Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 37 38 39 40 41 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Money in the Bank 2024

עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Money in the Bank 2024
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,288
אשכולות: 0
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-07-2024, 04:48 PM
(07-07-2024, 04:45 PM)Adamcole99 כתב:  אני יודע שזה לא יקרה אבל הייתי קרב החלומות שלי זה אדם קול נגד ג׳ון סינה וכל-כך חבל לי שאני לא אראה אותו

חכה אולי טוני ישכנע את ג'ון להצטרף לAEW ובגלל זה הוא פורש מWWE.
הגב

•
חפש
הגב
בלובלו מנותק
Rookie
*
תגובות: 179
אשכולות: 0
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Apr 2022
07-07-2024, 04:57 PM
ברון ברייקר הפסיד נקי לסמי זיין בקרב הגדול הראשון שלו ברוסטר הראשי.
אני אחזור על זה, ברון ברייקר הפסיד נקי לסמי זיין בקרב הגדול הראשון שלו ברוסטר הראשי.
איזה בזיון, זה טמטום רמת וינס בשנים הגרועות שלו, צריך להתחיל להירגע עם המחמאות להאנטר כי הוא מפספס מלא החלטות בוקינג קלות.
גם ההחלטה לא לשים את רולינס ופריסט מיין איוונט בידיעה של מה שהולך לקרות אחרי הקרב וללכת על סיום יבש כמו שקיבלנו, פשוט זוועה וחבל כי האירוע היה יכול להיות אדיר בשינוי שתי ההחלטות האלה.
הגב
The following 1 user Likes בלובלו's post:
  • karusi
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 2
Likes Given: 2,197
הצטרף בתאריך: Jul 2021
07-07-2024, 05:02 PM
(07-07-2024, 11:38 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  דעה שמאוד מפריעה לבאם באם (למה באם באם כל כך ממורמר לאחרונה?) - באם באם לא מבין למה לעזאזל המיין אבנט היה הקרב שלשות,
במיוחד שהיה לנו קרב אליפות שכלל את האלוף המכהן, האלוף לשעבר ושתיים מהדמויות הכי חמות על המסך. למה זה לא המיין אבנט?

אנחנו צופים כרגע בחניקה של קודי, בדיוק כמו ריינס, בדיוק כמו סינה.
לכאלה שזה לא הפריע להם אז - סבבה. אבל בחייאת, איך אפשר לבוא בטענות לריינס ואז לשתוק כאן?

אתה לא טועה….
הגב

•
חפש
הגב
Yovel מנותק
Joober
**
תגובות: 408
אשכולות: 1
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Aug 2022
07-07-2024, 05:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 05:32 PM על ידי Yovel.)
אני חושב שטיפה נסחפתם עם ההפסד של ברון. הוא עדיין חדש ברוסטר הראשי, בלתי מנוצח עד אותו הקרב. אני לא חושב שזה בריא לWWE שמתאבק שרק עלה מNXT יהיה בלתי מנוצח ועל הדרך ינקנק את האלוף הבין יבשתי (למרות שהייתי ממש רוצה את זה, יימח שמו) סבלנות חברים. הוא ללא ספק חומר של אליפות ראשית ובן אדם שיכול להיות הפנים של הארגון בשנים האחרונות אבל כמו שציינתי, לתת לו להיות בלתי מנוצח כמה חודשים אחדים אחרי שעלה לרוסטר הראשי + אליפות? מוקדם מדי ומעולה שלא הלכו עם זה. לדעתי עדיף לקבל אותו אלוף בעוד חודש או חודשיים אחרי עוד איזה פיוד שיפתח אותו בתור דמות ולא רק הביג מן הזה ששובר אנשים סתם כי בא לו.
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,906
אשכולות: 4
Likes Given: 32
07-07-2024, 05:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 05:31 PM על ידי Sexy devil.)
ארוע עלוב למדי ואגיד למה.
קודם כל למה פאקינג דרו מנצח שרק לפני חודש היה לו קרב אליפות.
ועוד הוא פודה ונכשל בזכות פאנק.
למה לא לתת לאוסו או גייבל סתם בזבזו מזוודה.

סמי מנצח ושומר כצפוי.
דמיאן שומר גם כצפוי יאלה גונתר.

הנשים היה קרב יותר טוב מהגברים.
גם פה צפוי שטיפאני מנצחת אפילו סבתא שלי ידעה את זה.
סינה מופיע ומודיע על פרישה במניה 41 באסה עצוב חבל.
הקרב האחרון ענק הכל אקשן ידעתי שהבלודליין ינצחו.
קודי פאקינג מוצמד הייתי בשוק.
ריינס לא הוצמד 3 שנים קודי מוצמד אחרי 3 חודשים
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,746
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-07-2024, 05:37 PM
(07-07-2024, 05:30 PM)Sexy devil כתב:  קודי פאקינג מוצמד הייתי בשוק.
ריינס לא הוצמד 3 שנים קודי מוצמד אחרי 3 חודשים

אין לי בעיה עם זה בכלל, קודי הוא לא ריינס ולא אמור להיות ריינס. אם הוא חוטף מכות מג'ייקוב פאטו ואז סמואן ספייק, אני בסדר עם זה שהצמידו אותו. זה לא צריך לקרות בכל פעם שמנסים לבנות מישהו לקרב נגדו, אבל אני חושב שפה זה הדבר הנכון. ה-WWE רוצים לתת פוש לסולו ולבלאדליין ככלל, וככה עושים את זה.

מצד שני, זה אפילו מגביר את ההרגשה שאם באמת נקבל קודי-סולו בסאמרסלאם על האליפות, קודי ינצח. דומה למה שקרה עם ריינס בשנה שעברה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
07-07-2024, 05:49 PM
לשם שינוי אני מסכים איתך קודי הוא לא ריינס אתה צודק.
אבל זה תפס אותי בשוק לא הרבה ידעו שקודי יוצמד פה.
שמע עכשיו לסולו יש את כל הסיבות לאתגר את קודי
בא לי שסולו ינצח אבל אני לא רואה את זה קורה
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
07-07-2024, 05:51 PM
(07-07-2024, 05:37 PM)master of doom כתב:  אין לי בעיה עם זה בכלל, קודי הוא לא ריינס ולא אמור להיות ריינס. אם הוא חוטף מכות מג'ייקוב פאטו ואז סמואן ספייק, אני בסדר עם זה שהצמידו אותו. זה לא צריך לקרות בכל פעם שמנסים לבנות מישהו לקרב נגדו, אבל אני חושב שפה זה הדבר הנכון. ה-WWE רוצים לתת פוש לסולו ולבלאדליין ככלל, וככה עושים את זה.

מצד שני, זה אפילו מגביר את ההרגשה שאם באמת נקבל קודי-סולו בסאמרסלאם על האליפות, קודי ינצח. דומה למה שקרה עם ריינס בשנה שעברה.

שחכתי לצטט אותך תקרא למעלה
הגב
The following 1 user Likes Sexy devil's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,279
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-07-2024, 08:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 08:05 PM על ידי Jon_M0xley.)
ואו היה אירוע טוב, ממש נהנתי לראות.
MITB גברים: וואלה הופתעתי לטובה, היה אחלה קרב זרם טוב. אחלה של ספוטים, אחלה של מהלכים כמו האנקל לוק של גייבל שהוא עומד על סולם, כמו הסאנסט פליפ של אנדרדה. ידעתי שמקנטייר יזכה וכתבתי פה כמה פעמים ואנשים עוד מופתעים שהוא ניצח.... תקשיבו לי בפעם הבאה אני ממש רשמתי אחד לאחד מה יקרה וזה קרה אז אין מה להיות מופתע.
הבחירה במקנטייר הייתה בחירה מעולה, נייט כרגע ילך להיות אלוף ארה"ב, הייז אולי שנה הבאה(למרות שלא הייתי מתנגד שיזכה), אנדרדה שילמד אנגלית קודם, גייבל גם מתאים אבל ידעתי שלא יקבל את הכבוד, ממש התלבטתי עם ג'יי אבל בסוף לא בחרתי בו כי חשבתי שזה או ג'יי או מקנטייר והלכתי עם מקנטייר. ממש אהבתי את הקרב היה כיף לראות.

אליפות IC: וואלה הייתה לי תחושה שזיין ישמור. הקרב היה ממש טוב וזיין מכר כמו משוגע לברייקר. אגב המוזיקה של ברייקר לא כזה אהבתי וחבל שהורידו את הנביחות זה היה החלק היפה של המוזיקה שלו, לגבי השיר עצמו צריך לשמוע שוב כדי להגיד אבל אהבתי שזה רוק יותר ולא משהו מעפן, תחזירו את הנביחותתת.
הקרה היה מעולה, יכולתי לראות עוד ועוד מהקרב הזה, ברייקר הציל פה את זיין פעמיים מפציעה וזיין צריך לנשק לו את הרגליים בבקסטייג'. שמח שברייקר היה חד בקרב והצליח להציל את הספוטים ואת זיין זה מראה שאפשר לבנות עליו עוד ורק הוכיח שהוא חד ומקצועי. הדבר שהפריע לי זה רק שהקרב נגמר אחרי הלובה קיק אחד כי חשבתי שיעשה 3 כמו עם גונת'ר אבל בסדר נסלח להם כי הקרב היה פצצה. האמת אהבתי שהוא הפסיד עכשיו הוא יכול להתפתח יותר כדמות וסטריקים זה כבר נמאס, יצא מפלצת גם בהפסד והכל טוב עכשיו אנחנו יודעים שהוא יכול גם להפסיד והמתח יהיה מתי ההפסד הבא שלו יהיה.

ג'ון סינה: אמלה באמת שכשהו דיבר על הפרישה היו לי דמעות בעיניים, לא מאמין שהגענו ליום הזה שסינה מודיע על פרישה... פאק איזה זקן אני. הוא היה המתאבק שכולם הכירו סחב את הWWE על הגב עשור אם לא יותר והיה ה- מתאבק של החברה. תמיד אהבתי אותו והייתי בעדו גם כשהוא ניצח כאלה שלא היה אמור, ואהבתי לראות את כולם בוכים שהוא קובר מתאבקים. הבחור פצצת כריזמה מהלכת, החולצה שלו העבירה לי צמרמורת בגוף.
שמח שהוא מגיע לראן אחרון. הייתי נותן לו לנצח את זיין ולהפוך לאלוף גראנד סלם בסמרסלאם ואז נותן לו ריין עד מניה 41 ששם ברייקר ישבור אותו.
מלך  Heart .

אליפות משקל כבד: וואה הסרטון היה מרגש(אולי עדיין הייתי מרוגש בגלל סינה) אבל לראות את רולינס עובר ניתוח ושיקום ותוך כדי רואים את הריין של פריסט היה גאוני. הקרב עצמו היה לא משהו, משהו שם לא עבד. מה שכן רולינס היה משוגע, הביא שם מהלכים שלא עשה הרבה זמן והיה ממש זורם וכל מהלך ביצע חלק כפרה עליו. כמובן שהיה את הבוץ' המוזר ההוא שפריסט לא יצא, חשבתי שקרה לו משהו בנחיתה כי הוא היה נראה מוזר וגם כשמקנטייר יצא הוא התגלגל החוצה והשופט יצא אליו. מזל שמקנטייר יצא ישר אחרי הבוץ' ככה אולי לא יזכרו את זה כל כך ויעלימו עין.
אהבתי שכל הקרב הם הסתכלנו לכיוון הסטייג' לראות אם מקנטייר יוצא, הקרב התחיל ומה שאני חיכיתי זה שפאנק יגיע והינה פאנק מחסל את מקנטייר. פריסט שומר אבל לא מרוצה כי התערבו לו. רולינס עצבני על פאנק, אני חושב שרולינס בדרך להיל טרן על פאנק וזה יהיה הקרב במניה 41 בניהם(הקרב שלא קיבלנו השנה). אגב כשבאלור אמר מה שתגיד בוס זה הרגיש כאילו הוא מתכנן משהו, נחיה ונראה.

MITB נשים: וואלה היו ספוטים יפים, ראיתי בהרצה כי לא היה לי כח כל כך. הדבר הכי יפה היה איך שצ'לסי עברה דרך 2 שולחנות, זה היה חלק וראיתי בלופים. כל הכבוד לה. טיפי שלנו זוכה בMITB ואני מחכה כבר שהיא תהיה אלופה(מקווה שלא יהיו טיפשים ויתנו לה להכשל).

שלשות: היה קרב ענק, ממש אהבתי שזה היה ברוטאלי. איך שאואנס הסתכל על פאטו כל הכניסות ולא זז היה מדהים, תנו לי אותם בקרב כלוב או קרב בלי חוקים שישברו אחד את השני. הופעה מצויינת של כולם, באמת אין לי תלונות הם הביאו פה קרב פצצה. אואנס מכר יפה, וממש ריחמתי עליו שכולם הרביצו לו בפינה והוא החזיר לכל מקום כדי לצאת משם ולא הצליח. 
היחיד שהצליח לפשל זה הטאנגה שהיה בצד, באמת כמה כישלון אתה צריך להיות? בדביוט שלך אתה מאחר והשופט מציל לך את הספוט וגם פה כולה לתת לואו בלואו וגם זה אתה לא מצליח????? חמור. הייתי שם אותו בתפקיד של היימן, שלא יתאבק לא רוצה לראות אותו בזירה את הכישלון הזה. טאג של פאטו וטונגה יהיה עדיף.
הסוף היה כאוטי, הצחיק אותי שהשופט אכל 2 ספוטים חחחחחחחח צחקתי בקול. הסוף היה מעולה שכולם תקפו את כולם ופאטו הביא שם וויספר אין דה ווינד של ג'ף הארדי. האמת לא הכרתי אותו אבל הקרב הזה גרם לי לרצות לראות יותר מפאטו. סולו מצמיד את קודי היה צפוי ועכשיו יש לו סיבה לקרב אליפות בסמרסלאם. יופי של קרב ויופי של סוף. אהבתי הכל שם חוץ מהכישלון בשם טאנגה לואה האפס הזה.

קודי חונק את המאיין איבנט? לא.
הוא ה- כוכב של החברה, והוא חלק את הספוט עם עוד 5 מתאבקים ככה שהכל בסדר. מה גם שהקרב שלהם היה הקרב הכי טוב באירוע, הקרב של רולינס פריסט לא היה משהו והסוף עם פאנק לא היה משהו מיוחד אז בסדר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • StavHen
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,746
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-07-2024, 08:11 PM
טאנגה לואה נראלי אכל פצצה לראש בדייב של קודי עליו, הוא לא סתם זז כאילו הוא עומד ליפול אחרי זה
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-08-2026, 07:03 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר