04-02-2021, 03:51 PM
מה לדעתכם העיצוב הכי יפה שהיה לאצטדיון של רסלמניה אי פעם?
באופן אישי, מהשנים האחרונות מאוד אהבתי את העיצוב ברסלמניה 34.
|
דיון | מהו העיצוב הכי יפה לאולם\אצטדיון של רסלמניה?
|
|
04-02-2021, 03:51 PM
מה לדעתכם העיצוב הכי יפה שהיה לאצטדיון של רסלמניה אי פעם?
04-02-2021, 04:38 PM
רעיון פצצה לאשכול!
כמובן שאנשים כמו לידור, שאין להם מושג בעיצוב אמיתי ונכון, יעדיפו את העיצוב חסר הנשמה של הרסלמניות האחרונות. בעע. אני חושב על עיצוב של רסלמניה, אני הולך מיד לRA. ![]() רסלמניה 22, אין שאלה בכלל.
04-02-2021, 04:42 PM
(04-02-2021, 04:38 PM)SwitchBlade כתב: רעיון פצצה לאשכול! אני בכלל לא עניתי על הדיון, במקום להגיד 'תודה אל עליון' על התמונות שאתה מפרסם על מנת לעזור לשאר המשתמשים בבחירה שלהם. ![]()
04-02-2021, 05:01 PM
של שנה שעברה
04-03-2021, 09:52 AM
אם כבר העלו את מניה 22 כאן, אז לפחות בשבילי אני חושב שהעיצוב הוא אמנם יותר אייקוני עם כל הקטע של התמונות של המתאבקים שתלויות.. אבל מבחינת רמת עיצוב, זה רחוק מלהיות הכי טוב שיש.
אני חושב שאולם גדול ופתוח זה המקום האידיאלי לאירוע כמו רסלמניה. לצערי עדיין לא הייתי שם, אבל אני בטוח שזה חלק שמרגישים אותו באווירה - כשמתחילים על הילוך נמוך את האירוע כשעדיין יש אור, ולאט לאט הקצב הולך ומתגבר וביחד איתו מגיע החושך והאווירה מתחילה להיות הרבה יותר מהנה. אני לא באמת זוכר את העיצוב של כל רסלמניה, אבל ממה שהעלו כאן באשכול, רסלמניה 30 נראה כמו מקום שממש הייתי רוצה להיות בו בתור חלק מהקהל. ![]()
04-03-2021, 02:05 PM
דעה לא פופלארית:
זה לא בהכרח העיצוב הכי יפה, אבל אני מאוד אהבתי את הסט וההפקה של רסלמניה 32. בניגוד לבמות הענקיות של רוב השנים האחרונות, שלפעמים הן טו מאץ׳ (רסלמניה 33), מצועצעות מדי (רסלמניה 34) או סתם משעממות (רסלמניה 35), משהו במינימליזם היחסי של רסלמניה 32 יצר תחושה מיוחדת ואותנטית יותר. התפאורות הרגילות של רסלמניה הרבה פעמים יוצרות מעין הפרדה בין המתאבקים והקהל, יותר מדי אורות ומסכים ופחות מדי פרצופים. זה הורגש אצלי מאוד ברסלמניה 33, שעם כל הכבוד לבמה הגרנדיוזית שהם הרימו שם, משהו בכניסות של המתאבקים הרגיש מנותק, מלאכותי, וכשהמתאבקים צעדו על הרמפה הגבוהה (והלא נגמרת) בדרכם לזירה זה היה כאילו הקהל צופה בהם מאיצטדיון אחר. ברסלמניה 32 העיצוב היה שונה, פחות בנייה לגובה ויותר לרוחב. זה עזר להפוך את הקהל לחלק מהתפאורה ויצר תחושה שמזכירה קולוסיאום - המתאבקים יוצאים מהגורילה ומיד הם מוקפים בצופים ב-360 מעלות, עם המפלצת שהיא איצטדיון ה-AT&T המפוצץ נישאת מעליהם ועוטפת אותם. אני זוכר ששמרתי את הרסלמניה הזו על המחשב הרבה זמן, ולא בגלל קרבות ששווה לחזור אליהם, אלא בעיקר כדי לצפות שוב בכניסות ובצילום. ![]()
04-05-2021, 11:16 AM
Wrestlmania 25
25 שנה של רסלמניה, עם הכניסה האגדית של סינה. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|