09-12-2025, 09:44 PM
פוסטר רשמי :
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
תבכו
|
חדשה מרעישה | רסלמניה 43 תערך בערב הסעודית ב-2027 !
|
|
09-12-2025, 10:08 PM
(09-12-2025, 12:54 AM)SwitchBlade כתב: תחרות - אם TKO יהיו ככה, אז זה יביא יותר קהל לAEW. אתה טועה בכל שאר התגובה כמובן אבל אני אתייחס רק לזה: כן? בשנה הזאת אתה שם את התקווה שלך על טוני קהאן? גם אם יבואו (מספר קטן עד זניח) של מעריצים מאוכזבים מ-TKO לנסות או לתת עוד צ׳אנס ל-AEW, טוני ידאג להבריח אותם יותר מהר ממה שהגיעו. כרגע יש מונופול שמשתין בגלוי בפה של המעריצים שלו והמוצר שלו הכי גרוע שאי פעם היה ועדיין טוני קהאן עושה מחוות למתאבקים שהוא גדל עליהם באולם של ECW שמכיל פחות מ-1000 איש. לקראת האירוע הכי גדול שלהם השנה שעשו לו בנייה של שנה והקריבו את התוכנית השבועית בשבילו לג׳ון מוקסלי היה להם מיני הייפ ותוך שניה זה חזר להיות בלתי ניתן לצפייה. לסמוך על מארקים שיעשו רסלינג טוב זה לא דבר נכון, ואף פעם לא היה נכון. גם ז׳ון וגם טוני מוכיחים את זה כל פעם מחדש. הרסתם.
![]() הכל.
09-12-2025, 10:23 PM
חחחחחחחחחחח
ועכשיו ברצינות, תפסיקו להגיב אתם מפריעים לדיון שלי עם מוטי
09-12-2025, 10:57 PM
(09-12-2025, 10:08 PM)Roger כתב: אתה טועה הייפ. (09-12-2025, 10:08 PM)Roger כתב: אתה טועה בכל שאר התגובה כמובן אבל אני אתייחס רק לזה: אני יכול להבין את הטיעון הכללי שלך ('טוני קאהן רע'), אבל קל לי פשוט לומר שהקיום של AEW מלכתחילה הוא תוצאה של WWE רע. WWE כבר היו בשלב בו אתה מתאר - מונופול שמשתין בגלוי על המעריצים שלו - ב2012, ב2017, והדברים האלו הביאו לסצנת אינדיז רותחת שהולידה את AEW. אם AEW יהיו מעפנים באולם של 300 אוהדים, אז ארגון אחר יקום. זו הדינמיקה, זה כבר קרה בעולם, וזה יקרה שוב.
09-12-2025, 11:20 PM
(09-12-2025, 09:20 PM)Cenation כתב: יאללה טייקר ומייקלס להתחיל להתאמן ולהתאפס על עצמכם נגמר הבית זונות יש לכם שנה וחצי מראש להתכונן לאירוע ולתת לנו סיום סופי אחת ולתמיד אפשר לראות בקלות שעומד לסיניישן (ושהוא צריך ללכת לקנות חולצות חדשות)
09-12-2025, 11:22 PM
(09-12-2025, 09:20 PM)Cenation כתב: יאללה טייקר ומייקלס להתחיל להתאמן ולהתאפס על עצמכם נגמר הבית זונות יש לכם שנה וחצי מראש להתכונן לאירוע ולתת לנו סיום סופי אחת ולתמיד תגובה מדהימה בין אם היא נכתבה בקטע אירוני ובין אם לא ![]()
09-12-2025, 11:27 PM
(09-12-2025, 10:57 PM)SwitchBlade כתב: אני יכול להבין את הטיעון הכללי שלך ('טוני קאהן רע'), גם אתה יודע שהטיעון הכללי שלי זה 3 מילים שיותר נכונות מ״השמש זורחת במזרח״. שוב, היה לך הייפ קטקטן שהיה יכול להפוך לגדול יותר אם בוקר השנה שלך היה קצת הרבה מאוד יותר Competent והיה עושה מוצר טוב והיה נכנס פומבי ב-TKO על החרא שהם עושים למעריצים והיה אומר שבארגון שלו הם גם יקבלו רסלינג יותר טוב וגם לא יצטרכו למשכן את הרכב/בית בשביל לייב איבנט. במקום זה: מייק ביילי עדיין במיין איבנטים, הדת׳ ריידרס עדיין דבר ובניסיון נואש לייצר עניין הם משתמשים בציוד משרדי על איברים מוצנעים של מתאבקות בקרבות זבל. לסמוך כרגע על טוני קהאן זה כמו לסמוך על הפלאש של מר. איגואנה שידע להטיס מטוס בשמי הארץ ולנחות חזרה. אחרי הראנט הזה נעבור להבא, בשביל שיקום לך AEW חדש אתה צריך שיהיה למולטי-מיליארדר עם קשרים במדיה בארה״ב בן שהוא המעריץ הכי גדול בעולם של דייב מלצר. למדת הסתברות נכון? אני קצת חלוד אבל שנינו נסכים שהסיכוי ניתן להזנחה? גם אם כן בדרך נס כמו שהברק הזה הכה ב-2019, אין כרגע מובמנט או איזה משהו שסוחף קהל וכביכול ״מהפכני״ כמו הימים שהיו לפני AEW. הקהל בכללי נמצא קצת בעייפות מרסלינג וסלעים בעולם הרסלינג צריכים לזוז כדי שבאמת משהו כזה יקרה. לא נראה באופק, לפחות לא לי. הרסתם.
![]() הכל.
09-12-2025, 11:51 PM
(09-11-2025, 04:32 PM)DDJ כתב: נחכה ל-AEW הבא הסר דאגה מלבך, ביום מן הימים נוכל לצפות ברסלינג AI שיפגיש את כל המתאבקים הגדולים מכל הזמנים אלו עם אלו ![]()
09-13-2025, 12:11 AM
(09-12-2025, 10:57 PM)SwitchBlade כתב: הייפ. הטיימינג שלהם היה מושלם. לדעתי אם הם קמים אחרי הרכישה של TKO אחרי שריינס מבוסס כאל רסלינג שוינס מבקש מקודי לחזור (כלומר ההקמה נעשית בלי קודי) אני לא בטוח שהפרוייקט הזה היה מצליח או שורד עד היום.
זה הפעם הראשונה שאני מרגיש שהמארקיות של לידור הולכת רחוק מדי
באמת אבל איך אפשר להיות בעד הדבר הזה... מדינה עוינת שונאת ישראל, מנטליות של 180 מעלות, חוקים 180 מעלות מאמריקה מקבלת פרס שאף מדינה אחרת לא חלמה עליו ולא הייתה קרובה אליו אפילו רק כי יש להם המון כסף... אנחנו כאן בישראל רק צמאים אפילו לאיזה האוס שואו, רק שיגיעו לארץ והם מקבלים פאקינג רסלמניה בגלל כסף. בגלל מספרים. זוהי שקיעתה היפה של הרסלינג כמו שאנחנו מכירים אותו. הדור של ריינס, רולינס, פאנק, רודס, יהיו אלו שיכבו את האור הסלטות יישארו, ה-OMG עם מצלמת GO PRO יישארו, הכניסות האדירות ומלאות האפקטים יישארו אבל הנשמה תיעלם, הסיבה שבגללה אני צופה ועוקב אחרי רסלינג, תיעלם. מכירים את המשפט המפורסם: "אני לא יודע איך יילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל אני בטוח שבמלחמת העולם הרביעית יילחמו במקלות ואבנים" זה בדיוק ככה... הם פשוט ישמידו כל ערך עלילתי ובעל נשמה בארגון הזה, ובסוף שיימאס להם מהצעצוע, הארגון הזה יחזור 40 שנה אחורה. נקווה שוב שיקום עוד AEW, שהפעם יתנהל בצורה טובה והגיונית יותר, עם רסלינג אמריקאי-אירופאי, עם רוסטר איכותי ויחסית קטן, ובעיקר עם בוקינג וניהול שפוי
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|