רנדי עם רידל שהיא גם במקרה התקופה לפני הפציעה הקשה הייתה כל כך כיפית ומערננת, היה כיף לראות את אורטון במוד הזה והשילוב עם רידל עשה לו רק טוב. כולל רידל עצמו שנהיה רלוונטי בזכות רנדי, הייתה לו תקופה שהגימיק שלו היה פשוט להעריץ את אורטון ואחרי הפציעה הוא עסק בלנקום בשביל חברו הטוב.
הסיבה שכולנו מגיבים ככה היא פשוט שאנחנו יודעים כמה טוב רנדי פאקינג אורטון, שהוא רוצה הוא יכול לגנוב את הלילה וזה למה רוב האנשים מאוכזבים, כי זה אורטון.
ולראות אותו הופך למתאבק הפארטיימר הזה שבא נותן RKO וקרב פעם במאה שנה בסמאקדאון זה מבאס, אבל אני לחלוטין יכול להבין אותו וזה לחלוטין מגיע לו.
באסה שהם לא הלכו בסוף על ההיל טרן עם קודי, אני בטוח שהם שומרים את זה לרגע הנכון, אורטון חייב לפחות עוד ריצה כאלוף מקווה שזה יהיה רנדי היל ולא הפייס.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 616
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#6,150
12-06-2025, 02:00 AM
(12-04-2025, 03:29 PM)The Visionary כתב:  הטירוף בעיניים של אדג' היה תוספת תיאטרלית, אבל זה בגלל שאדג' אימץ את הספיר כפינישר בתקופה שבה פינישר לא היה בהכרח מגיע כהפתעה ליריב - בטח בקרבות גדולים. אדג' היה הולך לפינה, מקבל את החצי דקה של טאונטים כדי להכין את היריב לספיר וטס אליו. גם בשלבים מתקדמים יותר שהספיר היה בהפתעה, הבמאי היה יודע להתמקד בקלוז אפ על הפנים של אדג' כדי שהצופה ישלים לבד את "עבודת העיניים" שלו.

אם ג'יי צריך להחליף פינישר, והוא חייב, זה לא צריך להיות גרסה של סופר-קיק כי גם ככה יש לו בארסנל כל וריאציה אפשרית של זה. אפילו חשוב להזכיר שגם הסופר קיק של האוסוס התחילו בכלל כפארודיה על הסופר קיקס של היאנג באקס, זה לא משהו שהם פשוט באו איתו לבד. ה-WWE רצו טאג טים שיהיה מראה של הבאקס ופשוט אמרו לאוסוס להתחיל לחגוג עם סופר קיקס בכל מהלך שני. הוא צריך להישאר עם פינישר אחד - האוסו ספלאש.

אדג' היה שחקן אחד הגדולים בעסק.
לא רק הספיר, התגובות שלו לכל דבר.
שהוא זכה באליפויות, או אפילו שהיריבים שלו יצאו מספירה של 2 וחצי והוא מוכר לנו שהוא באמת עמד לנצח
הכל הרגיש אותנטי איתו, מהכניסה ועד סיום הקרב
הוא היה חתיכת טוטאל פאקאג'.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 613 614 615 616 617 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 3 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 01:28 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר