Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 111 112 113 114 115 ... 131 הבא »

תוצאות| WWE SummerSlam 2021

עמודים (7): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
KillSwitchתוצאות| WWE SummerSlam 2021
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-22-2021, 03:12 PM
אגב, משהו שבאירוע הזה בלט לי מאוד לרעה - יש ל-WWE קטע כזה שאני לא בטוח שאני יכול להצביע עליו באופן מדויק, אבל בהרבה קרבות יש משהו במסגור של הקרב שישר מסגיר איך הוא עומד להסתיים. אני לא מתכוון למה שקורה בבנייה, אלא תוך כדי הקרב עצמו. לצורך העניין, הקרב המשולש על אליפות הנשים ואדג'-רולינס היו מאוד חצויים ולא צפויים בהימורים שלנו (אדג'-רולינס היה בשוויון), אבל ברגע ששארלוט נכנסה ושמעתי את אחד השדרנים אומר שהיא בלתי מנוצחת בסאמרסלאם, או ברגע שהם חזרו מאה פעמים על כך שקארב סטומפ אחד והקריירה של אדג' נגמרת, היה לי ברור ב-100% ששארלוט מנצחת ושאדג' לא יחטוף כאן סטומפ, כלומר, ינצח. זה קרה גם עם סינה, שברגע שראיתי את החולצה החדשה עם ה-16 אליפויות הבנתי שאין שום צ'אנס שהוא יוצא מפה עם האליפות ה-17, אחרת החולצה החדשה שהם צריכים למכור הופכת ללא רלוונטית.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-22-2021, 03:19 PM
(08-22-2021, 03:12 PM)RoeeHardy כתב:  אגב, משהו שבאירוע הזה בלט לי מאוד לרעה - יש ל-WWE קטע כזה שאני לא בטוח שאני יכול להצביע עליו באופן מדויק, אבל בהרבה קרבות יש משהו במסגור של הקרב שישר מסגיר איך הוא עומד להסתיים. זה לא קשור בבנייה, אלא במהלך של הקרב עצמו. לצורך העניין, הקרב המשולש על אליפות הנשים ואדג'-רולינס היו מאוד חצויים ולא צפויים בהימורים שלנו (אדג'-רולינס היה בשוויון), אבל ברגע ששארלוט נכנסה ושמעתי את אחד השדרנים אומר שהיא בלתי מנוצחת בסאמרסלאם, או ברגע שהם חזרו מאה פעמים על כך שקארב סטומפ אחד והקריירה של אדג' נגמרת, היה לי ברור ב-100% ששארלוט מנצחת ואדג' לא יחטוף כאן סטומפ, כלומר ינצח. זה קרה גם עם סינה, שברגע שראיתי את החולצה החדשה עם ה-16 אליפויות הבנתי שאין שום צ'אנס שהוא יוצא מפה עם האליפות ה-17, אחרת החולצה החדשה שהם צריכים למכור הופכת ללא רלוונטית.

חייב להסכים איתך הרבה פעמים די קל להבין מי מנצח ומתי סיום לפני כול מיני סימנים
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
trap666 מנותק
Rookie
*
תגובות: 55
אשכולות: 4
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-22-2021, 03:23 PM
הייתי בטוח שהאירוע היום בלילה
אני נכנס לרשתות החברתיות וים ספוילרים
לעזאזל מה הפסדתי
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
08-22-2021, 03:32 PM
(08-22-2021, 03:12 PM)RoeeHardy כתב:  אגב, משהו שבאירוע הזה בלט לי מאוד לרעה - יש ל-WWE קטע כזה שאני לא בטוח שאני יכול להצביע עליו באופן מדויק, אבל בהרבה קרבות יש משהו במסגור של הקרב שישר מסגיר איך הוא עומד להסתיים. זה לא קשור בבנייה, אלא במהלך של הקרב עצמו. לצורך העניין, הקרב המשולש על אליפות הנשים ואדג'-רולינס היו מאוד חצויים ולא צפויים בהימורים שלנו (אדג'-רולינס היה בשוויון), אבל ברגע ששארלוט נכנסה ושמעתי את אחד השדרנים אומר שהיא בלתי מנוצחת בסאמרסלאם, או ברגע שהם חזרו מאה פעמים על כך שקארב סטומפ אחד והקריירה של אדג' נגמרת, היה לי ברור ב-100% ששארלוט מנצחת ואדג' לא יחטוף כאן סטומפ, כלומר ינצח. זה קרה גם עם סינה, שברגע שראיתי את החולצה החדשה עם ה-16 אליפויות הבנתי שאין שום צ'אנס שהוא יוצא מפה עם האליפות ה-17, אחרת החולצה החדשה שהם צריכים למכור הופכת ללא רלוונטית.

