09-01-2021, 09:50 AM
- הקרב המפוקשש של שארלוט פלייר נגד ניה ג'אקס ללא ספק היה הקרב הכי מדובר של ראו השבוע.
לפי האינסיידר, הקרב אכן ירד לרמת השוט לאחר כמה מהלכים מפוקששים וקצר בתקשורת בין פלייר לג'אקס שהוביל לכמה סטירות ואגרופים אמיתיים. לקראת הסוף, הקרב חזר למסלול והסתיים עם הסיום המקורי שתוכנן. נאמר שלאחר הקרב, לא היו שום בעיות מאחורי הקלעים והעניין פשוט נרגע.
- לפי האינסיידר, יום שני היה אחד הימים הארוכים של צוות הקריאטיב מזה המון זמן. וינס מקמה'ן היה נורא לא מרוצה מהתסריט המקורי של ראו, וקרע את התסריט מספר פעמים - כולל השכתובים הראשוניים. וינס דרש מצוות הקריאטיב להעלות בפניו רעיונות חדשים לתוכנית - הוא שמע כמה רעיונות, אבל דחה את כולם לפני שקבע את הכיוון לתוכנית בעצמו שעתיים לפני העליה של התוכנית לשידור.
לפי מקור אחד שהיה חלק מהתהליך - וינס היה הכי כועס שאותו אדם איי פעם ראה אותו ביום של תוכנית.
- המיז ואלכסה בליס הם שני מתאבקים שבלטו בהעדרותם בתוכנית של ראו השבוע.
אלכסה בליס אישרה בטוויטר שהיא אכן הייתה מאחורי הקלעים בתוכנית. לפי פול דייביס, בליס הייתה מתוכננת במקור לקחת חלק בתוכנית, אך נותרה בחוץ בסופו של דבר לאחר כל השינויים במהלך היום.
באשר למיז - לפי האינסיידר, הוא לא היה מאחורי הקלעים לאורך כל היום, ונכון לעכשיו לא ידוע מה הייתה הסיבה להעדרות שלו.
- עם התוכנית הגדולה של ראמפייג' ביונייטד סנטר, והתוכנית המתקרבת של דיינמייט באיצטדיון ארתור אש בחודש ספטמבר - נראה שAEW צברו לעצמם קצת מומנטום.
לפי באדיסלאם, AEW מרגישים כעת בטוחים יותר ביכולת שלהם להריץ מופעים באולמות גדולים יותר, כשיש להם כוכבים גדולים בדמות CM פאנק ובריאן דניאלסון.
לפי אנדרו זריאן, AEW כבר מתכננים מופע גדול נוסף בניו יורק בUBS ארינה בלונג איילנד ב8/12. האולם יכול להכיל 14 אלף צופים. במידה והתאריך אכן מדוייק - זה אומר שAEW יהיו באולם 9 ימים אחרי WWE שמריצים שם תוכנית של ראו שבוע לפני.
- אסקה פרסמה בטוויטר עדכון וחשפה שהיא תיקנה את השן שלה שנשברה במהלך קרב נגד שיינה בייזלר בפברואר. החדשות הגדולות יותר שמגיעות מהעדכון הן מהתמונה שאסקה העלתה, שבה ניתן לראות את אלופת הנשים לשעבר כשהיד שלה במתלה - מה שכנראה אומר שהיא סובלת מפציעה כלשהי. אסקה הכחישה לאחרונה את הדיווח של דייב מלצר שאמר שהסיבה שהיא ירדה מהמסך היא בגלל שלקריאטיב אין שום דבר בשבילה.
- WWE רשמו השבוע טריידמארק על המונח "Queen's Crown Tournament". השמועות כרגע אומרות שזה יהיה השם של טורניר הנשים שמתוכנן לחודש אוקטובר, בצמוד לטורניר מלך הזירה.
- לפי דיווח של MMA פייטינג, CM פאנק פרש באופן רשמי מMMA עם החתימה שלו בAEW. פאנק הסיר את עצמו ממאגר הבדיקות של USADA בתחילת 2021, לאחר שעבר 6 בדיקות סמים במהלך 2020, אך לא נבדק השנה.
פאנק מסיים את קריירת הMMA שלו עם מאזן של 0-1, וקרב אחד שנגמר באופן רשמי ללא הכרעה לאחר שמייק ג'קסון, היריב של פאנק, נכשל בבדיקת סמים.
- אלוף ROH לשעבר, רוש, עבר ביום ראשון ניתוח חירום - ככל הנראה על מנת לטפל בפציעת הברך שהטרידה אותו במשך המון זמן, אך החמירה מאוד במהלך קרב הזוגות שלקח בו חלק באירוע של ROH לפני שבוע.
- בראיון לפייטפול, תומאסו צ'אמפה הבהיר שמה שמונע ממנו לעשות את המעבר לרוסטר הראשי זה הלו''ז הנדרש - לא הקריאטיב:
Tommaso Ciampa כתב:"זה העומס. אני חושב שאנשים מפרשים את זה בתור 'הוא שונא את ראו או סמאקדאון'. לא, כשהתראיינתי אצל ליליאן גרסיה זה היה חודשיים אחרי שעברתי ניתוח צוואר, ניתוח צוואר שיכל לסיים את הקריירה שלי. דיברנו על החיים בדרכים ואמרתי 'אני לא יכול להתמודד עם נסיעות 300 ימים בשנה'. אני צריך מעמס קל יותר פיזית, וNXT מספקים מעמס קל יותר. זה המקום שהייתי בו. אם מישהו היה אומר לי היום 'אתה צריך להיות בדרכים 300 ימים בשנה' - אוקיי, אז העבודה הזאת היא לא בשבילי. דברים השתנו, המגיפה הגיעה ואף אחד לא נסע. עכשיו אנחנו דיי אחרי המגיפה, לא באמת, אבל אנחנו מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה ואנשים מתחילים לנסוע יותר. עברו שנתיים מאז ניתוח הצוואר שלי. ניהלתי את השיחה הזאת עם המון אנשים וזה מבלבל אותי, אני חושב שלפעמים בתור מתאבק, וזה כנראה נכון לכל האתלטים, אנשים מסתכלים עליי בתור 'בורג במכונה'. אנשים שוכחים שיש כאן בן אדם. תומאסו צ'אמפה האדם לא יכול לנסוע 300 ימים בשנה, כי היה לו ניתוח צוואר. זאת האמת והמציאות. יש לו ילדה בת 3 בבית שהוא רוצה לראות אותה גדלה, זה חשוב לו. זה קצת מטופש לקחת את זה ולסובב את זה באיזה כיוון מטופש, כאילו אמרתי את הדברים מתוך כעס או שנאה, כי זה לא מה שזה היה. אני פתוח להכל, זה פשוט צריך להתאים לי כבן זוג, כאבא, כפרפורמר, כאתלט, ולהתחשב בגיל שלי, בגוף שלי, הצרכים, הרצונות והמטרות שלי. זה לא משהו פשוט כמו 'אני לא עושה את זה, כי זה לא מספק אותי מבחינת קריאטיב'. זה כל כך טיפשי. אני אדם בוגר, יש לי אישה וילדה. לא אכפת לי מסטוריליין מזוייף כמו שאנשים חושבים. אכפת לי מהפרנסה שלי. אני מבין שתפיסת המציאות היא המציאות, ואנשים תמיד מחפשים כותרות וירצו לסובב את זה וללכת עם הכיוון שהם בוחרים, אבל בסופו של יום - אני אוהב את האמנות בפרו רסלינג ולהכנס לשם עם יריבים חדשים ומרעננים. אני אוהב אתגרים חדשים. בין אם זו פלטפורמה שונה עם יותר עיניים עליי, או לעבוד עם מישהו כמו ריי מסטריו, אגדה חיה - אני אוהב את זה, זה נשמע מצויין, אבל אני מקבל את ההחלטות שלי בהתבסס על מה שמתאים לי. אני ריאליסטי. אני מבין את הניתוחים שעברתי. אני מרגיש בריא ב100 אחוז עכשיו, אבל אני לא טיפש. הלו''ז שלי היה מוגבל ולא העמסתי על הצוואר שלי מעבר לגבול מסויים. לא לקחתי על עצמי עומס מטורף. אני מבין שיש סיבה שאני מרגיש כל כך טוב, ובכל פעם שאני מקבל החלטה זה הולך להשפיע עליה. אין לזה שום קשר לכעס או שנאה כלפי אף אחד, כולנו עובדים באותה חברה."בנוסף לכך, צ'אמפה ציין בראיון שהוא מרגיש שהוא נמצא בערך בחצי הדרך בקריירה שלו ומאמין שיש לו עוד כמה שנים טובות לפני שהוא יצטרך לפרוש.
- NJPW הכריזו שסטרונג תעבור מימי שישי לימי שבת החל מה-18/9, כך שהיא לא תתחרה יותר בראמפייג' של AEW.
- MLW הכריזו שטאג'ירי יעבוד בהקלטות הTV שלהם בחודש אוקטובר. זו תהיה ההופעה הראשונה של אלוף הקרוזרווייט לשעבר מחוץ ליפן מאז שנת 2019.