05-18-2025, 02:17 PM
בדיעבד, הסגמנט של MJF בוכה על הפטיש של טוני קהאן לגיים צ'יינג'רים מה-WWE היה בסה"כ ניסיון חיקוי עלוב לפייפבומב של פאנק ואני אתבייש אם אמצא תגובות שלי משווה בין השניים.
|
תגיד את האמת
|
|
05-18-2025, 02:17 PM
בדיעבד, הסגמנט של MJF בוכה על הפטיש של טוני קהאן לגיים צ'יינג'רים מה-WWE היה בסה"כ ניסיון חיקוי עלוב לפייפבומב של פאנק ואני אתבייש אם אמצא תגובות שלי משווה בין השניים.
05-18-2025, 03:38 PM
(05-18-2025, 02:17 PM)master of doom כתב: בדיעבד, הסגמנט של MJF בוכה על הפטיש של טוני קהאן לגיים צ'יינג'רים מה-WWE היה בסה"כ ניסיון חיקוי עלוב לפייפבומב של פאנק ואני אתבייש אם אמצא תגובות שלי משווה בין השניים. לגמרי לקח משם המון דברים לגמרי השתמש בהרבה נקודות שהקרדיט להן מגיע לפאנק אבל חיקוי עלוב? באמת? ![]()
05-18-2025, 05:08 PM
(05-18-2025, 03:38 PM)NovemberMan כתב: לגמרי לקח משם המון דברים כן. שוב, בדיעבד אני אומר, הבסיס לתת פרומו כזה עם תשוקה כזאת לא היה שם לדעתי. הוא אמר שם דברים נכונים, אבל עם איך שהסיפור התפתח עם MJF (ודוגרי, גם עם זה שהטיימינג היה מזעזע ופגע בוורדלו) אני חושב שזה היה ניסיון עלוב לשחזר משהו שעבד פעם, יכל לעבוד שוב בנסיבות מאוד מאוד ספציפיות, ותכל'ס, לא כזה רומנטי לבכות על כסף כשאתה גם ככה אחד הכוכבים הכי גדולים בארגון. **אני מדגיש בכל מקרה כדי למנוע דיון מיותר, הראייה שלי היא נטו במבט לאחור. אין לי ספק שכשהפרומו הזה יצא, התגובה שלי הייתה הרבה יותר חיובית ממה שאני חושב עליו עכשיו. פרומו סבבה, קצת הרבה יותר מדי מאולץ לטעמי.
05-19-2025, 10:37 AM
דרו מקנטייקר פאקינג כוכב. בדראפט הקרוב הוא חייב לעבור לראו ויאללה אליפות עולם.
![]()
05-19-2025, 10:43 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-19-2025, 10:48 AM על ידי The Visionary.)
(05-19-2025, 10:37 AM)SaHBK כתב: דרו מקנטייקר פאקינג כוכב. בדראפט הקרוב הוא חייב לעבור לראו ויאללה אליפות עולם. מקינטייר עבר לסמאקדאון לפני 3 חודשים, אין טעם להחזיר אותו ל-RAW. הוא צריך להתרחק מסת' רולינס והסטוריליין המרכזי של RAW שכולל גם CM פאנק. תן לו להפוך לאלוף ה-WWE ולהתמודד מול ג'ייקוב פאטו, קודי רודס ורנדי אורטון (למשל).
(05-19-2025, 10:43 AM)ser duncan the tall כתב: מקינטייר עבר לסמאקדאון לפני 3 חודשים, אין טעם להחזיר אותו ל-RAW. מאמין שכרגיל אתה צודק. רק יוסיף שלדעתי השינוי יהיה סינה לראו ג'יי לסמאק. ודרו כמו שאמרת ייקח ממנו את החגורה ויהפוך לטופ היל של סמאק. נ"ב: מה אתה חושב במקרא כזה על קודי עם המזוודה כדי שיוכל ללכת על החגורה של סינה למורות שהם יהיו בתוכניות שונות? או שאתה חושב שגם קודי יעבור לראו בגלל נטפליקס?
05-19-2025, 11:52 AM
(05-19-2025, 11:30 AM)gilam כתב: מאמין שכרגיל אתה צודק. רק יוסיף שלדעתי השינוי יהיה סינה לראו ג'יי לסמאק. ה-GO TO שלי זה להגיד שמי שיעבור ל-RAW זה דווקא קודי ולא סינה, נטו כי סינה הולך בדצמבר. מצד שני, אם אני לא טועה עוד כמה חודשים גם סמאקדאון עוברת לנטפליקס ב-US, אז זה לא שינוי כזה רלוונטי. ג'יי לא צריך לחזור לסמאקדאון כי זה להחזיר אותו לתבנית הבלודליין, יותר מדי מתאבקים נמצאים שם בתמונה: ג'ימי אוסו, סולו סיקואה, ג'ייקוב פאטו, ג'ף קוב ותכף הטונגות יחזרו. תשאיר את ג'יי ב-RAW וגם כשרומן ריינס יחזור להמשך הפיוד מול רולינס, אל תפגיש ביניהם יותר ממה שהסטוריליין מחייב. אני לא חושב שקודי צריך לקבל את המזוודה. מיין אבנטרים לא צריכים להחזיק אותה אלא אם יש ממש ממש מחסור בטאנלטים שרוצים לקדם, זה לא המקרה. קודי יכול לקבל קרב אליפות מתוקף מעמד, לא צריך מזוודה.
05-19-2025, 01:04 PM
(05-19-2025, 11:52 AM)ser duncan the tall כתב: ה-GO TO שלי זה להגיד שמי שיעבור ל-RAW זה דווקא קודי ולא סינה, נטו כי סינה הולך בדצמבר. מצד שני, אם אני לא טועה עוד כמה חודשים גם סמאקדאון עוברת לנטפליקס ב-US, אז זה לא שינוי כזה רלוונטי. ג'יי לא צריך לחזור לסמאקדאון כי זה להחזיר אותו לתבנית הבלודליין, יותר מדי מתאבקים נמצאים שם בתמונה: ג'ימי אוסו, סולו סיקואה, ג'ייקוב פאטו, ג'ף קוב ותכף הטונגות יחזרו. תשאיר את ג'יי ב-RAW וגם כשרומן ריינס יחזור להמשך הפיוד מול רולינס, אל תפגיש ביניהם יותר ממה שהסטוריליין מחייב. ממה שהבנתי ויכול להיות שאני טועה. נטפליקס יצטרכו לרכוש את זכויות השידור של סמאק וNXT בארה"ב אם ירצו בכך. מצד שני יש לWWE אינטרס גם לא להשאיר פנוי את משבצת השידורים בUSA לAEW עד כדי שיקול רכישת TNA ולהכניס אותה למשבצת שתתפנה אבל אלו שמועות. אנחנו יודעים שיהיה דראפט. אנחנו יודעים שנטפליקס ילחצו להביא כמה שיותר כוכבים לראו. השאלה היא האם WWE ילכו על הצערה של המחלקה וישימו בראש את דרו מצד אחד ונגיד קודי/פאנק/רומן/ג'יי מצד שני ולצידם מחלקת זוגות רותחת מחלקת נשים מאוד חזרה וסגל סינגלס צעיר עם מלו תיאורי וולר אובה טריק וכ"ו או שישתדלו לאזן עם ייתרון לראו בגלל שסמאק חוזרת לשעתיים בקרוב.
05-19-2025, 01:14 PM
(05-19-2025, 01:04 PM)gilam כתב: ממה שהבנתי ויכול להיות שאני טועה. נטפליקס יצטרכו לרכוש את זכויות השידור של סמאק וNXT בארה"ב אם ירצו בכך. אני חושב שאתה טועה. ה-WWE כבר לא משחקים במגרש של הרייטינג הליניארי. מהרגע שהם נכנסו לנטפליקס, ובשורה ארוכה מאוד של מדינות הם בטופ 10 לכל אורך השבוע, הם לא מודדים יותר ריייטינג של צפייה ליניארית. זה לא אומר שלא אכפת להם מזה, אבל זה מעיד כמה אנשים מעדיפים לצרוך אותם באופן חוקי עכשיו. בנוסף, נטפליקס מאפשרת להם משהו שלא היה קיים קודם - להיכנס למדינות בלי הסכם ספציפי איתם. תחשוב שכאן ספורט5 היו צריכים לעשות חוזה לסמאקדאון וחוזה נפרד ל-NXT. עכשיו הכל בנטפליקס. זה הרבה פחות כאב ראש ל-WWE. הם מקבלים את הכסף מנטפליקס ולא מתעסקים בבירוקרטיה של כל מדינה וחוקי השידור והחוזים שלה.
05-19-2025, 03:23 PM
לא מבין את התגובות של אנשים בפייסבוק או ביוטיוב על רסלינג ישראל, צוחקים שם על אנשים שהולכים לזה, צופים ואומרים שהם מנסים להיות wwe.
דייי כבר יא חבורה של אפסים, במדינה הזאת יש מספיק צרות, סופסוף נתנו לאנשים עוד משהו לברוח אליו מהצרות של היומיום |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|