זה מה שכל מתאבק שמגיע לAEW מדבר עליו, ברמה שזה נהיה קלישאה. הכל בWWE כל כך אובר-מופק שדברים לא מרגישים אותנטיים.

זה הכי מורגש עם השדרנים.
לכל קרב יש איזה מוטו או סלוגן שצריך לדחוף ולחזור עליו שוב ושוב.
למייקל קול יש איזשהו טון שהוא מדבר בו פתאום בקרב גדול, או קרב שהם מנסים להתיג בתור "קלאסיקה".
הכל מלאכותי. רסלינג של פס ייצור.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • GuyN98
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
08-22-2021, 03:37 PM
(08-22-2021, 03:32 PM)EVIL Rainmaker כתב:  

זה מה שכל מתאבק שמגיע לAEW מדבר עליו, ברמה שזה נהיה קלישאה. הכל בWWE כל כך אובר-מופק שדברים לא מרגישים אותנטיים.

זה הכי מורגש עם השדרנים.
לכל קרב יש איזה מוטו או סלוגן שצריך לדחוף ולחזור עליו שוב ושוב.
למייקל קול יש איזשהו טון שהוא מדבר בו פתאום בקרב גדול, או קרב שהם מנסים להתיג בתור "קלאסיקה".
הכל מלאכותי. רסלינג של פס ייצור.
אני מת על הקטע של שהם מנסים לדחוף קרב בתור קלאסיקה
הם תמיד כזה "שניים מהבסט אין רינג פרופרמס שיש לWWE להציע בזירה אחת" הם מתים על החרא הזה זה כזה טוב
אני בעיקר הרגשתי את זה עם בריאן כשהוא התאבק, גם טיפה עם סטיילס, אבל הם דחפו עם בריאן כל כך הרבה את האג'נדה שהוא כזה "אחד המתאבקי זירה הכי טובים אי פעם" ושום דבר אחר, כאילו זה הדמות שלו. פשוט מוזר.

[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
08-22-2021, 03:51 PM
(08-22-2021, 03:37 PM)Kamigoye כתב:  "שניים מהבסט אין רינג פרופרמס שיש לWWE להציע בזירה אחת"

המשפט הזה בדיוק נאמר במהלך הקרב של אדג' נגד רולינס.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
08-22-2021, 03:55 PM
(08-22-2021, 02:57 PM)RoeeHardy כתב:  סביר להניח שבימי עבר בהם הייתי מושקע יותר במוצר הייתי מוצא הרבה דברים שליליים, אבל בתור צופה קז'ואלי שלא מחובר יותר מדי לתוכניות השבועיות ונכנס לעניינים רק באירועים גדולים - מאוד נהניתי מהאירוע הזה. 

הקרב הפותח היה קרב זוגות די בסיסי, אבל קלע לפואנטה. אומוס נראה חזק בלי למרוח זמן מיותר ו-RKBRO מנצחים נקי, בדיוק מה שהיה צריך להיות. חראם קצת על סטיילס שגם כיום מגיע לו הרבה יותר מזה.

בליס-מארי היה ערימה ענקית של חרא, שאני מניח שזה עדיין יותר ממה שהיה אפשר לצפות מפיוד בין הארלי קווין וונאבי, דוגמנית ובובה.

לקח לקהל כמה דקות להתאושש מהקרינג' של הקרב הקודם ולהיכנס לפריסט-שיימוס, אבל בסופו של דבר זה היה מהקרבות הטובים של הערב עם תצוגה טובה של שניהם. הנחיתה של פריסט מחוץ לזירה הייתה זוועתית וקודוס על כך שהוא בכל זאת המשיך כרגיל. ראו שכואב לו. מילה טובה גם לשדרנים שטרחו להתייחס לזה לאורך שאר הקרב.

אוסוס-מיסטריוס זה עוד קרב שקרה והסתיים בצורה הצפויה ביותר. דומיניק מיסטריו חייב לעוף לכמה שנים של השתפשפות במקום אחר, הוא לא בשל לבמה הזו. היה לו באמצע הקרב נסיון לסופלקס על ג'יי אוסו שיצא כאילו ג'יי מבצע את כל התרגיל לגמרי בעצמו. הטרי אמיגוס זה צ'יפ פופ אבל עדיין היה חביב, בטח על הבמה של סאמרסלאם. ומישהו צריך לבדוק האם ריי מיסטריו לא מת והוחלף בשלב כלשהו ברובוט שנראה בדיוק כמוהו. הבנאדם בן 46 וזז כאילו הוא בגיל דומיניק.

אני לא לגמרי אאשים אנשים שיטענו שביאנקה סתם נקברה בסקוואש חסר טעם, שחודשים של ריין נזרקו לפח וששוב ה-WWE מקריבים כוכבת עולה בשביל רגע בודד ומפתיע שבא משום מקום. אני מניח שאם הייתי פול טיימר הייתי גם כן מתעצבן על הדברים האלו, אבל אני לא, אז יאיי בקי! איזו תגובה מהקהל. פשוט כוכבת. באמת שהתרגשתי לרגע. ולגבי הבוקינג, ברצינות עכשיו, אני באמת חושב שעם מישהי בקאליבר של בקי הדבר הזה לא היה נורא כל כך, גם אם זה היה יכול להיעשות בצורה קצת פחות מאולצת. ביאנקה תתאושש מהר מאוד ועוד נקבל את הקרב הגדול ביניהן.

דרו-ג'ינדר היה הקרב היחיד שהרצתי באירוע, ואני לא חשוב שפספסתי הרבה. הייתי משוכנע שהחודש האחרון בו דרו השפיל את ג'ינדר שבוע אחרי שבוע נועד כדי לתת לו כאן אפסט ולגרור את הפיוד הזה עוד, אבל לא. סקוואש קצר וקליימור לניצחון. לא באמת היה לקרב הזה מקום באירוע, אבל אני מניח שנחמד לתת לדרו סוף סוף ניצחון מול קהל גדול אחרי שהוא אכל אותה בשתי הרסלמניות האחרונות.

הקרב המשולש על אליפות הנשים היה טוב. קצת סלופי, אבל מהנה. הבעיה היחידה, ככה בקטנה, היא שפשוט לא היה איכפת לי מאף אחת מהן. לריה ריפלי לצורך העניין יש הכל - לוק, כניסה, יכולות אתלטיות, כריזמה, אבל אני בוהה בה ופשוט מרגיש ריק לבן אחד גדול. שארלוט בשלב הזה היא כמו לפרקון שמחפש זהב. עוד ריין לאוסף שיגמר בעוד יום, שבוע או חודש, עד הפעם הבאה. 

אהבתי את העובדה שה-WWE דחפו תוך שעתיים את 7 הקרבות המקדימים, מה שהשאיר מספיק מקום לקרבות הגדולים. רולינס-אדג' התחיל קצת לאט, אבל הם העבירו את הסיפור בצורה טובה עם העבודה של רולינס על הצוואר והקאמבק המוצלח של אדג'. אני מאוד שמח בשבילו שהוא זוכה סוף סוף לעבוד מול קהל גדול אחרי שהשנה הראשונה של החזרה שלו נדפקה לגמרי. כנראה שאם היו אומרים לי לפני את התוצאה של הקרב הייתי מגלגל עיניים, אבל אני מניח שרולינס כרגע בפוזיציה שההפסד הזה לא באמת פוגע בו, ואדג' צריך גם ניצחונות שישמרו על האמינות שלו.

מי שהאמינות שלו לעומת זאת חטפה חתיכת בומבה, אם עדיין הייתה כזו, הוא גולדברג. זה היה קרב כל כך מוזר. לרגעים חשבתי שה-WWE מנסים בכוח לקבור אותו (למרות שמה שקרה אחרי הקרב גורם לי להאמין שגולדברג לוקח לו את התואר בסעודיה…). זה התחיל מזה שהם אשכרה נתנו לו להתאבק, מה שאפילו תומכיו הגדולים יודו שאסור בשום אופן לתת לו לעשות. לא סתם שלושת הקרבות האחרונים שלו היו מתחת ל-3 דקות. זה מה שהוא עושה. הקהל לשמחתי לא תמך בגולדברג, אבל גם לא לגמרי היה בצד של לאשלי (די בצדק, בהתחשב בעובדה שהוא על הנייר ההיל) מה שהוביל לאווריה מאוד awkward בהיעדר מילה טובה יותר. גולדברג כמובן עם רגע ה"אוי נכון אני צריך למכור שהרביצו לי ברגל" לצד נחיתה מזעזעת של לאשלי על הראש, אם כי לדעתי גם ללאשלי יש חלק בדבר הזה, אבל כשאתה חולק זירה עם גולדי קל מאוד להאשים אותו בכל פציעת ראש שאולי תתרחש. ומילא כל אלו, אבל שגולדברג יפסיד קרב בעצירת שופט בגלל ביטדאון? הזוי לגמרי. ושמישהו בבקשה יסביר לי למה לאשלי צריך להתנצל על כך שהוא תקף את הבן של גולדברג, אחרי שהוא קפץ עליו מאחורה. אם זה הסיפור שהם ילכו איתו מכאן זו דרגה חדשה של טמטום.

בסופו של דבר אירועים כאלו קמים ונופלים על המיין איבנט, ואולי אהיה במיעוט, אבל זה היה קרב פשוט פנטסטי. כמו ברסלמניה, הקרב הסוגר מקפיץ מבחינתי את האירוע למעלה, ואני ברצינות שוקל להכניס אותו לרשימת קרבות השנה שלי. על המיקרופון סינה אולי אוכל את ריינס בלי מלח, אבל ברגע שהם נכנסו לזירה חזרנו להרגיש את ריינס של השנה האחרונה שלגמרי נתן תחושה שהוא רמה מעל סינה בשלב הזה. ריינס היה הבחור הצעיר והדומיננטי, סינה היה הגיבור הותיק שלא מצליח באמת לעמוד מול הטופ גאי החדש, אבל הוא עדיין מהווה איום ויכול בכל רגע להפתיע משום מקום. אפשר להתווכח על הכיוון של הסיפור שהם בחרו ללכת עליו, אבל אני כן חושב שהביצוע היה מאוד מוצלח, תוך ניצול ההיכרות של כולנו עם סינה והידיעה שהוא תמיד מסוגל לנצח כל קרב שהוא בשביל להשיג כמה נירפולס מותחים. הם גם לא הספימו פינישרים כמו שלעיתים קורה בקרבות של סינה, אלא בנו את הקרב בהדרגה עם AA רגיל, אחד על השולחן ועוד אחד מהחבל העליון, כשהפעם סינה היה בצד שמרגיש איך זה שהיריב שלך משתחרר מפינישר אחרי פינישר. זה היה סינה שצופה בסינה 2.0, רק שבניגוד למקור, הסופרמניות של ריינס מתורגמת להיותו מפלצת הילית בלתי ניתנת לעצירה, ולא גיבור "אנדרדוג" מאוס שמנצח תמיד כנגד כל הסיכויים. ריינס מנצח עם ספיר אחד ומבסס אחת ולתמיד את היותו הפרצוף החדש של ה-WWE. כל הכבוד. ביצוע מושלם.

ואז ברוק לסנר חזר. מכוער מתמיד יש לומר, אבל הלוק החדש לפחות מכניס בו איזושהי רוח רעננה יותר.
לסנר הוא בשלב הזה המתאבק הגדול היחיד שריינס לא הצליח לנצח באופן משכנע על במה גדולה. המאצ'-אפ שלהם מ-2015 הוא אחד הקרבות האהובים עליי אי פעם, ואני כל כך רוצה לראות אותם מוחקים את הקטסטרופה של 2018 לטובת פרק מוצלח יותר הפעם (אלא אם כן זה שוב יהיה בסעודיה. וכמובן שזה יקרה בסעודיה. אוף, הצלחתי לבאס את עצמי. נדחיק את זה בינתיים).

לסיכום, זה היה המופע הכי גדול של ה-WWE מאז ראמבל 2020 - והם עמדו במשימה, בטח אחרי שראמפייג' חרכו את הרשת בלילה שלפני והם היו צריכים לספק תגובה הולמת. כל הבעיות הרגילות עדיין שם ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי באשכול על המורשת של פאנק, אבל כרגע לזכותם יאמר שיש דבר אחד שהם עדיין עושים כמו שצריך וזה להעלות מופעים גדולים מהסוג הזה. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי 4 שעות רצופות של רסלינג, וזה לבד אומר הרבה.

התייחסות מעניינת לגבי סינה-ריינס ושינוי התפקידים, רק שכבר ראינו את זה פחות או יותר עם סטיילס ב-2016. אם זה לא היה קורה אז זה היה עובר בעיני בצורה יותר אורגנית בקרב הזה.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,256
08-22-2021, 04:10 PM
(08-22-2021, 03:51 PM)EVIL Rainmaker כתב:  
(08-22-2021, 03:37 PM)Kamigoye כתב:  "שניים מהבסט אין רינג פרופרמס שיש לWWE להציע בזירה אחת"

הקרב של אדג' ורולינס היה השיא מבחינתי, הוכיח איך לפעמים שדרנים יכולים להרוג לך את האווירה של הקרב.
פאט מקאפי היה כל כך טרייהארד, התגובות שלו היו סופר מוגזמות ומרוב שהוא ניסה כל כך בכוח להתלהב, זה הרגיש כבר כל כך פייק.
אדג' מתכונן לספיר שלו מהעמוד, הקהל קם על הרגליים, ומייקל קול מבלבל בשכל על כמות האליפויות של סת' רולינס.
סת' רולינס הופך ספיר לתוך פדיגרי - שתיקה מוחלטת של קול ומקאפי. רק אחרי איזה דקה הם נזכרו: "זה היה פדיגרי! פדיגרי!"
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
08-22-2021, 04:13 PM
(08-22-2021, 03:51 PM)EVIL Rainmaker כתב:  

אפילו לא ראיתי את הקרב הזה

גם אחד הקטעים הכי מוזרים בשבילי זה שלפני שאדג' פרש, הקטע שלו זה לא היה להיות אולטרה וורקר מתאבק, הוא היה רמאי מגניב כזה, עושה הכל כדי לנצח.
עכשיו הוא חוזר והגימיק שלו פתאום זה שהוא גאון פסיכולוגיה שמתאבק ויותר קשוח מכולם?
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,913
אשכולות: 19
Likes Given: 1,300
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-22-2021, 04:13 PM
אירוע עם פוטנציאל לשמיים, ואכזבה אחת גדולה. את החירבון הגדול אני אשאיר לסוף, כי זבל כזה חייב לקבל את המקום המיוחד שלו.

רנדי ורידל-סטיילס ובול עץ היה מאכזב. ציפיתי שיתנו להם יותר זמן (למשל, במקום השיט של אלכסה ואווה מארי שלא צריך להיות באירוע), פשוט חבל.

הפלא ופלא! אווה מארי עדיין לא יודעת להתאבק. העיקר אבל שעומד ללורנייטיס כל הקרב. אגב, אשמח אם מישהו מבין מה לעזאזל האנגל ההזוי הזה בין אווה מארי לדודרופ. היא השפחה שלה, ומצד שני יוצאת נגדה לא פעם ולא פעמיים.

פריסט-שיימוס אכזב אותי, בעיקר פריסט. הבנאדם בצ'בץ' בלי סוף, אני לא מכיר אותו מספיק כדי לדעת אבל אם הוא לא מסוגל לבצע מהלכים מסוימים כמו שצריך (הוריקנראנה), שלא יעשה את זה. הוא מסכן את עצמו.

מיסטריוס-אוסוס לא מעניין.

מקינטייר-ג'ינדר היה אכזבה מסוימת, בגלל הבנייה ובגלל שג'ינדר לא באמת הוצג כיריב אמיתי לדרו. מצד שני, יש הבדל באיכויות ביניהם אז אני יכול לחיות עם זה.

אליפות נשים של ראו לא ראוי לתגובה שלי.

אדג'-רולינס קרב מעולה עם סיום רע. קיוויתי מאוד שרולינס ינצח פה, זה היה הדבר הנכון לדעתי. אני לא סגור לגבי כמה זה רע שרולינס נכנע. מצד אחד הוא היל, וזה בסדר, וחוץ מזה אני מאוד בעד הגיוון בהכנעות שבסופו של דבר יגרום למתאבקים לנצח קרבות כדי להוסיף עניין. מצד שני... אולי היה עדיף לסיים את זה בהצמדה. אני לא יודע מה הכיוון של אדג' אבל אם הוא ימשיך בדיל הפארטיים שלו ולא נראה אותו בתקופה הקרובה זה יהיה מאכזב.

לאשלי-גולדברג היה קרב עצוב. גולדברג ניסה, באמת שניסה, אבל הוא נראה רע מאוד בזירה לא במפתיע, הוא נראה זקן, מאחר למכירות, לבאמפים, מתקשה לבצע מהלכים כמו שצריך. זה כמו טייקר לפני הפרישה כשהוא בקושי יכל ללכת בזירה. והסיום... זה נטו האגו של גולדברג. אני הימרתי על הצמדה של לאשלי כי אמרתי לעצמי שגולדברג לא ירשה לעצמו להכנע בהארט לוק, אבל גם את זה לא קיבלנו. במקום זה? "גולדברג הפסיד כי MVP רימה והרביץ לו בברך עם מקל".

ריינס-סינה היה בדיוק מה שצריך להיות, אין לי תלונה אחת על הקרב הזה. ריינס שולט לאורך כל הקרב, סינה מפציץ עם 3 AA משומקום כמעט, כולל סופר AA ואחד על שולחן השדרנים כשריינס יוצא, וריינס מצמיד אותו עם ספיר אחד. כמו עם אדג' רק בצורה נקייה, את רומן ריינס אי אפשר להצמיד, והוא צריך ספיר אחד כדי להכריע קרבות. מעולה. החזרה של לסנר - MOM בשבילי. אני לא מעריץ שלו כשהוא ליד האליפות, ואני מאוד מאוד מקווה שהוא לא יזכה באליפות (בניגוד לסינה, יש לו באמת סיכוי לזכות באליפות וזה מדאיג). אבל אין מה לעשות, הוא ברוק לסנר. וגם אם הוא נראה כמו ביצה, עדיין כיף לראות אותו.

ועכשיו הגענו לפינאלה. אוווו, כמה אני מתרגש לחרבן על הזבל המיוחד, המרשים, המסריח באופן קיצוני, המגוון הזה. ה-WWE הרסו לחלוטין את בקי לינץ' וביאנקה בלאייר ברגע אחד. רוק בוטום ב-10 שניות להצמדה. וואו. אני אתחיל מההתחלה.

ה-WWE הרסו לי את החזרה של בקי עוד לפני הקרב. הכרוז מודיע שסשה לא מופיעה, לא מפתיע בהתחשב בדיווחים האחרונים, בסדר. הכרוז מודיע שביאנקה תלחם במקום ב... כרמלה. למה לא להכניס את בקי שם? למה כל השטיק הזה עם כרמלה בכלל? טמטום. הייתי מתלונן על הקבירה של האמינות שלה אבל היא הייתה קבורה כבר לפני. יאללה נו, בסדר. בקי יוצאת, אני מתלהב, כמובן היא בועטת בכרמלה מחוץ לזירה, קרב בין בקי לביאנקה, סבבה.

רוק בוטום, 1-2-3. WTF. נתתם לה לקחת ראמבל, נתתם לה לנצח את סשה ברסלמניה, ולקחתם לה את האליפות תוך 10 שניות בסאמרסלאם מול מישהי שלא התאבקה שנה וחצי ואחרי לידה. סמלי שיומיים אחרי ש-CM פאנק חוזר לרסלינג, ה-WWE נותנים לנו עוד טעימה מהסיבות שגרמו לו לתעב את ההנהלה כל כך. כוכבת שמתחילה לקבל את הספוטלייט שלה לאט לאט נקברת על ידי הכוכבת הגדולה יותר, נקברת יותר ממה שטייקר נקבר בבוריד אלייב 96. אז עכשיו אני שונא את בקי, וביאנקה מבחינתי היא סמרטוט רצפה. גדול עליי העניין הזה. טוב נו, עכשיו גם בסמאקדאון יהיה לי מה להריץ. איכס.

תודה על הפרסום חבר'ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 7 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-28-2026, 09:52 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר