02-19-2025, 12:31 AM
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
|
|
02-19-2025, 12:36 AM
(02-19-2025, 12:08 AM)lidoradir כתב: זה זהב : איזה צרחות היו ליד הבית שלי חבל לך על הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח
02-19-2025, 12:40 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-19-2025, 12:41 AM על ידי master of doom.)
אגב כתבתי שאמור להיות ערב משעמם של אלופות בסיכום משחק שלי אתמול.
לליגת האלופות עדיין יש את הקסם שלה. באיירן מינכן תפגוש את אתלטיקו מדריד או לברקוזן, כאשר היריבה השנייה תגיע מהמפגש בין ריאל מדריד למנצ'סטר סיטי. מקווה מאוד לדרבים לאומיים, בעיקר כי ריאל-אתלטיקו זה אחד המשחקים האהובים עליי. מי לא אוהב לראות שתי יריבות שנואות כותשות אחת את השנייה, ועוד במשך 180 דקות? תענוג. בנוגע לבארסה, בנפיקה מבטיחה העפלה ומי שתצטרף אליה קרוב לוודאי תהיה פאריס סן ז'רמן שתארח את ברסט עם יתרון 3-0 מהמשחק הראשון. בנפיקה או פאריס ישחקו מול בארסה או ליברפול, ככה שמובטח עוד משחק ענק בשמינית. קלאב ברוז' זה הזייה ואין לי מושג איך זה קרה, פשוט חירבון אדיר במכנסיים של אטלאנטה שממשיכה את היכולת הלא טובה שלה בליגה. ולחשוב שהיא כמעט ניצחה את בארסה, מה שהיה מקנה לה כרטיס לשמינית באופן אוטומטי. אפילו תיקו מול ריאל היה מספיק.
02-19-2025, 06:02 AM
(02-19-2025, 01:28 AM)lidoradir כתב: פרק ענק של הישרדות. בלבן: מצחיק אותי לראות את חבורת הכבשים של ציון ושי מתלהמים על איתמר רק בגלל שהוא בחר לעשות מהלך. הם עדיין לא מבינים שהם בהשרדות? רק להם מותר לעשות מהלכים? רק להם מותר לשקר ולבגוד? אפסים. לא יכול לשמוע אותם. דודיק עוד ליצן שאלוף בלזרוק הערות מהצד בזמן שהוא לא מבין כלום מהמשחק הזה. ![]()
02-19-2025, 07:18 AM
(02-19-2025, 12:08 AM)lidoradir כתב: זה זהב : חחחחחחחחח מליקסון כתב: "From the river to the sea you will watch the CL on TV" ![]()
02-19-2025, 08:29 AM
זוכרים שאז פרסמתי תחרות דאנקים רנדומלית במחצית משחק של קליבלנד
השבוע היה את האולסטארס ובתחרות ההטבעות לדעתי לא היו דאנקים טובים יותר ממה שהיה במחצית סתם משחק בnba אז מה הקטע של התחרות הטבעות האולסטארס אם זה כזה סגור ומצומצם? אךךך אךךך איזה אושר שסלטיק עפו
02-19-2025, 06:04 PM
היום ישוחקו ארבעת המשחקים שינעלו את הפלייאוף של ליגת האלופות. 2 מפגשים די גמורים, ב-2 האחרים יש על מה לשחק, והרבה.
המפגש הראשון שייערך ב-19:45 יפגיש את דורטמונד וספורטינג ליסבון בזיגנאל אידונה פארק. דורטמונד מגיעה עם יתרון 3-0 מפורטוגל, ואם לא תעשה דורטמונד סביר מאוד להניח שהיא תעפיל לשמינית הגמר. מעולם לא קרה שקבוצה איבדה יתרון 3-0 ממשחק חוץ, קשה לי להאמין שזה יקרה פה. המשחק השני שאתייחס אליו זה המפגש השני שכמעט בוודאות חתום ונעול, פאריס תארח את ברסט עם יתרון 3-0 ממשחק החוץ. הפריזאים ביכולת טובה לאחרונה כשעוסמאן דמבלה מציג את היכולת הטובה בקריירה שלו (23 שערים העונה, שיא אישי בפער עצום), אני לא חושב שיש סנאריו שברסט הופכת פה. עכשיו הגענו למשחקים המעניינים. פ.ס.וו איינדהובן תארח את יובנטוס בהולנד כשהיא בפיגור 2-1 מהמשחק באליאנץ. יובה בעונה קצת הזויה, היא רשמה קמפיין לא מזהיר באלופות שנחתם עם הפסד 2-0 בבית לבנפיקה ובליגה היא עם 13 תוצאות תיקו ב-24 משחקים (אבל רק הפסד אחד, לנאפולי בחוץ). פ.ס.וו לעומתה בעונה טובה בליגה, היא אמנם במקום השני בלבד בפיגור 2 נקודות מאייאקס אבל כבשה כבר 71 שערי ליגה ב-23 משחקים, ממוצע של למעלה מ-3 למשחק. באלופות היא גם רשמה קמפיין לא רע ביחס למעמדה עם ניצחון מרשים על ליברפול (גם אם ליברפול פתחה בהרכב משני) ותיקו בפאריס מול המקומיים. יש לציין גם שיובה ואיינדהובן נפגשו בבתים באיטליה, ויובה ניצחה 3-1. ההימור שלי: 2-2. יובה בשמינית אחרי לא מעט דפיקות לב. וה-משחק של היום, ריאל מדריד מארחת את מנצ'סטר סיטי עם יתרון 3-2 מהמשחק באנגליה בשבוע שעבר. בגדול, משחק שני בברנבאו כשאתה בפיגור זאת מכת מוות בליגת האלופות, לכן ריאל היא פייבוריטית ברורה. בנוסף, במשחק באנגליה ריאל הראתה עליונות בניגוד למפגשים הקודמים בין הקבוצות, והשילוב הזה של איכות ביחד עם הווינריות של ריאל באלופות עושים את המשימה של סיטי לקשה אפילו יותר. ולמרות זאת, אני כן מאמין שנראה משחק תחרותי. הסיבה הראשונה היא הנטייה של ריאל למשוך הכל לדקה ה-90, ולהסתבך בשאר המשחק (כמו שראינו באנגליה, בשנה שעברה בחצי הגמר מול באיירן ויותר מדי פעמים בשנים האחרונות). הסיבה השנייה היא ההתעסקות של ריאל בשופטים בשבוע האחרון, שחלחלה אפילו לשחקנים שחלקם פרסמו פוסטים על זה שהשיפוט לא לטובתם אבל הם צריכים להיאבק בכל זאת. חוסר ריכוז כזה לא יכול לתרום לאף קבוצה. ועדיין, יש יותר סיבות להמר על ריאל מאשר על סיטי. ההימור שלי: 3-1 ריאל. יהיה 1-1 עד בערך דקה 80, ואז יקרה הדבר הרגיל.
02-19-2025, 06:14 PM
02-19-2025, 06:22 PM
(02-19-2025, 06:04 PM)master of doom כתב: וה-משחק של היום, ריאל מדריד מארחת את מנצ'סטר סיטי עם יתרון 3-2 מהמשחק באנגליה בשבוע שעבר. בגדול, משחק שני בברנבאו כשאתה בפיגור זאת מכת מוות בליגת האלופות, לכן ריאל היא פייבוריטית ברורה. בנוסף, במשחק באנגליה ריאל הראתה עליונות בניגוד למפגשים הקודמים בין הקבוצות, והשילוב הזה של איכות ביחד עם הווינריות של ריאל באלופות עושים את המשימה של סיטי לקשה אפילו יותר. סיטי ללא מגן ימני, לריאל יש את ויניסיוס. סיטי עם סגל פצוע - כל הבלמים שלנו עם פציעה כזו או אחרת. סטונס הכי בריא והוא עם רגלי זכוכית. אקה ודיאס חזרו להתאמן שלשום בערך. ניקו הוא עדיין לא קשר אחורי ברמה של רודרי, ולצערי אני חושש שפפ כמו במשחק הקודם בשלב מסוים ישלב את גונדואן אז כל היתר לא משנה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|