Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 13 14 15 16 17 ... 131 הבא »

פרסום | ה-PWI 500 לשנת 2025

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirפרסום | ה-PWI 500 לשנת 2025
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-24-2025, 12:03 PM
(09-23-2025, 08:42 PM)orgibor כתב:  וזה גורם לי לתהות פתאום בהתסכלות לאחור אם הייתה שנת רסלינג חלשה יחסית

אני כבר הרבה זמן עם התחושה הזאת התלבטתי אם בכלל לרשום משהו או לא אבל התגובה שלך סימנה לי שכן
אנחנו נמצאים במצב כרגע שלפחות אני לא נהנה ממנו כבר תקופה ארוכה.
TKO זה חרא גדול, TK לא הרבה יותר טוב מהם בכל הקשור לבוקינג, וכל מתאבק עם ראשי תיבות KO נמצא בירידה משמעותית ממה שהוא היה לפני כמה שנים.
השנה הזאת הייתה מפוספסת ומאכזבת. ג'יי אוסו, סמי זיין, פאנק בסעודיה, הריינים של גונת'ר, השנה האחרונה של סינה והריצה הקצרה והלא ברורה בתור היל, רימאצ'ים, קרבות ללא הכרעה בתוכניות שבועיות, יחס לצופים כולל טריפל H שיורד על צופים שמעבירים ביקורת על המוצר, R טרות' מסיים חוזה וחוזר בתור דמות שאמורה להציג כיוון חדש רק בשביל שיגידו לנו שהכל היה חלק מההצגה וטרות' חוזר להיות דמות קומית טיפשית בלי להתייחס למה שהוא עבר. ריינים ארוכים ומשעממים של קודי ומוקסלי, 3 מהקרבות הכי גרועים שראיתי אי פעם: קודי - סינה רסלמניה, מוקסלי - קופלנד רבולושיין, ניקי - בקי בפריז. אול אין שהתחיל בצורה רעה מאוד והצליח להתאזן, בוקינג באולמות קטנים על בסיס קבוע, כל פעם שנראה ש-AEW בעלייה זה רק בשביל שתהיה ירידה חדה יותר בשבוע/שבועיים לאחר מכן.
וזה לא שהכל היה רע בשנה הזאת קיבלנו גם סיפורים מעניינים וקרבות 5 כוכבים אבל הבסיס של הכל מרגיש קצת רקוב וחסר חשיבות.
לא יודע אם זה רק אני אבל אני לא מצליח להנות מרסלינג כמו בעבר, אולי זה בגלל עומס ודברים נוספים בחיים האישיים, ואולי זה בגלל המוצר שאנחנו מקבלים כולל ה- counter programming, הריבים ברחבי האינטרנט והשנאה שמופצת במקומות כמו טוויטר לאנשים שנהנים מדברים שונים ממך וכו'.
אני כבר כמה זמן במחשבות האם לעשות סלביק ולהתנתק לאיזה תקופה מהאבקות ומהפורום בתקווה לחזור עם כוחות מחודשים בהמשך או אולי לעשות כמו רועי להישאר בפורום אבל להגיב על דברים שלא בהכרח קשורים להאבקות.
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • Bam Bam Bigelow, karusi, NoamRR, בחוק
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
09-24-2025, 12:10 PM
(09-24-2025, 12:03 PM)KB24 כתב:  אני כבר הרבה זמן עם התחושה הזאת התלבטתי אם בכלל לרשום משהו או לא אבל התגובה שלך סימנה לי שכן
TKO זה חרא גדול, TK לא הרבה יותר טוב מהם בכל הקשור לבוקינג, וכל מתאבק עם ראשי תיבות KO נמצא בירידה משמעותית ממה שהוא היה לפני כמה שנים.
השנה הזאת הייתה מפוספסת ומאכזבת. ג'יי אוסו, סמי זיין, פאנק בסעודיה, הריינים של גונת'ר, השנה האחרונה של סינה והריצה הקצרה והלא ברורה בתור היל, רימאצ'ים, קרבות ללא הכרעה בתוכניות שבועיות, יחס לצופים כולל טריפל H שיורד על צופים שמעבירים ביקורת על המוצר, R טרות' מסיים חוזה וחוזר בתור דמות שאמורה להציג כיוון חדש רק בשביל שיגידו לנו שהכל היה חלק מההצגה וטרות' חוזר להיות דמות קומית טיפשית בלי להתייחס למה שהוא עבר. ריינים ארוכים ומשעממים של קודי ומוקסלי, 3 מהקרבות הכי גרועים שראיתי אי פעם: קודי - סינה רסלמניה, מוקסלי - קופלנד רבולושיין, ניקי - בקי בפריז. אול אין שהתחיל בצורה רעה מאוד והצליח להתאזן, בוקינג באולמות קטנים על בסיס קבוע, כל פעם שנראה ש-AEW בעלייה זה רק בשביל שתהיה ירידה חדה יותר בשבוע/שבועיים לאחר מכן.
וזה לא שהכל היה רע בשנה הזאת קיבלנו גם סיפורים מעניינים וקרבות 5 כוכבים אבל הבסיס של הכל מרגיש קצת רקוב וחסר חשיבות.
לא יודע אם זה רק אני אבל אני לא מצליח להנות מרסלינג כמו בעבר, אולי זה בגלל עומס ודברים נוספים בחיים האישיים, ואולי זה בגלל המוצר שאנחנו מקבלים כולל ה- counter programming, הריבים ברחבי האינטרנט והשנאה שמופצת במקומות כמו טוויטר לאנשים שנהנים מדברים שונים ממך וכו'.
אני כבר כמה זמן במחשבות האם לעשות סלביק ולהתנתק לאיזה תקופה מהאבקות ומהפורום בתקווה לחזור עם כוחות מחודשים בהמשך או אולי לעשות כמו רועי להישאר בפורום אבל להגיב על דברים שלא בהכרח קשורים להאבקות.

תעשה רועי
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • KB24, RoeeHardy
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-24-2025, 12:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-24-2025, 12:14 PM על ידי Roger.)
(09-23-2025, 08:42 PM)orgibor כתב:  זה גורם לי לתהות פתאום בהתסכלות לאחור אם הייתה שנת רסלינג חלשה יחסית.

אז ב-3 חודשים הבאים אני מקווה שאתה תבין לגמרי ש-2025 זאת השנה הכי גרועה ברסלינג שהייתה אבר וכל ה״קרבות הטובים״ וה״תוכניות טובות שנהנתי מהן״ זה מתגמד לחלוטין לעומת הכיוון הכללי והפיל שאנחנו מקבלים מרסלינג בשנה הזאת שזה מבוסס מארקיות לעבר, המון מובס ומקסום כוכבים אצל איש טיפש ושחזורי רגעים מהעבר כי זאת השיטת בוקינג הכי קלה בעולם (כל זה בשתי החברות).
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,914
אשכולות: 19
Likes Given: 1,300
הצטרף בתאריך: Jun 2021
09-24-2025, 02:23 PM
(09-24-2025, 12:11 PM)Roger כתב:  אז ב-3 חודשים הבאים אני מקווה שאתה תבין לגמרי ש-2025 זאת השנה הכי גרועה ברסלינג שהייתה אבר וכל ה״קרבות הטובים״ וה״תוכניות טובות שנהנתי מהן״ זה מתגמד לחלוטין לעומת הכיוון הכללי והפיל שאנחנו מקבלים מרסלינג בשנה הזאת שזה מבוסס מארקיות לעבר, המון מובס ומקסום כוכבים אצל איש טיפש ושחזורי רגעים מהעבר כי זאת השיטת בוקינג הכי קלה בעולם (כל זה בשתי החברות).

אני כבר בשלב שאני תוהה אם המוצר נהיה מחורבן ככל שאתה מחרבן עליו יותר.

מה דעתך לחרבן על הפלסטינים ומדינות אירופה שהכירו במדינת המחבלים? אולי זה יעזור לנו גם שם
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
karusi מחובר
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
09-27-2025, 09:20 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-27-2025, 09:21 PM על ידי karusi.)
(09-24-2025, 12:03 PM)KB24 כתב:  אני כבר הרבה זמן עם התחושה הזאת התלבטתי אם בכלל לרשום משהו או לא אבל התגובה שלך סימנה לי שכן

זה הפך לעסק ואיבד את הטאץ' של האהבה. Corporate shit בלי לב
מנסים לסחוט עוד כסף ממי שעוקב אחרי התוכנית במקום לייצר תוכן אייכותי
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
09-28-2025, 06:04 PM
(09-24-2025, 12:11 PM)Roger כתב:  אז ב-3 חודשים הבאים אני מקווה שאתה תבין לגמרי ש-2025 זאת השנה הכי גרועה ברסלינג שהייתה אבר וכל ה״קרבות הטובים״ וה״תוכניות טובות שנהנתי מהן״ זה מתגמד לחלוטין לעומת הכיוון הכללי והפיל שאנחנו מקבלים מרסלינג בשנה הזאת שזה מבוסס מארקיות לעבר, המון מובס ומקסום כוכבים אצל איש טיפש ושחזורי רגעים מהעבר כי זאת השיטת בוקינג הכי קלה בעולם (כל זה בשתי החברות).
השנה הגרועה ברסלינג? אפילו לא בטופ 10 שלי.
זה שיש פה fall from grace משמעותי אחרי כמה שנים נהדרות עם האנטר כבוקר ראשי- מסכים.

לא יודע כמה הכיוון גרוע, מאמין שמתישהו זה יתאזן, מבחינתי זאת עדיין שנת הרצה.
אם יש משהו מבאס מהמעבר הזה זה שחנקו אותנו בכמות התוכן עד כדי כך שכבר אין לי זמן לעקוב אחרי NXT ו-AAA ושאני לא רואה אותם מחזירים את הספרייה של הנטוורק בשנים הקרובות.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-29-2026, 08:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר