02-07-2021, 04:23 PM
- בשנה שעברה, אליפות הנשים של NXT הוגנה לראשונה ברסלמניה כאשר שארלוט פלייר ניצחה את ריה ריפלי. לפי WrestleVotes, הWWE דנו לאחרונה באפשרות שהבראנד הצהוב ייוצג ברסלמניה גם השנה, הפעם עם קרב של פין באלור שיגן על אליפות NXT.
- לפי דייב מלצר, נכון לעכשיו עדיין לא התקבלה החלטה בנוגע למנצח בקרב המתוכנן לרסלמניה בין אדג' לרומן ריינס. עם זאת, מלצר ציין שכבר היו בWWE דיבורים על קרב רסלמניה עתידי בין רומן ריינס לברוק לסנר, עם הקישור של לסנר להיימן.
קרב שככל הנראה נזכה לראות כבר בהמשך השנה הוא אדג' נגד דניאל בריאן. מלצר מדווח שאדג' מאוד רוצה לעבוד עם בריאן ודוחף לכיוון הזה מאחורי הקלעים.
גם דניאל בריאן וגם אדג' הם חלק מצוות הקריאטיב, אך נראה שהם משתמשים בכוח שלהם בדרכים שונות. אדג' מהצד שלו ממוקד בסטוריליינים שלו, והיה זה שהציע את הזכיה שלו בראמבל והפיוד עם רומן ריינס. בריאן מנגד ממוקד בלקדם מתאבקים אחרים, כמו סזארו שהוא עובד איתו לאחרונה בסמאקדאון.
בראיון לפודקאסט של קורי גרייבס, אדג' אמר שמבחינתו יש שני קרבות שחייבים לקרות עם החזרה שלו לחברה - קרב נגד סת' רולינס וקרב נגד AJ סטיילס.
- לפי שון רוס סאפ, וינס מקמה'ן חזר לעבודה והיה בעמדת הגורילה בסמאקדאון ביום שישי. וינס החמיץ את כל התוכניות של WWE, כולל הרויאל ראמבל, מאז שאחיו נפטר ב20/1.
- במהלך דיווח ההכנסות של הWWE לרבעון האחרון של 2020, מנהלת הכספים של החברה, כריסטינה סיילן הבהירה שWWE לא מצפים לחזור להריץ אירועים קבועים עם קהל לפחות עד החצי השני של שנת 2021, כשכמובן הנושא תלוי בקורונה.
- בהמשך לדיווח על העלאות של קאריון קרוס ושל אוסטין ת'אורי לרוסטר הראשי - דייב מלצר מדווח שנכון לעכשיו אין לWWE שום כוונות להעלות את אדם קול או את אנדספיוטד ארה לראו או לסמאקדאון.
- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, ארן אנדרסון רמז שהוא יהיה מעורב בקרוב באנגל כלשהו עם FTR וטולי בלנצ'ארד, פוטנציאלית כמנג'ר של טאג אחר.
- בהמשך לשמועות על קאמבק של רייבאק לפרו רסלינג - דייב מלצר ציין השבוע שNJPW היו מעוניינים בעבר בלעבוד עם רייבאק והיו במגעים איתו, אבל הרגישו שרייבאק רוצה יותר מידי כסף וזה מעולם לא יצא לפועל.
- בראיון עם Vibe & Wrestling, זוכה הרויאל ראמבל, אדג', הסביר שהוא רצה להכריז על הכניסה שלו לרויאל ראמבל השנה ולא להיות נכנס מפתיע בגלל שהוא הרגיש שאין שום דרך שהחזרה הזו תתעלה על החזרה מ2020:
Edge כתב:"הראמבל בשנה שעברה היה כל כך מדהים בכל כך הרבה מובנים. קודם כל, הידיעה שאני יכול לעשות את זה שוב. ידעתי שהשקעתי בזה עבודה, אבל אתה לא יכול לדעת אם העבודה תביא לתוצאות שאתה מקווה להשיג. אני מאמין גדול בויזואליזציה. אני מאמין שאם אתה חולם על משהו, אתה יכול לגרום לזה לקרות. הראמבל היה ההגשמה של החלומות האלה והייתי צריך לעבוד בשביל להגשים אותם. כשאני צופה בזה עכשיו, זה מרגיש כאילו עבר עשור בגלל כל מה שקרה בעולם בינתיים, כל מה שאנחנו מתמודדים איתו ואני מקווה שנצא מזה. הגענו לרסלמניה וזה היה כל כך מוזר בשבילי, כי זה היה כל כך ריק וכל כך שקט וכל כך שונה מכל דבר אחר שחוויתי במובנים של הופעה, במיוחד בעולם הרסלינג. זה היה מוזר, זה היה קשה. אני אסיר תודה על כך שהיה לי יריב כמו רנדי אורטון, כי זה גרם למה שנראה כמו סיטואציה בלתי אפשרית להיראות אפשרי. אחר כך אנחנו מגיעים לבאקלש, ואני סופר מתרגש לזה. פשוט להכנס לזירה ולהתאבק, זה כל מה שרציתי לעשות. להכנס ולהחליף נעילות עם אחד מהטובים איי פעם. לא רציתי להפצע, אבל זה מה שקרה. לפעמים אני דוחף את עצמי יותר מידי, אבל ככה אני מתוכנת. ואז הגענו לכאן, לרויאל ראמבל הזה, ולא רציתי לשחזר את השנה שעברה, כי זה בלתי אפשרי. אנחנו לא יכולים לשחזר הפסקה של 9 שנים ואת סיפור הקאמבק הזה, אז חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכריז שאהיה בקרב ולהצהיר למה אדג' חוזר ומה הוא חוזר לעשות. אם הפרק הראשון בחצי השני של הסיפור שלי נקטע, מכאן אנחנו ממשיכים ולכאן רציתי להגיע. לקחת את הסיפור הזה וללכת... לאן שהוא ילך. אני מקווה שזה יהיה מספק, זו המטרה העיקרית."
- בראיון לפודקאסט "האנגל", אלוף הNWA ניק אלדיס נשאל לגבי האפשרות שהוא יופיע בAEW להגן על התואר שלו:
Edge כתב:"זה ברור שיש עניין בזה כי זה עולה המון. אני לא יכול לדבר בשמם, אבל אם הם מקשיבים למעריצים אני מתאר לעצמי שזה על הרדאר שלהם. אני באופן אישי חושב שאני מעדיף להמשיך לבנות את הNWA. אני מאוד בטוח בערך של אליפות העולם שלי. אני לא צריך להשוות אותה לחגורות אחרות בשביל להוכיח את הערך שלה. יש לי את דורי פאנק ג'וניור, הארלי רייס, ג'ק בריסקו, ריק פלייר, טרי פאנק, דאסטי רודס שיעשו את זה בשבילי. היסטוריה שנמשכת מאז 1905. אי אפשר לקנות או לזייף את זה. אני לא צריך שהטוויטר יאמת את הערך של האליפות שלי."
- MLW החתימו את מתאבק האינדיז קלווין טנקמן לחוזה בחברה. לפי דייב מלצר, MLW בונים מאוד על טנקמן והוא צפוי לקבל פוש משמעותי ולהכנס מהר מאוד לתמונת האליפות המרכזית עם ג'ייקוב פאטו.
- בראיון עם כריס ואן וליט, ג'ונת'ן קואצ'מן חשף שהוא לא רצה לעבוד בשולחן השדרנים עם החזרה שלו לWWE ב2016 ולא נהנה מהתקופה הזאת שלו בחברה.
קואצ'מן חשף שלאחר שעזב את ESPN, הכוונה שלו הייתה לעבור לקריירה כשדרן גולף, אבל הוא לא היה בטוח אם יוכל להשתלב בתחום באופן מיידי ולכן הוא הסכים להצעת חוזה מWWE ובחר לחזור לפרו רסלינג. קואצ'מן חשף שההתרגשות שלו ירדה מאוד מהר לאחר שהתחיל לעבוד בשולחן השדרנים. וינס לא רצה שקואצ'מן יחזור לדמות ההיל הישנה שלו, מכיוון שהוא חשש שזה יפגע בעתיד שלו מחוץ לחברה. קואצ'מן הבין את וינס, אבל לא היה מרוצה מההחלטה הזאת.
קואצ'מן ציין בנוסף שקורי גרייבס לא הרגיש בנוח לעבוד בצוות של שלושה שדרנים ביחד איתו ועם מייקל קול. הוא הבהיר שהוא וגרייבס מסתדרים מצויין, וזה פשוט היה הסידור שלא התאים לו.
- במהלך ראיון עם רסלינג INC, ויקטור (לשעבר חלק מאסנשן) חשף שהוא היה אחד המועמדים להצטרף לסטייבל המקורי של בריי וויאט בNXT איי שם בשנת 2013, אבל טריפל H התנגד לרעיון וצימד אותו לקונור.
ויקטור ציין שהוא היה פצוע באותה תקופה ולא היה בטוח בנוגע לעתיד שלו ברוסטר. הוא אמר שהיו אנשים מאחורי הקלעים שהאמינו הוא יהיה אידיאלי לתפקיד, אבל טריפל H חשב אחרת ואף אחד לא התווכח עם ההחלטה שלו.
- מתאבק WWF וWCW לשעבר, ברוס "בוץ'" ריד הלך לעולמו ביום שישי האחרון בגיל 66 כתוצאה מבעיות לב.
ריד היה שחקן פוטבול שפרש מהספורט לטובת פרו רסלינג בסוף שנות ה70. הפריצה שלו הגיעה ב1983, בטאג עם הג'אנקיארד דוג ופיוד נגד הראט פאק (טד דיביאסי וג'ים דאגן). ריד חתם בWWF ב1986 ביחד עם המנג'ר שלו, סליק, ועבר ריפאקג' לתפקיד של היל שחצן. הוא היה אמור לזכות באליפות הבין יבשתית ב1987, אך עזב את החברה לאחר שהרגיש שהלו''ז העמוס בדרכים מקשה עליו.
לאחר שעזב את הWWF, ריד הגיע לWCW וב1989 התחיל את הראן הכי משמעותי שלו - בטאג בשם דום ביחד עם רון סימונס. השניים החזיקו פעם אחת באליפות הזוגות של הNWA ולקחו חלק בפיוד נגד ה4 הורסמן. הטאג התפרק ב1991 וסימונס הביס את ריד בקרב כלוב שסיים את הפיוד בניהם. ריד עזב את WCW זמן קצר לאחר מכן והמשיך לעבוד בארגונים מקומיים עד הפרישה הסופית שלו מרסלינג ב2013.
לפי דייב מלצר, משפחתו של ריד יצרו קשר עם וויל הובס, שהיה המתאבק האהוב על ריד בימים האחרונים שלו, בשביל להגיד לו שריד אהב לצפות בו וראה בו גרסא חדשה של עצמו.

![[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]](https://i.ibb.co/jGZXpQD/1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif)

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)