Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 53 54 55 56 57 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT Halloween Havoc Night 2

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT Halloween Havoc Night 2
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,035
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-01-2023, 07:57 PM
[Image: 20231017_NXT_HaloweenHavoc_Ilja_Melo_FC_...76a563.jpg]

רכב מגיע לאולם וממנו יוצאות המנחות של הלוואין האבוק שוטזי וסקארלט, הן לבושות בתלבושת של מכסחות השדים.

Tables, Ladders and Scares Match
האחים קריד ניצחו את אנג'ל גארזה והומברטו קאריו, האחים קריד הצמידו את קאריו לניצחון אחרי ברוטוס בומב דרך 2 שולחנות.
[Image: 1.jpg]

המנחות של הלוואין האבוק שוטזי וסקארלט מאחורי הקלעים, הן עושות סיאנס ושואלות אם יש כאן רוחות מנחות שידריכו אותן כדי להוביל את המפלצות של NXT לעוד לילה של הלוואין האבוק. אלבה פייר ואיילה דאון מופיעות, הן הופכות להיות המנחות של הלוואין האבוק.

מקנזי מיטשל מראיינת את טיפאני סטראטון בלוקר רום, טיפאני מסתכלת על החיקוי של פאלון הנלי משבוע שעבר, היא מתעצבנת והולכת.

המצלמה עוברת לג'ו גייסי מאחורי הקלעים, הוא אומר שעשה טעויות, עשה הרבה דברים ונהנה לראות אנשים סובלים, הוא ראה אימה ואהב את זה. גייסי אומר שהוא אהב את זה כי הוא הבין שהוא צריך לעבור דרך הכאב והסבל שלו כדי להגיע לאן שהוא נמצא עכשיו. גייסי אומר שהוא אנושי, עשה טעיות כמו כולם ואף אחד לא מושלם. גייסי אומר שעמיתים, חברים, זרים... דקרו אותו בדעות שלהם יום אחרי יום. גייסי שואל אם הוא הבעיה, הוא לא מבקש סליחה, הוא יודע שיש רע בתוכו בנוי בגלל העבר שלו. גייסי אומר שעכשיו אולי הוא האיש שמאמין באגדות... ואולי לא.

פאלון הנלי נגד טיפאני סטראטון לא יוצא לדרך - טיפאני סטראטון תקפה את פאלון הנלי במהלך הכניסה שלה ופצעה אותה.
[Image: 2.jpg]

קרב על אליפות צפון אמריקה
דומיניק מיסטריו ניצח את ניית'ן פרייזר ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב ריפלי זורקת את אליפות העולם לנשים שלה לעבר דומיניק, דומיניק לא מצליח לתפוס אותה. פרייזר מנסה רולאפ אך דומיניק משתחרר, דומיניק מנסה 619 אך פרייזר נותן לו סופרקיק. פרייזר עולה לטופ רופ, דומיניק מעיף אותו משם לשולחן השדרנים, דומיניק מחזיר את פרייזר לזירה ומצמיד אותו לניצחון אחרי פרוג ספלאש. אחרי הקרב ווס לי עושה את החזרה שלו, ווס לי תוקף את דומיניק מיסטריו, דומיניק יוצא מהזירה, ווס לי מרים את אליפות צפון אמריקה.
[Image: 3.jpg]

צ'ייס U מאחורי הקלעים, ג'ייסי ג'יין אומרת לאנדרה צ'ייס שהוא צריך להודות לה, היא אומרת לו שהיא עזרה לו והוא צריך לעזור להן השבוע, צ'ייס אומר לה שהיא ניסתה לרמות והוא לא מתנהג ככה. ת'יאה הייל ודוק הדסון מגיעים. הדסון אומר שאחרי הערב יקראו להם צ'מפ יונברסיטי.
משפחת דאנג'לו מופיעים, הם אומרים לצ'ייס U ששבוע שעבר היה שלהם והם חייבים להם, הדסון אומר להם שהם יקבלו את הקרב החוזר שלהם.

איילה דאון ואלבה פייר מאחורי הקלעים, הן אומרות שכל מי שנוגע באליפות זוגות הנשים של ה-WWE סובל מכאבים כאילו האליפות מקוללת.

ברון ברייקר ניצח את מר. סטון, ברייקר הצמיד את סטון לניצחון אחרי ספיר. אחרי הקרב ברייקר מעיף את סטון מהזירה, ברייקר מניח את סטון על המדרגות, ברייקר מרים את המדרגות בניסיון להפיל אותם על הראש של סטון. ואן ואגנר עושה את החזרה שלו, ואגנר תוקף את ברייקר, נותן לו קלוזליין ומעיף אותו החוצה מהזירה, ואגנר נותן לברייקר צ'וקסלאם על המדרגות, אחר כך ואגנר רוצה להחזיר לברייקר והוא מרים את המדרגות בניסיון להפיל אותם עליו, ברייקר זז בשנייה האחרונה, אבטחה מגיעה להחזיק את ואגנר. ברייקר הולך.
[Image: 5.jpg]

משודר וידאו פאקאג' על הזכייה של ליירה ואלקיריה באליפות הנשים של NXT.

משוד וידאו פאקאג' על OTM.

קרב על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE
צ'לסי גרין ופייפר ניבן ניצחו את ת'יאה הייל וג'ייסי ג'יין ושמרו על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE, לקראת סוף הקרב הדסון עולה לאפרון ומדליק את הקהל והשופט ניגש אליו, ג'ייסי ג'יין זוחלת לעבר אליפות הזוגות של NXT, אנדרה צ'ייס תופס את האליפות ולוקח אותה ואומר לה שלא ככה. צ'לסי גרין נותנת לג'ייסי ג'יין אנפריטייר ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב פייסאוף בין צ'לסי גרין ופייפר ניבן לאיילה דאון ואלבה פייר שהיו ברמפה.
[Image: 6.jpg]

מקנזי מיטשל מראיינת את לקסיס קינג מאחורי הקלעים, לקסיס אומר שהוא תמיד מסופק מההופעות שלו, הוא מאוד מסופק שהשם לקסיס קינג עשה באז פה, הוא אומר שנראה שלכולם יש דעות עליו והוא רגיל לזה בגלל שהוא כוכב. הוא אומר שזה החיים שלו והוא יעשה דברים בדרך שלו. לקסיס אומר שצריך לחכות ולראות מה הדבר הבא שיעשה... או מה שכבר עשה... מקנזי שואלת אותו למה הוא מתכוון, הוא אומר לה שהיא תצטרך לחכות כמו כולם.

טורניר הפריצה של הנשים - הגמר
לולה וייס ניצחה את קלאני ג'ורדן, לקראת סוף הקרב קלאני על הטופ רופ מתכוננת לספליט לגד מונסולט אך אלקטה לופז עולה לאפרון ומפריעה לה, קלאני בועטת באלקטרה לופז. קלאני מנסה ספליט לגד מונסולט אך לולה וייס מתחמקת. לולה מצמידה את קלאני לניצחון אחרי ספינינג קיק. לולה וייס זוכה בטורניר הפריצה של הנשים לשנת 2023.
[Image: 7.jpg]

מטה פור מגיעים לבית רדוף בניסיון להשיג את אליפות גביע המסורת בחזרה מאקירה טוזואה, בתוך הבית הרדוף יש רוחות שמעלימות אחד אחרי השני את כל חברי מטה פור. האחרון שנשאר הוא נועם דר, נועם דר מוצא את גביע המסורת שלו והוא שמח, מאחוריו יש דמויות ורוחות. אקירה טוזואה מופיע, טוזואה אומר לו שהוא רוצה קרב על אליפות גביע המסורת, דר בהתחלה לא מסכים אך בסוף מסכים אחרי שהרוחות מאיימות עליו.
[Image: 8.jpg]

ואן ואגנר ומר. סטון מאחורי הקלעים, ואגנר אומר שברייקר ישלם על מה שעשה, ואגנר אומר שהוא ישבור את ברייקר בשבוע הבא. סטון לא מסכים ואומר לו שהוא לא מוכן, ואגנר עונה שלא אכפת לו. סטון חוזר על זה שהוא לא מוכן, ואגנר חוזר על זה שלא אכפת לו. הוא אומר שהוא יסיים את זה.

מוכרז לשבוע הבא :
- אלופת הנשים החדשה של NXT ליירה ואליקירה חוזרת.
- קרב על אליפות גביע המסורת : אקירה טוזואה נגד נועם דר.
- קרבות ההעפלה לקרב איירון סורבייבר צ'אלנג' יתחילו.
- ואן ואגנר נגד ברון ברייקר.

קרב על אליפות NXT
איליה דרגונוב ניצח את כרמלו הייז ושמר על אליפות NXT, לקראת סוף הקרב דרגונוב הניח את הייז על שולחן השדרנים, דרגונוב קפץ עליו מהברקייד ונתן לו H בומב ושולחן השדרנים נשבר. בהמשך הייז נתן לדרגונוב קודברייקר ומיד דרגונוב נתן לו H בומב נוסף. דרגונוב הצמיד את הייז שהשתחרר מזה. דרגונוב עולה לטופ רופ ל-H בומב שלישי אך הייז נותן לו קודברייקר מהאוויר. הייז עולה לטופ רופ ל-NBN אך טריק ויליאמס יוצא החוצה, הייז בהלם, טריק יוצא החוצה בפרצוף רציני. דרגונוב עולה לטופ רופ ונותן להייז סופרפלקס, אחר כך דרגונוב נותן להייז טורפדו מוסקבה ומצמיד אותו לניצחון. דרגונוב חוגג והולך אל מאחורי הקלעים. טריק ויליאמס נכנס לזירה, הייז מתאושש, טריק מרים אותו, פייסאוף רציני בין טריק והייז. המצלמה מיד עוברת אל מאחורי הקלעים שם רואים את בארון קורבין תוקף את איליה דרגונוב, קורבין מחזיק באליפות NXT.
[Image: Screenshot-2.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-01-2023, 08:42 PM
הייז תקף את טריק confirmed. הו בייבי, יהיה פרק מטורף בשבוע הבא.

הייז-דרגונוב היה מעולה. הייז טוב, דרגונוב אדיר, המתאבק הטוב ביותר ב-NXT כרגע. דרגונוב-קורבין מרגיש לי אחלה, קורבין בסדר גמור ב-NXT ומרגיש אמין אחרי הניצחון על ברייקר, דרגונוב הצגה. הייז-טריק זה המיינאבנט של NXT כרגע וכנראה העלילה הכי טובה ב-WWE, אני מחכה כבר להמשך. ה-WWE העלו את הקרב המלא של הייז ודרגונוב ליוטיוב, ממליץ לראות.

קלאני ג'ורדן-לולה וייס היה אחלה, רואים ששתיהן ירוקות באופן יחסי אבל יש עם מה לעבוד. אחלה לולה.

שמחתי כשטיפאני פוצצה את הקרב עם פאלון. לא לעניין מבחינת פאלון להופיע כמו שהיא באמת ולא מחופשת לטיפאני.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
11-01-2023, 11:05 PM
(11-01-2023, 08:42 PM)master of doom כתב:  הייז תקף את טריק confirmed. הו בייבי, יהיה פרק מטורף בשבוע הבא.

הייז-דרגונוב היה מעולה. הייז טוב, דרגונוב אדיר, המתאבק הטוב ביותר ב-NXT כרגע. דרגונוב-קורבין מרגיש לי אחלה, קורבין בסדר גמור ב-NXT ומרגיש אמין אחרי הניצחון על ברייקר, דרגונוב הצגה. הייז-טריק זה המיינאבנט של NXT כרגע וכנראה העלילה הכי טובה ב-WWE, אני מחכה כבר להמשך. ה-WWE העלו את הקרב המלא של הייז ודרגונוב ליוטיוב, ממליץ לראות.

קלאני ג'ורדן-לולה וייס היה אחלה, רואים ששתיהן ירוקות באופן יחסי אבל יש עם מה לעבוד. אחלה לולה.

שמחתי כשטיפאני פוצצה את הקרב עם פאלון. לא לעניין מבחינת פאלון להופיע כמו שהיא באמת ולא מחופשת לטיפאני.

תע"ה.

ברו. איפה ההתייחסות לפאקינג אופנר זוגות הפסיכי ?????

אני אפרסם מגילת דעות הלילה או מחר, אני ממליץ לכל אחד לראות את הקרב הזה. חובה. לא משנה אם אתם עוקבים רק אחרי הרוסטר הראשי או לא רואים בכלל WWE, הקרב זוגות בין האחים קריד לגארזה וקאריו היה מושלם, פסיכי, פיזי בקטע מפגר. לדעתי אחד מקרבות הזוגות של השנה ב-NXT... כנראה קרב השנה של מחלקת הזוגות ב-NXT. פאק.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
11-02-2023, 06:25 PM
הלוואין האבוק 2023 מאחורינו ואפשר לסמן עליו וי גדול. שבועיים מעולים, יופי של ספיישל.

- האחים קריד נגד אנג'ל גארזה והומברטו קאריו בקרב Tables, Ladders and Scares היה קרב השנה במחלקת הזוגות של NXT. אני בטוח שבסוף השנה אם אעשה רשימה של קרבות השנה במחלקת הזוגות של כל ה-WWE... הקרב הזה יכנס לטופ 5. הייתי בטוח שזה יהיה קרב זוגות מעולה אבל לא ציפיתי לדבר כזה. הם פשוט הרגו אחד את השני, הם פתחו את הקרב הזה כל כך חזק, איבדתי את הספירה של כמה שולחנות נשברו פה. ספוט כואב במיוחד שהעיפו את ג'וליוס על הסולם, הלך לו הגב. גארזה וקאריו מוכיחים מה הם שווים... כמה שהם היו צריכים לתת קרב כזה. הברוטוס בומב דרך השולחנות בסוף גם היה אדיר. ניצחון גדול של האחים קריד ואני מקווה שזה היה הסוף שלהם ב-NXT.

- חבל שהורידו את הקרב של טיפאני סטראטון ופאלון הנלי, רציתי לראות את הקרב הזה. בטח נקבל את זה בהמשך.

- דומיניק מיסטריו נגד ניית'ן פרייזר על אליפות צפון אמריקה היה קרב מעולה, הפלאש כהרגלו היה מצוין ועשה עבודה טובה, מדהים הקצב שלו בזירה. דומיניק מיסטריו ממשיך את הריין הפנטסטי שלו כאלוף צפון אמריקה, עוד הופעה נהדרת שלו. אני חושב שזה היה הניצחון הכי נקי של דומיניק מיסטריו שיצא לי לראות. דום דום וריה ריפלי התחפשו לאסיר ושוטרת, הם כל כך מגניבים ביחד. ווס לי עושה את החזרה שלו אחרי הקרב... הו בייבי. הוא רוצה בחזרה את אליפות צפון אמריקה. הייפ.

- ברון ברייקר שובר את מר. סטון כמו שצריך, איזה ספיר אדיר הוא דפק לו יאללה. הספיר הכי טוב בביזנס... בפער. כצפוי ואן ואגנר עושה את החזרה שלו ונכנס לברול נגד ברון ברייקר. ואגנר כמעט מצליח להפיל את המדרגות על הראש של ברייקר שמתחמק בשנייה האחרונה. מחכה לקרב שלהם בשבוע הבא.

- צ'לסי גרין ופייפר ניבן נגד ת'יאה הייל וג'ייסי ג'יין על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE היה קרב טוב. צ'לסי וניבן עושות עבודה נהדרת כאלופות זוגות הנשים של ה-WWE, אני נהנה מהן. בעיקר מצ'לסי שהיא פנטסטית בדמות שלה. הסיפור ממשיך בצ'ייס U, ג'ייסי רוצה לנצח ברמאות, אנדרה צ'ייס לא רוצה... ממשיכים. פייסאוף טוב אחרי הקרב בין צ'לסי וניבן לאיילה דאון ואלבה פייר. יש עניין במחלקת זוגות הנשים... מי היה מאמין.

- גמר טורניר הפריצה של הנשים : לולה וייס נגד קלאני ג'ורדן היה סבבה, לא יותר. מבחינת רסלינג טורניר הפריצה של הנשים בשנה שעברה לוקח את הטורניר של השנה... בקלות. לולה וייס וקלאני ג'ורדן מתאבקות נהדרות, שניהן יכולות וצריכות להגיע רחוק.

- לא מזכירים אותו בפורום בכלל אבל אקירה טוזואה עושה עבודה נהדרת בראו ו-NXT.

- איליה דרגונוב נגד כרמלו הייז 3 היה מדהים. עוד קרב ענק של התותחים האלה. הטרילוגיה הזאת הייתה פאקינג זהב. כל קרב בצבע.
לא משנה אם הם התאבקו באירוע או בתוכנית שבועית... הם שוב עשו זאת והפגיזו חבל על הזמן, עוד הופעה ענקית שלהם, קצב מעולה, ספוטים אדירים, היה מתח. המבטים בסוף הקרב בין כרמלו הייז לטריק ויליאמס זה 10/10, שלמות. הייז מתנהג כאילו הוא באמת ראה רוח רפאים שקמה לחיים, טריק ויליאמס במבט רציני מדהים... הוא יודע שכרמלו הייז תקף אותו. דרגונוב מנצל זאת ומנצח. בלאגן בזירה.. ואז המצלמה חותכת למאחורי הקלעים, קורבין מחסל את דרגונוב. גדול. התוכנית מסתיימת בחתיכת קליף האנגר... NXT און פייר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 06:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר