Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 534 535 536 537 538 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,158
אשכולות: 9
Likes Given: 480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,351
08-12-2025, 11:05 AM
(08-12-2025, 10:17 AM)gilam כתב:  וינס לא הציע לברט חוזה חדש.
לגבי הדפיקה אני בצד של וינס דווקא.

הציע חוזה נמוך משמעותית כי לא יכל לעמוד באחד שחתם עליו או לתת לברט ללכת בחינם ל-WCW.
ברט הלך.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#5,352
08-12-2025, 11:51 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-12-2025, 11:51 AM על ידי Jon_M0xley.)
(08-12-2025, 10:33 AM)SaHBK כתב:  בדיוק הוא סביר פשוט, מיד קארד קלאסי הוא לא חומר מאיין אייונט בשום צורה ובטח שלא אליפות ראשית.
עצוב לומר את זה אבל אם כבר באלור אמור להיות הפוזיציה הזאת לא זיין ולא נייט.

באלור חייב את הדמות שלו מnxt אחרי ההיל טרן, זה דמות שיכולה לעבוד בראשי. הוא היה מטורף.
עצוב שהקהל לא נלחם עליו הוא שם בכיס את זיין ואת נייט.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,353
08-12-2025, 01:02 PM
(08-12-2025, 11:51 AM)Jon_M0xley כתב:  באלור חייב את הדמות שלו מnxt אחרי ההיל טרן, זה דמות שיכולה לעבוד בראשי. הוא היה מטורף.
עצוב שהקהל לא נלחם עליו הוא שם בכיס את זיין ואת נייט.

ללא ספק, אבל שמע לצערי אני אומר את זה כן? אני חושב שבאלור פשוט איבד את התשוקה להיות בפוזיציה הזאת ואני לגמרי יכול להבין אותו, נראה שבמצבו הנוכחי הוא נהנה וכל פעם שהוא דורך בזירה זה כאילו הוא לא מאבד את זה בכלל ומשנה לשנה לא רואים את ההבדל. כמו שאמרת גם הקהל סוג של ויתר עליו בתכלס.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,158
אשכולות: 9
Likes Given: 480
#5,354
08-12-2025, 02:09 PM
(08-12-2025, 11:51 AM)Jon_M0xley כתב:  עצוב שהקהל לא נלחם עליו הוא שם בכיס את זיין ואת נייט.

וינס מקמהן מעולם לא ראה בבאלור את הפרונט גאי שטריפל אייץ' ראה בו.
לרוע מזלו, למרות הצ'אנס שקיבל הוא נפצע בקרב הזכייה שלו ומבחינת וינס זה מחק אותו עד לרמה שהוא היה צריך לחזור ל-NXT.
למרות שטריפל אייץ' הוא זה שמחזיק במושכות, דיי ברור שפין באלור לא יזכה ל-redemption ברוסטר הראשי.
או שטריפל אייץ' התאכזב ממנו גם כן, או שהוא פשוט השלים עם העובדה שהוא לעד יהיה מיד-קארדר, אבל זה נראה שהוא אפילו לא מנסה כבר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#5,355
08-12-2025, 02:14 PM
(08-12-2025, 10:05 AM)SaHBK כתב:  אגב לומר את האמת ואל תהרגו אותי אבל, אני באמת באמת לא מבין מה כל ההייפ סביב נייט מתאבק די גנרי ומשעמם, מרגיש שהוא מנסה בכוח ..לא יודע לא מסתדר לי ואני כל פעם מנסה לבוא וכן לאהוב אותו אבל לא מצליח. במיוחד אחרי הפרק של ראו האחרון מרגיש לי מאוס, כאילו האנטר מנסה למלאות לו חובה או לעשות לו טובה. הוא מיד קארד קלאסי ולא מעבר.

לא מסכים איתך, אבל חלילה לא אהרוג אותך. הפורום נועד לדיונים.
נייט מתאבק סבבה ויודע להפעיל נהדר את הקהל. דווקא הוא הפייס הקלאסי שהייתי הולך עליו ולא זיין (או קודי. אופס. נפלט לי).

לגבי גונטר, הוא מתאבק מצויין ומפלצת. הוא פשוט נכוןה כל פעם מחדש מההתעקשות להפריד טיטאנים ולהפגיש אותם רק באירועים הגדולים באמת. בסוף הוא היה אלוף פעמיים בראו בלי להאבק ברולינס, מקיינטר, ריינס, ברייקר… פאנק הוא נפגש והפסיד. אני אפילו לא מצליח להזכר אם הוא נפגש מול זיין (אני זוכר שהוא לעג לו, לא זוכר מעבר). אין מה לעשות, אלוף דומיננטי מנצח מתאבקים דומיננטים.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 906
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,356
08-12-2025, 02:22 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-12-2025, 09:40 PM על ידי DDJ.)
גאנתר הוא דמות של פעם
הוא לא יכול להשתלב בעלילות כמו שצריך, הוא לא גמיש

יש לו מזל שיש איתו מתאבקים כמו רולינס, פאנק וחברי יום הדין
שיקחו את הפוקוס ממנו ויובילו לתוכנית טובה
כי בלעדיהם, אף אחד לא היה צופה בתוכנית
שגאנתר הוא העניין המוביל בה

גאנתר הוא דמות מוגבלת, אתה לא יכול להשאיר אותו בטופ יותר מדי בלי להינזק
זה דמות שלא מחזיקה מעמד ואתה צריך להתפוצץ איתה ולזרוק
ולדעתי גאנתר של היום כבר אחרי הפיצוץ.
אין יותר מדי מה לעשות איתו
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,357
08-12-2025, 08:05 PM
(08-11-2025, 09:42 PM)The Visionary כתב:  למה שאני ארגיש רע עבורו שבחר לעזוב את הWWE רגע לפני האטיטיוד? הוא קיבל שני חוזים, בחר בגבוה יותר והלך. זה שהם חירבנו לו את הקריירה שם זו בעיה שלו ושלהם, לא שלי.

מה שברט הארט עושה בשבועות האחרונים זה לחרבן על הביזנס מרוב מרירות ובעיקר על המתאבקים הצעירים. הוא לא מבין שהכל השתנה והוילון של האשליה הוסר.

בוכה על זה שגונת'ר אמר שהוא באמת מכאיב ליריבים שלו ושמתאבק אמיתי "לא עושה את זה". אמר שהצעירים צריכים ללמוד ממנו (ובוא, רובם גדלו עליו. אם הם היו רוצים להיות כמוהו, הם היו כמוהו). ברט הארט היה אולי המתאבק הכי טכני בעולם, רק שהביזנס לא מחפש רסלינג טכני, הוא מחפש שואו יותר היום.

אפשר בשורה התחתונה להגיד שמייקלס ניצח את הקרב הזה. הביזנס לגמרי הלך לכיוון שלו.

לא הכרתי את הדברים האחרונים שהוא אמר אבל כן, הוא אדם מריר ובכיין. אני עדיין לא חושב שזה יפגע במורשת שלו כמו שהאמירה ההזויה של טייקר "פעם בתקופה שלי המתאבקים היו דוקרים בחדר ההלבשה ואונסים את ג'רלד בריסקו מרוב שהם קשוחים, היום המתאבקים משחקים בבובות והם לא ערסים בכלל" לא פגעה במורשת שלו.

למרות זאת, אל תשכח שמדובר בבנאדם כמעט בן 70 אחרי שנים של רסלינג שפירקו לו את הגוף ופציעת צוואר שאילצה אותו לפרוש, הוא כנראה לא הכי צלול כשהוא מדבר על רסלינג. מעדיף לשפוט אותו לכף זכות, להתעלם מהזבל שיוצא לו מהפה ולזכור אותו כמה שהוא נתן בזירה. עם הוגאן (אני דוחף אותו שוב כי הוא הדוגמה ההפוכה) זה לא יכל לקרות בגלל שהוא היה הרבה יותר קיצוני בהתנהלות שלו מברט, לצערי.

ובשורה התחתונה אתה צודק לגמרי, מייקלס ניצח את הקרב הזה ביניהם. מייקלס גם לוקח אותו בזירה אגב, והוא מתאבק הזירה הטוב בכל הזמנים לדעתי (בלי קשר לדיון, אני סתם אוהב לציין את זה).

(08-11-2025, 09:35 PM)Roger כתב:  אולי הוא לא היה אוכל בכלל מהעוגה גם אם היה נשאר. הוא היה דמות אפורה ומשעממת מידי בשביל האטיטיוד ארה ווינס מקמהן לא רצה להשתמש בו כמו פעם. בגדול לא רואה איך אפשר להרגיש סימפטיה לגבי מישהו שבמקום 50 מיליון עשה 10 מיליון או וואטאבר. אין לי כוח כבר לכאלה ש״טובים״ בעיקר בגלל שאומרים כמה הם טובים אבל בפועל הם משעממים ואנדרוולמינגים, והיום זה בערך 98% מהמתאבקים בעולם לצערי אז לא צריך גם את ברט הארט.

אתה צודק ב-100% על חוסר היכולת שלו לדעתי להשתלב באטיטיוד, כדי שזה יקרה היינו צריכים לראות שינוי פאזה ברמת ההיל טרן של הוגאן ב-96 ולא בטוח שהארט היה מסוגל לזה.
בכל מקרה, אני לא מסכים שאי אפשר להרגיש סימפטיה כלפיו בגלל החוזים שהוא לקח. זה ספורט, גם בכדורגל כששחקנים שמרוויחים מיליונים מפסידים יש מסה של קהל שמרגיש סימפטיה כלפיהם. זה לא קשור לכסף. הארט נדפק במקרה הרע או סבל מחוסר מזל משווע במקרה הטוב, חארות כמו מייקלס של שנות ה-90 עשו מה שהם רוצים על הגב שלו ולמרות שהוא היה הבחור הטוב בבאקסטייג' הוא בסוף נזרק בצורה הכי פחות מכבדת שיש (בין אם זה באשמתו ובין אם לא, לא נכנס לזה), שלא לדבר על ההאשמות שלו בבגידה עם סאני והסירוב של מייקלס להחזיר לו טובה במניה 13 סתם כי הוא היה ילד זין.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#5,358
08-12-2025, 09:44 PM
(08-12-2025, 08:05 PM)master of doom כתב:  אתה צודק ב-100% על חוסר היכולת שלו לדעתי להשתלב באטיטיוד, כדי שזה יקרה היינו צריכים לראות שינוי פאזה ברמת ההיל טרן של הוגאן ב-96 ולא בטוח שהארט היה מסוגל לזה.
בכל מקרה, אני לא מסכים שאי אפשר להרגיש סימפטיה כלפיו בגלל החוזים שהוא לקח. זה ספורט, גם בכדורגל כששחקנים שמרוויחים מיליונים מפסידים יש מסה של קהל שמרגיש סימפטיה כלפיהם. זה לא קשור לכסף. הארט נדפק במקרה הרע או סבל מחוסר מזל משווע במקרה הטוב, חארות כמו מייקלס של שנות ה-90 עשו מה שהם רוצים על הגב שלו ולמרות שהוא היה הבחור הטוב בבאקסטייג' הוא בסוף נזרק בצורה הכי פחות מכבדת שיש (בין אם זה באשמתו ובין אם לא, לא נכנס לזה), שלא לדבר על ההאשמות שלו בבגידה עם סאני והסירוב של מייקלס להחזיר לו טובה במניה 13 סתם כי הוא היה ילד זין.

לברט הארט עצמו יש המון מזל ברסלינג. לאח שלו לא ממש היה. וזה לא ספורט.

ברט הארט הורד בקארד ומשחק עד היום על זה שכביכול דפקו אותו בזה שהוא איבד חגורה כשהמשפחה שלו בקהל. יכול להיות שזה יותר מורכב ויש עוד אלמנטים אבל זה מאוד לא משנה. האובדן של האח שלו זה סיפור אחר לגמרי, אבל אין לזה שום קשר לעסק ולבוקינג של רסלינג אלא לרשלנות ומזל מאוד רע.

אם אתה רוצה פרופורציות לאנשים שהיה להם מזל רע ובאמת נדפקו ברסלינג אז יש לך את דרוז או אשלי מאסרו.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
#5,359
08-12-2025, 10:15 PM
אני לא מאוד מתעניין בתקופה של ברט הארט, אבל בעיניי הוא התנאי המקדים לדולף זיגלר.
מתאבק זירה מעולה, שמשום מה חושב שבגלל שהוא כזה - מגיע לו להיות מס' 1, לא משנה מה ולמה.

יש סיבה שג'ון סינה תמיד אמר, שוב ושוב ושוב, שהמילה השנואה עליו בביזנס היא "מגיע". 
אין מתאבק, או בן אדם, ש"מגיע" לו משהו. את כל מה שבן אדם משיג הוא צריך לקחת. 

יש משהו משעשע בהתנגשות בינו לבין מייקלס. 
תחשבו על זה - ברט הארט עלה מכורח הרצון של וינס לבחור בבחור אחראי וטוב שקל לסמוך עליו. ברט הארט בחור נקי ומחונך, לא מזריק סטרואידים (נדיר ב1993), לא עושה בעיות, לא משתכר יותר מידי, לא עושה סמים. בן אדם של כבוד.
במובן מסוים זה מרגיש כאילו מייקלס נוצר כדי להיות האבן בגלגלים של ברט, טובע בסמים, חסר כבוד, מגעיל ודוחה, ואקטיבית טורח לזלזל בכל מי שהוא רואה. 

ומה עוד? מייקלס מוכשר יותר מברט.
אז ברט הוא האדם המכובד ביותר ברסלינג, והאדם היחיד שמוכשר ממנו הוא אדם דוחה שאקטיבית מזלזל בו. זו סיטואציה משעשעת שממש נועדה להוציא את ברט מדעתו.
ובסופו של דבר ברט נפל למלכודת הזאת, ובכך הפך את עצמו ללוזר נצחי.
קריירה שהייתה יכולה להיחגג בסופו של דבר תיזכר כטרגדיה. אך ורק כי ברט לא עמד בפיתוי לא להיות לוזר. 

בסופו של דבר סינה מסרב לדבר ב'מגיע' כי זו מילה שלוזרים אומרים, וזו הדרך של סינה להזכיר לעצמו שהוא צריך להיות ווינר.
ברט הארט? אני מניח ש"מגיע" לו יותר. והוא לוזר. 
הוא לוזר שעשה מיליונים וסחף מיליונים, שזה הלוזר הכי גדול שיכול להיות. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • NoamRR, The Visionary
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
#5,360
08-12-2025, 10:20 PM
אוסיף עוד 'תגיד את האמת':

הקריירה שג'יי אוסו הרס היא הקריירה של וולטר.
שימו לב איך מדברים על וולטר לפני ואחרי ג'יי אוסו.

האם זו אשמתו? 
לדעתי ממש לא. ג'יי אוסו זה חתיכת תיק מעפן לקבל לקראת רסלמניה. ברמה שוולטר היה ממש צריך לסרב לעבוד איתו.
אנשים לא מבינים שהדמות של וולטר היא 'הבוס האחרון' והדמות שלו עובדת הכי טוב כשהפייס שמולו הוא מתמודד הוא פייס טוב ואמין. ליטרלי הפורמט של ברוק לסנר.
הביאו לו פייס מחורבן מארץ המידקארדרים המבוגרים, ועכשיו הוא צריך להתמודד עם תפיסה מוטעית שהוא זה שהכשיל, כשבפועל וולטר נתן עבודה מצוינת מול ג'יי, וחוסר היכולת של ג'יי להתאמץ - הרס את הקריירה דווקא של וולטר. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 534 535 536 537 538 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 11:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר