Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 50 51 52 53 54 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 17.11.2023

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 17.11.2023
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
אשכולות: 0
Likes Given: 90
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-19-2023, 02:21 AM
בסה"כ תוכנית טובה אבל בדומה לראו חסר את הסטוריליין/כוכב שידליק את העניין בתוכנית.

לא מכיר את אקסיום אבל הוא נראה כמו לוצ'ה גנרי ששייך לדארק אלביישן ופחות ל-WWE TV. מנגד דרגון לי פשוט נהדר והוא הצליח לסחוב אותו לקרב מהנה.
מסקרן אותי מה יהיה הפיוד הראשון האמיתי של דרגון לי ברוסטר הראשי. בינתיים הם עושים נכון כשהם בונים אותו לאט.

רשמית אסקובר הגיע לרוסטר הראשי. פרומו נהדר וסיפתח חיובי להיל טרן. מאוד מחכה לראות את ההתפתחות שלו, יש כאן פוטנציאל גדול.
לא יודע אם הם הולכים לשים את LA נייט בוור גיימס או שהם בונים קרב שלו עם סולו אבל נחמד לראות שהוא הפסיד לריינס ועדיין הצליח להישאר אובר ככה. מה שכן ג'ימי אוסו חייב להשיג קצת ניצחונות כי כבר אין ערך לג'ובים שלו.

תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,258
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
11-19-2023, 09:16 AM
איזה אושר שאסקובר לבד ולא עם וויילד ודל טורו שמציגים אותם כמו ג'וברים. אסקובר צריך את הספוטלייט עליו כרגע בסינגלס בלי סטייבל כרגע.
עוד יותר שמח שהוא חזר לשיר הקודם שלו ולא הביא שיר אחר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 801
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-19-2023, 09:20 AM
תוכנית פושרת בהגזמה, פושרת זו מחמאה אפילו..

אבל. אני כ"כ מחכה לראות את סנטוס אסקובר מתפוצץ עכשיו, הוא כ"כ היל מטריאל שזה הולך להיות טירוף
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,389
אשכולות: 1,833
Likes Given: 5,003
11-19-2023, 01:07 PM
עוד תוכנית מעולה של סמאקדאון. דעות :

- כמו שרשמתי שבוע שעבר אין לי בעיה שמחלקת הנשים ובעיקר דמג' קונטרול המעולות יקבלו יותר ספוטלייט כאשר האלופים המרכזיים לא מופיעים.
לכל אורך התוכנית הייתה בנייה מעולה לקראת קרב הוור גיימס שלהן, הפרומו בהתחלה היה טוב, רואים בבירור איך לאט לאט הן מתכננות להעיף את ביילי מהקבוצה. אף אחת לא ממש מתייחסת למה שהיא אומרת, לא צוחקות משום בדיחה שלה... להפך.
שארלוט, ביאנקה ושוטזי מנסות להשיג שותפה רביעית... דמג' קונטרול מחסלות את כולן מאחורי הקלעים. בסופו של דבר הם מצליחים להשיג את השותפה הרביעית וזאת כמובן בקי לינץ' שמתאימה לסיפור כמו שרשמתי מוקדם יותר באשכול, היא הייתה שם ברגע הראשון של דמג' קונטרול.

- הסטריט פרופטס נגד הברולינג ברוטס נגד פריטי דדלי בקרב N1C לאליפות הזוגות המאוחדת היה קרב טוב. כולם נתנו הופעה מאוד טובה, ניצחון מעולה לסטריט פרופטס שמתחילים להרגיש הרבה יותר טוב כהילים. סטריט פרופטס נגד יום הדין שבוע הבא בשיקגו... חתיכת קרב. אם הם רוצים זאת הזדמנות מעולה להפיל את אליפות הזוגות מיום הדין... לתת לקבוצה של קודי להתערב ולדפוק אותם.

- דרגון לי נגד אקסיום היה MOTN בקלות, איזה קרב ענק שלהם. הופעה אדירה של דרגון לי ושל אקסיום. ספוטים אדירים, הקהל נתן כמה פעמים צ'אנטים של 'דיס איז אוסום' ובסוף הקרב היה סטנדינג אוביישן. מי שלא מכיר את אקסיום מ-NXT... הוא מתאבק מצוין, מהיר, אתלטי. דרגון לי ממשיך לדפוק בנגרים על בסיס שבועי. אחרי קרבות כאלה הדבר הראשון שעולה לי לראש זה שאני רוצה ש-WWE יחזירו את אליפות משקל קל, יש כל כך הרבה מתאבקים מוכשרים מ-NXT שיכולים לספק קרבות כאלה בכל תוכנית.

- ההייליט של התוכנית בפער... סאנטוס אסקובר. מהשנייה הראשונה שהוא יצא החוצה ועד שנגמר הסגמנט... הדבר היחידי שצריך להגיד זה : כוכב.
יש לו את הלוק, הוא קיבל בחזרה את השיר המצוין של לגאדו דל פנטזמה. הוא חתך פרומו כל כך טוב, כל מילה שלו עבדה שם. אמר שדומיניק צדק, פאקינג אמר לריי שהוא מקווה שהניתוח שלו לא יצליח, שיקבל זיהום ושיקטעו לו את הרגל. זלינה וגה ממשיכה בתצוגת משחק מטורפת, לא סתם היו דיווחים שהיו מרוצים ממנה בשבוע שעבר. שיחקה אותה. גם קרוז דל טורו וחואקין ווילד היו סבבה. מי היה מאמין שנקבל סינמה מהמקסיקנים ? הייפ אסקובר.

- ניצחון קליל ומהיר של גרייסון וולר על קמרון גריימס. וואלה באסה על קמרון גריימס שלא באמת מוצאים מה לעשות איתו ברוסטר הראשי.

- בכל שבוע אחר הייתי נותן לפול היימן את 'פרומו הערב', אבל אסקובר הפציץ. אבל עדיין... עוד פרומו ענק של היימן שהוציא את סולו סיקואה מלך.
אל איי נייט נגד ג'ימי היה קרב טוב, לא יותר מזה. פחות או יותר אותה הרמה שקיבלנו מהם בקרב הקודם שלהם, נייט קיבל את הפופ הכי חזק בתוכנית, הקהל באמת שאג שהוא יצא החוצה. טוב לראות שהוא ממשיך לשמור על המומנטום והוא חם. היה מאוד מפתיע לראות את קודי רודס בסמאקדאון, הסיפור נגד הבלודליין ממשיך.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-03-2026, 04:17 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר