07-14-2025, 08:56 PM
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
|
|
07-14-2025, 09:49 PM
(07-14-2025, 08:44 PM)Roger כתב: חחחחחחחח כן. סשה בנקס צריכה להיענש. מה כל כך קשה לתפוס? מי שעושה טעויות שעולות לקולגות בקריירה - ייענש. לא מוכן לשמוע את השטות הגמורה של ״טעויות קורות״. קרו כבר 2 טעויות שפלטשר גרם לאדם קול, פעם אחרי פעם. יש 0 השלכות שליליות ורק היגיון ב(שוב)השהיית פוש מאוד זמנית שתגרום לפלטשר להיות יותר בטוח בזירה (=מתאבק יותר טוב). לא מבין מה יש להתעקש כל כך. אתה באמת לא רואה את הצביעות כאן? AEW הארגון שנתן לדניאל לחזור לזירה כדי שיחתום אצלם כי WWE לא הסכימו לו להתאבק כי הוא באמפ אחד לא נכון מלהיות צמח הארגון שמרשה למתאבקים שארגונים אחרים לא לוקחים סיכון בריאותי לגביהם להתאבק. הארגון הזה יעניש מתאבק על טעות, הרי הבאמפ עצמו היה פאור בומב על הקצה של הזירה. אם הבטיחות חשובה לך אל תרשה להם לעשות את זה מלכתחילה. יותר מזה אדם קול עם עבר של זעזועי מוח למה הרשת לו לחזור מלכתחילה? הרי הנזק העיקרי הוא ארוך טווח ורואים אותו בעיקר שנים קדימה. להעניש מתאבק על משהו שנעשה בשוגג שאתה מסכן ביודעין מתאבקים זה צביעות. בטח ובטח שאתה עושה את זה תחת לחץ של חדר הלבשה שהשיקולים שלו הוא יריבות ספורטיבית אם לא יותר ובטח לא אקט חינוכי. חשוב לציין שמדובר באנשים מבוגרים בעלי דעה עצמאית ואין כאן ניסיון להאשים את הארגון אלא לציין צביעות אם אכן נעשה כאן אקט של עונש מה שאני לא בטוח שקרה כי דאסטין אגדה וראוי לחגורה הזאת ויותר ממנה.
07-15-2025, 01:32 AM
(07-14-2025, 06:37 PM)Bam Bam Bigelow כתב: הסיפור של אדג׳ מעניין רק אדם אחד שחושב שזה מגניב לקצר את השם משפחה שלו. ביום שבאם באם יקרא לעצמו ״ביג״ אפשר לסגור את הבאסטה.השינוי שם לקופ באמת היה גרוע. אני מסכים איתך במאה אחוז באם באם: אדג׳ צריך להיות חלק מהסיפור של ג׳יי וייט ולא להיפך. *ואם כבר מערבים מתאבק ותיק ומהותי מספיק בסטוריליין של מתאבק צעיר או מתאבק שהוא ההווה והעתיד של הארגון ובכללי בפרו רסלינג המתאבק הותיק צריך להיות חלק בסיפור של המתאבק הצעיר ולא להיפך. בנוגע למחלקת הזוגות של AEW. עם כל הכבוד לאדג׳ וכריסטיאן, FTR, היאנג באקס, Golden Lovers(אומגה ואיבושי). אדג׳ וכריסטיאן או אומגה ואיבושי כנראה היו מחזירים עניין למחלקה אבל כבר עבר זמנם וחייבים טאג טימס צעירים, רעבים ורעננים. אין ל-AEW סיבה לא ללכת עם The Cru(ליאו ראש ואקשן אנדרטי) פול גז. Top Flight מחליפים מנטורים כמו שאני מחליף גרביים. Private Party אולי כבר עזבו. לא עושים כלום עם ה-Dark Order(ג׳ון סילבר ואלכס ריינולדס). יש את Roppongi Vice(רוקי רומארו וטרנט בארטה, הם חלק מהסטייבל של דון קאליס). יש גם את הגאנז. יש את Gates Of Agony שהם חלק מהסטייבל של ריקושה. אני בעד להשאיר טאג טימס גם לאינדיז.
07-15-2025, 08:27 PM
07-15-2025, 08:47 PM
אכן קרב מזעזע אור גיבור אבל יש לי תחושה שנקבל אחריו אנגל גדול. אני לא יודע מי, אני לא יודע מה, אבל תחושה זה תחושה ואני מהמר שיקרה משהו גדול אחרי הקרב.
![]()
07-15-2025, 09:02 PM
(07-15-2025, 08:48 PM)KB24 כתב: סוג של פנטזי בוקינג - מתחילים בבנייה לבלאד אנד גאטס בפורבידן דור בבקשה לא, הקבוצות האלה לא צריכות להיפגש שוב. ![]()
07-15-2025, 09:11 PM
(07-15-2025, 09:02 PM)NaRRative כתב: בבקשה לא, הקבוצות האלה לא צריכות להיפגש שוב. פנטזי בוקינג כי זה יכול להיות מגניב לראות את הקרב הזה בלונדון אבל כן הם היו צריכים להביא פה יריב חדש להאנגמן ![]()
07-15-2025, 09:13 PM
(07-15-2025, 08:47 PM)NaRRative כתב: אכן קרב מזעזע אור גיבור אבל יש לי תחושה שנקבל אחריו אנגל גדול. אני לא יודע מי, אני לא יודע מה, אבל תחושה זה תחושה ואני מהמר שיקרה משהו גדול אחרי הקרב. כן אני שותף לתחושה, גם זה שהאירוע הבא זה FD זאת הזדמנות לעשות ריסט לכולם עם איזה פיוד מעבר לחודש לפני שחוזרים לכל מיני סיפורים שנזרעו. הייתי בכיף מריץ פה אנגל הפיכה של הדת' ריידרס על מוקסלי אחרי הקרב אם לא היינו מקבלים אנגל כמעט זהה באול-אין עם הפטריארכיה. פשוט זה ששניהם חוזרים להתאבק 4 ימים אחרי מרחץ הדמים שהלך שם קצת מעצבן במיוחד שזה אחד נגד השני ומחזיר את החשש שיפתחו תיבה שהייתה אמורה להיטרק, להיאטם ולהיזרק לים עם הניצחון של פייג'. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|