Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

האירוע הבא | WWE WrestleMania 41

עמודים (214): « הקודם 1 ... 13 14 15 16 17 ... 214 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-16-2025, 03:17 AM
(02-15-2025, 07:26 PM)Jon_M0xley כתב:  מעדיף לראות:
קודי נגד רולינס/ מקנטייר/ פאנק מאשר לקבל סינה נגד קודי... אם מערבבים איכשהו סינה פאנק וקודי אז זה עוד יורד בגרון.
ולא, אני לא רוצה לקבל גם סינה נגד אורטון סתם כי זה נוסטלגי.
סינה אמור להפסיד במניה הזאת, אם זה יהיה במשולש עם קודי ופאנק סבבה, אם זה מול ברייקר, סבבה. סינה לא צריך לנצח פה אלא אם כן זה אורטון וגם אז הקרה לא יהיה כזה ואו.
(02-15-2025, 07:39 PM)master of doom כתב:  סינה-אורטון זאת טעות. סינה-קודי מסתמן כקרב יחסית מבאס בהתחשב בשאר האופציות שאפשר לשלב את קודי בהן (קודי-מקינטייר, משולש עם רולינס ופאנק, קודי-פאנק). זאת שאלה מצוינת מה לעשות עם סינה במניה בהתחשב בזה שהוא נראה די עגלה ואין הרבה אנגלים מעניינים עם קודי שאפשר לשלב אותו בהם. היחיד שבאמת יש לו זיקה מעניינת אליו זה פאנק, וחייבים בשלב מסוים לתת לשניהם להחזיק מיק אחד מול השני.

מה שבטוח בשבילי זה שריינס לא צריך להיות מעורב בתמונת האליפות עם קודי. ריינס-רולינס או ריינס-רולינס-פאנק נשמע לי מעולה.

האמת שדעתכם דיי מפתיעה אותי...
קודם כל אתם באמת חושבים שסינה צריך להפסיד ברסלמניה האחרונה שלו? אחריי שהרבה זמן לא השיג ניצחון מכבד ברסלמניה?
הוא חייב לסיים בטעם טוב ולהשאיר חותם, אוי ואבוי אם סוף הקריירה שלו תיזכר עם רצף הפסדים עלוב וכישלוני, זה לא מתאים לסינה ולדמות שהוא בנה לעצמו לאורך הקריירה

הטור פרישה הזה נועד בשביל לתת שנה אחת חזקה ועוצמתית אחרונה של סינה כמו בימים הטובים של סופר סינה, ולכפר על כל השנים האחרונות "החלשות" שהוא העדיף לקדם בהם מתאבקים אחרים מאשר לדאוג לLEGACY של עצמו
אז נכון הוא לא בכושר של פעם והשיא מאחוריו אבל הוא חוזר לשנה אחרונה מלאה בשביל להשאיר חותם טוב וממש לא בשביל להפסיד שוב הרבה (בטח שלא ברגעים הכי גדולים) ולא בשביל לקדם צעירים, כל השנים האחרונות הוא הזניח את התדמית של עצמו בשביל לשים אובר המון מתאבקים אחרים (ריינס, סולו, ת'אורי ואפילו את הפינד ז"ל)

אני מעריץ של סינה והוא המתאבק הכי אהוב עליי בכל הזמנים אז אולי אני טיפה משוחד אבל בלי קשר לזה אני בטוח שאני לגמרי צודק, איך אפשר שאשכרה בשנה האחרונה של סינה, לרצות שהוא יקדם אחריו על חשבונו ויפסיד ברגעים האחרונים הגדולים בקריירה שלו? גם אם הוא לא היה מהפייבוריטים שלכם בכל הזמנים הוא אגדה וזה הזמן לשים ריספקט על השם שלו ועל מה שהוא עשה וליהנות ממנו ברגעים האחרונים. בנוגע לכושר גם על דה רוק המון המון אנשים כולל רוב לא קטן פה בפורום הטילו ספק ענק על היכולת שלו והכושר שלו לפניי רסלמניה והוא השתיק את כולם ונתן קרב מלא של כמעט שעה ביכולת סופר מרשימה ומפתיעה לגילו. אז עכשיו שסינה חוזר בכושר ובידיעה שהוא בפול טיים ובמיוחד לאור העובדה שכל הקריירה שלו הוא היה סוס עבודה, אין לי בכלל ספק שהכושר והיכולת זה לא משהו שאמור להטריד מישהו.

ובחייאת, סינה נגד רנדי יהיה לא משהו? אז ברור שהם לא יתאבקו ויתנו יכולות בזירה כמו שהם עשו ב2010 שהיו בפריים, אבל עדיין הם יתנו שואו אגדי ותכלס ששני אגדות כאלה עומדים אחד מול השני בזירה אתה לא מצפה לראות קרב רסלינג ברמה הכי גבוהה עם הביצועים הכי מושלמים, מספיק ששני המתאבקים הגדולים האלה עם ההיסטוריה והשם והמעמד שלהם מתאבקים אחד מול השני אחרי כל כך הרבה זמן ועם סטוריליין מעניין וזה כבר עושה את זה EPIC, בטח ובטח שזה ברסלמניה ורנדי עדיין בכושר מצוין

להגיד שדרו נגד קודי זאת אופציה יותר טובה או מעניינת זה חתיכת דל"פ שאפילו הייתי אומר שתלוש מהמציאות. פאנק נגד קודי עוד איכשהו סבבה, אבל בגלל זה יש דיבור חזק על להפוך את הקרב לטריפל טרט, רעיון שאני אהיה לגמרי בעד בו למרות שתכלס לא היה אכפת לי לקבל משולש בין ריינס פאנק ורולינס ולהשאיר אחד על אחד קודי וסינה, ככה או ככה שתי האופציות יהיו מדהימות ואייקוניות בעיניי

ומעבר לזה חברים אתם שוכחים דבר אחד - זה פאקינג ר-ס-ל-מ-נ-י-ה
אני יודע שיש פה אנשים שאולי הדבר היחיד שאכפת להם זה מהרסלינג עצמו בזירה וכל הזמן אך ורק לקדם צעירים על חשבון פארטיימרים אבל בואו אני אנפץ לכם אשליה - באירוע כמו רסלמניה זה ממש לא השיקול המרכזי והחשוב עבור הארגון עצמו ועבור רוב האוהדים
ברסלמניה אנשים רוצים לראות את הקרבות הכי גדולים, אייקונים ומעניינים עם השמות הכי גדולים אחד מול השני. ולא עוד איזה קרב טכני מרשים שאפשר לקבל בכל שלב של השנה. אנשים רוצים לקבל קרבות שהם יוכלו לחזור לצפות בהם שוב פעם עוד כמה שנים לא רק בגלל שהם היו באיכות רסלינג הכי גבוהה שיש, אלא גם ובעיקר בגלל שהיה מדובר על טופ טופ סופרסטארים אחד מול השני, שכנראה בשום שלב אחר של השנה או אפילו של ההיסטוריה הם לא היו פוגשים אחד את השני, ולזה קוראים DREAM MATCH

אז אתם רוצים להגיד לי שקודי נגד דרו או קודי נגד ריינס\רולינס (שוב פעם...) זה קרב יותר מוכר ויותר מעניין מאשר קודי נגד סינה? HELL NO
כולם יודעים שסינה נגד קודי זה הקרב היותר מעניין, יותר מרגש, והקרב שימכור הרבה יותר כרטיסים - כי זה יותר טוב לאירוע כמו רסלמניה נקודה, זאת הסיבה לא משנה איך ינסו להפוך את זה בצורה עקומה נגד סינה או נגד לא משנה מי. זה מה שאנשים רוצים לראות באירוע כמו רסלמניה ומי שלא מבין את זה כנראה לא מבין מה זה WWE עד הסוף.

בשורה התחתונה - סינה נגד קודי יהיה קרב אדיר שלדעתי ללא ספק יכנס לספרי ההיסטוריה, מסוג הקרבות שיהיה כיף בעוד כמה שנים לחזור לצפות בהם ולהיזכר
ומעבר לזה כמו שכבר הדגשתי - סינה חוזר בטור הפרישה בשביל ללכת ALL IN, לא בשביל להשפיל את עצמו יותר, לא בשביל לקדם אחרים על חשבונו יותר, ולא בשביל להוריד עוד יותר מהערך של הקריירה הגדולה שלו. הוא בא בשביל לזכות באליפות פעם נוספת, לשבור את השיא ולהשאיר חותם גדול בארגון אחריי שנים של "הזנחה" של המעמד שלו.
לקראת סוף טור הפרישה ברגעים האחרונים אין לי ספק שסיכוי סביר שהוא יעשה רגע של PASS THE TORCH למתאבק צעיר, אבל עד אז הוא בא בשביל לרמוס ולהיות מספר אחד, ומי שחושב אחרת יגלה שהוא טועה עם הזמן. אין לי בכלל צל של ספק לגבי זה

סינה נגד קודי
פאנק נגד רולינס נגד ריינס

סינה נגד קודי נגד פאנק
רולינס נגד ריינס

99% שזה יהיה אחת מהאופציות האלה ולא משנה איזה אופציה נקבל, דבר אחד בטוח - יהיו לנו שני מיין איוונטים אדירים, אייקונים והיסטורים (לא פחות משנה שעברה)
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-16-2025, 07:14 AM
(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  סינה

אכן כן, סינה אמור להפסיד במניה האחרונה שלו.
זה לא יגרום לו לסיים את הקריירה ברע, סינה יזכה באליפות שלו אבל זה בהמשך הטור פרישה שלו. כל מה שיקרה עכשיו זה בנייה להמשך, בא לראמבל וזילזל בג'יי בסוף ואיבד פוקוס והופ הודח. בצ'יימבר הוא התנהג כמו היל ופשוט הכריז שבגלל שהוא סינה הוא בפנים(מתי זה קרה? הוא הרי בעד עבודה קשה לא?) אני חושב שיקרה גם משהו כזה והוא יודח ברול אפ מפתיע כי הוא לא יהיה מוכן לזה בגלל שגם שם הוא יאבד פוקוס. זה שלא יהיה לו קרב במניה ברמה של אליפות במאיין איבנט זה כאפה שהוא צריך לעכל וזה יבנה את הכל כמו שניב אמר לזכייה שלו בסאמרסלם בלילה השני ושבירת השיא.

במניה הוא יכול לקבל קרב גדול נגד ברייקר נגיד, או אפילו להכנס למשולש עם קודי ופאנק אבל להפסיד(אפשר להצמיד את פאנק ולא את סינה).
אבל לקבל סינה נגד רודס אחד על אחד זה לא קרב שלדעתי לא כזה מעניין כמאיין איבנט... ובגלל שזאת המניה האחרונה של סינה זה לא אומר שהוא חייב לקבל את המאיין איבנט(מבאס אותי להגיד את זה כי גם אני גדלתי עליו).
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,185
אשכולות: 9
Likes Given: 487
02-16-2025, 11:52 AM
(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  אתם באמת חושבים שסינה צריך להפסיד ברסלמניה האחרונה שלו?

כן. הביזנס הזה חי ונושם על מתאבקים שמוציאים אובר את הדור הבא. בלי זה, אתה לא יכול להתקדם. לא תמיד זה עובד ולא תמיד המתאבק שמנסים להוציא אובר מוכיח את עצמו לאורך זמן (למשל ת'יאורי כרגע), אבל ככה בונים מתאבק. הוא צעיר שמנצח מבוגר עם רזומה. בלי JBL ששם את הכתפיים לסינה - אין ג'ון סינה. בלי ברוק לסנר וטריפל אייץ' ששמים את הכתפיים לרומן ריינס - אין רומן ריינס. כשמתאבק מסרב להוציא אובר את הדור הצעיר יותר, אתה נתקע עם האלק הוגאן בגיל 90 שחושב שהוא רלוונטי.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  הוא חייב לסיים בטעם טוב ולהשאיר חותם, אוי ואבוי אם סוף הקריירה שלו תיזכר עם רצף הפסדים עלוב וכישלוני,

אליפות 17, ריין של 3-4 חודשים ולשים את הכתפיים לדור הבא - זה הכי מכובד שמתאבק יכול לבקש או לדרוש.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  הטור פרישה הזה נועד בשביל לתת שנה אחת חזקה ועוצמתית אחרונה של סינה כמו בימים הטובים של סופר סינה, ולכפר על כל השנים האחרונות "החלשות" שהוא העדיף לקדם בהם מתאבקים אחרים מאשר לדאוג לLEGACY של עצמו

סופר סינה בגיל 47-48 לא יכול להתקיים. הטור האחרון לא נועד לתת שנה אחרונה חזקה ועוצמתית, ועובדה שג'ון בעצמו לא נמצא כל שבוע בתכנית כדי להיות חזק ועוצמתי.
הלגסי של ג'ון סינה היא מהטופ 5 בביזנס, ויש שיגידו שהיא הגדולה ביותר ברגע שהוא יזכה באליפות 17.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  אולי אני טיפה משוחד אבל בלי קשר לזה אני בטוח שאני לגמרי צודק, איך אפשר שאשכרה בשנה האחרונה של סינה, לרצות שהוא יקדם אחריו על חשבונו ויפסיד ברגעים האחרונים הגדולים בקריירה שלו? גם אם הוא לא היה מהפייבוריטים שלכם בכל הזמנים הוא אגדה וזה הזמן לשים ריספקט על השם שלו ועל מה שהוא עשה וליהנות ממנו ברגעים האחרונים. בנוגע לכושר גם על דה רוק המון המון אנשים כולל רוב לא קטן פה בפורום הטילו ספק ענק על היכולת שלו והכושר שלו לפניי רסלמניה והוא השתיק את כולם ונתן קרב מלא של כמעט שעה ביכולת סופר מרשימה ומפתיעה לגילו. אז עכשיו שסינה חוזר בכושר ובידיעה שהוא בפול טיים ובמיוחד לאור העובדה שכל הקריירה שלו הוא היה סוס עבודה, אין לי בכלל ספק שהכושר והיכולת זה לא משהו שאמור להטריד מישהו.

בגלל שאתה משוחד אתה לא רואה שאתה טועה אחי. אני לא רוצה שג'ון סינה יפסיד 100% מהקרבות שלו, אני רוצה שהוא ינצח מתי שזה חשוב וכרגע החשוב הזה הוא לא רסלמניה, אלא סאמרסלאם. כי אחרת אתה תקוע עם ג'ון סינה ל-9 חודשים של כלום ושום דבר. דה רוק לא סחב קרב של שעה, הוא היה בקרב זוגות עם 3 מהטאלנטים הכי טובים בעולם שיגרמו גם לריק פלייר להיראות טוב.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  להגיד שדרו נגד קודי זאת אופציה יותר טובה או מעניינת זה חתיכת דל"פ שאפילו הייתי אומר שתלוש מהמציאות. פאנק נגד קודי עוד איכשהו סבבה, אבל בגלל זה יש דיבור חזק על להפוך את הקרב לטריפל טרט, רעיון שאני אהיה לגמרי בעד בו

בזה אתה צודק. סינה צריך להיות בטריפל טרט' על האליפות, הוא לא חייב להיות מוצמד (לדעתי גם לא צריך), אבל פאנק צריך לצאת משם עם החגורה ולא סינה.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  ומעבר לזה חברים אתם שוכחים דבר אחד - זה פאקינג ר-ס-ל-מ-נ-י-ה
אני יודע שיש פה אנשים שאולי הדבר היחיד שאכפת להם זה מהרסלינג עצמו בזירה וכל הזמן אך ורק לקדם צעירים על חשבון פארטיימרים אבל בואו אני אנפץ לכם אשליה - באירוע כמו רסלמניה זה ממש לא השיקול המרכזי והחשוב עבור הארגון עצמו ועבור רוב האוהדים
ברסלמניה אנשים רוצים לראות את הקרבות הכי גדולים, אייקונים ומעניינים עם השמות הכי גדולים אחד מול השני. ולא עוד איזה קרב טכני מרשים שאפשר לקבל בכל שלב של השנה. אנשים רוצים לקבל קרבות שהם יוכלו לחזור לצפות בהם שוב פעם עוד כמה שנים לא רק בגלל שהם היו באיכות רסלינג הכי גבוהה שיש, אלא גם ובעיקר בגלל שהיה מדובר על טופ טופ סופרסטארים אחד מול השני, שכנראה בשום שלב אחר של השנה או אפילו של ההיסטוריה הם לא היו פוגשים אחד את השני, ולזה קוראים DREAM MATCH

זה לא מה שאנשים רוצים לראות ברסלמניה, זה מה שאתה רוצה לראות ברסלמניה וזה בסדר. בגלל זה רסלמניה היא שני לילות, כי ה-WWE מנסים לקלוע ככה שלכל אחד יהיה לפחות משהו אחד שתופס אותו באירוע הזה. רסלמניה אבל, לפי ההגדרה של ה-WWE, זה המקום שבו נולדים כוכבים. בלי רסלמניה מומנט, אין כוכב אמיתי. בגלל זה ג'ון חייב להפסיד אם הוא בקרב על התואר, כי לג'ון סינה יש לא מעט רגעים כאלו (זכייה מול JBL, ניצחונות על שון מייקלס, טריפל אייץ', אדג' וביג שואו, בטיסטה, דה רוק, הצעת נישואין). ג'ון סינה צריך את הרגע של הזכייה ה-17, אבל בלונג ראן, בסאמרסלאם ה-WWE ירוויחו מזה יותר מאשר ברסלמניה. זה אחלה רסלמניה מומנט, ואני לא אתווכח על זה אפילו לשנייה, אבל ה-WWE רוצים שסאמרסלאם יהיה "הרסלמניה של הקיץ" (אמירות שלהם כבר שנים), והם הופכים אותו גם לאירוע של שני ערבים. אז ג'ון סינה זוכה בתואר בערב השני? סאמרסלאם ברגע הזה הופך להיות בשורה אחת עם רסלמניה.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  זה מה שאנשים רוצים לראות באירוע כמו רסלמניה ומי שלא מבין את זה כנראה לא מבין מה זה WWE עד הסוף.

זו זווית אחת להסתכל על העניין, לא היחידה.

(02-16-2025, 03:17 AM)Cenation כתב:  סינה חוזר בטור הפרישה בשביל ללכת ALL IN, לא בשביל להשפיל את עצמו יותר, לא בשביל לקדם אחרים על חשבונו יותר, ולא בשביל להוריד עוד יותר מהערך של הקריירה הגדולה שלו. הוא בא בשביל לזכות באליפות פעם נוספת, לשבור את השיא ולהשאיר חותם גדול בארגון אחריי שנים של "הזנחה" של המעמד שלו.

מעולה, זה אחלה סיפור לריצה של ג'ון סינה כהיל. אני בעד. אבל כל עוד הוא פייס, אז בגיל 48 ג'ון סינה שבא להיות ALL IN לא יכול להתמודד בזירה עם הצעירים שהגוף שלהם נמצא בפריים, בטח לא מול החזקים ביותר שמתמודדים כל שבוע בזירה בזמן שג'ון סינה עושה סרטים ובמקום להילחם נמצא בפרמיירות.

ועוד משהו חשוב שאתה חייב לזכור - ג'ון סינה מאז ותמיד היה השחקן מספר 1 של ה-WWE. הוא תמיד שם אותם בראש סדר העדיפויות. נכון, היו שנים שזה נראה שהוא קובר טאלנטים עבור עצמו, ואין לי ספק שיש בזה מן האמת, אבל תמיד כשה-WWE היו צריכים אותו הוא היה שם. בגלל זה גם אין לי ספק שהטור פרידה שלו לא יהיה בסימן "ג'ון סינה הוא סופר סינה גם לקראת גיל 50", כי אם זה היה הכיוון, הוא היה מנצח בראמבל כבר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,750
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
02-16-2025, 01:44 PM
אני דווקא לא חושב שסינה חייב להפסיד במניה האחרונה שלו. זה תלוי סטוריליין בעיניי. אם העלילה תדרוש ניצחון של סינה, אני בעד. להפסיד לג'ון סינה זאת לא בושה, ויכול גם לקדם מתאבקים. מעבר לזה כתבתי פה הרבה (לדעתי בתגיד את האמת) כמה הניצחונות של ת'אורי וסולו עליו היו חסרי תועלת ולא תרמו להם כלום, כי העלילה מסביב הייתה ריקה.

הכל תלוי באיזה כיוון טריפל H יחליט לנתב את העלילה מסביב לסינה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,913
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-16-2025, 03:44 PM
הדרך היחידה שנקבל סינה אורטון זה רק אם אורטון בא בהפתעה ומביא לסינה rko בצאמבר הרי הוא לא יחזור לKo שעסוק עם סמי
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
02-16-2025, 03:50 PM
(02-16-2025, 03:44 PM)Sexy devil כתב:  הדרך היחידה שנקבל סינה אורטון זה רק אם אורטון בא בהפתעה ומביא לסינה rko בצאמבר הרי הוא לא יחזור לKo שעסוק עם סמי

ולמה שזה יקרה? סמי ואואנס יתאבקו בציימבר ואז אורטון פנוי לקרב עם אואנס במניה.
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-16-2025, 04:01 PM
(02-16-2025, 03:50 PM)Jon_M0xley כתב:  ולמה שזה יקרה? סמי ואואנס יתאבקו בציימבר ואז אורטון פנוי לקרב עם אואנס במניה.

כי הם רוצים סמי נגד Ko ברסלמניה.ואם רנדי לא יפריע לסינה בצאמבר אז לא נראה לי שרנדי יהיה בכלל ברסלמניה.

ואגב קראתי תגובות האם סינה צריך להפסיד ברסלמניה האחרונה שלו.
לדעתי הם רוצים לעשות ברסלמניה פאנק קודי סינה כדאי שפאנק ינצח.
ככה שאם זה קרב משולש אין פה הפסד או ניצחון לסינה הרי זה לא קרב אחד על אחד
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
02-16-2025, 09:34 PM
(02-16-2025, 07:14 AM)Jon_M0xley כתב:  אכן כן, סינה אמור להפסיד במניה האחרונה שלו.
זה לא יגרום לו לסיים את הקריירה ברע, סינה יזכה באליפות שלו אבל זה בהמשך הטור פרישה שלו. כל מה שיקרה עכשיו זה בנייה להמשך, בא לראמבל וזילזל בג'יי בסוף ואיבד פוקוס והופ הודח. בצ'יימבר הוא התנהג כמו היל ופשוט הכריז שבגלל שהוא סינה הוא בפנים(מתי זה קרה? הוא הרי בעד עבודה קשה לא?) אני חושב שיקרה גם משהו כזה והוא יודח ברול אפ מפתיע כי הוא לא יהיה מוכן לזה בגלל שגם שם הוא יאבד פוקוס. זה שלא יהיה לו קרב במניה ברמה של אליפות במאיין איבנט זה כאפה שהוא צריך לעכל וזה יבנה את הכל כמו שניב אמר לזכייה שלו בסאמרסלם בלילה השני ושבירת השיא.

במניה הוא יכול לקבל קרב גדול נגד ברייקר נגיד, או אפילו להכנס למשולש עם קודי ופאנק אבל להפסיד(אפשר להצמיד את פאנק ולא את סינה).
אבל לקבל סינה נגד רודס אחד על אחד זה לא קרב שלדעתי לא כזה מעניין כמאיין איבנט... ובגלל שזאת המניה האחרונה של סינה זה לא אומר שהוא חייב לקבל את המאיין איבנט(מבאס אותי להגיד את זה כי גם אני גדלתי עליו).

(02-16-2025, 11:52 AM)ser duncan the tall כתב:  כן. הביזנס הזה חי ונושם על מתאבקים שמוציאים אובר את הדור הבא. בלי זה, אתה לא יכול להתקדם. לא תמיד זה עובד ולא תמיד המתאבק שמנסים להוציא אובר מוכיח את עצמו לאורך זמן (למשל ת'יאורי כרגע), אבל ככה בונים מתאבק. הוא צעיר שמנצח מבוגר עם רזומה. בלי JBL ששם את הכתפיים לסינה - אין ג'ון סינה. בלי ברוק לסנר וטריפל אייץ' ששמים את הכתפיים לרומן ריינס - אין רומן ריינס. כשמתאבק מסרב להוציא אובר את הדור הצעיר יותר, אתה נתקע עם האלק הוגאן בגיל 90 שחושב שהוא רלוונטי.

אליפות 17, ריין של 3-4 חודשים ולשים את הכתפיים לדור הבא - זה הכי מכובד שמתאבק יכול לבקש או לדרוש.

סופר סינה בגיל 47-48 לא יכול להתקיים. הטור האחרון לא נועד לתת שנה אחרונה חזקה ועוצמתית, ועובדה שג'ון בעצמו לא נמצא כל שבוע בתכנית כדי להיות חזק ועוצמתי.
הלגסי של ג'ון סינה היא מהטופ 5 בביזנס, ויש שיגידו שהיא הגדולה ביותר ברגע שהוא יזכה באליפות 17.

בגלל שאתה משוחד אתה לא רואה שאתה טועה אחי. אני לא רוצה שג'ון סינה יפסיד 100% מהקרבות שלו, אני רוצה שהוא ינצח מתי שזה חשוב וכרגע החשוב הזה הוא לא רסלמניה, אלא סאמרסלאם. כי אחרת אתה תקוע עם ג'ון סינה ל-9 חודשים של כלום ושום דבר. דה רוק לא סחב קרב של שעה, הוא היה בקרב זוגות עם 3 מהטאלנטים הכי טובים בעולם שיגרמו גם לריק פלייר להיראות טוב.

בזה אתה צודק. סינה צריך להיות בטריפל טרט' על האליפות, הוא לא חייב להיות מוצמד (לדעתי גם לא צריך), אבל פאנק צריך לצאת משם עם החגורה ולא סינה.

זה לא מה שאנשים רוצים לראות ברסלמניה, זה מה שאתה רוצה לראות ברסלמניה וזה בסדר. בגלל זה רסלמניה היא שני לילות, כי ה-WWE מנסים לקלוע ככה שלכל אחד יהיה לפחות משהו אחד שתופס אותו באירוע הזה. רסלמניה אבל, לפי ההגדרה של ה-WWE, זה המקום שבו נולדים כוכבים. בלי רסלמניה מומנט, אין כוכב אמיתי. בגלל זה ג'ון חייב להפסיד אם הוא בקרב על התואר, כי לג'ון סינה יש לא מעט רגעים כאלו (זכייה מול JBL, ניצחונות על שון מייקלס, טריפל אייץ', אדג' וביג שואו, בטיסטה, דה רוק, הצעת נישואין). ג'ון סינה צריך את הרגע של הזכייה ה-17, אבל בלונג ראן, בסאמרסלאם ה-WWE ירוויחו מזה יותר מאשר ברסלמניה. זה אחלה רסלמניה מומנט, ואני לא אתווכח על זה אפילו לשנייה, אבל ה-WWE רוצים שסאמרסלאם יהיה "הרסלמניה של הקיץ" (אמירות שלהם כבר שנים), והם הופכים אותו גם לאירוע של שני ערבים. אז ג'ון סינה זוכה בתואר בערב השני? סאמרסלאם ברגע הזה הופך להיות בשורה אחת עם רסלמניה.

זו זווית אחת להסתכל על העניין, לא היחידה.

מעולה, זה אחלה סיפור לריצה של ג'ון סינה כהיל. אני בעד. אבל כל עוד הוא פייס, אז בגיל 48 ג'ון סינה שבא להיות ALL IN לא יכול להתמודד בזירה עם הצעירים שהגוף שלהם נמצא בפריים, בטח לא מול החזקים ביותר שמתמודדים כל שבוע בזירה בזמן שג'ון סינה עושה סרטים ובמקום להילחם נמצא בפרמיירות.

ועוד משהו חשוב שאתה חייב לזכור - ג'ון סינה מאז ותמיד היה השחקן מספר 1 של ה-WWE. הוא תמיד שם אותם בראש סדר העדיפויות. נכון, היו שנים שזה נראה שהוא קובר טאלנטים עבור עצמו, ואין לי ספק שיש בזה מן האמת, אבל תמיד כשה-WWE היו צריכים אותו הוא היה שם. בגלל זה גם אין לי ספק שהטור פרידה שלו לא יהיה בסימן "ג'ון סינה הוא סופר סינה גם לקראת גיל 50", כי אם זה היה הכיוון, הוא היה מנצח בראמבל כבר.
מכבד את התגובות והדעות שלכם, בלי קשר תמיד אבל תמיד אני אוהב לשמוע דעות שונות משלי של אנשים שמבינים עניין

כמו שאתם מבינים אני פחות מסכים איתכם בנושא הזה, ולדעתי גם המציאות בהמשך השנה תוכיח את זה
מקווה מאוד שאני לא טועה בשביל שלא אתאכזב מדי כי כן יש לי ציפיות גבוהות מסינה בחודשים האחרונים שלו

מאחל לכולנו שנהנה כמה שיותר ממנו

הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-16-2025, 09:40 PM
(02-16-2025, 09:34 PM)Cenation כתב:   
מכבד את התגובות והדעות שלכם, בלי קשר תמיד אבל תמיד אני אוהב לשמוע דעות שונות משלי של אנשים שמבינים עניין

כמו שאתם מבינים אני פחות מסכים איתכם בנושא הזה, ולדעתי גם המציאות בהמשך השנה תוכיח את זה
מקווה מאוד שאני לא טועה בשביל שלא אתאכזב מדי כי כן יש לי ציפיות גבוהות מסינה בחודשים האחרונים שלו

תגיד.
מה דעתך בתור מארק של סינה אני טוען שהוא יקח את מאני דה בנק
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
02-16-2025, 10:36 PM
(02-16-2025, 09:34 PM)Cenation כתב:   

אל תדאגגג אתה תהנה מסינה, כולנו נהנה הוא הולך לקבל סיפור פרישה מהאגדות + שובר את השיא של פלייר(פשוט לא במניה Heart )
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Cenation
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (214): « הקודם 1 ... 13 14 15 16 17 ... 214 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 03:11 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר