04-09-2025, 12:15 PM
אם הבנתי נכון רסלמניה תהיה בשבת בלילה ובראשון בלילה נכון?
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41
|
|
04-09-2025, 12:15 PM
אם הבנתי נכון רסלמניה תהיה בשבת בלילה ובראשון בלילה נכון?
04-09-2025, 12:20 PM
(04-09-2025, 12:15 PM)Just Keep Fighting כתב: אם הבנתי נכון רסלמניה תהיה בשבת בלילה ובראשון בלילה נכון? יס בלילה שבין שבת לראשון ובלילה שבין ראשון לשני. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
04-09-2025, 03:02 PM
אני חייב להיות כנה - עם הביטול של רנדי נגד אוואנס וההחלטה ללכת על נייט נגד פאטו במקום פאטו נגד סולו, איכות הקארד יורדת משמעותית
שלא תבינו לא נכון אני בהייפ שיא לקראת הרסלמניה הזאת, אבל יש לנו פה לא מעט קרבות עם בילדים שנבנו רק בשבועים-שלוש האחרונים כמעט בלי סיפור מאחוריהם או רקע מעניין הרוסטר מפוצץ בטאלנט בקטע הזוי והיו יכולים להרכיב קארד *הרבה* יותר טוב ומפלצתי, אני חושב שתהיי רסלמניה טובה ואולי אפילו אהיה מופתע והיא תהיה מצוינת, אבל לדעתי זאת תיזכר כאחת מהרסלמניות עם פוטנציאל הקרבות הגדול ביותר שלא תוכננה נכון
04-09-2025, 08:23 PM
(04-09-2025, 12:10 PM)Sexy devil כתב: אם סינה לא יוצא פה אלוף אז חרא על רסלמניה אבל אמרת שתתבאס כי אם הוא יזכה לא יריעו לו
04-09-2025, 08:48 PM
רשמי -
לילה 1 : - קרב על אליפות ה-WWE לנשים - שארלוט פלייר נגד טיפאני סטראטון(אלופה) - קרב על אליפות העולם במשקל כבד - ג'יי אוסו נגד גונת'ר(אלוף) - CM פאנק נגד רומן ריינס נגד סת' רולינס לילה 2 : - קרב על אליפות העולם לנשים - ביאנקה בלאייר נגד איו סקיי(אלופה) נגד ריה ריפלי - קרב על אליפות ה-WWE - ג'ון סינה נגד קודי רודס(אלוף) ![]() תבכו
04-09-2025, 10:08 PM
הקרב המשולש על אליפות העולם לנשים הוא קרב מקולל.
בכנות הוא במירוץ לקרב הכי גרוע בקארד, וזה אפילו בלי ביילי בתור הקרב. אף אחד שם לא מוצגת כמו שצריך... ביאנקה בכלל נמצאת בעלילה אחרת עם נעומי ועם ג'ייד, שזו עלילה הרבה יותר מעניינת גם ככה. איו סקיי מוצגת בתור גלגל שלישי, בואו נזכור שהם שמו עליה את אליפות העולם החודש. ריפלי מוצגת בתור בכיינית מדופלמת שסתם הייתה בריונית כל הדרך לקרב הזה. ביאנקה וריפלי הן הכוכבות הגדולות ביותר של מחלקת הנשים כרגע, העובדה שכל אחת מהן סובלת מהעלילה הזאת, ושזה מרגיש קרב פשוט מעפן שמוציא את כל הרצון לראות אותו.. היה יכול להיות פה קרב ענקים, הם לא עמדו בפיתוי והלכו על המשולש, הקרב הזה הוא קרב מקולל.
04-09-2025, 10:50 PM
(04-09-2025, 11:25 AM)SweetChinMusic כתב: הסתכלתי על כל קארד של מניה שהיה ב15 שנה האחרונות. זה אולי הקארד הכי טוב. לא צריך ללכת רחוק מדי לך שנה אחת אחורה לך שנתיים אחורה לך שלוש שנים אחורה לך תשווה בין אוונס-אורטון-לוגאן US שנה שעברה לבין מה שיש עכשיו ותבין את ההבדל זה שיש טאלנט זה ידוע, זה שדופקים את הטאלנט בקרבות רנדומליים בקארד כאילו אנחנו בפאסטליין, זה הבעיה רסלמניה פח… ממש אני מחכה בקוצר רוח לסולו-נייט, גייבל-מיסטריו או גאנתר-ג׳יי
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
04-09-2025, 11:10 PM
(04-09-2025, 10:08 PM)SwitchBlade כתב: ביאנקה בכלל נמצאת בעלילה אחרת עם נעומי ועם ג'ייד, שזו עלילה הרבה יותר מעניינת גם ככה. זה למה אני מקווה שאיו תשמור. ריה וביאנקה כל כך עסוקות אחת בשניה וביאנקה גם עסוקה עם ג'ייד ונעומי. הן לא שמות לב לאיו עד שהיא מתחילה לתקוף, וגם תזכור שריה בחיים של ניצחה את איו. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|