10-09-2021, 04:40 PM
(10-09-2021, 04:17 PM)lidoradir כתב: פיורי-וויילדר 3 הלילה, הקרב אמור להתחיל ב-6 בבוקר ככה.
פיורי בקל אבל זה ביזנס מלוכלך יש מצב שכןחות גבוהים ירצו קרב רביעי אז ווילדר ינצח
|
|
|
10-09-2021, 04:40 PM
(10-09-2021, 04:17 PM)lidoradir כתב: פיורי-וויילדר 3 הלילה, הקרב אמור להתחיל ב-6 בבוקר ככה. פיורי בקל אבל זה ביזנס מלוכלך יש מצב שכןחות גבוהים ירצו קרב רביעי אז ווילדר ינצח
10-09-2021, 06:24 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-09-2021, 06:25 PM על ידי Retired Vincent.)
יבמבה נוגט, איזה שער של זהבי איזה ווינר!
Mission Complete
10-09-2021, 08:09 PM
(10-09-2021, 08:05 PM)lidoradir כתב: סעמק כמה זה היה צפוי שנקבל שער בדקה האחרונה, אין לנו מזל מה שמבאס זה שגם אם היינו מוציאים תיקו עדיין היה לנו סיכוי טוב לעלות לפלייאוף
Mission Complete
10-09-2021, 09:47 PM
נקלעתי לרכבת ההייפ וסיימתי לראות את משחקי הדיונון. דעות:
התחלתי לשמוע על הסדרה הזו מלפני כמה שבועות בערך (מקווה שאני צודק, הזמן עובר בצורה מוזרה בצבא). כמובן כמו כולם, שמעתי עליה דברים טובים וזה כמובן העלה לי את החשק לצפות בסדרה. אבל, אירע בלתם. החברים שלי החליטו שהם רוצים להתחיל סדרה חדשה לפני (עושים מרתונים ביחד, כרגע במרתון אווטאר), Alice In Borderland שמה. למה אני מזכיר אותה? כי לפי דעתי זאת האחות הגדולה והמעניינת של משחקי הדיונון. שניהן מתארות סיפור דומה פחות או יותר: חבורה של אנשים אסייתים שצריכים להשלים משימות ומשחקים על מנת להישאר בחיים. אך השוני ביניהן מסתכם בעיניי בעובדה שהכל עובד יותר טוב ב"אליס". המשימות מתוחכמות יותר, המיקום גדול יותר, טוויסטים מגניבים יותר, ורגש עצום הרבה יותר (למרות שגם משחקי הדיונון מספקת אחלה של רגעים). "אליס" יצרה עולם שלם שאתה מנסה לפענח כל הזמן, שמשאיר אותך על קצות האצבעות בסוף כל פרק... במשחקי הדיונון הדברים היו הרבה יותר הגיוניים, אמיתיים וסופיים, מה שקצת הוריד לי מהסדרה. יכול להיות שאני עושה אי צדק למשחקי הדיונון, כי זו באמת הייתה עונה טובה. הדמות הראשית של הסדרה הייתה אחת המעלות הכי טובות שלה, בניגוד ל"אליס" שמרגיש כמו פרוטגוניסט בנאלי. הצבעוניות של הסדרה והסטים המרשימים שלה בהחלט תורמות לא מעט גם להנאה שלה. ההשוואה בין הסדרות הייתה בלתי נמנעת מבחינתי, ולמרות שיש לי מועדפת ברורה, נהנתי מאוד מהבינג' של שניהן. נקודה לזכות נטפליקס: זה לא מובן מאליו שסדרה כזו מקבלת את כל התשומת לב הזו. מדובר בסדרה זרה, בקונספט יחסית מוכר עם יוצרים ושחקנים אנונימיים גלובלית. ועם כל זאת, היא עושה רעש ששווה באותה מידה (ואם לא עוקף) את המתחרה דיסני, שנשענת בעיקר על פרנצ'ייזים ענקיים כמו מארוול וסטאר ווארס ליצירת פופלאריות לשירות שלה. נטפליקס עדיין מוכיחה את הכוח שיש לה על המיינסטרים, ואני תמיד אעמוד מאחורי יצירתיות ותוכן מקורי לעומת תוכן בינוני שנשען על פאנבייס קיים. נ"ב: בבינג' עוקב בין הסדרות הגעתי למסקנה שיפנית היא שפה שנשמעת הרבה יותר טוב באוזן מאשר קוריאנית. שאפו לקוריאנים שמצליחים להבין אחד את השני. מארק
10-09-2021, 09:57 PM
(10-09-2021, 09:47 PM)Lord Vader כתב: נקלעתי לרכבת ההייפ וסיימתי לראות את משחקי הדיונון. דעות: צפיתי בשתי הסדרות ודי התאכזבתי משתיהן מסיבות שונות. ממשחקי הדיונון התאכזבתי בגלל ההייפ ההזוי שהיה סביבו שבכלל לא הצדיק אותו בסופו של דבר. ומבורדלנד התאכזבתי כי היו שם יותר מדי דברים בלי שום היגיון ויותר מדי חורים. בכל מקרה משחק הדיונון אוברייטד בקטע מפחיד. ![]()
10-09-2021, 10:29 PM
Mission Complete
10-09-2021, 10:29 PM
(10-09-2021, 09:47 PM)Lord Vader כתב: נקלעתי לרכבת ההייפ וסיימתי לראות את משחקי הדיונון. דעות: ראיתי חצי פרק של אליס, וזה פשוט לא היה טוב. אני יודע שזה מהר לשפוט אבל הכל הרגיש כל כך מלאכותי, זה ממש ברור שזה מבוסס על מנגה, כל ההחלטות הרגישו מוזרות ולא טבעיות. זה ממש הוריד לי מזה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|